Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια! 

Εγώ μόλις γύρισα από το διαγνωστικό κέντρο που πάω για τις μηνιαίες εξετάσεις μου. Ήμασταν 4 εγκυούλες σήμερα. Η μία έκανε και την εξέταση με την γλυκόζη κ είχε ανακατοσούρες η κακομοίρα. 

@Aurora S Ούτε εμένα μου είπαν κάτι για την Β επίπεδου. Μου φαίνεται υπερβολικό μια εβδομάδα καθόλου ζάχαρη. Αλλά κάτι θα ξέρουν. 

@Biscottinomum Καλώς ήρθες!!! Με το καλό το αντράκι σου :) 

@Vaso.D. Και εγώ γενικά έχω πονάκια (κάποιες μέρες πιο έντονα κάποιες σχεδόν τίποτα) είναι από την μήτρα μας, μου έχει πει η γιατρός, δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Επίσης αν μείνω αρκετά όρθια η κουραστω με πιάνει η μέση πολύ έντονα αν δεν ξαπλώσω να βάλω ένα μαξιλάρι πίσω δεν ήρεμη. Τώρα στον ύπνο μήπως δεν έχεις σωστή στάση; Με αποτέλεσμα να πιέζετε , να μην ξεκουράζεται το σώμα. Πάντως μην σε πιάνει άγχος, δυστυχώς όλα αυτά πάνω κάτω θα τα έχουμε τώρα πλέον. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Εκεί που έλεγα τι ωραία το νιώθω συνέχεια τώρα θα αγχώνομαι και γι'αυτό!Χαχαχα  

Θα ρωτήσω και εγώ αύριο !!!

@EugenJenγια την πίεση χαμηλά τι σου είπε? Είναι και αυτό φυσιολογικό? 

Just now, Mariamaraki είπε:

Εκεί που έλεγα τι ωραία το νιώθω συνέχεια τώρα θα αγχώνομαι και γι'αυτό!Χαχαχα  

Θα ρωτήσω και εγώ αύριο !!!

@EugenJenγια την πίεση χαμηλά τι σου είπε? Είναι και αυτό φυσιολογικό? 

Ναι ρε συ πρέπει να της φάνηκε πολύ χαζή η ερώτηση της γιατρού οτι το μωρό κινείται, ε αυτό θέλουμε μου λέει  , αλλά δεν πειράζει ρε παιδιά καινούργιες μανούλες είμαστε δεν ξέρουμε!!

για την πίεση χαμηλά μου είπε να χαλαρώσω λίγο ρυθμούς και να ξεκουραστώ , αλλά νομίζω παίζει ρόλο που της είπα κιόλας οτι σήκωσα βάρη , γιατί έπλυνα μπαλκόνια και σήκωσα κουβάδες νερά εγώ η πανέξυπνη!!

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Ναι ρε συ πρέπει να της φάνηκε πολύ χαζή η ερώτηση της γιατρού οτι το μωρό κινείται, ε αυτό θέλουμε μου λέει  , αλλά δεν πειράζει ρε παιδιά καινούργιες μανούλες είμαστε δεν ξέρουμε!!

για την πίεση χαμηλά μου είπε να χαλαρώσω λίγο ρυθμούς και να ξεκουραστώ , αλλά νομίζω παίζει ρόλο που της είπα κιόλας οτι σήκωσα βάρη , γιατί έπλυνα μπαλκόνια και σήκωσα κουβάδες νερά εγώ η πανέξυπνη!!

Οντως , νεες μανούλες είμαστε δικαιούμαστε κουλες ερωτήσεις..αχχαχαχα 

Να προσέχεις βρε κοριτσάκι μου! Ώρες ώρες και εμένα με πιάνει τρέλα με τις δουλειές αλλά ειδικά με το βάρος να προσέχουμε.. 

Just now, Mariamaraki είπε:

Οντως , νεες μανούλες είμαστε δικαιούμαστε κουλες ερωτήσεις..αχχαχαχα 

Να προσέχεις βρε κοριτσάκι μου! Ώρες ώρες και εμένα με πιάνει τρέλα με τις δουλειές αλλά ειδικά με το βάρος να προσέχουμε.. 

Kαλέ ουτε καν!!εγώ είμαι πολύ χαλαρή με τις δουλειές , όλα τα κάνω σιγά σιγά και χωρίς ζόρισμα,  απλά μου ηρθε να καθαρίσω μπαλκόνια και επειδή δεν ήθελα να βάλω λάστιχο μην γλιστρήσω έριχνα λίγο λίγο νερό με τον κουβά!πως το σκέφτηκα αυτό το έξυπνο??? νομίζω η εγκυμοσύνη με έχει χαζέψει τελείως!!

• Χαχα 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα!! Σας διαβάζω κ βλέπω ότι όλες μας πάνω κάτω έχουμε τις ίδιες ανησυχίες! Το φάγαμε το μισό... Υπομονή σε όλες! 

Θέλω δημόσια από εδώ να ευχαριστήσω την ιδρύτρια της παρέας μας @Renez  που από μόνη της σε άλλο topic που συζητούσαμε μου σύστησε τον γιατρό της, τον οποίο και επισκέφθηκα και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη. Επειδή αποφάσισα να πάω σε δημόσιο μαιευτήριο κ δεν ήξερα κάποιον, ήταν η μόνη που χωρίς να της το ζητήσω μου έδωσε πληροφορίες, ενώ άλλες κοπέλες που ζήτησα εγώ τη βοήθεια τους δυστυχώς είτε το απέφυγαν, είτε δεν μου απάντησαν καν!! Τα λέω αυτά γιατί τα καλά πρέπει να ακούγονται και στη φάση που είμαστε η αλληλεγγύη μεταξύ μας είναι μεγάλο πράγμα!

Σε ευχαριστώ κ πάλι @Renezμου:x

• Μου αρέσει 11
  • Ευχαριστώ 1

14 ώρες πρίν, Vaso.D. είπε:

Γεια σας κορίτσια! 

Αν και είναι αργά ν ανοίξω τέτοιο θέμα... για πείτε μου κι εσείς, έχει καμιά σας πονακια στην κοιλιά χαμηλα; Εγώ τις τελευταίες μέρες νιώθω το μωρό να έχει κατεβεί πολύ χαμηλά, νιώθω μια πίεση γενικότερα και δυσφορία ορισμένες φορές. Στον ύπνο πιάνεται πολύ η μέση μου και πονάω, επίσης πιεζεται η κύστη μου σε σημείο να πηγαίνω συχνά στο μπάνιο χωρίς να βγάζω μεγάλη ποσότητα ούρων. Αν μείνω πολύ ώρα όρθια ή σε κάποια άβολη θέση ή αν κουραστω από τις δουλειές πάλι νιώθω πίεση και ενόχληση κάτω. 

Η γιατρός μου αύξησε το μαγνήσιο, αλλά δεν μου εξήγησε ακριβώς τον λόγο ή εγώ δεν κατάλαβα καλά.  Έκανα και κολπικό υπέρηχο, ο τράχηλος φαινόταν οκ, το μωρό καλά...δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό τελικά ή όχι αυτό που νιώθω..

Βασω καλησπέρα!!

Δε νομίζω να είναι κάτι ανησυχιτικο γιατί κ εγώ νιώθω το ίδιο ακριβώς κ το είχα αναφέρει εδώ πριν κάτι ημέρες..σαν πίεση χαμηλά στη πύελο.. έτσι ένιωθα κ τις πρώτες ημέρες περιόδου οπότε δε με ανησυχεί τόσο γτ το έχω ξανά νιώσει..

Έχω σκοπό βέβαια σε μια εβδομάδα που έχω β επιπέδου να ρωτήσω τον γιατρό μιας κ θα με δει κ κολπικά..

Μαγνήσιο εγώ δεν παίρνω..εσένα στο έδωσε επειδή νιώθεις έτσι ή το έπαιρνες από πριν?

5 ώρες πρίν, EugenJen είπε:

χαχαχα πολύ σωστά το έθεσες, 2-3 δεν ήταν σίγουρα!!

Γενικά όταν το νιώθουμε υπερκινητικό αγχωνόμαστε? διάβασα και κάτι ιστορίες εδώ στο  φόρουμ και καταλαβαίνετε .... αλλά η άτιμη δν μου το έχει ξανακάνει με τόσο μεγάλη διάρκεια και με άγχωσε..

Ευγενία ΞΕΚΌΛΛΑ ΤΟ ΜΥΑΛΌ ΣΟΥ ,ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ Ο,ΤΙ ΑΓΧΩΤΙΚΟ ΒΡΕΙΣ Κ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥ ΤΗ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΤΑΡΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ !!!!!!

Love you:x

Just now, DemiMom είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!! Σας διαβάζω κ βλέπω ότι όλες μας πάνω κάτω έχουμε τις ίδιες ανησυχίες! Το φάγαμε το μισό... Υπομονή σε όλες! 

Θέλω δημόσια από εδώ να ευχαριστήσω την ιδρύτρια της παρέας μας @Renez  που από μόνη της σε άλλο topic που συζητούσαμε μου σύστησε τον γιατρό της, τον οποίο και επισκέφθηκα και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη. Επειδή αποφάσισα να πάω σε δημόσιο μαιευτήριο κ δεν ήξερα κάποιον, ήταν η μόνη που χωρίς να της το ζητήσω μου έδωσε πληροφορίες, ενώ άλλες κοπέλες που ζήτησα εγώ τη βοήθεια τους δυστυχώς είτε το απέφυγαν, είτε δεν μου απάντησαν καν!! Τα λέω αυτά γιατί τα καλά πρέπει να ακούγονται και στη φάση που είμαστε η αλληλεγγύη μεταξύ μας είναι μεγάλο πράγμα!

Σε ευχαριστώ κ πάλι @Renezμου:x

Σταμάτα παιδάκι μουυυυ!!!!:x

Αλλά αν επιμένεις κ αν εννοούσες κ εσυ τη ταβέρνα που ελεγα δέχομαι ένα ουζακι εκεί χαχαχα(μετά την εγκυμοσύνη βέβαια οι μπεκρομαναδες!);)

• Μου αρέσει 2

Just now, Renez είπε:

Βασω καλησπέρα!!

Δε νομίζω να είναι κάτι ανησυχιτικο γιατί κ εγώ νιώθω το ίδιο ακριβώς κ το είχα αναφέρει εδώ πριν κάτι ημέρες..σαν πίεση χαμηλά στη πύελο.. έτσι ένιωθα κ τις πρώτες ημέρες περιόδου οπότε δε με ανησυχεί τόσο γτ το έχω ξανά νιώσει..

Έχω σκοπό βέβαια σε μια εβδομάδα που έχω β επιπέδου να ρωτήσω τον γιατρό μιας κ θα με δει κ κολπικά..

Μαγνήσιο εγώ δεν παίρνω..εσένα στο έδωσε επειδή νιώθεις έτσι ή το έπαιρνες από πριν?

Ευγενία ΞΕΚΌΛΛΑ ΤΟ ΜΥΑΛΌ ΣΟΥ ,ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ Ο,ΤΙ ΑΓΧΩΤΙΚΟ ΒΡΕΙΣ Κ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥ ΤΗ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΤΑΡΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ !!!!!!

Love you:x

Σταμάτα παιδάκι μουυυυ!!!!:x

Αλλά αν επιμένεις κ αν εννοούσες κ εσυ τη ταβέρνα που ελεγα δέχομαι ένα ουζακι εκεί χαχαχα(μετά την εγκυμοσύνη βέβαια οι μπεκρομαναδες!);)

Μάλλον το παιδάκι μου είναι ίδια πατερουλης της που είναι τσίτα τα γκάζια όλη μέρα!! Με το μπαρδον έχετε δίκιο αλλά μου ήρθε ξαφνικό εκεί που δεν την άκουγα να την νιώθω συνέχεια...έχεις δίκιο τρελή κ αγαπημένη!! :x

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Μάλλον το παιδάκι μου είναι ίδια πατερουλης της που είναι τσίτα τα γκάζια όλη μέρα!! Με το μπαρδον έχετε δίκιο αλλά μου ήρθε ξαφνικό εκεί που δεν την άκουγα να την νιώθω συνέχεια...έχεις δίκιο τρελή κ αγαπημένη!! :x

Τελείωσε τώρα!!;)

Πωωω κοριτσουδια σημερα μου έφτιαξα πρώτη φορά νουντλς με λαχανικά κ κοτόπουλο..πολύ δυνατό !!! 

Για πείτε ιδέες για φαγητακια της εβδομάδας περικαλω!! Καιρο έχουμε! Το ρίξαμε στα γλυκά τελευταία:D

Just now, Renez είπε:

Τελείωσε τώρα!!;)

Πωωω κοριτσουδια σημερα μου έφτιαξα πρώτη φορά νουντλς με λαχανικά κ κοτόπουλο..πολύ δυνατό !!! 

Για πείτε ιδέες για φαγητακια της εβδομάδας περικαλω!! Καιρο έχουμε! Το ρίξαμε στα γλυκά τελευταία:D

Εμείς φάγαμε κοκκινιστό μοσχαράκι με ρυζακι σήμερα αλλά έχω σκεφτεί τη γουρούνια της εβδομάδας που μάλλον θα κάνω αύριο..

Κρέπες με γέμιση μπεσαμελ-τυρι-γαλοπουλα κ στον φούρνο με κρέμα γάλακτος κ τυράκι τριμμένο για 20'!!:x

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Anastasia05 είπε:

Εμείς φάγαμε κοκκινιστό μοσχαράκι με ρυζακι σήμερα αλλά έχω σκεφτεί τη γουρούνια της εβδομάδας που μάλλον θα κάνω αύριο..

Κρέπες με γέμιση μπεσαμελ-τυρι-γαλοπουλα κ στον φούρνο με κρέμα γάλακτος κ τυράκι τριμμένο για 20'!!:x

Τι ειπες τώρα ρε φίλη???

Πως κανείς το φύλλο?

Εγώ όταν τις έκανα στη γεμίςη εβαζα μπεσαμέλ γραβιέρα κ ζαμπόν σε κυβάκια!!!:rolleyes: 

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Renez είπε:

Τι ειπες τώρα ρε φίλη???

Πως κανείς το φύλλο?

300 ml γαλα,170 γρ αλευρι γοχ,2 αυγά, ούτε μισό κουταλάκι αλάτι κ ζάχαρη και δύο κουταλιες της σούπας βούτυρο λιωμένο σε θερμοκρασία δωματιου

Ανακατεύεις μέχρι να γίνει χυλός κ το αφήνεις μια ώρα. Μετά παίρνεις τη κουτάλα(όπως έχεις για φακές και σούπες) κ βάζεις σε ένα τηγανακι αντικολλητικό με ελάχιστο βουτυρο 

Μέχρι να πάρουν αυτό το ωραίο χρώμα!

Μετά κάνεις μπεσαμέλ,πετάς κ τη γαλοπούλα στο τέλος με το τυρί,αφήνεις να κρυώσει,γεμίζεις κρέπες,τυλίγεις, τις βάζεις σε ταψακι κ  βάζεις στο τέλος τη κρέμα γάλακτος με τυράκι!!

Just now, Jasmine@ είπε:

Εγώ όταν τις έκανα στη γεμίςη εβαζα μπεσαμέλ γραβιέρα κ ζαμπόν σε κυβάκια!!!:rolleyes: 

Ναι!! Απλά είπα για γαλοπούλα μήπως κ το μαζέψω από πουθενα:P

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

300 ml γαλα,170 γρ αλευρι γοχ,2 αυγά, ούτε μισό κουταλάκι αλάτι κ ζάχαρη και δύο κουταλιες της σούπας βούτυρο λιωμένο σε θερμοκρασία δωματιου

Ανακατεύεις μέχρι να γίνει χυλός κ το αφήνεις μια ώρα. Μετά παίρνεις τη κουτάλα(όπως έχεις για φακές και σούπες) κ βάζεις σε ένα τηγανακι αντικολλητικό με ελάχιστο βουτυρο 

Μέχρι να πάρουν αυτό το ωραίο χρώμα!

Μετά κάνεις μπεσαμέλ,πετάς κ τη γαλοπούλα στο τέλος με το τυρί,αφήνεις να κρυώσει,γεμίζεις κρέπες,τυλίγεις, τις βάζεις σε ταψακι κ  βάζεις στο τέλος τη κρέμα γάλακτος με τυράκι!!

Ναι!! Απλά είπα για γαλοπούλα μήπως κ το μαζέψω από πουθενα:P

Ε μετά από αυτό εγώ τι να πω ότι φτιάχνω μπιφτέκια με πατάτες;;;;

@Jasmine@ καλέ λυπηθείτε μας έγκυες γυναίκες!!!τρέχουν τα σάλια

• Χαχα 2

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...