Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλε εμένα με ρώτησαν το κινητό μου κ δε το θυμόμουν! 

Φυσικά κ τη φτιάχνω.... εχω θείο σεφ, μου τα έχει μάθει όλα!

Μη λες τέτοια μας βλέπω σε κάνα δίμηνο πάνω στις μεγάλες πεινες να σκάσουμε μύτη όλες μαζί να φάμε, να μη χωράμε πουθενά

• Χαχα 3

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Καλα δεν ντρέπεστε? Λείπω και λέτε για φαγητά!? Μπαίνω να ξέχασω τη πείνα μ...ένεκα σπανοκορυζου σήμερα , και βλέπω όλα αυτά? Τι να πω? Νύχτα έρχεται, γάλα θα επινα ...μπαααα με βλέπω στριφογυριζω όλα το βράδυ...κι εσύ βρε Αναστασία? Κρέπες? Αλήθεια?  :roll:

• Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Καλα δεν ντρέπεστε? Λείπω και λέτε για φαγητά!? Μπαίνω να ξέχασω τη πείνα μ...ένεκα σπανοκορυζου σήμερα , και βλέπω όλα αυτά? Τι να πω? Νύχτα έρχεται, γάλα θα επινα ...μπαααα με βλέπω στριφογυριζω όλα το βράδυ...κι εσύ βρε Αναστασία? Κρέπες? Αλήθεια?  :roll:

Αύριο αύριο!!:D

Σήμερα ξινομηλο για βραδυνό!

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

1 hour ago, Renez είπε:

Βασω καλησπέρα!!

Δε νομίζω να είναι κάτι ανησυχιτικο γιατί κ εγώ νιώθω το ίδιο ακριβώς κ το είχα αναφέρει εδώ πριν κάτι ημέρες..σαν πίεση χαμηλά στη πύελο.. έτσι ένιωθα κ τις πρώτες ημέρες περιόδου οπότε δε με ανησυχεί τόσο γτ το έχω ξανά νιώσει..

Έχω σκοπό βέβαια σε μια εβδομάδα που έχω β επιπέδου να ρωτήσω τον γιατρό μιας κ θα με δει κ κολπικά..

Μαγνήσιο εγώ δεν παίρνω..εσένα στο έδωσε επειδή νιώθεις έτσι ή το έπαιρνες από πριν?

Ευγενία ΞΕΚΌΛΛΑ ΤΟ ΜΥΑΛΌ ΣΟΥ ,ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ Ο,ΤΙ ΑΓΧΩΤΙΚΟ ΒΡΕΙΣ Κ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥ ΤΗ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΤΑΡΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ !!!!!!

Love you:x

Σταμάτα παιδάκι μουυυυ!!!!:x

Αλλά αν επιμένεις κ αν εννοούσες κ εσυ τη ταβέρνα που ελεγα δέχομαι ένα ουζακι εκεί χαχαχα(μετά την εγκυμοσύνη βέβαια οι μπεκρομαναδες!);)

Την ίδια λέμε!! Κερνάω ουζάκι για τη μεσολάβηση... Κ μύδια μέχρι τελικής πτώσης (after γέννας αυτά βέβαια!!) 

Κορίτσια μου ανοίξατε την όρεξη με τις κρέπες και τις καρμποναρες! Σούσι κτλ οστρακοειδή, ούτε κατά το θηλασμό επιτρέπονται;;; 

• Μου αρέσει 1

Just now, DemiMom είπε:

Την ίδια λέμε!! Κερνάω ουζάκι για τη μεσολάβηση... Κ μύδια μέχρι τελικής πτώσης (after γέννας αυτά βέβαια!!) 

Κορίτσια μου ανοίξατε την όρεξη με τις κρέπες και τις καρμποναρες! Σούσι κτλ οστρακοειδή, ούτε κατά το θηλασμό επιτρέπονται;;; 

Κοίτα εγώ ακόμη δεν έχω φάει ωμά..θηλάζω ακόμη. Δεν ξέρω όμως να σου πω με σιγουριά αν επιτρέπεται..

Ψητά όστρακα έχω φάει κανονικά όμως.

Αααααχ ξύνεις πληγές,δίπλα στα τσιπουραδικα μένω πάνω στη θάλασσα αααααχ

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Να μαι κ εγώ κοριτσια μου! Σήμερα είχα επιτέλους κ εγώ το ραντεβού μου κ είδα τα μωράκια μας!!! Είναι επίσημο πια @Renez... Έχουμε δύο πολύ δραστήρια κοριτσάκια!! Όλα τα βρήκε μια χαρουλα ευτυχώς! Ακόμη δεν το πιστεύω ότι σε λίγο καιρό θα έχω δύο κοριτσάκια με τα φρουφρου τους κ τα ωραία τους!! Δεν το φανταζομουν ποτέ! Το είπαμε κ στον μικρούλη μας κ ονειρεύεται πως θα είναι σαν μεγάλος αδερφός!!

Επίσης, βλέπω ότι μιλάτε για φαγητά... Εγώ σήμερα ειπα φάμε έναν υγιεινό αρακά αλλά τελικά τσακισαμε πίτσα μετά τον γιατρό που πήγαμε στους.κουμπαρους! Γενικά από ότι βλέπω όλες προσέχετε, μόνο εγώ είμαι η γουρούνα;;; Το έχω παρακάνει τελευταία κ με αλμυρά κ με γλυκά κ τα κιλά έφτασαν αισίως τα 3,5 στις 19 εβδομάδες!!! Όλο λέω να μαζευτω κ όλο το χάνω...

• Μου αρέσει 5
  • Χαχα 2

Just now, Jasmine@ είπε:

Εγώ αύριο γίγαντες.... 

Πω πω ζημιά μου έκανες! Το αγαπημένο μου φαγητό!!!! Εγώ  αύριο μπιφτέκια με πατατουλες κ θα βάλω στο ταψάκι κ κολοκύθι- καροτο για τη μαμά κ τν μικρο της!!!

IjnUp3.pngscOTp2.png

8 ώρες πρίν, Anastasia05 είπε:

Βουτιές όταν ξανακαλοκαιριασει γιατί μας τα χάλασε λιγάκι!

Σε χάσαμε που είσαι???

Ε ναι εχει ασχημο καιρο τωρα μα θα ξαναφτιαξει..

Εχουμε διαφορα τρεχαματα, δυσαρερτα κυριως μα και τα ευχαριστα της βαπτισης.

Ξεκινησα να φτιαχνω και τις μπομπονιερες και οσο να ναι ειμαι φουλ ολη την ημερα. Ελειπα και απο το Σκ και γυρισα σημερα.

Ελπιζω να στε ολες καλα κ τα μωρακια καλυτερα χαχα

Σας διαβαζω παντως και μιλαω κ γω που κ που. Πνιγομαι λιγακι ..

Just now, Hope89 είπε:

Να μαι κ εγώ κοριτσια μου! Σήμερα είχα επιτέλους κ εγώ το ραντεβού μου κ είδα τα μωράκια μας!!! Είναι επίσημο πια @Renez... Έχουμε δύο πολύ δραστήρια κοριτσάκια!! Όλα τα βρήκε μια χαρουλα ευτυχώς! Ακόμη δεν το πιστεύω ότι σε λίγο καιρό θα έχω δύο κοριτσάκια με τα φρουφρου τους κ τα ωραία τους!! Δεν το φανταζομουν ποτέ! Το είπαμε κ στον μικρούλη μας κ ονειρεύεται πως θα είναι σαν μεγάλος αδερφός!!

Επίσης, βλέπω ότι μιλάτε για φαγητά... Εγώ σήμερα ειπα φάμε έναν υγιεινό αρακά αλλά τελικά τσακισαμε πίτσα μετά τον γιατρό που πήγαμε στους.κουμπαρους! Γενικά από ότι βλέπω όλες προσέχετε, μόνο εγώ είμαι η γουρούνα;;; Το έχω παρακάνει τελευταία κ με αλμυρά κ με γλυκά κ τα κιλά έφτασαν αισίως τα 3,5 στις 19 εβδομάδες!!! Όλο λέω να μαζευτω κ όλο το χάνω...

Αντε τελεια! Πλ χαρουμενα νεα! φρου φρου και ροζζζ χαχαχα

Με το καλο!

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Hope89 είπε:

Μν ανησυχείς κι εγώ γουρουνιαζω τελευταία...Δν φταίω εγώ αυτός ο άντρας μου όλο πεινάει κ φτιάχνει πίτσες για το βράδυ...και το παιδί μ όλο πεινάει ! Αυτοί οι 2 με έχουν καταστρέψει! σήμερα τρόμαξα...έφαγε 8.00 βραδυνό κριθάρακι γιουβέτσι στη γιαγιά τ κ στις 9.00 έφαγε 1 φέτα ψωμί κ 10.00 1 μπουκάλι γαλα... Βρε κορίτσια τόσο πολύ τρώνε, εσεις που έχετε μεγαλουτσικα παιδάκια??? Θα πάρω τη παιδίατρο!

Καλα έτσι τα κορίτσια να πληθαίνουν!!! Θα γεμίσουμε ροζ!!!

• Χαχα 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Μν ανησυχείς κι εγώ γουρουνιαζω τελευταία...Δν φταίω εγώ αυτός ο άντρας μου όλο πεινάει κ φτιάχνει πίτσες για το βράδυ...και το παιδί μ όλο πεινάει ! Αυτοί οι 2 με έχουν καταστρέψει! σήμερα τρόμαξα...έφαγε 8.00 βραδυνό κριθάρακι γιουβέτσι στη γιαγιά τ κ στις 9.00 έφαγε 1 φέτα ψωμί κ 10.00 1 μπουκάλι γαλα... Βρε κορίτσια τόσο πολύ τρώνε, εσεις που έχετε μεγαλουτσικα παιδάκια??? Θα πάρω τη παιδίατρο!

Καλα έτσι τα κορίτσια να πληθαίνουν!!! Θα γεμίσουμε ροζ!!!

Χαχαχα νομιζω εχω το μικροτερο στην παρεα, μα κ εμενα ειναι πειναλας και παιδαρος! Ασε το παιδι να φαει χρυση μ! Χαχαχαχα

• Χαχα 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Ξεκινησα να φτιαχνω και τις μπομπονιερες και οσο να ναι ειμαι φουλ ολη την ημερα. Ελειπα και απο το Σκ και γυρισα σημερα.

Με το καλο!

Όλα καλά να σου πάνε και να έχεις μόνο τις χαρές της βάπτισης κ της μπεμπουλας σου! 

• Ευχαριστώ 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Ninamc είπε:

Με το καλο!

Ευχαριστώ πολύ!!!! Θα δώσω πόνο! Τόσο καιρό τα ζαχαρωνα όταν ψώνιζα για τον γιοκα μου!! 

Κ εμένα ο άντρας μου με έχει καταστρέψει! Άστα... Άλλο που δεν θέλω βέβαια κ εγώ... Φτου φτου στο παλικαρακι σου! Εμένα από την άλλη 3,5 χρονών πολύ μίζερος στο φαγητό... Όλο φτιάχνω διάφορα μπας κ συγκινηθεί αλλά μπα.... Εχθές βρεθήκαμε με ένα φιλαράκι του 3 χρόνων, δεν σταμάτησε να τρώει δύο ώρες ενώ ήταν φαγωμενος! Ο δικός μου χαμπάρι..

• Μου αρέσει 2

Όλα καλά να σου πάνε και να έχεις μόνο τις χαρές της βάπτισης κ της μπεμπουλας σου! 

Να σαι καλα κοριτσαρα! Ευχομαι τα καλυτερα σε ολες μας χαχαχα και στις αγορομανες! Μα τα κοριτσια ειναι θαυματα! Σας το λεω εγω που εχω ηδη ενα παιδακι ,αγορακι. Ειμαι τρελαμενη στην ιδεα της κορης! Περιμενω το επομ ρβ για να μαστε σιγουροι!

• Χαχα 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Hope89 είπε:

Ευχαριστώ πολύ!!!! Θα δώσω πόνο! Τόσο καιρό τα ζαχαρωνα όταν ψώνιζα για τον γιοκα μου!! 

Κ εμένα ο άντρας μου με έχει καταστρέψει! Άστα... Άλλο που δεν θέλω βέβαια κ εγώ... Φτου φτου στο παλικαρακι σου! Εμένα από την άλλη 3,5 χρονών πολύ μίζερος στο φαγητό... Όλο φτιάχνω διάφορα μπας κ συγκινηθεί αλλά μπα.... Εχθές βρεθήκαμε με ένα φιλαράκι του 3 χρόνων, δεν σταμάτησε να τρώει δύο ώρες ενώ ήταν φαγωμενος! Ο δικός μου χαμπάρι..

Όλα μας αγχωνουν τις μανούλες,τρώει άγχος,δν τρώει άγχος! Αλλά βρε κορίτσια φοβάμαι ότι δεν θα το χορταίνω μεγαλώνοντας, θα φάει κι εμένα! Ή θα με φάει η κατσαρόλα κ η κουζίνα,σαν τη για για μου θα γίνω κ μ έλεγε η γλυκουλα: Χριστίνα μ ,μν μου μοιάσεις!!!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...