Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

6 hours ago, Christinα said:

Θέλω γνώμες!

Θα φτιάξω μ κι εγώ το δωμάτιο τ μικρού αυτό το μήνα! Το καθυστερουσαμε Μήπως βρούμε άλλο σπίτι αλλά χλωμό το βλέπω κ δν πάει άλλο...έχει κάνει κατάληψη στο κρεββάτι μας! Αν βρούμε αυτό το 2μηνο το πολύ πολύ πάλι απ την αρχή! Απλά το παιδί πρέπει να συνηθίσει, μν του έρθουν όλα απότομα με το μωρό μαζί!!!!:shock: Στο δωμάτιο μέχρι τώρα είχαμε υπολογιστή κ Βιβλιοθήκη...Τώρα κάπως θα στριμωχτούμε ! Θα πάρω κρεββάτι κ σιφονιερα κ μάλλον η  Βιβλιοθήκη θα μείνει μέσα!

Ορίστε κι ο προβληματισμός!?( ζήτημα ζωής κ θανάτου λέμε...αχαχαχχα)Για να το δελεασω λέω να βάλω κουρτίνα, σεντόνια κ λοιπά spiderman που έχει φάει κόλλημα αλλά μ φαίνονται πολύ έντονα όλα κόκκινα κ μπλε κ το δωμάτιο είναι πολύ πολυ μικρό! Μήπως να βάλω κάτι πιο παλ με δεινόσαυρους ή διάστημα που πάλι του αρέσει??? ( με τν spiderman θα τρελαθεί σίγουρα ομως)

Κορίτσια μου, τί κάνετε? Καλή τύχη σε όλες όσες έχουν β επιπέδου σύντομα... να δείτε τα μωράκια σας γερά και όμορφα και να χαρείτε!:) Εγώ έχω έρθει παραλία (στην Pensacola beach αν έχει καμία ακουστά) γι'αυτό δεν πολυμπαίνω τώρα... κανένα μπανάκι ακόμα σήμερα κ αύριο και μετά επιστρέφουμε σπίτι. 

Χριστινάκι, τελικά δε σας άρεσε το άλλο σπίτι που είδατε, ε? Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι εύκολο να βρεθεί κάτι που να αρέσει/βολεύει τον καθένα μας, και ειδικά την εποχή ακριβώς που το θέλουμε (κι εμείς στο ψάξιμο είμαστε κ δυσκολευόμαστε). Για το δωμάτιο του μικρού κι εγώ θα σου έλεγα να διατηρήσεις χαλαρά χρώματα στους τοίχους κ τα έπιπλα, αλλά να προσθέσεις τουλάχιστον κάποια διακριτικά στοιχεία spiderman που του αρέσουν για να τον δελεάσεις και να νιώθει τον χόρο δικό του ώστε να θέλει να περνάει χρόνο εκεί (για παράδειγμα κάποια αυτοκόλλητα στους τοίχους, σεντόνια/πάπλωμα, ένα καινούργιο σετ παιχνίδια spiderman στημένο κάπου στο δωμάτιο π.χ. στη βιβλιοθήκη κτλ...)!

• Μου αρέσει 2

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Eva137 είπε:

Κορίτσια μου, τί κάνετε? Καλή τύχη σε όλες όσες έχουν β επιπέδου σύντομα... να δείτε τα μωράκια σας γερά και όμορφα και να χαρείτε!:) Εγώ έχω έρθει παραλία (στην Pensacola beach αν έχει καμία ακουστά) γι'αυτό δεν πολυμπαίνω τώρα... κανένα μπανάκι ακόμα σήμερα κ αύριο και μετά επιστρέφουμε σπίτι. 

Χριστινάκι, τελικά δε σας άρεσε το άλλο σπίτι που είδατε, ε? Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι εύκολο να βρεθεί κάτι που να αρέσει/βολεύει τον καθένα μας, και ειδικά την εποχή ακριβώς που το θέλουμε (κι εμείς στο ψάξιμο είμαστε κ δυσκολευόμαστε). Για το δωμάτιο του μικρού κι εγώ θα σου έλεγα να διατηρήσεις χαλαρά χρώματα στους τοίχους κ τα έπιπλα, αλλά να προσθέσεις τουλάχιστον κάποια διακριτικά στοιχεία spiderman που του αρέσουν για να τον δελεάσεις και να νιώθει τον χόρο δικό του ώστε να θέλει να περνάει χρόνο εκεί (για παράδειγμα κάποια αυτοκόλλητα στους τοίχους, σεντόνια/πάπλωμα, ένα καινούργιο σετ παιχνίδια spiderman στημένο κάπου στο δωμάτιο π.χ. στη βιβλιοθήκη κτλ...)!

Καλά να περάσετε και να το απολαύσετε!!!

Δν μας αρεσε δν ήταν καλά συντηρημενο! Κάτι θα βρεθεί κ για μας κάποια στιγμή... ελπίζω!!! Καλή τύχη κι εσείς να βρείτε τη φωλίτσα σας σύντομα! Για το δωμάτιο αυτό που λες σκέφτομαι κι εγώ!!!! Thanks a lot!!!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Αν είναι το 1ο σου κ αγοράκι έχεις σημαντικές πιθανότητες για ζυγό! Θεωρητικά πάντα μιλώντας... εσύ τι προτιμάς???? 

Το πρώτο είναι και κοριτσάκι! Προτιμώ ζυγό γιατί λένε τα παρθενακια είναι γκρινιαρικα... χαχαχ αλλα ότι είναι θα το λατρεύω 

Για να δουμεεεε

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια! Σήμερα έκανα τη β επιπέδου. Ο μικρός μου μου φαίνεται κούκλος..! Τι κορμί τι γραμμή! Μετράται 22+3 και τον βρήκε φυσιολογικότατο..! Ουφ! Είναι μεγάλη ευχαρίστηση να χαζεύεις το μωρό σου τόση ώρα σε τόσο καλό υπέρηχο! Άντε με το καλό να δείτε το μωρό σας κι εσεις όσες δεν την έχετε κανει ακόμα! 

• Μου αρέσει 11

Just now, P.L.L. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Σήμερα έκανα τη β επιπέδου. Ο μικρός μου μου φαίνεται κούκλος..! Τι κορμί τι γραμμή! Μετράται 22+3 και τον βρήκε φυσιολογικότατο..! Ουφ! Είναι μεγάλη ευχαρίστηση να χαζεύεις το μωρό σου τόση ώρα σε τόσο καλό υπέρηχο! Άντε με το καλό να δείτε το μωρό σας κι εσεις όσες δεν την έχετε κανει ακόμα! 

Μπράβο ρε κορίτσι μου! Τον χάρηκες ε??? Πήρατε καμία καλή φωτό να χαζεύεις??

Όλα καλά!!! Πάει κι αυτό! :)

Just now, marianna1986 είπε:

Πήρα την άδεια ευπαθών ομάδων αν εννοείς αυτό..

@Mariamaraki οριακά για Ζυγός εκτός αν εξαντλήσεις τον 9ο

Αυτό εννοώ! Την πήρες αμέσως αφού έκανες αιτηση(δεν ξέρω ακριβώς τη διαδικασία) με έναν απλό υπέρηχο ή απλή βεβαίωση εγκυμοσύνης από τον γιατρό? Ή κάνεις αίτηση κ περιμενεις λίγες μέρες?

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, P.L.L. είπε:

Τέλεια νέα! Μπράβο στον παιδαρο!!! Για πες? Είδες φατσακι?

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Mariamaraki είπε:

Το πρώτο είναι και κοριτσάκι! Προτιμώ ζυγό γιατί λένε τα παρθενακια είναι γκρινιαρικα... χαχαχ αλλα ότι είναι θα το λατρεύω 

Για να δουμεεεε

Καλοί είναι κ οι παρθένοι μην ανησυχείς! Παραπονιαρηδες αλλά αγαπησιαρηδες!:wub:

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Μπράβο ρε κορίτσι μου! Τον χάρηκες ε??? Πήρατε καμία καλή φωτό να χαζεύεις??

Όλα καλά!!! Πάει κι αυτό! :)

Αυτό εννοώ! Την πήρες αμέσως αφού έκανες αιτηση(δεν ξέρω ακριβώς τη διαδικασία) με έναν απλό υπέρηχο ή απλή βεβαίωση εγκυμοσύνης από τον γιατρό? Ή κάνεις αίτηση κ περιμενεις λίγες μέρες?

Ναι! Μας έκανε την τιμή να δούμε το ωραίο του προφίλ! Τον χάρηκα παρα πολύ  μακάρι να ήταν μέσα κι ο πατέρας του  

Just now, Christinα είπε:

Τέλεια νέα! Μπράβο στον παιδαρο!!! Για πες? Είδες φατσακι?

Το μωρό μου Μα ποσο ωραία φάτσα! Βέβαια στο 3D δεν φαίνονται και πολλά. Αλλά στον απλό υπέρηχο μας έδωσε μια πολύ ωραία εικόνα. 

Χαιρομαι πολύ που είναι καλά το παιδί μου αλλά να πω και κάτι άσχετο που με ξένισε; Στην κόρη μου είχαμε πάει για β επιπέδου σε έναν πολύ γνωστό εμβρυολογο και δεν είχαμε την εξέταση γραμμένη. Οποτε είχαμε πληρώσει αρκετά. Αυτή τη φορά ο γιατρος (ο ιδιώτης γιατί δεν πάω πια στο Αλεξάνδρα λόγω κορονοϊού) μου είπε να πάω στο ΡΕΑ και μου την έγραψε. Κι έλεγε πάνω το παραπεμπτικό πως έπρεπε να πληρώσω 35€. Τα αλλά δηλαδή καλύπτονταν από την ασφάλεια. Και πάω να πληρώσω και μου λένε 90€. Λέω Μα πάνω γράφει 35.  Ε ναι λέει αλλά εμείς έχουμε πολύ σύγχρονα μηχανήματα... Τα πλήρωσα φυσικά αλλά πως με ξενερώνει που είναι τόσο κλέφτες. Γιατί εφόσον έχουν αυτή την «συνεργασία» με το δημόσιο δεν έχουν το δικαίωμα να αλλάζουν τις τιμές. Φαντάζομαι δηλαδή ότι αυτό δεν το κάνουν μόνο στην β επιπέδου αλλά γενικά. Θυμάμαι σε ένα αλλο  ιδιωτικό νοσοκομείο που έκανε επέμβαση ο μπαμπας μου πριν χρόνια και μετά έπαθε έμφραγμα ότι πέρασε 5 ημέρες στην εντατική τις οποίες ήθελαν να του τις χρεώσουν 12000€!! Ήδη είχε πληρώσει 9000€ για την επέμβαση. Και ζητούσαν αλλα 12000€ για τις 5 ημέρες εντατική. Και πήγαμε στον ασφαλιστικό του φορέα και λέμε μας ζητάνε τόσα γι αυτό κι αυτό. Και λέει δεν θα πληρώσετε ούτε ένα ευρώ! Έχουν σύμβαση με το ταμείο μας στην οποία αναφέρεται πως εισαγωγή στη μεθ για λόγους καρδιάς καλύπτεται πλήρως από το ταμείο μας. Πήγα κι έκανα φασαρία και τους έπεσαν τα μούτρα. Φυσικά δεν πληρώσαμε τίποτα. Αλλά αν ήταν κανένας παππους ή γιαγιά θα τους είχαν πάρει και το σπίτι. Δεν εχουν ρε γαμωτο ούτε ιερό ούτε όσιο. Άσχετο τώρα αυτό. Έτσι κουβέντα να γίνεται. Για να έχουμε όλες υπόψιν μας κάποια πράγματα τώρα που ανακατευόμαστε με γιατρούς και νοσοκομεία. 

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1
  • Λυπημένη/-ος 3

Είναι τραγικοί...ότι θέλουν κάνουν! Πατάνε στην ανάγκη κ τν αγωνία μας κάθε φορά! Λέμε δε βαριέσαι θα πληρώσω αρκεί να είμαστε καλα κι έτσι τρέφουμε το σύστημα τους... Πάντως νομίζω σ πήραν κ πολλά αφού θα πληρωθούν κι από το ταμείο! Νομίζω 90 (δλδ λιγότερα από τν Αυχενική )είχα πληρώσει στη Β στο 1ο μ παιδάκι σε πολύ γνωστό εμβρυολογο στο Κολωνάκι, βέβαια χωρίς απόδειξη τόσο!!! Άλλο κι αυτό! Κορίτσια εσείς που έχετε κάνει Β πόσο πληρώσετε αν επιτρέπεται?

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

@P.L.L. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά με το μωράκι σου κ εύχομαι έτσι να είναι για όλες μας! Εγώ έχω σε 2 βδομάδες.

Δυστυχώς το σύστημα είναι πολύ βρώμικο! Οι άνθρωποι είναι τρομεροί πατάνε πάνω στον πόνο σου για το κέρδος! Σχετικά με τη Β επιπεδου και την αυχενική ενώ συνταγογραφουνται κανένας δεν το δέχεται, προφανώς γιατί ο ΕΟΠΥΥ τις κοστολογεί πολύ φθηνότερα, γιατί αν του δούμε αντικειμενικά ένας υπέρηχος είναι. Σε ερώτηση που είχα κάνει κ γω σε έναν εμβρυολογο που έκανε live στο instagram η απάντηση του ήταν ακριβώς η ίδια με αυτό που σου είπαν, τα σύγχρονα και ακριβά μηχανήματα. Φαντάζομαι ότι θα έπρεπε να σου πάρουν ακριβώς ότι έγραφε το χαρτί αλλά προφανώς χρέωσαν επιπλέον από μόνοι τους για να φτάσει το ποσό που χρεώνουν χωρίς εοπυυ! Αλήτες... Τι να πεις! Ας όψεται η φάση που είμαστε! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Το καταλαβαίνω αυτό με τα ακριβά μηχανήματα. Αλλά αφού βρε φίλε έχεις σκοπό να το χρεώσεις με το παραπάνω γιατί παίρνεις λεφτά και από το ταμείο;;; Αφού δεν σου κανει αυτό που σου δίνει το ταμείο μην το κλέβεις. Πες δε με συμφέρει. Όχι παρτα από εδώ και παρτα κι από εκεί. 

• Μπερδεμένη/-ος 1

Just now, P.L.L. είπε:

Το καταλαβαίνω αυτό με τα ακριβά μηχανήματα. Αλλά αφού βρε φίλε έχεις σκοπό να το χρεώσεις με το παραπάνω γιατί παίρνεις λεφτά και από το ταμείο;;; Αφού δεν σου κανει αυτό που σου δίνει το ταμείο μην το κλέβεις. Πες δε με συμφέρει. Όχι παρτα από εδώ και παρτα κι από εκεί. 

Έπρεπε να το πάρεις κ να το σκίσεις το παραπεμπτικό! Εμένα δεν μου την γράφει αν όμως μου την έγραφε κ δεν είχε κάποια μείωση στην τιμή,δε θα το έδινα καν!

Δηλαδή πουθενά δεν μπορείς να τη κανεις με το παραπεμπτικό? Ούτε στα δημοσια?

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, P.L.L. είπε:

Κι επίσης θα έπρεπε να σε είχαν ενημερώσει όταν μπήκες! Κι αν δν είχες λεφτά πάνω σου ή γενικά δν άντεχε η τσέπη σ αυτό το ποσό? Δλδ όποιος δν έχει ρε παιδιά κ φοβάται να πάει σε δημόσιο ή δν βρίσκει ραντεβού όταν πρέπει, τι κάνει? Δν κάνει? Αχ παιδάκια μου!

Γκουγκλαρα  Β επιεπιπέδου κόστος και στο παιδο#$μα είχε 1 πίνακα που λέει τιμές κ ποιες εξέτασεις καλύπτονται, Ρίξτε μια ματιά. 

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, P.L.L. είπε:

Παρτα από παντού και από όπου μπορείς είναι η τακτική τους! 

Σε μια αναζήτηση που εκανα τώρα σε αυτό το site "galinos", που είναι καταχωρημένες τιμές φαρμάκων κτλ γράφει ασφαλιστική τιμή 40€. Λογικά τόσο κοστολογείται (μπορεί να κάνω κ λάθος βέβαια). Έχω ακούσει ότι μόνο κάποια διαγνωστικά το δέχονται, νομίζω το " ιατρικό" 

• Μου αρέσει 1

@P.L.L. κρατά μόνο το καλό ότι έχεις ένα υγιές και όμορφο μωράκι. Δυστυχώς στις ιδιωτικές κλινικές και ειδικά οι τόσο μεγάλες που είναι κ κάπως απρόσωπες, κοιτάνε να σου χρεώσουν κ τον αέρα που αναπνέεις! Να το ξέρεις τότε για την επόμενη φορά του ντοπλερ αν ξαναγίνει κάτι τέτοιο να κάνεις αυτό που είπε κ η Αναστασία:να σκίσεις το χαρτί!

@Christinαεγω είχα δώσει και για τις τρεις μεγάλες εξετάσεις 120€ με απόδειξη!

@Anastasia05 για την άδεια των ευπαθών πήρα χαρτί από το γιατρό που έλεγε ποσες εβδομάδες είμαι και πότε έχω ΠΗΤ. Μετά ο διευθυντής μου έδωσε να συμπληρώσω μια αίτηση και μαζί με το χαρτί του γιατρού μου έβγαλε την άδεια.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...