Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Το νέο,αγαπημένο και εξελιγμένο πινακακι μας λοιποοοον!!

@Eval αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 26/9 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκη) (μπήκε λαθραία στην ομάδα μας..χεχεχε)

@kristalenia αγοράκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Κλινική Τσεπετη, Χανιά - Κριός)

@Mariamaraki κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Μαιευτήριο Έλενα)

@Irinoula86 αγοράκι --} ΠΗΤ: 8/10 (Κλινική Μητέρα)

@EugenJen κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Κλινική Ρέα - Λέων)

@Renez αγοράκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Δίδυμος)

@marianna1986 αγοράκι Η ανατροπή της μέρας!! --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Ρέα - Καρκίνος)

@P.L.L. αγοράκι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Αλεξάνδρα)

@Eva137 αγοράκι --} ΠΗΤ: 11/10 (Μαιευτήριο Αμερικής..)

@Hliolousti κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 12/10 (Μαιευτήριο Θεσσαλονίκης - Καρκίνος)

@Anastasia05 αγορακι --} ΠΗΤ: 13/10 (κλινική Λητώ - Σκορπιός)

@Jasmine@  2(!) κορακλες --} ΠΗΤ: 14/10 (Μαιευτήριο Πάτρας - Ιχθύς)

@AuroraS ?? --} ΠΗΤ: 15/10 (Μαιευτήριο Αρεταίειο)

@Vaso.D. αγοράκι --} 15/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρα - Ζυγός)

@DemiMom ?? ΠΗΤ: 17/10 (Μαιευτηρίο Έλενα)

@Christinα κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 18/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρας)

@elenioz αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 19/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Καρκίνος)

@Flaquita κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 (κλινική Ιασώ)

@Tsampika98 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 

@Annou αγοράκι --} ΠΗΤ: 21/10 (Κλινική Γαία - Υδροχόος)

@Hope89 (2!) Κοριτσάκια --} ΠΗΤ: 23/10 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης)

@Marti αγορακι --} ΠΗΤ: 23/10 (Μαιευτήριο Διαβαλκανικό)

@OctoberMomκοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 23/10 (κλινική Λητώ)

@Thalia30κοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 26/10 (κλινική Λητώ)

@Ninamc κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 30/10 (Κλινική Ρέα)

@demifilolκοριτσακι --} ΠΗΤ: 4/11 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης) **μας ήρθε λίγο λαθραία αλλά τη θέλουμε :-)

Απολογισμός:

Μανουλες 26!!

Αγοράκια 12!!

Κοριτσάκια 14!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

1 hour ago, Anastasia05 είπε:

Τι ωραία!! Με το καλό η κορίτσαρα!!!:wub:

Ευχαριστω κοριτσια! Με το καλο ολα τα παιδακια ! Γερα και παντα καλοτυχα!

1 hour ago, EugenJen είπε:

Τέλειαααααα με το καλό η κορίτσαρα!!!

Την είδατε καλά;;σας έκανε πόζες;;;

@Anastasia05 δεν μου ανοίγει το link σου!!

Ποζες? αλλο πραγμα σ λεω! Πλ καλα την ειδαμε και ειναι σκετη γλυκα! Ευχαριστω!

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

πρίν από 49 λεπτά , Christinα είπε:

@Ninamc να χαιρόμαστε τις κορακλες μας τις ροζουλες τις τσαχπινες!

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ! Με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας τα υπέροχα! Άντε να τελιωνουμε και με τις Β και το γλυκοζουμο στη καμπύλη!

Καλά βρε εγώ καμμία κοιλιά δν είδα να πάω κόντρα τουρλα! Τώρα που είπα να ψωνίσω το ροζ βασίλειο βρήκατε να ξεβρακωθειτε όλες? Εγω δν το έπιασα το κόλπο να ανεβάσω θα το δω άλλη στιγμή γτ ειμαι τέρμα κουρασμένη!

Ααα έχει κάτι προσφορές το h&m online για δείτε κάνα μοντελάκι!

Ροζ ροζ ροζ σ λεω!

Ηδη ξεκινησα να ψωνιζω επιτελους!

Just now, Eva137 είπε:

Τέλεια, κι άλλο ένα εξακριβωμένο, ροζ κοριτσάκι!!! :wub:

Κάπως έτσι κι εγώ... είχα βάλει μόνο 2-3 κιλά τις πρώτες 19 εβδομάδες (και αυτά σίγουρα από το φούσκωμα/κατακράτηση υγρών) και μετά ξαφνικά μέσα σε 10 μέρες πήρα άλλα 3 κιλά απότομα (τότε που πετάχτηκε η κοιλιά μου δηλαδή). Το καλό είναι ότι τις τελευταίες δυο εβδομάδες δεν έχω πάρει τίποτα, ευτυχώς γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ. Άσε που επιτέλους σήμερα κατάφερα να πάω τουαλέτα για νούμερο 2 και ξαλάφρωσα απίστευτα... συγνώμη για την γραφική περιγραφή αλλά βούλωσα την λεκάνη, χαχα! Νιώθω 5 κιλά ελαφρύτερη όμως!

Ολα στο Ροζ! Να το ευχαριστηθω! Βαρεθηκα τα μπλε χαχαχαχα

Just now, marianna1986 είπε:

Κ εγώ εδώ!!! Αύριο θα βάλω κ την δικιά μου! Αν τα καταφέρω γιατί με copy-paste με κοκκινίζει... Καλά @Christinα αυτό με το χαιδεμα της κοιλιάς και εγώ το κανω... Μερικές φορές έχω πιάσει γυναίκες να με κοιτάνε στην κοιλιά αδιάκριτα και αισθάνομαι λίγο άβολα γιατί σκέφτομαι ότι οι ίδιες μπορεί να θέλουν μωρό ή να δυσκολεύονται να κάνουν...:???:

@Ninamc Μια χαρά τα νέα σου!!! Για απλο υπέρηχο είχες πάει ή β επιπέδου;

Ευχαριστω! Για απλο υπερηχο ναι. 

Β επιπεδου ειμαι η τελευταια χαχαχα

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Ροζ ροζ ροζ σ λεω!

Ηδη ξεκινησα να ψωνιζω επιτελους!

Ολα στο Ροζ! Να το ευχαριστηθω! Βαρεθηκα τα μπλε χαχαχαχα

Τι πήρες???? Φορεματακια??? Φουφουλιτσες???? Κορδέλες??? 

Καλά ψώνια κ καλοφορετα!!!

• Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

Κοριτσια ασχετο, σχετικο με την κοιλια και τα κιλα.

Εγω εχω παρει 4 κιλα. Και κοιλια ανυπαρκτη χαχαχα δν φαινεται. Ακομα small φοραω. Τωρα ψαχνω φορεμα γιατι πριν τη βαπτιση εχουμε και γαμο. Και εχω πελαγωσει.

Just now, Anastasia05 είπε:

Τι πήρες???? Φορεματακια??? Φουφουλιτσες???? Κορδέλες??? 

Καλά ψώνια κ καλοφορετα!!!

Ευχαριστουμε! Να μαστε ολοι καλα.

Τα θελω ολα μα θα κρατηθω. Χαχαχα

Πηρα ηδη την minnie που σας ελεγα, στν γιο ειχα παρει mickey, και ειναι αυτοκολλητοι, αρα κ η μπεμπουλα θα την λατρεψει πιστευω.

Θα της παρω κ την 1η της barbie. Χαχαχαχαχα εχω μια μανια σε οσα κοριτσια γεννιουνται να παιρνω παντα την 1η τους κουκλα. Αρα στη δικη μ δν θα παρω? Χαχαχα α

Και μετα θα της παρω το 1ο της φορεμα για τα Χριστουγεννα, και το θελω ΚατακοκΚινο! Χαχα και μπαλαρινες και κορδελα.!

Μα της πηρα ηδη, κ ενα ολοσωμο ροζ φορμακι σκετη γλυκα, με σκουφακι.

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Προκοπή δεν είδα με τα λινκς κορίτσια...  Ορίστε η Κυρία σε profile picture τουλάχιστον!

@Ninamc Υπάρχει άνθρωπος με Β'επιπέδου μετά τις 25 Ιούνη? Να έχω ελπίδες ότι δε θα μαι η τελευταία και καταϊδρωμένη??

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

JeY7p2.png

Just now, Ninamc είπε:

Κοριτσια ασχετο, σχετικο με την κοιλια και τα κιλα.

Εγω εχω παρει 4 κιλα. Και κοιλια ανυπαρκτη χαχαχα δν φαινεται. Ακομα small φοραω. Τωρα ψαχνω φορεμα γιατι πριν τη βαπτιση εχουμε και γαμο. Και εχω πελαγωσει.

Ευχαριστουμε! Να μαστε ολοι καλα.

Τα θελω ολα μα θα κρατηθω. Χαχαχα

Πηρα ηδη την minnie που σας ελεγα, στν γιο ειχα παρει mickey, και ειναι αυτοκολλητοι, αρα κ η μπεμπουλα θα την λατρεψει πιστευω.

Θα της παρω κ την 1η της barbie. Χαχαχαχαχα εχω μια μανια σε οσα κοριτσια γεννιουνται να παιρνω παντα την 1η τους κουκλα. Αρα στη δικη μ δν θα παρω? Χαχαχα α

Και μετα θα της παρω το 1ο της φορεμα για τα Χριστουγεννα, και το θελω ΚατακοκΚινο! Χαχα και μπαλαρινες και κορδελα.!

Μα της πηρα ηδη, κ ενα ολοσωμο ροζ φορμακι σκετη γλυκα, με σκουφακι.

Ωωωω:x

Έλιωσα με την πρώτη κούκλα, με αποτελειώσες με το κατακόκκινο φόρεμα!!!!!! Κ κόκκινο βρακί για την Πρωτοχρονιά ,ε!!

• Χαχα 2

Q1jtp2.png

Just now, Irinoula86 said:

Τέλεια κοιλιτσα....εμενα έτσι είναι το πρωι....το βράδυ η διπλή και τριπλή μην σας πωωω..... Αυριο εχω κ εγώ άδεια.... Θα βάλω τον άντρα μ να με βγάζει φωτο.... Του έκανα παραπονα σήμερα ότι δεν έχω φωτο κοιλιτσας καθόλου και δεν θα έχω κάτι να θυμάμαι από την εγκυμοσυνη μου.... αυριο σας έρχεται και η δική μου..... 

Χαχα, και μένα το πρωί είναι έτσι. Το βράδυ πραγματικά είμαι σαν μπαλόνι οπότε δε μπορώ να υπολογίσω. Εγώ πάντως βγάζω μια φωτογραφία κάθε μήνα στις 5 του μηνός (όταν δηλαδή κλείνει ο επόμενος μήνας από την μέρα της τελευταίας περιόδου μου). ΄Ηθελα να έχω να έχω να βλέπω μετά πώς μεγάλωνε η κοιλιά μου κάθε μήνα, αν και πραγματικά τους πρώτους 4 μήνες η κοιλιά μου ήταν ολόιδια: ούτε εγκύου αλλά ούτε και επίπεδη... από το φούσκωμα ήμουν συνεχώς σαν να έχω παραφάει! Στην τελευταία φωτο μόνο του 5ου μήνα φαίνεται διαφορά!;) 

Just now, Renez said:

Ναι κ εμένα στο φόρουμ δε Μ αφήνει..μόνο σε προσωπικό μνμ μπορώ οπότε όσες προσπαθήσετε αύριο αν πάλι κοκκινίζει στείλτε τες σε μνμ σε όσες συμμετεχουμε σε αυτή τη κοιλιτσοτρελα!!

Εμένα με άφησε να την ανεβάσω πριν κανονικά, αλλά δε ξέρω αν άνοιγε μετά. Πάντως την δική σου πρόλαβα και την είδα όταν την πόσταρες την 2η φορά. Αύριο που θα είστε όλες μέσα θα ξανανεβάσω την δική μου και θα την αφήσω λίγες ώρες για να την δείτε άνετα (όχι ότι χάνετε και τίποτα βέβαια, έτσι για να έχουμε να λέμε...)!:P

• Μου αρέσει 2

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

Just now, OctoberMom είπε:

Προκοπή δεν είδα με τα λινκς κορίτσια...  Ορίστε η Κυρία σε profile picture τουλάχιστον!

@Ninamc Υπάρχει άνθρωπος με Β'επιπέδου μετά τις 25 Ιούνη? Να έχω ελπίδες ότι δε θα μαι η τελευταία και καταϊδρωμένη??

Βρήκες τη λύση! Αυτή είναι προφαιλ πικτσουρ!! Τώρα μάλιστα!:x

• Χαχα 2

Q1jtp2.png

Just now, OctoberMom είπε:

Χαχαχαχα ναι εγω! Μετα τις 25 ιουνη κυρια μ, ειπε ο γιατρος μ. Χαχαχα

Εγω θα μαι η τελευταια! Καταιδρωμενη οχι παντως, παμε σιγα σιγα μη φαμε καμια τουμπα απ τις κοιλιες χαχαχαχα

Ωραια η κοιλιτσα σας κυρια μ! Με το καλοοο!

@Anastasia05 εχω αποτελειωθει απ την ωρα που μ εδειξε πως καταλαβαινει τα κοριτσια χαχαχαχα 

Κοκκινο βρακυ δν θα βρουμε για την μπεμπα, μα θα το φορεσω εγω παρακαλω χαχαχαχαχα

• Χαχα 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Καλημέρα κορίτσια!! 

Λοιπόν είδα στον ύπνο μου ότι γέννησα μια ζουζουνιαρα μπουμπού με μπόλικο μαύρο μαλλί!! Βιάζομαι βιάζομαι!!

@OctoberMom είναι μικρούλα η κοιλίτσα σου ακόμα, άμα την βγάλω κ εγώ χωρίς ρούχο θα δείτε τερρρραστια διάφορα!!

Στο fb είμαι κ εγώ στο ανταλλαγες βιβλίων αλλά όπως λέει κ η @Anastasia05 δεν προλαβαίνω ούτε για ζητώ, αντίθετα στο booksmania εκτός fb έχω κάνει πολλές ανταλλαγες...

Ερώτηση! Χθες έφαγα τορτελινια με σάλτσα ροκφόρ, κ μετά σκέφτηκα λες να μην κάνει το ροκφόρ;;

• Μου αρέσει 3

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! 

Λοιπόν είδα στον ύπνο μου ότι γέννησα μια ζουζουνιαρα μπουμπού με μπόλικο μαύρο μαλλί!! Βιάζομαι βιάζομαι!!

@OctoberMom είναι μικρούλα η κοιλίτσα σου ακόμα, άμα την βγάλω κ εγώ χωρίς ρούχο θα δείτε τερρρραστια διάφορα!!

Στο fb είμαι κ εγώ στο ανταλλαγες βιβλίων αλλά όπως λέει κ η @Anastasia05 δεν προλαβαίνω ούτε για ζητώ, αντίθετα στο booksmania εκτός fb έχω κάνει πολλές ανταλλαγες...

Ερώτηση! Χθες έφαγα τορτελινια με σάλτσα ροκφόρ, κ μετά σκέφτηκα λες να μην κάνει το ροκφόρ;;

Καλημέρα μαναρακι!!

Κανονικά λένε όχι αλλά νταξξξ..άμα ακούγαμε όλα τα όχι θα ήμασταν με μπανάνες κ γαλοπούλα ολη μέρα!! Μια χαρά είναι η μπέμπα σου!!

Όσο για το όνειρο της γέννας πολύ καλά κάνεις φίλη κ βλέπεις κ ας βιάζεσαι..νομίζω όλες μας ειδικά οι πρωτομανες έχουμε αυτή τη λαχτάρα κ αγωνία να τα πιάσουμε..

Εγώ είδα όνειρο τις προάλλες πως γεννούσα σπίτι μου στο μπαλκόνι (!) Και τον έβγαλα εν τέλη μέσα από το πλυντήριο όπου ήταν με ρούχα κανονικά ροδαλενιος κ καθαρός χαχχα κ τον πηγα μέσα στη μαμά μου να της τον δειξω :x

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...