Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, EugenJen είπε:

Ε μετά από αυτό εγώ τι να πω ότι φτιάχνω μπιφτέκια με πατάτες;;;;

@Jasmine@ καλέ λυπηθείτε μας έγκυες γυναίκες!!!τρέχουν τα σάλια

Γιατί δεν είναι τα μπιφτέκια ωραία??? Τι λες τώρα!!! Από τα αγαπημένα μου !

Φτιάχνω πολύ συχνά ρόλο μπιφτέκι γεμιστό με αυγό κ τυρί,συνταγή του Άκη!!! Να τη κάνετε θα με θυμηθείτε!!!

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, EugenJen είπε:

Ε μετά από αυτό εγώ τι να πω ότι φτιάχνω μπιφτέκια με πατάτες;;;;

@Jasmine@ καλέ λυπηθείτε μας έγκυες γυναίκες!!!τρέχουν τα σάλια

Δοκίμασε τες με γραβιέρα κ ζαμπονακι! Κ εγώ προ εγκυμοσύνης  τα έτρωγα....

Just now, Anastasia05 είπε:

Γιατί δεν είναι τα μπιφτέκια ωραία??? Τι λες τώρα!!! Από τα αγαπημένα μου !

Φτιάχνω πολύ συχνά ρόλο μπιφτέκι γεμιστό με αυγό κ τυρί,συνταγή του Άκη!!! Να τη κάνετε θα με θυμηθείτε!!!

Αυτό το ρόλο μπιφτέκι το φτιάχνω κ εγώ, χωρίς αυγά με τυρί κ πιπεριά στη μέση απ έξω το τυλίγω με μπέικον κ λαδόκολλα.. βγάζω τη λαδόκολλα 1τεταρτο πριν το σβήσω για να ξεροψηθεί το μπεικον

• Μου αρέσει 3

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Αυτό το ρόλο μπιφτέκι το φτιάχνω κ εγώ, χωρίς αυγά με τυρί κ πιπεριά στη μέση απ έξω το τυλίγω με μπέικον κ λαδόκολλα.. βγάζω τη λαδόκολλα 1τεταρτο πριν το σβήσω για να ξεροψηθεί το μπεικον

Ααα όχι κ εγώ σαν την @Anastasia05 με αυγουλάκια το φτιαχνω...βέβαια τώρα είναι απλά σκέτα διότι αποφεύγουμε τα πολύ παχυντικα..δεν είμαι κ πολύ φαν του μπέικον , μόνο σε μακαρόναδα κ καμία πίτσα το βάζω κ αυτό κομματάκια...

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Εγώ κάνω το άλλο ρολο που φτιάχνει με τα αυγουλάκια κ το αρωματικό ψωμάκι μέσα! Ρίξε μια ματιά!!

Το είχα κάνει πιο παλιά αυτό με το μπέικον! Δυνατό!

Κι εγώ όμως το κρατάω για τη καρμπονάρα το μπέικον!!! Είναι κολασμενο το άτιμο!!!

Q1jtp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Ααα όχι κ εγώ σαν την @Anastasia05 με αυγουλάκια το φτιαχνω...βέβαια τώρα είναι απλά σκέτα διότι αποφεύγουμε τα πολύ παχυντικα..δεν είμαι κ πολύ φαν του μπέικον , μόνο σε μακαρόναδα κ καμία πίτσα το βάζω κ αυτό κομματάκια...

Ααααα δε σ αρέσει το μπέικον;;; Χωρίζουμε!!!!

Εγώ κάνω το άλλο ρολο που φτιάχνει με τα αυγουλάκια κ το αρωματικό ψωμάκι μέσα! Ρίξε μια ματιά!!

Το είχα κάνει πιο παλιά αυτό με το μπέικον! Δυνατό!

Κι εγώ όμως το κρατάω για τη καρμπονάρα το μπέικον!!! Είναι κολασμενο το άτιμο!!!

Δυστυχώς κ εγώ τα έχω κόψει όσο περνάνε τα χρόνια, αυτό το ρόλο έχω να το φτιάξω πάνω από 5 σίγουρα! Μαγειρεύω πιο ελαφριά πια....  καλά η καρμποναρα είναι από τα αγαπημενα μου φαγητά, η γνήσια όμως με τα αυγά. Είναι το πρώτο φαγητό που θα φτιάξω μόλις γεννήσω! 

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Δυστυχώς κ εγώ τα έχω κόψει όσο περνάνε τα χρόνια, αυτό το ρόλο έχω να το φτιάξω πάνω από 5 σίγουρα! Μαγειρεύω πιο ελαφριά πια....  καλά η καρμποναρα είναι από τα αγαπημενα μου φαγητά, η γνήσια όμως με τα αυγά. Είναι το πρώτο φαγητό που θα φτιάξω μόλις γεννήσω! 

Να το φτιάξεις να το ευχαριστηθείς να πάρεις δυνάμεις!!!

κι εγώ ακόμη κ στις γουρουνιες ότι βάζω είναι light για να μη ξεφεύγω

Εκτός από το μπεικον:P

Q1jtp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Έλα σκέψου την θετική πλευρά , θα σε βγάλω για φαι κ θα σου δώσω να φας το μπέικον από το δικό μου πιάτο! :D 

Πωωωωωπω αυθεντική ιταλική καρμπονάρα είχα φάει ποοοοσο καιρό πριν;;άμα βρεις μαγαζί να την πετύχει είναι απαιχτη!

C1JTp3.png

Να το φτιάξεις να το ευχαριστηθείς να πάρεις δυνάμεις!!!

κι εγώ ακόμη κ στις γουρουνιες ότι βάζω είναι light για να μη ξεφεύγω

Εκτός από το μπεικον:P

Δεν κάνει τα αυγά γι αυτό δεν τη φτιάχνω...

Just now, EugenJen είπε:

Έλα σκέψου την θετική πλευρά , θα σε βγάλω για φαι κ θα σου δώσω να φας το μπέικον από το δικό μου πιάτο! :D 

Πωωωωωπω αυθεντική ιταλική καρμπονάρα είχα φάει ποοοοσο καιρό πριν;;άμα βρεις μαγαζί να την πετύχει είναι απαιχτη!

Α οκ συμβιβάζομαι.... ναι ναι αυγό μπέικον παρμεζάνα κ άντε γεια!

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Αφού μιλάμε για φαγητά, δε θα ντραπώ να σας πω για σήμερα!

Είχα στο πρόγραμμα ομελέττα με λαχανικά και τυρί... Βγάζω όλα τα υλικά, πλένω και ψιλοκόβω όμορφα όμορφα τα λαχανικούλια μου (το τυρί ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ, πάνω στο τραπέζι), λέω τί άλλο είχα σκεφτεί να βάλω? Ντομάτα? Μπααα.... Σπανάκι? Μπαααα.... Κοίταζα το ψυγείο σα χαζή... Λέω ΟΚ, κάτι θα χα σκεφτεί και μετά θα το μετάνιωσα....

Θυμήθηκα το καημένο το τυρί ΜΟΝΟ όταν έχοντας πια φάει άρχισα να μαζεύω τα πράγματα απ'το τραπεζι... Αισθάνθηκα ότι είμαι η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΣΤΕΠΠΑΣ, αλήθεια! :roll:

• Χαχα 3

JeY7p2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Ωωωω φίλη την φτιάχνεις κιόλας;;μόλις γεννησουμε κάνεις τραπέζι λέει ε;;;;:tongue:

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Μετά τα γούστα, όχι τώρα!;-) προσοχή για τα νινακια τώρα!

Εγώ θα τσακίσω σούσι μετά τη γέννα!!!

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Μετά τα γούστα, όχι τώρα!;-) προσοχή για τα νινακια τώρα!

Εγώ θα τσακίσω σούσι μετά τη γέννα!!!

Απαγορεύονται οι λέξεις σούσι, ταρτάρ και στρείδια σ'αυτήν την ομάδα μέχρι να γεννήσουμε... :P Κι εγώ έχω πει σε όλους να 'ρθουν με το σασίμι τους στο μαιευτήριο... <3

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

JeY7p2.png

Just now, OctoberMom είπε:

Είχα στο πρόγραμμα ομελέττα με λαχανικά και τυρί... Βγάζω όλα τα υλικά, πλένω και ψιλοκόβω όμορφα όμορφα τα λαχανικούλια μου (το τυρί ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ, πάνω στο τραπέζι), λέω τί άλλο είχα σκεφτεί να βάλω? Ντομάτα? Μπααα.... Σπανάκι? Μπαααα.... Κοίταζα το ψυγείο σα χαζή... Λέω ΟΚ, κάτι θα χα σκεφτεί και μετά θα το μετάνιωσα....

Θυμήθηκα το καημένο το τυρί ΜΟΝΟ όταν έχοντας πια φάει άρχισα να μαζεύω τα πράγματα απ'το τραπεζι... Αισθάνθηκα ότι είμαι η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΣΤΕΠΠΑΣ, αλήθεια! :roll:

Είπαμε δεν φταις εσύ!!! Pregnancy brain η δικαιολογία για όλα!!χαχα

@OctoberMom @Anastasia05 βρε προδοτριες δεν μου είπατε sushi το ξεχνάω γιατί θα θηλάζω; Πάντως το γυροφερνω εδώ κ μέρες να πάρω με τηγανιτή γαρίδα αλλά κρατιέμαι γιατί θαρρώ αυτά τα πορτοκάλι μπιλακια απέξω είμαι ωμά, δεν είναι;;;

• Χαχα 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Είπαμε δεν φταις εσύ!!! Pregnancy brain η δικαιολογία για όλα!!χαχα

@OctoberMom @Anastasia05 βρε προδοτριες δεν μου είπατε sushi το ξεχνάω γιατί θα θηλάζω; Πάντως το γυροφερνω εδώ κ μέρες να πάρω με τηγανιτή γαρίδα αλλά κρατιέμαι γιατί θαρρώ αυτά τα πορτοκάλι μπιλακια απέξω είμαι ωμά, δεν είναι;;;

Ντααααξ, μειώνεται ο κίνδυνος υποτίθεται, το χα ρωτήσει! Ε δε θα τρώμε και κάθε μέραα!

Τα πορτοκαλί μπιλάκια είναί αυγά, ναι...

JeY7p2.png

Just now, OctoberMom είπε:

Καλε εμένα με ρώτησαν το κινητό μου κ δε το θυμόμουν! 

Just now, EugenJen είπε:

Ωωωω φίλη την φτιάχνεις κιόλας;;μόλις γεννησουμε κάνεις τραπέζι λέει ε;;;;:tongue:

Φυσικά κ τη φτιάχνω.... εχω θείο σεφ, μου τα έχει μάθει όλα!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...