Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, EugenJen είπε:

Καλησπέρα κοριτσάκια μου,μωρέ δεν σας προλαβαίνω , απαντώ σε οοοτι ενθυμουμαι!!

Για σουτιέν έχω ήδη πάρει hm την συσκευασία των δύο κ με έχουν βόλεψει πολύ !!

@Renez συγχαρητήρια φίλη μου, γίνεσαι μανούλαααααααα :x

Κορίτσια εμείς μάθαμε προχθές ότι έχουμε γάμο σε 20 μέρες κ έχω πάθει κατάθλιψη γιατί δεν μου χωράει τιποτις κ δεν βρίσκω κ τίποτα που να μου αρέσει στο ίντερνετ, όρεξη για μαγαζιά ούτε για αστείο!!

Μα γιατί δεν φοράς κάτι small ρε συ?:twisted: το φύλαγα!!!!

Πάψε μαρή κ πήγαινε σε ένα hnm ή celestino να πάρεις ένα ωραιότατο φορεματακι να είσαι μια κούκλα! Που τρελαίνεσαι για αυτό,χαζό! Εγώ θα τρελαινομουν για το δώρο που θα έπρεπε να βάλω στο γάμο με τόσα ανοίγματα με το μωρό χαχαχαχα

Ευχαριστώ Ευγενακι μου,όλες γινόμαστε απλά εγώ θα είμαι η πρώτη σερβιετομανα της παρέας!! Αχχχ τρέχει να προλάβει το σώμα μου να καλύψει τις ανάγκες του προσοντουχου!!!:D

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, EugenJen είπε:

Καλησπέρα κοριτσάκια μου,μωρέ δεν σας προλαβαίνω , απαντώ σε οοοτι ενθυμουμαι!!

Για σουτιέν έχω ήδη πάρει hm την συσκευασία των δύο κ με έχουν βόλεψει πολύ !!

@Renez συγχαρητήρια φίλη μου, γίνεσαι μανούλαααααααα :x

Κορίτσια εμείς μάθαμε προχθές ότι έχουμε γάμο σε 20 μέρες κ έχω πάθει κατάθλιψη γιατί δεν μου χωράει τιποτις κ δεν βρίσκω κ τίποτα που να μου αρέσει στο ίντερνετ, όρεξη για μαγαζιά ούτε για αστείο!!

Μακρύ φορεματακι μάξι,πλατφορμιτσα, ξέρεις κάπως πιο στενό πάνω κ στην κοιλίτσα χαλαρο κ είσαι κομπλέ!! 

Ή το ίδιο σε κοντό! 

Προφανώς κ δε σου κάνουν παλιά σου ρούχα μπορείς όμως εύκολα να βρεις φόρεμα! 

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, OctoberMom είπε:

Ως οικολόγος-χίπισσα, πρέπει να σου πω ότι υπάρχουν και πλενόμενα επιθέματα :P Θα ναι οικονομικό και για το θηλασμό αν τα χρησιμοποιήσεις από τώρα! 

Χμμμ ενδιαφέρον Οκτομπερακι!! Κ αυτά από φαρμακείο? Θα κάνω έρευνα αγοράς αύριο Πουρνο Πουρνο!!

Just now, Renez είπε:

Πάψε μαρή κ πήγαινε σε ένα hnm ή celestino να πάρεις ένα ωραιότατο φορεματακι να είσαι μια κούκλα! Που τρελαίνεσαι για αυτό,χαζό! Εγώ θα τρελαινομουν για το δώρο που θα έπρεπε να βάλω στο γάμο με τόσα ανοίγματα με το μωρό χαχαχαχα

Ευχαριστώ Ευγενακι μου,όλες γινόμαστε απλά εγώ θα είμαι η πρώτη σερβιετομανα της παρέας!! Αχχχ τρέχει να προλάβει το σώμα μου να καλύψει τις ανάγκες του προσοντουχου!!!:D

Εγώ σίγουρα έχω γιατί τα κρατάει ζεστά τα μεμε ο μεγάλος για τον μικρο! Που να τα αφήσει????πουυυ

Έχω επιθέματα από την πρώτη εγκυμοσύνη φαντάσου, γιατί δεν ήθελα να τα φοράω ,ήθελα να παίρνω αέρα κι αν λερωνα άλλαζα μπλουζάκια!! 

Μόνο οπότε έβγαινα εκτός σπιτιού φορούσα 

Just now, OctoberMom είπε:

Ως οικολόγος-χίπισσα, πρέπει να σου πω ότι υπάρχουν και πλενόμενα επιθέματα :P Θα ναι οικονομικό και για το θηλασμό αν τα χρησιμοποιήσεις από τώρα! 

Για πες!!!

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Εγώ σίγουρα έχω γιατί τα κρατάει ζεστά τα μεμε ο μεγάλος για τον μικρο! Που να τα αφήσει????πουυυ

Έχω επιθέματα από την πρώτη εγκυμοσύνη φαντάσου, γιατί δεν ήθελα να τα φοράω ,ήθελα να παίρνω αέρα κι αν λερωνα άλλαζα μπλουζάκια!! 

Μόνο οπότε έβγαινα εκτός σπιτιού φορούσα 

Οκ θα πάρω αν είναι 2-3 βαμβακερά φανελάκια για το σπίτι να τα έχω πλύνε βάλε να είναι απαλά για τα βυζάκια κ να τα κρατάει κ πιο σταθερά..γτ την έβγαζα με t-shirt ή baby doll σπίτι κ δε λέει τώρα..

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Οκ θα πάρω αν είναι 2-3 βαμβακερά φανελάκια για το σπίτι να τα έχω πλύνε βάλε να είναι απαλά για τα βυζάκια κ να τα κρατάει κ πιο σταθερά..γτ την έβγαζα με t-shirt ή baby doll σπίτι κ δε λέει τώρα..

Από hnm τα τιραντακια θηλασμού είναι τέλεια!!! Έχουν κ λάστιχο από μέσα κ μπορείς να τα φοράς κ χωρίς σουτιέν!!

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Χαχαχα έχει πεταχτεί η κοιλίτσα μου πολυυυυυ κ δεν κλείνουν τα φερμουάρ,

@Anastasia05 κοντό η midi θα ήθελα αλλά δεν έχω διάθεση για μαγαζιά καθόλου, προσπαθώ να το παλέψω μέσω ίντερνετ!

Η διδυμομανουλα @Jasmine@ που είναι  έχει χαθεί κ εκείνη η εγώ την έχασα στις τοοοσες σελίδες που γράφετε πολυλογουδες;;;

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

@Anastasia05 κοντό η midi θα ήθελα αλλά δεν έχω διάθεση για μαγαζιά καθόλου, προσπαθώ να το παλέψω μέσω ίντερνετ!

Η διδυμομανουλα @Jasmine@ που είναι  έχει χαθεί κ εκείνη η εγώ την έχασα στις τοοοσες σελίδες που γράφετε πολυλογουδες;;;

Άσε να περασουν λίγες μέρες κ θα σου έρθει κ η όρεξη! Μη πιεστεις τώρα να βρεις κάτι 

Σίγουρα θα βρεις κάτι ωραίο αλλά ναι ,με γκρίνια!!!  Αλλάζει το σώμα μας έχουμε τα νινακια μέσα κ θέλουν χώρο!! 

Λογικό είναι να μην είσαι πάντα μέσα στην χαρά κ η γκρινια μέσα στο πρόγραμμα είναι 

Q1jtp2.png

Just now, Christinα είπε:

@Ninamc ο παιδαρος είναι αστέρι! Κι εμένα έτσι ανεξάρτητο είναι! Όπως λες είναι στν χαρακτήρα κάθε παιδιού! Ο άντρας μου λέει ας μεινει η μπεμπα όντως μπέμπα γτ ο μικρός δν ήταν μπέμπης ποτε!!! Αχαχαχ εγώ νομίζω θα μου κακοφανει αν είναι πολύ baby η μικρή!

Αχ αστερι οντως φιλη μ! Πλ χαιρομαι! Ετσι πρεπει να ναι τα αγορια.ανεξαρτητα,οχι στα φουστανια μας χαχαχαχα κ μενα ο αντρας τα ιδια λεει. 

Και εγω θεωρω οτι θα μ κακοφανει γτ τωρα περναμε τελεια με τν παιδαρο που ειναι τοσο ανεξαρτητος.

Δν αντεχω τα μωρα που τσιριζουν κ θελουν τη μαμα 24ωρες χαχαχα .

Γερα να ναι και θα τα διαμορφωσουμε κ εμεις. Υπομονη κ αγαπη θελει.

Εσυ πως εισαι? Ολα καλα τα παιδακια?

Just now, Renez είπε:

Πλ χαρηκα φιλη μ! Τελεια! Σου ρθε γαλα!

Στο 1ο μ χε ερθει στν 7ο. Τωρα δν εχω παρατηρησει κατι.. θα δουμε.

Δν ψαχνομαι ομως χαχαχα 

Αντε ποιος τν πιανει τν προσοντουχο!

Εγω ειχα παρει σουτιεν hm και τα φοραω και τωρα απ την αρχη της κυησης. Ειναι τελεια! Και επιθεματα αβεντ. Επισης η μαια μ ειχε πει απ τν 4ο μηνα να βαζω κρεμα στις θηλες, μεντελα και φρεζυντερμ, οποτε οταν ερχεται η ωρα ειναι ετοιμες για το φαγοποτι του μωρου χαχαχα ψαξτο λιγο και ξεκινα να βαζεις.

Εμενα με βοηθησε πλ, μα ειχα κ ευκολο και φαγανο μωρακι

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Αχ αστερι οντως φιλη μ! Πλ χαιρομαι! Ετσι πρεπει να ναι τα αγορια.ανεξαρτητα,οχι στα φουστανια μας χαχαχαχα κ μενα ο αντρας τα ιδια λεει. 

Και εγω θεωρω οτι θα μ κακοφανει γτ τωρα περναμε τελεια με τν παιδαρο που ειναι τοσο ανεξαρτητος.

Το παιδί και το σκυλί όπως τα μάθεις!

Το κάθε παιδάκι έχει τους ρυθμούς του οι οποίοι επηρεάζονται κι από εμάς!

Εγώ το μόνο που έχω να πω για τα δεύτερα παιδιά είναι ενα..είναι αρκετά πιο ζωηρά από τα πρώτα! Και επιβεβαιώνω ως δεύτερο παιδί!

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Καλό μου κοριτσάκι!:wub: καθαρίζω σπίτι ντουλάπες κλπ αυτές τις μερες κ δεν προλαβαίνω να μπω! Εσυ τι κανεισ;Εγώ λέω στο γάμο να προφασιστείς τον κορονοιο, ότι δε θες να είσαι με κόσμο και να μην πας^_^:D ευτυχώς όλοι οι γάμοι που είχα φέτος ακυρώθηκαν γιατί δε ξέρω πως θα πήγαινα! 
υπαρχει καμία που πινει εκείνο το σίδηρο στο μπουκαλακι;;;; Σήμερα μου ήρθαν τα σουτιεν από h n m και κάτι αλλά ρουχαλάκια α και το νυχτικό από το Moromou! Μεγάλο μου Είναι κ μακρύ  αλλά δεν το αλλάζω γιατί δε ξέρω που θα φτάσει η κοιλιά...

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Το παιδί και το σκυλί όπως τα μάθεις!

Το κάθε παιδάκι έχει τους ρυθμούς του οι οποίοι επηρεάζονται κι από εμάς!

Εγώ το μόνο που έχω να πω για τα δεύτερα παιδιά είναι ενα..είναι αρκετά πιο ζωηρά από τα πρώτα! Και επιβεβαιώνω ως δεύτερο παιδί!

Συμφωνω στο 1ο.

Διαφωνω στο 2ο. Χαχα ειμαι κ εγω 2ο παιδι. Το 1ο τους ειχε στειλει στο τρελοκομειο. Εγω ημουν γατακι. Χαχαχα

Αρα δν ειναι στανταρ κ αυτο,οπως ολα.

Αν ειναι να βγει ζιζανιο θα βγει χαχαχα ειναι στη φυση του χαχαχα

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλό μου κοριτσάκι!:wub: καθαρίζω σπίτι ντουλάπες κλπ αυτές τις μερες κ δεν προλαβαίνω να μπω! Εσυ τι κανεισ;Εγώ λέω στο γάμο να προφασιστείς τον κορονοιο, ότι δε θες να είσαι με κόσμο και να μην πας^_^:D ευτυχώς όλοι οι γάμοι που είχα φέτος ακυρώθηκαν γιατί δε ξέρω πως θα πήγαινα! 
υπαρχει καμία που πινει εκείνο το σίδηρο στο μπουκαλακι;;;; Σήμερα μου ήρθαν τα σουτιεν από h n m και κάτι αλλά ρουχαλάκια α και το νυχτικό από το Moromou! Μεγάλο μου Είναι κ μακρύ  αλλά δεν το αλλάζω γιατί δε ξέρω που θα φτάσει η κοιλιά...

Να ξεκουραστεις κιολας!

Εγω ειχα παρει απο μωρομου, και το πηγα στη μοδιστρα πριν το μαιευτηριο, και το κοντυναμε. Μια χαρα ποιοτητα. Και θα το βλω και τωρα.

Μεγεια σου!

• Χαχα 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Πλ χαρηκα φιλη μ! Τελεια! Σου ρθε γαλα!

Στο 1ο μ χε ερθει στν 7ο. Τωρα δν εχω παρατηρησει κατι.. θα δουμε.

Δν ψαχνομαι ομως χαχαχα 

Αντε ποιος τν πιανει τν προσοντουχο!

Εγω ειχα παρει σουτιεν hm και τα φοραω και τωρα απ την αρχη της κυησης. Ειναι τελεια! Και επιθεματα αβεντ. Επισης η μαια μ ειχε πει απ τν 4ο μηνα να βαζω κρεμα στις θηλες, μεντελα και φρεζυντερμ, οποτε οταν ερχεται η ωρα ειναι ετοιμες για το φαγοποτι του μωρου χαχαχα ψαξτο λιγο και ξεκινα να βαζεις.

Εμενα με βοηθησε πλ, μα ειχα κ ευκολο και φαγανο μωρακι

Ευχαριστώ για τη συμβουλή Νίνα μου..λες κρέμα από τώρα ε? Γιατί είναι αυτές οι κρεμουλες?

Just now, Jasmine@ είπε:

Προκομενη μάνα εσύ για πες..καλά τα σουτιέν του hnm? εντομεταξυ δε ξέρω τι νούμερο να πάρω..φόραγα κανονικά 75b βέβαια τώρα έχω ανοίξει κ δοκίμασα σουτιέν μου κ με στενεύει οπότε λέω να πάρω 85 περίμετρο να έχω περιθώριο..αλλά σε καπ? B ή C?

Just now, Jasmine@ είπε:

Αυτό που το κουνάς να πέσει η σκονιτσα? Αυτό παίρνω εγώ! Δεν με πειράζει μου αρέσει!:o

@Ninamc η μικρή μου είναι πολύ ατίθαση, με έχει τρελάνει το κλωτσιδι! Πολλή μέρα τη νοιώθω να με πατάει!!! Αχαχαχα 

Ο μεγάλος αδερφός την έχει δει κάπως μαγκιά τελευταία κ δν με αφήνει να του κάνω γλυκουνιες! Θα σκάσω... θα το φάω στα φιλιά!:tongue:

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Renez είπε:

Ευχαριστώ για τη συμβουλή Νίνα μου..λες κρέμα από τώρα ε? Γιατί είναι αυτές οι κρεμουλες?

Προκομενη μάνα εσύ για πες..καλά τα σουτιέν του hnm? εντομεταξυ δε ξέρω τι νούμερο να πάρω..φόραγα κανονικά 75b βέβαια τώρα έχω ανοίξει κ δοκίμασα σουτιέν μου κ με στενεύει οπότε λέω να πάρω 85 περίμετρο να έχω περιθώριο..αλλά σε καπ? B ή C?

Δν το λεω εγω. Η μαια μ χαχα

Πιουρελαν η τοπ κρεμα.

Οι κρεμες μαλακωνουν τις θηλες και τα μωρα πιανουν καλυτερα την θηλη και εμεις δν πληγωνομαστε. 

Επισης γυρω στν 8ο η μαια μου εξετασε τις θηλες και μου εδωσε ειδικα κοχυλια , διαμορφωτες θηλων, ωστε να πεταχτουν κ αλλο οι θηλες για να τις πιανει το μωρο. Καταπληκτικα κ αυτα! Δν εχω λογια. Το παιδι απ την 1η κιολας μερα θηλαζε αψογα.

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...