Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Mariamaraki είπε:

Μας βλέπω να την βγάζουμε με παντόφλα διχαλο.. και εγώ τα πήγα τα ανατομικά πεδιλακια για Ιούλιο ..αλλά και πάλι μεταξύ μας δεν το βλέπω! Ουτε τα του φαρμακείου δεν εχω παραγγείλει ακόμα..Χαχαχα

Άντε χαλάλι τουςς στα μωρά μας!

Κορίτσια μου τελικά το σάκχαρο μετά την γλυκόζη είναι λίγο πάνω από το όριο! 

Θα επισκεφτώ Ενδοκρινολογο και ξεκινάω διαιτουλα! 

Ακόμα και στην εγκυμοσύνη μου δίαιτα θα κάνω!!! Δεν μου έφτανε όλα τα Χρόνια χαχα

Ωωωω, να τη η σωστή κοιλίτσα! Να σου πω? Έχεις ήδη ενδοκρινολόγο ή θες να σου προτεινω? Γτ έχω πολύ καλή.... (Αθήνα δεν είσαι??)

Just now, Marti είπε:

Εγω μεγάλη τη βλέπω! 

:P

Μου αρέσει πολύ η εκτόνωση στη γυμναστικη γιατί η δουλειά μ ειναι καθιστικη. Στο πρώτο 3 μηνο κατι έκανα.. Τώρα που είμαι κλεισμένη μ το σωμα μ διψάει για ακσηση αλλά δε πειράζει!!! Χαλαλι του όλα!!! :x

Ααα, είναι κομψή κοιλίτσα όντως :D

Εσένα σε καταλαβαίνουν δηλαδή οτι είσαι εγκυος??

• Μου αρέσει 1

JeY7p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, OctoberMom είπε:

Ωωωω, να τη η σωστή κοιλίτσα! Να σου πω? Έχεις ήδη ενδοκρινολόγο ή θες να σου προτεινω? Γτ έχω πολύ καλή.... (Αθήνα δεν είσαι??)

Ααα, είναι κομψή κοιλίτσα όντως :D

Εσένα σε καταλαβαίνουν δηλαδή οτι είσαι εγκυος??

Εγω δε βγαίνω εξω δεν επιτρέπεται ...χαχαχχα..οι δικοί μ πια το καταλαβαίνουν! Χαχαχχα! Σε μια εβδ. Εγινε έτσι και ελεγα πωωωω πωω πως μεγάλωσε! Καλα ειμαι και 21εβ. Η καθε εβδ. Παίζει το ρόλο της νομιζω!! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Marti είπε:

Ανάθεμα αν φταίνεται.. Αλλα τουλάχιστον το βαλα ως προφίλ! Πολύ δυσκοιλιο το forum! 

Φιλιά σε όλες! Ξεκινάω δουλειά! 

Αχου μια τέλεια κοιλίτσα :x Τι ωραία ιδέα που τις βάλατε προφίλ! 

Και εμένα νμζ στο ίδιο μέγεθος είναι αλλά χωρίς τις τέλειες γραμμώσεις σου ^_^

Κοριτσαρες μου!!!ακούστε τα μαντάτα μου!!!

Πήγαμε στις 11 για υπέρηχο και φύγαμε στις 3μιση!ωωωω ναι!

Όλα καλά στην αρχή,οι μετρήσεις κλπ!βγήκε και φωτό όνειρο το μανάρι μου!Κοριτσάρα θεϊκή!Και στράβωνει στο τέλος και είχε τα πόδια οκλαδον!Δεν βλέπαμε πατούσες!

Το αποτέλεσμα????μπήκαμε 4 φορές στο ιατρείο και στην τελευταία ευτυχως είχε απλωθεί το μανάρι μου!

Έφαγα τα πάντα στις ενδιάμεσες ώρες και περπάτησα όλη τη Σαλονίκη!

Εφαγα το τράνταγμα της αρκουδας τις πρώτες 3 φορές που μπήκα από τη γιατρό για να αλλάξει θέση το μωρό!Πόνεσα!Την τελευταία φορά που βγήκα με έπιασαν λιγμοι! ΟΜΩΩΩΣΣΣΣΣΣ το αποτέλεσμα;

Κοριτσαρος 600γρ. ,μια κούκλα,ίδια ο πατέρας της και εγώ τρελή και αλλοπαρμενη μαζί της...

Είμαι ένα πτώμα ένα κουρέλι,ξάπλωσα μόλις,αλλά παρόλα αυτά εύχομαι τέτοιον υπέροχο υπέρηχο σε όλες τις μανουλες!:wub:

https://ibb.co/mqpRY6m 

Να και η κοιλίτσα μου για μια ώρα διαθέσιμη κορίτσια μου!!!

• Μου αρέσει 9

Ttx1p3.png

Just now, Hliolousti είπε:

Όλα καλά στην αρχή,οι μετρήσεις κλπ!βγήκε και φωτό όνειρο το μανάρι μου!Κοριτσάρα θεϊκή!Και στράβωνει στο τέλος και είχε τα πόδια οκλαδον!Δεν βλέπαμε πατούσες!

Το αποτέλεσμα????μπήκαμε 4 φορές στο ιατρείο και στην τελευταία ευτυχως είχε απλωθεί το μανάρι μου!

Εφαγα το τράνταγμα της αρκουδας τις πρώτες 3 φορές που μπήκα από τη γιατρό για να αλλάξει θέση το μωρό!Πόνεσα!Την τελευταία φορά που βγήκα με έπιασαν λιγμοι! ΟΜΩΩΩΣΣΣΣΣΣ το αποτέλεσμα;

Κοριτσαρος 600γρ. ,μια κούκλα,ίδια ο πατέρας της και εγώ τρελή και αλλοπαρμενη μαζί της...

Είμαι ένα πτώμα ένα κουρέλι,ξάπλωσα μόλις,αλλά παρόλα αυτά εύχομαι τέτοιον υπέροχο υπέρηχο σε όλες τις μανουλες!:wub:

Τι ωραία!!! Είδες το αστεράκι σου!!! Έχεις κ ωραία φωτογραφία να κοιτάς μέχρι τον επόμενο υπερηχο!!!

Μόνο τέτοια νέα να ακούμε!!

• Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Ηλιόλουστη κοριτσάρα χαλάλι της όπως είπες!!! Ααααα σαν πολυ στους άντρες μας δε μοιάζουν όλα τους καλέ?? Που ήμασταν εκείνο το βράδυ απορώ?! Χαχαχχα

Κοιλουμπινι θεϊκό κ εσύ φίλη,τώρα που τις πετάξαμε οξω όλες νιώθω ξανά μονδελακι κ εγώ μαζί σας χαχχαα κ πάνω που λέω όλα καλά όλες στα ίδια παίζουμε τσουυπ σκάει μύτη η κοιλίτσα της @Marti :twisted: χαχχαα 

Μπράβο σου κορίτσι μου!!! 600 γραμμάρια αυτό κ αν είναι μπαμπατσικο μωρό!! Φτου φτου γερή κ δυνατή να είναι !! 

Κ εσύ είδες ομοιότητα με τον σύζυγό;;;εμείς χαμπάρι δεν καταλάβαινουμε όσο κ αν κοιτάμε

Τέλεια κ η κοιλίτσα!!:x

C1JTp3.png

@Hliolousti 

Μπράβο σου κορίτσι μου!!! 600 γραμμάρια αυτό κ αν είναι μπαμπατσικο μωρό!! Φτου φτου γερή κ δυνατή να είναι !! 

Κ εσύ είδες ομοιότητα με τον σύζυγό;;;εμείς χαμπάρι δεν καταλάβαινουμε όσο κ αν κοιτάμε

Τέλεια κ η κοιλίτσα!!:x

C1JTp3.png

Just now, elenioz είπε:

Αχου μια τέλεια κοιλίτσα :x Τι ωραία ιδέα που τις βάλατε προφίλ! 

Και εμένα νμζ στο ίδιο μέγεθος είναι αλλά χωρίς τις τέλειες γραμμώσεις σου ^_^

Ας είναι τα μωράκια μας και εμείς καλα και ολα τα αλλα έρχονται και παρέρχονται! :x

• Μου αρέσει 2

Ηλιόλουστη κοριτσάρα χαλάλι της όπως είπες!!! Ααααα σαν πολυ στους άντρες μας δε μοιάζουν όλα τους καλέ?? Που ήμασταν εκείνο το βράδυ απορώ?! Χαχαχχα

Κοιλουμπινι θεϊκό κ εσύ φίλη,τώρα που τις πετάξαμε οξω όλες νιώθω ξανά μονδελακι κ εγώ μαζί σας χαχχαα κ πάνω που λέω όλα καλά όλες στα ίδια παίζουμε τσουυπ σκάει μύτη η κοιλίτσα της @Marti :twisted: χαχχαα 

πρίν από 22 λεπτά , Mariamaraki είπε:

Μας βλέπω να την βγάζουμε με παντόφλα διχαλο.. και εγώ τα πήγα τα ανατομικά πεδιλακια για Ιούλιο ..αλλά και πάλι μεταξύ μας δεν το βλέπω! Ουτε τα του φαρμακείου δεν εχω παραγγείλει ακόμα..Χαχαχα

Άντε χαλάλι τουςς στα μωρά μας!

Κορίτσια μου τελικά το σάκχαρο μετά την γλυκόζη είναι λίγο πάνω από το όριο! 

Θα επισκεφτώ Ενδοκρινολογο και ξεκινάω διαιτουλα! 

Ακόμα και στην εγκυμοσύνη μου δίαιτα θα κάνω!!! Δεν μου έφτανε όλα τα Χρόνια χαχα

Πωωω μλκια αυτό..

Τουλάχιστον το χάρηκες το φαι ως τώρα?

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

@Mariamaraki τί γλυκιά κοιλίτσα! @Marti, φτου σου κοπέλα μου... τί μικρή και γυμνασμένη κοιλίτσα είναι αυτή! Τελικά φαίνεται ο άνθρωπος που του αρέσει η γυμναστική. Εγώ την απεχθάνομαι. Μόνο ο χορός μου αρέσει, αλλά αναγκαστικά με την εγκυμοσύνη και την καραντίνα τον σταμάτησα κι αυτόν και μου λείπει πολύ.:(

Κορίτσια, ξανανέβασα και την δική μου κοιλίτσα... ορίστε:

https://ibb.co/qkVY4KY

Την αφήνω μια ολόκληρη μέρα, για να την προλάβετε (μου τη δίνει που δε σας προλαβαίνω τις υπόλοιπες)!:P

Just now, Hliolousti said:

Μπράβο, σας ταλαιπώρησε λίγο η μπουμπού σας αλλά την χαρήκατε, αυτό έχει σημασία! Και ναι, πλέον φαίνεται ότι είσαι έγκυος από την κοιλίτσα... αυτό έλειπε, με τέτοιον κορίτσαρο που έχει μέσα! :wink:

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...