Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Jasmine@ είπε:

Aχχχχχ τι ωραία που θα είστε:wub:

εχω μια φοβερή ιδέα: θες να κανονίσουμε συνάντηση στην Αθήνα να πάμε στη @Renez με τα καροτσάκια μας κ τις ροζ κουβερτουλες και τις 4 κόρες μας στα ροζ!;;;;να πάμε στο μαγαζί της να πάρουμε καφε:rolleyes:

Χαχαχαχα....!!!! Εγκεφαλικό θα πάθει η δολια!!!! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Μπράβο @Hope89! Με το καλό τα κορίτσια σου!!!:wub::grin:

Κ εμένα είναι μίζερη στο φαγητό! Κ έχει κ κάτι περίεργες συνήθειες πχ τρώει πολύ τα όσπρια και τα λαδερα και κάτι πίτσες και  διάφορα αμαρτωλά ούτε να τα δει. Πως να βάλει λιπος πάνω της; Είναι 4 χρ και 14 κιλα. 

l4uHp3.pnghqpcp3.png

8 hours ago, Renez said:

Τελείωσε τώρα!!;)

Πωωω κοριτσουδια σημερα μου έφτιαξα πρώτη φορά νουντλς με λαχανικά κ κοτόπουλο..πολύ δυνατό !!! 

Για πείτε ιδέες για φαγητακια της εβδομάδας περικαλω!! Καιρο έχουμε! Το ρίξαμε στα γλυκά τελευταία:D

Εγώ κορίτσια σήμερα έφτιαξα ψητό κοτόπουλο στο γκριλ (υγιεινό) με πατάτες ογκρατέν (όχι τόσο υγιεινό).:P Αύριο λέω να μαγειρέψω ταπεινές φακές.

3 hours ago, Hope89 said:

Να μαι κ εγώ κοριτσια μου! Σήμερα είχα επιτέλους κ εγώ το ραντεβού μου κ είδα τα μωράκια μας!!! Είναι επίσημο πια @Renez... Έχουμε δύο πολύ δραστήρια κοριτσάκια!! Όλα τα βρήκε μια χαρουλα ευτυχώς! Ακόμη δεν το πιστεύω ότι σε λίγο καιρό θα έχω δύο κοριτσάκια με τα φρουφρου τους κ τα ωραία τους!! Δεν το φανταζομουν ποτέ! Το είπαμε κ στον μικρούλη μας κ ονειρεύεται πως θα είναι σαν μεγάλος αδερφός!!

Επίσης, βλέπω ότι μιλάτε για φαγητά... Εγώ σήμερα ειπα φάμε έναν υγιεινό αρακά αλλά τελικά τσακισαμε πίτσα μετά τον γιατρό που πήγαμε στους.κουμπαρους! Γενικά από ότι βλέπω όλες προσέχετε, μόνο εγώ είμαι η γουρούνα;;; Το έχω παρακάνει τελευταία κ με αλμυρά κ με γλυκά κ τα κιλά έφτασαν αισίως τα 3,5 στις 19 εβδομάδες!!! Όλο λέω να μαζευτω κ όλο το χάνω...

Τί ωραία... να τις χαίρεστε τις ζουζούνες!! Κι εγώ πάντα ήθελα δίδυμα κοριτσάκια!:wub: Τώρα η μόνη ελπίδα μου είναι να βγει το δεύτερο (πρώτα ο Θεός) κοριτσάκι, και αν!

Α, δεν είσαι μόνο εσύ, κι εγώ γενικά τρώω τα πάντα (εκτός από πράσινα φυλλώδη λαχανικά)! Απλά τρώω μικρές ποσότητες, και πάλι νιώθω ότι θα σκάσω για ώρες μετά... αλλά με ό,τι και να φάω, είτε είναι αγγουροντομάτα είτε παστίτσιο. Οπότε αποφάσισα να τρώω ό,τι θέλω και μου κάνει όρεξη!

vNpVm5.png

Just now, Eva137 είπε:

Εγώ κορίτσια σήμερα έφτιαξα ψητό κοτόπουλο στο γκριλ (υγιεινό) με πατάτες ογκρατέν (όχι τόσο υγιεινό).:P Αύριο λέω να μαγειρέψω ταπεινές φακές.

Τί ωραία... να τις χαίρεστε τις ζουζούνες!! Κι εγώ πάντα ήθελα δίδυμα κοριτσάκια!:wub: Τώρα η μόνη ελπίδα μου είναι να βγει το δεύτερο (πρώτα ο Θεός) κοριτσάκι, και αν!

Α, δεν είσαι μόνο εσύ, κι εγώ γενικά τρώω τα πάντα (εκτός από πράσινα φυλλώδη λαχανικά)! Απλά τρώω μικρές ποσότητες, και πάλι νιώθω ότι θα σκάσω για ώρες μετά... αλλά με ό,τι και να φάω, είτε είναι αγγουροντομάτα είτε παστίτσιο. Οπότε αποφάσισα να τρώω ό,τι θέλω και μου κάνει όρεξη!

Καλημέρα!!!! Μου άνοιξες της όρεξη με τις πατάτες ογκρατέν πρωί πρωί... αλλά δεν ταιριάζουν με τους γίγαντες για να τις φτιάξω σήμερα! Χαχαχαχα 

πως είσαι γενικά; Και εγώ αυτό το έχω τρώω λίγο κ φουσκώνω, κ ας είναι φρυγανιά!

SqfGp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!

@Hope89 συγχατηρήρια για τους ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΥΣ!!! 2/2 γυναικεία υπόθεση οι δίδυμες κυήσεις μας :wub:  ζυγίστηκα και εγώ σήμερα +2 κιλά, θέλω να κλάψω γιατί μου φαίνεται έχω πάρει φόρα και δεν σταματάω , αλλάααααααααα γουρουνιάζω την αλήθεια θα τν πω!Μόνο τα βράδια η μερίδα μου είναι μικρή γιατί φουσκώνω με το παραμικρό!!

@Jasmine@ τρως γίγαντες??τους λιγουρεύομαι ποοοοσο καιρό αλλά τρομάζω και μόνο στην σκέψη με το πόσο στουκας θα μου κάτσουν!! 

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!

@Hope89 συγχατηρήρια για τους ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΥΣ!!! 2/2 γυναικεία υπόθεση οι δίδυμες κυήσεις μας :wub:  ζυγίστηκα και εγώ σήμερα +2 κιλά, θέλω να κλάψω γιατί μου φαίνεται έχω πάρει φόρα και δεν σταματάω , αλλάααααααααα γουρουνιάζω την αλήθεια θα τν πω!Μόνο τα βράδια η μερίδα μου είναι μικρή γιατί φουσκώνω με το παραμικρό!!

@Jasmine@ τρως γίγαντες??τους λιγουρεύομαι ποοοοσο καιρό αλλά τρομάζω και μόνο στην σκέψη με το πόσο στουκας θα μου κάτσουν!! 

Καλημέρα!!! Φυσικά κ τρώω όλα τα όσπρια από την αρχή κιολας.... να φτιάξεις να φας δε θα σε πειράξουν! Και λιγη φέτα δίπλα... χαμός!!! Κάτσε, +2 από τα αρχικά σου ή από αυτά που είχες χάσει;

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλημέρα!!! Φυσικά κ τρώω όλα τα όσπρια από την αρχή κιολας.... να φτιάξεις να φας δε θα σε πειράξουν! Και λιγη φέτα δίπλα... χαμός!!! Κάτσε, +2 από τα αρχικά σου ή από αυτά που είχες χάσει;

Κι εγώ τρελαίνομαι!! Γίγαντες,ρεβύθια,φακές .. τα τσακίζω

• Μου αρέσει 3

Q1jtp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

είχα φάει φασολάδα και φακές και είχαν πάει στην λεκάνη και τα δύο!!ξαναδοκίμασα φασολάδα αργότερα και μου έκατσε πολύ βαριά, οπότε είμαι λίγο με τον φόβο να ξαναφάω...οοοοοοχι αγάπη μου +2 από τα αρχικά!!τουτέστιν +3,5-4 all together με όσα έχασα γιαυτό κλαίω αυτα που έχασα τα πήρα αμέσως στην πρώτη εβδομάδα που σταμάτησαν οι εμετοί, προφανώς ήταν τα υγρά που δεν κρατούσε το σώμα..

• Χαχα 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

είχα φάει φασολάδα και φακές και είχαν πάει στην λεκάνη και τα δύο!!ξαναδοκίμασα φασολάδα αργότερα και μου έκατσε πολύ βαριά, οπότε είμαι λίγο με τον φόβο να ξαναφάω...οοοοοοχι αγάπη μου +2 από τα αρχικά!!τουτέστιν +3,5-4 all together με όσα έχασα γιαυτό κλαίω αυτα που έχασα τα πήρα αμέσως στην πρώτη εβδομάδα που σταμάτησαν οι εμετοί, προφανώς ήταν τα υγρά που δεν κρατούσε το σώμα..

Εντάξει ρε όπου να ναι μπαίνουμε στον 6ο ξεκινάει ο ανηφοροσ! Λοιπόν η φίλη μου που σας έλεγα ότι είναι έγκυος κ αυτή μπαίνει σε 10 μερες στον 9ο! Έχει ήδη πάρει 17 κιλά κ το παιδί είναι ήδη 2,5! Θα κάνει κοριτσάρα!

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Καλημέρα!

Απαπαπαπα από τα φαγητά μν το πάμε στα κιλά!!! Δν με ζύγισε ο γιατρός κ νιώθω πούπουλο!!! Χιχιχι!Δν έχω ζυγαριά στο σπίτι,επίτηδες...καταλαβαίνω το σώμα μ όμως...κάτι έχω τσιμπήσει...Αλλά μη αγχώνεστε για τα κιλά βρε! Εντάξει δν θα πάρουμε κ 20 που είχε πάρει μαμα μ αλλά μέχρι 15μαξ λέω είναι οκ.(13 λέει ο γιατρός αλλά τα στρογγυλοποιω εγω)

Λατρεύω τα όσπρια κ τρωω αλλα θυμάμαι μετά τν 6-7?  Με πονούσε το έντερο...κ τα απευφευγα! Φάτε τώρα που μπορείτε γιατί όταν στριμώχνουν τα πράγματα εκεί μέσα θα είναι δύσκολο. 

6 ώρες πρίν, marianna1986 είπε:

Μπράβο @Hope89! Με το καλό τα κορίτσια σου!!!:wub::grin:

Κ εμένα είναι μίζερη στο φαγητό! Κ έχει κ κάτι περίεργες συνήθειες πχ τρώει πολύ τα όσπρια και τα λαδερα και κάτι πίτσες και  διάφορα αμαρτωλά ούτε να τα δει. Πως να βάλει λιπος πάνω της; Είναι 4 χρ και 14 κιλα. 

Είναι ντελικατο το κορίτσι σου! Αφού είναι γερή κ τρώει τα υγιεινά, καλύτερα λεπτό το κοριτσάκι! Εγώ τη θέλω ζουμπουρλουλα τη μπεμπα αλλα μεγαλώνοντας λεπτουλα! Ο αντρακος μ είναι 15 κιλά κ 1μετρο μακρυναρι. Θα ομολογήσω ότι θα μου κακοφανει αν δν τρώει το μωρο γτ έχω κακομαθει με αυτόν που είναι βολικός! Είμαστε πολύ φαγανη οικογένεια όμως τι στο καλό??? 

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Christinα είπε:

Καλημέρα!

Απαπαπαπα από τα φαγητά μν το πάμε στα κιλά!!! Δν με ζύγισε ο γιατρός κ νιώθω πούπουλο!!! Χιχιχι!Δν έχω ζυγαριά στο σπίτι,επίτηδες...καταλαβαίνω το σώμα μ όμως...κάτι έχω τσιμπήσει...Αλλά μη αγχώνεστε για τα κιλά βρε! Εντάξει δν θα πάρουμε κ 20 που είχε πάρει μαμα μ αλλά μέχρι 15μαξ λέω είναι οκ.(13 λέει ο γιατρός αλλά τα στρογγυλοποιω εγω)

Λατρεύω τα όσπρια κ τρωω αλλα θυμάμαι μετά τν 6-7?  Με πονούσε το έντερο...κ τα απευφευγα! Φάτε τώρα που μπορείτε γιατί όταν στριμώχνουν τα πράγματα εκεί μέσα θα είναι δύσκολο. 

Είναι ντελικατο το κορίτσι σου! Αφού είναι γερή κ τρώει τα υγιεινά, καλύτερα λεπτό το κοριτσάκι! Εγώ τη θέλω ζουμπουρλουλα τη μπεμπα αλλα μεγαλώνοντας λεπτουλα! Ο αντρακος μ είναι 15 κιλά κ 1μετρο μακρυναρι. Θα ομολογήσω ότι θα μου κακοφανει αν δν τρώει το μωρο γτ έχω κακομαθει με αυτόν που είναι βολικός! Είμαστε πολύ φαγανη οικογένεια όμως τι στο καλό??? 

Ναι ε; Μετά θα ζοριζόμαστε κ άλλο; Ποσό πια; Εγώ τα έντερα μου όταν γουργουρίζουν τα νιώθω στα πλευρά... που θα φτάσουν;;

SqfGp3.png

Just now, Christinα είπε:

Καλημέρα!

Τον σηκώνεις???? Σε ρωτάω γιατί ο δικός μου είναι 13 κιλά κ κάποιες φορές τον σηκώνω,με προσοχή πάντα .

Στο αλλαγμα δε μπορώ πάντα να το αποφύγω! Γενικά όμως δεν τον σηκώνω κ το έχει συνηθίσει

Q1jtp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Ναι ε; Μετά θα ζοριζόμαστε κ άλλο; Ποσό πια; Εγώ τα έντερα μου όταν γουργουρίζουν τα νιώθω στα πλευρά... που θα φτάσουν;;

Είμαστε στον πέμπτο,έχουμε ακόμη!

Ειδικά προς το τέλος μεγαλώνουν τα νινακια κ στριμώχνονται εκεί μέσα!!!

Q1jtp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Τι να πω? Εμενα με πονούσε συχνά το έντερο που γενικά δν έχω κανένα θέμα κι επινα χαμομήλι κ μ πέρναγε κάπως! Μιλάμε για Πολύ πόνο όμως! Κι επίσης στν 9ο με πονούσαν τα πλευρά μ,πιεζοταν! Ήταν μεγάλο μωρό αλλά κι εγώ είμαι μεγαλοσωμη ρε γμτ μπορούσα να το κουβαλησω αλλά ψιλουπεφερα! Αφού έλεγα άντε να γεννήσω να αναπνεύσω!

Γενικά βρε κορίτσια έχει ζόρια η εγκυμοσύνη, δν ξέρω γτ λένε ότι είναι η καλύτερη περίοδος! Κ οι μαμάδες που έχω μιλήσει το ίδιο μ λένε! Κ είχα γενικά πολύ καλή εγκυμοσύνη, έκανα τα πάντα μέχρι τη μέρα που γέννησα αλλά το άγχος κυρίως με έτρωγε! Βλέπω κ με εσάς ότι δν είμαι η μόνη!  Βλέπω πάντα στη ζωή μόνο τα καλα ,τα "ασχημα" έρχονται κ παρέρχονται ομως!

ΑΛΛΆ  χαλάλι όλα, τα πάντα κ χειρροτερα ! Έμεινα πάλι εγκυος κ θα ξαναεμενα αν το επιτρέψουν οι συνθήκες! Αυτά είναι ψιλοπραγματα μπροστά στο μεγαλείο που ζεις με το παιδί σου,σαν οικογένεια ρε παιδί μου, όλοι κ με τν άντρα σου! Αχ να είναι καλά τα μωράκια μας κ εμείς θα κάνουμε λιγάκι υπομονή!

Just now, Anastasia05 είπε:

Τον σηκώνεις???? Σε ρωτάω γιατί ο δικός μου είναι 13 κιλά κ κάποιες φορές τον σηκώνω,με προσοχή πάντα .

Στο αλλαγμα δε μπορώ πάντα να το αποφύγω! Γενικά όμως δεν τον σηκώνω κ το έχει συνηθίσει

Στο αλλαγμα κι εγώ λίγο, αλλά είμαι καθιστή στο κρεββάτι κ τν τραβάω λίγο. αλλά είναι μεγάλο παιδάκι κ του λέω σήκωσε τη μέση σου για του βάλω τη πάνα  ή σηκώνει μόνος τ το παντελόνι. Εσένα είναι πιο μικρούλη κ θέλει λίγο αγκαλίτσες :x Μπάνιο τν κάνει ο άντρας μ. Και αγκαλίτσες κάνουμε καθιστοι ή στο κρεββάτι!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...