Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Δεν πρόλαβα να δω αλλά δεν πειράζει είμαι σίγουρη ότι θα είναι όμορφες οι κοιλίτσες σας!

Από το άλλο εγώ δεν μπορώ να το καταφέρω με τίποτα!! Όλο απόκρυψη λέει..

.οπότε μόνο προφίλ και την κανει πολυ μικρή την φωτο χαχα

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Mariamaraki είπε:

Δεν πρόλαβα να δω αλλά δεν πειράζει είμαι σίγουρη ότι θα είναι όμορφες οι κοιλίτσες σας!

Έλα η γλυκούλα κοιλίτσα!!!!:wub:

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Μια χαρά κουκλιστικη είναι κ στη προφίλ!! Θα βγάλω κ εγώ μια σήμερα(που φοράω ΑΜΑΝΙΚΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΚΙ Κ Α Λ Ο Κ Α Ι Ρ Ι Ν Ο @Jasmine@ @EugenJen) :mrgreen:και θα τη βάλω φωτό προφίλ,γιατί άλλωστε να έχω ξένη κοιλουμπα προφίλ? 

ΧΑ! Τώρα η δική μου είναι μεγαλύτερη χαχαχα

Παναγίτσα μου σήμερα με ξεκλήρισε ο γιος!!

Μου ήρθαν κ η παραγγελία από το φαρμακείο (137€ παρακαλώ!!) Και τα αυτοκόλλητα με τα καδρακια του (άλλα 62€ ο κύριος) και αγοράσαμε κ τις μπογιές για το δωμάτιο του (αλλά 72€..) 

Σύνολο μου "πήρε"  271€ σε μια μέρα από την κοιλιά κιόλας!! Παναγία μου δε συμφέρει!! Κ έλεγα ότι θα βγαίνει φθηνότερα από κόρη χαχαχαχα

• Χαχα 4

Όμορφη φλοραλ κοιλίτσα!!

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Μια χαρά κουκλιστικη είναι κ στη προφίλ!! Θα βγάλω κ εγώ μια σήμερα(που φοράω ΑΜΑΝΙΚΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΚΙ Κ Α Λ Ο Κ Α Ι Ρ Ι Ν Ο @Jasmine@ @EugenJen) :mrgreen:και θα τη βάλω φωτό προφίλ,γιατί άλλωστε να έχω ξένη κοιλουμπα προφίλ? 

Χαχαχαχα έτσι πρέπει!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Αντίo ανατομικά πεδιλακια...next month...

Μας βλέπω να την βγάζουμε με παντόφλα διχαλο.. και εγώ τα πήγα τα ανατομικά πεδιλακια για Ιούλιο ..αλλά και πάλι μεταξύ μας δεν το βλέπω! Ουτε τα του φαρμακείου δεν εχω παραγγείλει ακόμα..Χαχαχα

Άντε χαλάλι τουςς στα μωρά μας!

Κορίτσια μου τελικά το σάκχαρο μετά την γλυκόζη είναι λίγο πάνω από το όριο! 

Θα επισκεφτώ Ενδοκρινολογο και ξεκινάω διαιτουλα! 

Ακόμα και στην εγκυμοσύνη μου δίαιτα θα κάνω!!! Δεν μου έφτανε όλα τα Χρόνια χαχα

• Μου αρέσει 1

Μας βλέπω να την βγάζουμε με παντόφλα διχαλο.. και εγώ τα πήγα τα ανατομικά πεδιλακια για Ιούλιο ..αλλά και πάλι μεταξύ μας δεν το βλέπω! Ουτε τα του φαρμακείου δεν εχω παραγγείλει ακόμα..Χαχαχα

Άντε χαλάλι τουςς στα μωρά μας!

Κορίτσια μου τελικά το σάκχαρο μετά την γλυκόζη είναι λίγο πάνω από το όριο! 

Θα επισκεφτώ Ενδοκρινολογο και ξεκινάω διαιτουλα! 

Ακόμα και στην εγκυμοσύνη μου δίαιτα θα κάνω!!! Δεν μου έφτανε όλα τα Χρόνια χαχα

Για καλό είναι κορίτσι μου! Κάνε λίγη υπομονη, για την μπουμπού σου! Είναι κ καλοκαίρι,πόσο θα φάμε πια με την ζέστη???

Κουράγιο!!:)

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Marti είπε:

Ανάθεμα αν φταίνεται.. Αλλα τουλάχιστον το βαλα ως προφίλ! Πολύ δυσκοιλιο το forum! 

Φιλιά σε όλες! Ξεκινάω δουλειά! 

Εισαι εσύ έγκυος??? Τι μικρή κοιλίτσα χαριτωμένη!

• Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

Just now, Marti είπε:

Ανάθεμα αν φταίνεται.. Αλλα τουλάχιστον το βαλα ως προφίλ! Πολύ δυσκοιλιο το forum! 

Όμορφη και μικρή κοιλίτσα!

Σε βλέπω πολύ γυμνασμενη φιλη! Μπράβο σου!

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Εισαι εσύ έγκυος??? Τι μικρή κοιλίτσα χαριτωμένη!

Εγω μεγάλη τη βλέπω! 

:P

Just now, marianna1986 είπε:

Όμορφη και μικρή κοιλίτσα!

Σε βλέπω πολύ γυμνασμενη φιλη! Μπράβο σου!

Μου αρέσει πολύ η εκτόνωση στη γυμναστικη γιατί η δουλειά μ ειναι καθιστικη. Στο πρώτο 3 μηνο κατι έκανα.. Τώρα που είμαι κλεισμένη μ το σωμα μ διψάει για ακσηση αλλά δε πειράζει!!! Χαλαλι του όλα!!! :x

• Χαχα 2

Just now, Marti είπε:

Μας κοροιδεύεις έτσι???τι κοιλουμπινι τοσοδούλικο είναι αυτο???

Just now, Renez είπε:

Παναγίτσα μου σήμερα με ξεκλήρισε ο γιος!!

Μου ήρθαν κ η παραγγελία από το φαρμακείο (137€ παρακαλώ!!) Και τα αυτοκόλλητα με τα καδρακια του (άλλα 62€ ο κύριος) και αγοράσαμε κ τις μπογιές για το δωμάτιο του (αλλά 72€..) 

Σύνολο μου "πήρε"  271€ σε μια μέρα από την κοιλιά κιόλας!! Παναγία μου δε συμφέρει!! Κ έλεγα ότι θα βγαίνει φθηνότερα από κόρη χαχαχαχα

όλες κοιλούμπα προφίλ!!

χαλάλι του του γιου. κ εγώ ΄αφράγκου έμεινα αυτό τον μήνα με τους μάστορες, κλπ , για το καλοκαίρι πήρα παντοφλέ τα οποία δεν μου αρέσουν καθόλου αλλά είναι πολύ άνετα συν οτι με έχετε τρομοκρατήσει με το πρήξιμο στα πόδια, οπότε λέω κάτσε να έχω μια παντούφλα να είμαι σίγουρη!!

• Χαχα 4

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...