Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, EugenJen είπε:

@Jasmine@ E ασε μας κουκλίτσα μου που θες να με κάνεις έξαλλη πρωι πρωι, είναι αυτή κοιλιά για δίδυμα???

Σταματααααα Τη γκρίνια θα σας τη βγάλω φωτό μετά από φαγητό να δεις πως γίνεται!

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, marianna1986 είπε:

Εμένα είναι 4 οπότε δεν έχω πλέον σηκωματα κ αγκαλιες. Τρώει κ πάει τουαλέτα μόνη της ακόμα και στην παιδική χαρά αράζω παγκάκι κ την αφήνω! Επισης, τα πρωινά επειδή πάει παιδικό τα έχω ελεύθερα. Αλλά καμία σχέση με τη ηλικία των 19 μην που είναι ζορικη, πρέπει να είσαι συνέχεια από πίσω γιατί θέλουν να ανακαλυψουν κ γενικά δεν στέκεσαι καθόλου..

Ναι ρε συ...οπότε νταξει λογικό φαντάζομαι να νιώθω κουρασμένη:P απλά ήθελα να το ακούσω κι από αλλού κι ότι δεν είμαι υπερβολική!

Εντάξει δεν έμεινε πολύ , σε λίγες μέρες θα έχω περισσότερη βοήθεια οπότε θα είμαι καλύτερα:)

Βρε Γιουτζίν όχι ροκφόρ!!! Εντάξει τώρα το έφαγες,μη το ξαναφας όμως! Είναι στη κατηγορία σούσι,καλά το είπες!

Ποιο κορίτσι κάνει ενεσουλες αντιπηκτικες? Θέλω να ρωτήσω κατι

• Λυπημένη/-ος 2

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Anastasia05 είπε:

Ναι ρε συ...οπότε νταξει λογικό φαντάζομαι να νιώθω κουρασμένη:P απλά ήθελα να το ακούσω κι από αλλού κι ότι δεν είμαι υπερβολική!

Εντάξει δεν έμεινε πολύ , σε λίγες μέρες θα έχω περισσότερη βοήθεια οπότε θα είμαι καλύτερα:)

Βρε Γιουτζίν όχι ροκφόρ!!! Εντάξει τώρα το έφαγες,μη το ξαναφας όμως! Είναι στη κατηγορία σούσι,καλά το είπες!

Εγώ κάνω!

SqfGp3.png

μετά το σκέφτηκααααα!! :sad:  εντάξει ήταν στην σαλτσούλα πόσο να είχε μωρέ???

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

μετά το σκέφτηκααααα!! :sad:  εντάξει ήταν στην σαλτσούλα πόσο να είχε μωρέ???

Δεν ξέρω ,δεν τρώω!!:P

Just now, Jasmine@ είπε:

Εγώ κάνω!

Ήθελα να ρωτήσω κάποια κοπέλα που κάνει ενέσεις αν πάει για καισαρική λόγω ενέσεων, εσύ όμως πας λόγω διδύμων σωστά?

Q1jtp2.png

Δεν ξέρω ,δεν τρώω!!:P

Ήθελα να ρωτήσω κάποια κοπέλα που κάνει ενέσεις αν πάει για καισαρική λόγω ενέσεων, εσύ όμως πας λόγω διδύμων σωστά?

Ναι λόγω δίδυμων! Αλλά απ ότι ξέρω δεν πας καισαρική λόγω ενέσεων....

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Ναι λόγω δίδυμων! Αλλά απ ότι ξέρω δεν πας καισαρική λόγω ενέσεων....

Εγώ προσωπικά όχι! Ούτε στην πρώτη ούτε τώρα! Μπορεί να υπάρχουν όμως περιπτώσεις που να πρέπει να γίνει έτσι. Τέλος του μήνα έχω ραντεβού με τον γυναικολόγο κ θα τον ρωτήσω 

Κιόμως έχω ακούσει περιπτώσεις που συμβαίνει και το συζητούσα σημερα με τον ρευματολόγο μου κ είπα να ρωτήσω εδώ μέσα μήπως με διαφωτίσει κάποια κοπέλα! 

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...