Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Hliolousti είπε:

Ευχαριστώ πάρα πολύ κοπέλα μου!!!Κι εσύ με το καλο!!!:wub:

Χαλάλι δε θα πεις τίποτα!! Χαχαχαχα!!!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου κι εσύ με το καλό!!!!

Μπράβο ρε κορίτσι. Να σου πάνε όλα ηλιόλουστα ως το τέλος!:wub:

• Ευχαριστώ 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Koritsia mou kalimera!Den sas prolavainw,eimai sigouri exw xasei polla alla einai aaaaapeires oi selides na diavasw!!!Trexw san tin palavi stin douleia k gurnaw k peftw xeri!!To mikraki mou den stamataei na kounietai!Mera me tin mera olo k pio polu to niwthw!Triti exw auxeniki k anupomonw polu na ton dw!!♥️

B’ Epipedou ennoousa*

Επεξεργάστηκαν by Annou
  • Μου αρέσει 10

Just now, Annou είπε:

Koritsia mou kalimera!Den sas prolavainw,eimai sigouri exw xasei polla alla einai aaaaapeires oi selides na diavasw!!!Trexw san tin palavi stin douleia k gurnaw k peftw xeri!!To mikraki mou den stamataei na kounietai!Mera me tin mera olo k pio polu to niwthw!Triti exw auxeniki k anupomonw polu na ton dw!!♥️

B’ Epipedou ennoousa*

Άντε μαναρακι μου με το καλό κ εσύ!! Περιμενουμε τα νεα σου!!

Σε είχα στο μυαλό μου να ξες αλλά είναι πολύ καλό που έχεις δουλίτσα;)

• Μου αρέσει 1

Just now, Annou είπε:

B’ Epipedou ennoousa*

Με το καλο κοριτσαρα καλα αποτελεσματα! Ν το χαρεις!

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Annou είπε:

B’ Epipedou ennoousa*

Κορίτσι με τις φορεματαρες σου! Κάνει καλό η δουλίτσα αλλά να ξεκουράζεσαι κιόλας κι ας μη μας διαβάζεις συνεχεια!

Περιμένουμε τα νέα σου από β επιπέδου! Μακάρι να μπορέσεις να δεις κ φατσακι! να το ευχαριστηθεις!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Κορίτσι με τις φορεματαρες σου! Κάνει καλό η δουλίτσα αλλά να ξεκουράζεσαι κιόλας κι ας μη μας διαβάζεις συνεχεια!

Περιμένουμε τα νέα σου από β επιπέδου! Μακάρι να μπορέσεις να δεις κ φατσακι! να το ευχαριστηθεις!

♥️♥️

1 ώρα πρίν, Jasmine@ είπε:

Μπράβο ρε κορίτσι. Να σου πάνε όλα ηλιόλουστα ως το τέλος!:wub:

Σε ευχαριστώ πολύ γλυκια μου διδυμομανουλα!!!!Και σε εσένα εύχομαι τα καλύτερα!!!:tongue:

πρίν από 44 λεπτά , Annou είπε:

B’ Epipedou ennoousa*

Με το καλό!!!!!Έναν υπέροχο υπέρηχο σου εύχομαι καλή μου!:wub:

• Μου αρέσει 1

Ttx1p3.png

Just now, Renez είπε:

Ρε κοριτσιααάαα πως μπορώ να μικρινω τη φωτό σε ανάλυση ώστε να τη βάλω φωτό προφίλ?? Έχω κ μια αφιέρωμενη στην @EugenJen

Εγω την έκανα επεξεργασία και την εκοβα οσο μπορούσα μεχρι να χωρέσει.. 

Διαφημίσεις

Just now, Renez said:

Ρε κοριτσιααάαα πως μπορώ να μικρινω τη φωτό σε ανάλυση ώστε να τη βάλω φωτό προφίλ?? Έχω κ μια αφιέρωμενη στην @EugenJen

Μπορείς να κάνεις snip shot την φωτογραφία που θες (με το snipping tool των windows) και να αποθηκεύσεις αυτό σαν εικόνα. Αυτή η εικόνα θα έχει χαμηλότερη ποιότητα, άρα και μέγεθος και λογικά θα μπορείς να την βάλεις φωτο προφιλ.

• Μου αρέσει 1

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...