Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

@Christinα @Jasmine@ Δεν φταίω εγώ ρε κορίτσια , το βρωμοσβέστιο, το πήρα και με χάλασε ε, είδα τα πουράκια μπροστά μου και λέω κάτσε να φάω μπας και μου φτιάξουν την γεύση... Χριστίνα στην 20η εβδομάδα είμαι

@Anastasia05 το έπαιζα οτι είμαι ψύχραιμη και δεν με επηρεάζουν αυτά που διαβάζω, καλά να πάθω!! Το άλλο Σάββατο είναι η β επιπέδου εν τω μεταξύ την γιατρό την πήρα 3 μέρες συνεχόμενα  για κάτι εξετάσεις και να της πω και για μια φίλη που φοβάται για χολοσταση και τώρα νιώθω άσχημα να την πάρω 4η μέρα σερί .. θα μου κάνει φραγή στο τέλος!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!! Αχ και εγώ το νιώθω πολύ το νινί μου ολη την διάρκεια της ημέρας.. και κάποιες φορές μου χώνει και κάτι δυνατές..  αναρωτιόμουν αν είναι φυσιολογικό.. 

Αγχώθηκα τώρα αλλά δεν μπαίνω να διαβάσω στο ίντερνετ.ουτε να πάρω τον γιατρό μιας και αύριο θαωπαωβ επιπέδου. 

Αλλά όντως μπορεί να είναι ανησυχητικό? 

Just now, Christinα είπε:

Πολύ σωστή και εγκρατης φίλη μου!  Και μπράβο σ και συγχαρητήρια σου! Καλά κάνεις κι εγώ θα το πάρω απόφαση που θα πάει...Δν μεζυγισε χθες κι γιατρός κ νιώθω ότι τη σκαπουλαρα!!!χιχιχιχι Έτσι ήμουν κι εγώ στο πρώτο!!! Τώρα...γκουχ γκουχ...  Να μην καταπιεζεσαι όμως να υποκύπτεις που κ που γτ θα σ βγουν μετα τα απωθημένα!!! Άσε που κ στο θηλασμό τρώμε περιορισμένα πράγματα...στην αρχή τουλάχιστον!

Εγώ στον θηλασμό,ειδικαααα στην αρχη, μπορούσα να φάω τα πάντα χωρίς να σταματώ!! Μιλάμε για πείνα!!! Στην εγκυμοσύνη δεν το έχω πάθει αυτό το πράγμα! Ένιωθα πως αν δεν έτρωγα θα πάθαινα κάτι!!

Just now, EugenJen είπε:

@Christinα @Jasmine@ Δεν φταίω εγώ ρε κορίτσια , το βρωμοσβέστιο, το πήρα και με χάλασε ε, είδα τα πουράκια μπροστά μου και λέω κάτσε να φάω μπας και μου φτιάξουν την γεύση... Χριστίνα στην 20η εβδομάδα είμαι

@Anastasia05 το έπαιζα οτι είμαι ψύχραιμη και δεν με επηρεάζουν αυτά που διαβάζω, καλά να πάθω!! Το άλλο Σάββατο είναι η β επιπέδου εν τω μεταξύ την γιατρό την πήρα 3 μέρες συνεχόμενα  για κάτι εξετάσεις και να της πω και για μια φίλη που φοβάται για χολοσταση και τώρα νιώθω άσχημα να την πάρω 4η μέρα σερί .. θα μου κάνει φραγή στο τέλος!

Δες πως θα πάει κ σήμερα κι αν δεν ηρεμεις,πάρε ένα τηλέφωνο ή στείλε ένα μήνυμα να απαντήσει όποτε μπορέσει.

Just now, Mariamaraki είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!! Αχ και εγώ το νιώθω πολύ το νινί μου ολη την διάρκεια της ημέρας.. και κάποιες φορές μου χώνει και κάτι δυνατές..  αναρωτιόμουν αν είναι φυσιολογικό.. 

Αγχώθηκα τώρα αλλά δεν μπαίνω να διαβάσω στο ίντερνετ.ουτε να πάρω τον γιατρό μιας και αύριο θαωπαωβ επιπέδου. 

Αλλά όντως μπορεί να είναι ανησυχητικό? 

Αν θες να σου λυθεί η απορία ΜΗΝ διαβάσεις εδώ πολλές ιστορίες,ρωτα τον γιατρό σου αύριο!:)

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Πολύ σωστή και εγκρατης φίλη μου!  Και μπράβο σ και συγχαρητήρια σου! Καλά κάνεις κι εγώ θα το πάρω απόφαση που θα πάει...Δν μεζυγισε χθες κι γιατρός κ νιώθω ότι τη σκαπουλαρα!!!χιχιχιχι Έτσι ήμουν κι εγώ στο πρώτο!!! Τώρα...γκουχ γκουχ...  Να μην καταπιεζεσαι όμως να υποκύπτεις που κ που γτ θα σ βγουν μετα τα απωθημένα!!! Άσε που κ στο θηλασμό τρώμε περιορισμένα πράγματα...στην αρχή τουλάχιστον!

Καλε για ποια εγκράτεια μιλάς;;;; Εχε χάρη που είναι το ζάχαρο στη μεση αλλιώς θα σου έλεγα εγώ!! Ευτυχώς πάει καλά κ δε χρειάζεται εκτός από ζάχαρη να κόψω κ ψωμι πατάτες ρύζι... θα τρελαινομουν!

Just now, Anastasia05 είπε:

Να σου γράψω εγώ ιστορίες να διαβάζεις εδώ ,μη διαβάζεις αλλού όμως..

Κ το άγχος το νιώθουν τα νινακια.. έχεις να φας πολλή κλωτσιά μην ανησυχείς!!

Το κορίτσι σου ανακαλυπτει τον κόσμο,μεγαλώνει κ θέλει να κάνει κωλοτουμπες! Μίλα κ με τον γυναικολόγο σου να σε καθησυχασει!

Επόμενος υπέρηχος είναι β επιπέδου??

Οκ τα κρουασάν....όταν ξύπνησα ξημέρωμα είδα κάτι για ντόνατς...νταξει πόσο να αντέξουμε γκαστρωμενες γυναίκες????

Κ πολύ καλά κανεις!!!Μέλι!! Η παρηγοριά μου!

Κι εγώ προσπαθώ να κρατιέμαι,δεν παίρνω τιποτα σοκολατένιο εκτός κι αν δεν μπορώ άλλο!!

Έκοψα κ το βραδυνό φαγητό κ τρώω μόνο φρούτα. Δε θέλω ούτε να ξεφύγω με τα κιλά ούτε να σκέφτομαι το σάκχαρο κάθε φορά!

Το κρουασάν όμως θα το φάω πριν τη β επιπέδου γιατί κλείδωσε στο μυαλό κ δεν φεύγει τώρα!!!

Όταν δεν αντέχω τρώω ένα κομματάκι κουβερτούρα και μόλις ηρεμήσω σκέφτομαι μήπως έκανα βλακεία και βρεθώ με τίποτα ινσουλινες.... κ εγώ πριν τη β επιπέδου κάτι θα φάω για να κάνουν πάρτυ τα κοριτσάκια μου, όχι με  σοκολάτα γάλακτος όμως γιατί στην αυχενική που έφαγα μισή σοκοφρετα με αναγουλιασε, θα πάρω μια σοκοφρετα με μαύρη σοκολάτα! Φαντάσου ποσό γλυκά είναι όλα αυτά κ δεν το καταλαβαίνουμε!

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Εγώ στον θηλασμό,ειδικαααα στην αρχη, μπορούσα να φάω τα πάντα χωρίς να σταματώ!! Μιλάμε για πείνα!!! Στην εγκυμοσύνη δεν το έχω πάθει αυτό το πράγμα! Ένιωθα πως αν δεν έτρωγα θα πάθαινα κάτι!!

Δες πως θα πάει κ σήμερα κι αν δεν ηρεμεις,πάρε ένα τηλέφωνο ή στείλε ένα μήνυμα να απαντήσει όποτε μπορέσει.

Αν θες να σου λυθεί η απορία ΜΗΝ διαβάσεις εδώ πολλές ιστορίες,ρωτα τον γιατρό σου αύριο!:)

Έτρωγες τα πάντα??? Εγω, Όχι επειδή δν ήθελα αλλά μου είπαν να αποφύγω όσπρια ,ζάχαρη,σοκολάτα κ πράσινα για να μν κάνει κολικούς το μωρο. Λες δν ισχύει?  Μου το είχε πει κι ο γιατρός. Να ξέρω για το 2ο. Καλα τα γλυκά δν με νοιάζουν αλλά όσπρια κ σαλατουλα μου έλειπαν.

Ένα κομματάκι μαύρη αυτή τη 70% κακάο τρώω ένα κομματάκι αλλά σε καμμία δύσκολη στιγμή τσακιζω κ πιο...κολασμενα...

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Έτρωγες τα πάντα??? Εγω, Όχι επειδή δν ήθελα αλλά μου είπαν να αποφύγω όσπρια ,ζάχαρη,σοκολάτα κ πράσινα για να μν κάνει κολικούς το μωρο. Λες δν ισχύει?  Μου το είχε πει κι ο γιατρός. Να ξέρω για το 2ο. Καλα τα γλυκά δν με νοιάζουν αλλά όσπρια κ σαλατουλα μου έλειπαν.

Όλα τα έτρωγα!! Η παιδίατρος μου έλεγε αν δω ότι πειράξει το μωρό κάτι ,να το κοψω. Δεν είχαμε θέμα οπότε έτρωγα τα πάντα! Εννοείται καθόλου τζανκ ,σπιτικο φαγητό κ γλυκά ομως τα τσακιζα!

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλε για ποια εγκράτεια μιλάς;;;; Εχε χάρη που είναι το ζάχαρο στη μεση αλλιώς θα σου έλεγα εγώ!! Ευτυχώς πάει καλά κ δε χρειάζεται εκτός από ζάχαρη να κόψω κ ψωμι πατάτες ρύζι... θα τρελαινομουν!

Όταν δεν αντέχω τρώω ένα κομματάκι κουβερτούρα και μόλις ηρεμήσω σκέφτομαι μήπως έκανα βλακεία και βρεθώ με τίποτα ινσουλινες.... κ εγώ πριν τη β επιπέδου κάτι θα φάω για να κάνουν πάρτυ τα κοριτσάκια μου, όχι με  σοκολάτα γάλακτος όμως γιατί στην αυχενική που έφαγα μισή σοκοφρετα με αναγουλιασε, θα πάρω μια σοκοφρετα με μαύρη σοκολάτα! Φαντάσου ποσό γλυκά είναι όλα αυτά κ δεν το καταλαβαίνουμε!

Την αγαπώ τη μαύρη! Κ ότι δω με μαύρη πάντα το προτιμω από τη γάλακτος!!

Μόνο καλό κάνεις που δεν τρως γλυκά,θα τα φας μετά!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Ένα κομματάκι μαύρη αυτή τη 70% κακάο τρώω ένα κομματάκι αλλά σε καμμία δύσκολη στιγμή τσακιζω κ πιο...κολασμενα...

Μια συνάδελφος που θηλάζει τώρα, της έχουν κόψει πράσινα, όσπρια κλπ αλλά έκανε κολικούς ο μικρός!

Όλα τα έτρωγα!! Η παιδίατρος μου έλεγε αν δω ότι πειράξει το μωρό κάτι ,να το κοψω. Δεν είχαμε θέμα οπότε έτρωγα τα πάντα! Εννοείται καθόλου τζανκ ,σπιτικο φαγητό κ γλυκά ομως τα τσακιζα!

Την αγαπώ τη μαύρη! Κ ότι δω με μαύρη πάντα το προτιμω από τη γάλακτος!!

Μόνο καλό κάνεις που δεν τρως γλυκά,θα τα φας μετά!

Φαντάζεστε να γεννήσουμε όλες εσείς να ξεκινήσετε να χάνετε τα κιλά της εγκυμοσύνης κ εγώ να παίρνω;;;; Χαχαχαχχα

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Μια συνάδελφος που θηλάζει τώρα, της έχουν κόψει πράσινα, όσπρια κλπ αλλά έκανε κολικούς ο μικρός!

Φαντάζεστε να γεννήσουμε όλες εσείς να ξεκινήσετε να χάνετε τα κιλά της εγκυμοσύνης κ εγώ να παίρνω;;;; Χαχαχαχχα

Με δύο μωρά,δυσκολα! Χαχαχαχαχαχα

@Ninamcμας ήρθε η παραγγελία που είχε κ το μαγιό μεσα!

Εντάξει θα κάνει μεγάλη ζημιά στη παραλία.

Είναι κόκκινο κοντο σορτς(αυτά που είναι λιγο φαρδιά)  σαν τον Μιτς:P

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

Q1jtp2.png

Είναι κόκκινο κοντο σορτς(αυτά που είναι φαρδιά)  σαν τον Μιτς:P

Σωστό!!! Ελπίζω να προλαβαίνω να τρώω τότε γενικά....

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Σωστό!!! Ελπίζω να προλαβαίνω να τρώω τότε γενικά....

Μοντέλο θα γίνεις,μοντέλο!!

Θα σου λένε δικά σου!??? Που τα εβαλες??? κι αλλα τέτοια χαριτωμένα άβολα:P

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Με δύο μωρά μπορεί να γίνεις και πιο αδύνατη απο οτι ήσουν πριν την εγκυμοσύνη!

@Mariamaraki αχ μπράβο βρε πουλακι μου ρώτα το εσύ , να μας καθησυχάσει λίγο!!Δεν ξέρω πόσο κακό μπορεί να είναι μωρέ??απλά έχουμε άτακτα παιδάκια!

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Με δύο μωρά μπορεί να γίνεις και πιο αδύνατη απο οτι ήσουν πριν την εγκυμοσύνη!

@Mariamaraki αχ μπράβο βρε πουλακι μου ρώτα το εσύ , να μας καθησυχάσει λίγο!!Δεν ξέρω πόσο κακό μπορεί να είναι μωρέ??απλά έχουμε άτακτα παιδάκια!

Η εμβρυολογος στην αυχενική μου είχε πει ότι θελουμε μωρά μα κουνιούνται κ όχι νωθρά... όποτε σταματήστε τις βλακείες ότι κάτι δεν πάει καλά! Άντε...

• Μου αρέσει 5

SqfGp3.png

Είναι κόκκινο κοντο σορτς(αυτά που είναι λιγο φαρδιά)  σαν τον Μιτς:P

Χαχαχαχα! Ζημιαρης οπαιδαρος χαχαχα

Μεγια! Καλες βουτιες!

Ολα καλα?

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Η εμβρυολογος στην αυχενική μου είχε πει ότι θελουμε μωρά μα κουνιούνται κ όχι νωθρά... όποτε σταματήστε τις βλακείες ότι κάτι δεν πάει καλά! Άντε...

Μωρέ και εγώ αυτό ξέρω, αλλά τρόμαξα γιατί δεν την έχω ξανανιώσει τόσο πολύ!

λοιπόν την πήρα την γιατρό, στο επόμενο τηλέφωνο δεν θα το σηκώσει , είμαι σιγουρη!Μου είπε οτι η κινητικότητα του μωρού είναι καλή θέλουμε να το νιώθουμε αλλά επέιδή νιώθω και την πίεση χαμηλά μου είπε να χαλαρώσω λίγο , γιατί σήκωσα κατι κουβάδες νερα και μου είπε να μην το ξανακάνω....

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...