Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Hliolousti είπε:

Κοριτσαρες μου!!!ακούστε τα μαντάτα μου!!!

Πήγαμε στις 11 για υπέρηχο και φύγαμε στις 3μιση!ωωωω ναι!

Όλα καλά στην αρχή,οι μετρήσεις κλπ!βγήκε και φωτό όνειρο το μανάρι μου!Κοριτσάρα θεϊκή!Και στράβωνει στο τέλος και είχε τα πόδια οκλαδον!Δεν βλέπαμε πατούσες!

Το αποτέλεσμα????μπήκαμε 4 φορές στο ιατρείο και στην τελευταία ευτυχως είχε απλωθεί το μανάρι μου!

Έφαγα τα πάντα στις ενδιάμεσες ώρες και περπάτησα όλη τη Σαλονίκη!

Εφαγα το τράνταγμα της αρκουδας τις πρώτες 3 φορές που μπήκα από τη γιατρό για να αλλάξει θέση το μωρό!Πόνεσα!Την τελευταία φορά που βγήκα με έπιασαν λιγμοι! ΟΜΩΩΩΣΣΣΣΣΣ το αποτέλεσμα;

Κοριτσαρος 600γρ. ,μια κούκλα,ίδια ο πατέρας της και εγώ τρελή και αλλοπαρμενη μαζί της...

Είμαι ένα πτώμα ένα κουρέλι,ξάπλωσα μόλις,αλλά παρόλα αυτά εύχομαι τέτοιον υπέροχο υπέρηχο σε όλες τις μανουλες!:wub:

https://ibb.co/mqpRY6m 

Να και η κοιλίτσα μου για μια ώρα διαθέσιμη κορίτσια μου!!!

Αξιζε τελικά ομως η αναμονή! Μπραβο και σε σας! Αντε από Δευτέρα ειναι η σειρά μας!!! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Ρε σεις..

Σας κοκκινίζει κ εσάς κάποια από αυτά που γράφεται κ λέει απόκρυψη?

Γεσ ιτ ιζ

Just now, Hliolousti είπε:

Κοριτσαρες μου!!!ακούστε τα μαντάτα μου!!!

Πήγαμε στις 11 για υπέρηχο και φύγαμε στις 3μιση!ωωωω ναι!

Όλα καλά στην αρχή,οι μετρήσεις κλπ!βγήκε και φωτό όνειρο το μανάρι μου!Κοριτσάρα θεϊκή!Και στράβωνει στο τέλος και είχε τα πόδια οκλαδον!Δεν βλέπαμε πατούσες!

Το αποτέλεσμα????μπήκαμε 4 φορές στο ιατρείο και στην τελευταία ευτυχως είχε απλωθεί το μανάρι μου!

Έφαγα τα πάντα στις ενδιάμεσες ώρες και περπάτησα όλη τη Σαλονίκη!

Εφαγα το τράνταγμα της αρκουδας τις πρώτες 3 φορές που μπήκα από τη γιατρό για να αλλάξει θέση το μωρό!Πόνεσα!Την τελευταία φορά που βγήκα με έπιασαν λιγμοι! ΟΜΩΩΩΣΣΣΣΣΣ το αποτέλεσμα;

Κοριτσαρος 600γρ. ,μια κούκλα,ίδια ο πατέρας της και εγώ τρελή και αλλοπαρμενη μαζί της...

Είμαι ένα πτώμα ένα κουρέλι,ξάπλωσα μόλις,αλλά παρόλα αυτά εύχομαι τέτοιον υπέροχο υπέρηχο σε όλες τις μανουλες!:wub:

https://ibb.co/mqpRY6m 

Να και η κοιλίτσα μου για μια ώρα διαθέσιμη κορίτσια μου!!!

Μπράβο και σε σας! Αξιζε η αναμονη!!! 

Just now, Renez είπε:

Ηλιόλουστη κοριτσάρα χαλάλι της όπως είπες!!! Ααααα σαν πολυ στους άντρες μας δε μοιάζουν όλα τους καλέ?? Που ήμασταν εκείνο το βράδυ απορώ?! Χαχαχχα

Κοιλουμπινι θεϊκό κ εσύ φίλη,τώρα που τις πετάξαμε οξω όλες νιώθω ξανά μονδελακι κ εγώ μαζί σας χαχχαα κ πάνω που λέω όλα καλά όλες στα ίδια παίζουμε τσουυπ σκάει μύτη η κοιλίτσα της @Marti :twisted: χαχχαα 

Πωωω μλκια αυτό..

Τουλάχιστον το χάρηκες το φαι ως τώρα?

Για να μην πω για το small :mrgreen::mrgreen:

@Anastasia05 σε ευχαριστώ πολυ!!!Πάντα με τα υπέροχα λόγια σου!!:wub:

@EugenJen είναι ξεκάθαρο ότι μοιάζει στον αντρουλη μου!!!!Ιιισωςςς πάρει τα μεγάλα μάτια μου αλλά όλα τα άλλα δεν είναι ίσως!Κορίτσι του μπαμπά καραμπινάτο!

@Renez μου όντως εμείς μάλλον κοιμομασταν εκείνα τα βράδια!!:lol: Αλλά ποντάρω στο ότι μεγαλώνοντας αλλάζουν!(αν και τα χαρακτηριστικά που πήρε από τον άντρα μου είναι πολύ ιδιαίτερα και κάνουν μπαμ και με χαροποιει κιόλας που τα πήρε!Ας πάρει από μένα τα χρώματα έστω!!!:wub:)

@Marti Άξιζε δε θα πεις τίποτα!!!!Σε ευχαριστω πολύ!!

Με το καλό σε όσες ακολουθούν με εξετάσεις β επιπέδου να πάνε όλα υπέροχα!

Just now, Renez είπε:

Ρε σεις..

Σας κοκκινίζει κ εσάς κάποια από αυτά που γράφεται κ λέει απόκρυψη?

Δεν είναι κόκκινο!!!

Είναι η κατάρα του ΡΟΖ που σε κυνηγάει!!!! :lol:

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 2

Ttx1p3.png

@Hliolousti μπράβο το μωράκι σου το ατακτουλικο! Καλε μεγάλο μπεμπακι είναι αυτό!!!

Και βλέπω όμορφες κοιλιτσες και παρηγοριεμαι και σκάει μύτη η @Marti και χαλάει τη πιάτσα! Να χαιρόμαστε τις κοιλιτσες με τα γλυκά μας πλασματακια!!!

Τράβηξα μια φώτο κι εγώ θα προσπαθήσω να την ανεβάσω! Σας περνάω οοολες πάντως...Να παρηγοριεστε! Αν και τωρα βράδυ την έβγαλα και φαγωμενη!

Τη μικραινω για φωτο προφίλ? Την έκανα περικοπή κ λέει πάλι μεγάλη...

Θυμάστε μου που  τις ανεβάζουμε γτ δν το βρίσκω 

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Anastasia05 said:

Ναι...γι'αυτό ξαφνικά γεμίσαμε ροζ γραμμές

Χαχα, τώρα που το λες και το δικό μου το λινκ φαίνεται με κόκκινα γράμματα, αλλά ανοίγει κανονικά όταν το πατάω και δεν έχω δει πουθενά να μου γράφει "απόκρυψη".

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

Just now, Christinα είπε:

@Hliolousti μπράβο το μωράκι σου το ατακτουλικο! Καλε μεγάλο μπεμπακι είναι αυτό!!!

Και βλέπω όμορφες κοιλιτσες και παρηγοριεμαι και σκάει μύτη η @Marti και χαλάει τη πιάτσα! Να χαιρόμαστε τις κοιλιτσες με τα γλυκά μας πλασματακια!!!

Τράβηξα μια φώτο κι εγώ θα προσπαθήσω να την ανεβάσω! Σας περνάω οοολες πάντως...Να παρηγοριεστε! Αν και τωρα βράδυ την έβγαλα και φαγωμενη!

Imgbb.com για προφίλ δεν ξέρω!!

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

2 ώρες πρίν, marianna1986 είπε:

@Mariamaraki με την όμορφη λουλουδατη κοιλίτσα ποια τιμή σου έβγαλε πιο ψηλή; Της πρώτης ή της δεύτερης ώρας; Ή και τις δύο;:unsure:

Να σαι καλά κορίτσι μου ευχαριστώ!!! 

Την πρώτη ώρα αυτή βγήκε ανεβασμένη!!!

1 ώρα πρίν, OctoberMom είπε:

Ωωωω, να τη η σωστή κοιλίτσα! Να σου πω? Έχεις ήδη ενδοκρινολόγο ή θες να σου προτεινω? Γτ έχω πολύ καλή.... (Αθήνα δεν είσαι??)

Ααα, είναι κομψή κοιλίτσα όντως :D

Εσένα σε καταλαβαίνουν δηλαδή οτι είσαι εγκυος??

Αχ να σαι καλά!!! Ευτυχώς έχω γιατί παρακολουθούσα και πριν τον θυρεοειδή μου! 

Αν όμως χρειαστεί κάτι θα σου πω χίλια ευχαριστώ!!!!

Just now, Mariamaraki είπε:

Να σαι καλά κορίτσι μου ευχαριστώ!!! 

Την πρώτη ώρα αυτή βγήκε ανεβασμένη!!!

Αχ να σαι καλά!!! Ευτυχώς έχω γιατί παρακολουθούσα και πριν τον θυρεοειδή μου! 

Αν όμως χρειαστεί κάτι θα σου πω χίλια ευχαριστώ!!!!

@Hlioloustiαχ κοριτσάρα μουυυ μπράβο σας! Απολαύσατε σήμερα την μπεμπούλα σας!! Με το καλο

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, Christinα είπε:

Christina μου και @Mariamaraki μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!κι εγώ κι η μπέμπα μου!!!!και σε εσάς εύχομαι ένα τέλειο υπόλοιπο εγκυμοσύνης!!!:wub:

• Μου αρέσει 2

Ttx1p3.png

Καληνύχτα φουσκοκοιλιτσες! Αφήνω αυτό εδώ! Μόλις το διάβασα κ ταυτιστηκα! :wub:  Να χαρούμε όσο μπορούμε τις κοιλιτσες κ τα νινακια έρχονται!!

Αυτό που κατάλαβα είναι ότι στην πρώτη εγκυμοσύνη είσαι ένα μυθικό πλάσμα που κουβαλάς ένα θαύμα μέσα σου, λάμπεις και σου το λένε όλοι, είσαι αθώα, άπειρη και θα γίνεις μια γλυκιά μανούλα. Στη δεύτερη εγκυμοσύνη ξέχνα τα όλα αυτά, δεν έχεις χρόνο για γλύκες, είσαι ένας έμπειρος στρατιώτης που ξέρει τι πρέπει να κάνει αφού το έχεις ξαναπεράσει. Δε θα ασχολούνται όλοι με την κοιλιά σου!

https://www.google.com/amp/s/www.e-mama.gr/differences-between-first-pregnancy-and-second-pregnancy/amp/

• Μου αρέσει 5
  • Χαχα 4

Q1jtp2.png

πρίν από 53 λεπτά , Hliolousti είπε:

Christina μου και @Mariamaraki μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!κι εγώ κι η μπέμπα μου!!!!και σε εσάς εύχομαι ένα τέλειο υπόλοιπο εγκυμοσύνης!!!:wub:

Με το καλο η κοπελαρα και χαλαλι 

Ολα χαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

6 ώρες πρίν, marianna1986 είπε:

@Hliolousti μπράβο για τα όμορφα νέα σου! Πάντα τέτοια και με το καλό το κοριτσάκι σου!

Δεν πρόλαβα την κοιλίτσα σου...:cry:

Ευχαριστώ πάρα πολύ κοπέλα μου!!!Κι εσύ με το καλο!!!:wub:

2 ώρες πρίν, Ninamc είπε:

Με το καλο η κοπελαρα και χαλαλι 

Ολα χαχαχαχα

Χαλάλι δε θα πεις τίποτα!! Χαχαχαχα!!!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου κι εσύ με το καλό!!!!

• Χαχα 1

Ttx1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...