Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

10 ώρες πρίν, Ninamc είπε:

Hello girls εμεις ειμαστε σε mood διακοπων καθως γυρισαμε απο χωριο χαχαχα

Λοιπν τρεχω να παρω Την Minnie της Κορακλας μας!

Τα συμπερασματα δικα σας! Χαχαχα

Μολις βγηκα απ τν γιατρο. Ολα τελεια και ναι ειναι Ροζ κ για μας!

Αντε με το καλο! @Renez αφαιρεσε το ερωτηματικο παρακαλω χαχαχα

Τέλεια τα νέα και σε σας! Μπράβο!!! 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Καλημέρα κοιλιτσες!

@Renez είσαι τρελή και Στ ν ύπνο σου!! Το παιδί στο πλυντήριο??? Καλύτερο πάντως από τα δικά μου όνειρα που είναι λιγοοοο πονηρα8-)

@OctoberMom ωραία κοιλίτσα και διακριτική θα έλεγα Καλή μου!!!

@Ninamc ξεσαλλωσε στα ροζ! Κι εγώ οργιασα χθες ως και αποκριάτικο φουστανακι φραουλιτσα πήρα...κοιτα στο site h&m Μήπως το βρεις! Μετά τα φωτογράφισα και τα έστειλα μνμ στις γιαγιά δες κα στη θεία και ζουμιασαμε όλοι μαζί!!! Καλά ο άντρας μου δε, μόνο ροζ! δεν δεχετε άλλο χρώμα...κοντεψαμε να τσακωθούμε μέσα στο mothercare ,γέλαγε η πωλήτρια...ροζ φούξια και κλαρωτα ήθελε!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Καλημέρα κοιλιτσες!

@Renez είσαι τρελή και Στ ν ύπνο σου!! Το παιδί στο πλυντήριο??? Καλύτερο πάντως από τα δικά μου όνειρα που είναι λιγοοοο πονηρα8-)

@OctoberMom ωραία κοιλίτσα και διακριτική θα έλεγα Καλή μου!!!

@Ninamc ξεσαλλωσε στα ροζ! Κι εγώ οργιασα χθες ως και αποκριάτικο φουστανακι φραουλιτσα πήρα...κοιτα στο site h&m Μήπως το βρεις! Μετά τα φωτογράφισα και τα έστειλα μνμ στις γιαγιά δες κα στη θεία και ζουμιασαμε όλοι μαζί!!! Καλά ο άντρας μου δε, μόνο ροζ! δεν δεχετε άλλο χρώμα...κοντεψαμε να τσακωθούμε μέσα στο mothercare ,γέλαγε η πωλήτρια...ροζ φούξια και κλαρωτα ήθελε!

Ωωωωω!!! Κλαρωτα μόνο,ολόκληρους κοριτσαρους θα κανετε! Μπράβο σας !

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, marianna1986 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! 

Πάω να προσπαθήσω μπας κ ανεβάσω την κοιλιά μου!

https://ibb.co/d7CxPV6

Εντάξει τα κατάφερα νομίζω. Την άφησα μισή ώρα...

Πωπω κοιλιτσα!!

Εγώ να σε ρωτήσω που έχεις κι άλλο παιδάκι.. αντέχεις??? Γιατί εγώ έχω αρχίσει κ κουράζομαι αρκετά. Ο γιος μου είναι 19 μηνών κ είναι αρκετά ζορικη ηλικία για έγκυο κ καλοκαίρι. Δεν έχω ιδιαίτερη βοήθεια αυτές τις μερες κ αρχίζω να βγαίνω οφ!

Θα ανεβάσω κι εγώ την δική μου αργότερα!!

Q1jtp2.png

@marianna1986

Πωπω κοιλιτσα!!

Εγώ να σε ρωτήσω που έχεις κι άλλο παιδάκι.. αντέχεις??? Γιατί εγώ έχω αρχίσει κ κουράζομαι αρκετά. Ο γιος μου είναι 19 μηνών κ είναι αρκετά ζορικη ηλικία για έγκυο κ καλοκαίρι. Δεν έχω ιδιαίτερη βοήθεια αυτές τις μερες κ αρχίζω να βγαίνω οφ!

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

@marianna1986

Πωπω κοιλιτσα!!

Εμένα είναι 4 οπότε δεν έχω πλέον σηκωματα κ αγκαλιες. Τρώει κ πάει τουαλέτα μόνη της ακόμα και στην παιδική χαρά αράζω παγκάκι κ την αφήνω! Επισης, τα πρωινά επειδή πάει παιδικό τα έχω ελεύθερα. Αλλά καμία σχέση με τη ηλικία των 19 μην που είναι ζορικη, πρέπει να είσαι συνέχεια από πίσω γιατί θέλουν να ανακαλυψουν κ γενικά δεν στέκεσαι καθόλου..

• Μου αρέσει 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, Renez είπε:

Καλημέρα μαναρακι!!

Κανονικά λένε όχι αλλά νταξξξ..άμα ακούγαμε όλα τα όχι θα ήμασταν με μπανάνες κ γαλοπούλα ολη μέρα!! Μια χαρά είναι η μπέμπα σου!!

Όσο για το όνειρο της γέννας πολύ καλά κάνεις φίλη κ βλέπεις κ ας βιάζεσαι..νομίζω όλες μας ειδικά οι πρωτομανες έχουμε αυτή τη λαχτάρα κ αγωνία να τα πιάσουμε..

Εγώ είδα όνειρο τις προάλλες πως γεννούσα σπίτι μου στο μπαλκόνι (!) Και τον έβγαλα εν τέλη μέσα από το πλυντήριο όπου ήταν με ρούχα κανονικά ροδαλενιος κ καθαρός χαχχα κ τον πηγα μέσα στη μαμά μου να της τον δειξω :x

Δεν κάνει επειδή είναι παχυντικό ή λόγω της μούχλας?/εγώ για την μούχλα ανησύχησα , τύπου είναι απαγορευτικό όπως το σουσι????

Γέννησε η γυναίκα του συναδέλφου μου , που σας έλεγα οτι έιχε κάνει χολοσταση και μου έστειλε φωτογραφίες και βίντεο με το μωρό και έλιωσα ,όσο ήταν η παλάμη του ήταν σχεδόν όλο το μωρό!! :wub:

εντάξει εσύ θες ΄ένα πεντακάθαρο μωρό που θα το δείχνεις παντού γιαυτό το γέννησες και στο μπαλκόνι!!:D

Just now, marianna1986 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! 

Πάω να προσπαθήσω μπας κ ανεβάσω την κοιλιά μου!

https://ibb.co/d7CxPV6

Εντάξει τα κατάφερα νομίζω. Την άφησα μισή ώρα...

έεεεελα δεν την πρόλαβα!!!! :-( 

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Ρε δε με αφήνει να ανεβάσω λέει ότι θέλει έγκριση 

https://ibb.co/HtWtvLv

E ασε μας κουκλίτσα μου που θες να με κάνεις έξαλλη πρωι πρωι, είναι αυτή κοιλιά για δίδυμα???

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...