Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Piga Gialova,Messinia @Renez

Gia B Epipedou emena den mou exoun pei na kanw kati.Borei na me paroun mia mera prin logika k na mou poun gia zaxari ktl.

Se treis evdomades exw pali.Ax koritsia pws pernaei etsi o kairos!Diavasa simera pou bika stin 19i evdomada oti exw dianusei tin misi egkumosuni!!Ante ante ola ta kala opws twra etsi na einai mexri to telos euxomai gia oles mas!! 
#PowerTeam :P

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Vaso.D. είπε:

Γεια σας κορίτσια! 

Αν και είναι αργά ν ανοίξω τέτοιο θέμα... για πείτε μου κι εσείς, έχει καμιά σας πονακια στην κοιλιά χαμηλα; Εγώ τις τελευταίες μέρες νιώθω το μωρό να έχει κατεβεί πολύ χαμηλά, νιώθω μια πίεση γενικότερα και δυσφορία ορισμένες φορές. Στον ύπνο πιάνεται πολύ η μέση μου και πονάω, επίσης πιεζεται η κύστη μου σε σημείο να πηγαίνω συχνά στο μπάνιο χωρίς να βγάζω μεγάλη ποσότητα ούρων. Αν μείνω πολύ ώρα όρθια ή σε κάποια άβολη θέση ή αν κουραστω από τις δουλειές πάλι νιώθω πίεση και ενόχληση κάτω. 

Η γιατρός μου αύξησε το μαγνήσιο, αλλά δεν μου εξήγησε ακριβώς τον λόγο ή εγώ δεν κατάλαβα καλά.  Έκανα και κολπικό υπέρηχο, ο τράχηλος φαινόταν οκ, το μωρό καλά...δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό τελικά ή όχι αυτό που νιώθω..

Ένιωθα πιεση χαμηλά κ είχα συχνοουρια τις 2 τελευταίες μέρες! Ήταν η θέση του μωρού! Τα ποδαράκια του κλωτσουν τη κύστη μου και γενικά εκεί κάτω...Μήπως το είδες κι εσύ? Μαγνήσιο για τα πονάκια σ εδωσε μάλλον! Κι εμένα μ είπε αν έχω πονάκια να παίρνω κ το πρωί ένα!(παίρνω ήδη το απόγευμα )

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

@Biscottinomum καλώς ήρθες στο παρεάκι μας! Με το καλό το αγοράκι σου! Όλα καλά να πάνε μέχρι τέλους!

@Aurora S εμένα μου είπε ο γιατρός πριν τη β επιπέδου να κοπανησω ένα κρουασάν σοκολάτας μαζί με χυμό πορτοκάλι. Μου το είχε ξαναπεί κ στην πρώτη εγκυμοσύνη κ είχα φάει ένα donut φουλ σοκολάτα μεσα έξω.

@Vaso Dπίεση κ πόνο δεν νιώθω αλλά την τελευταία φορά στον υπέρηχο φαινόταν το μωρό να έχει κατέβει πολύ χαμηλά κ όντως εκείνες τις μέρες το ένιωθα χαμηλά από τις κινήσεις του. Εδώ κ λίγες μέρες μάλλον ανέβηκε γιατί κλωτσαει ψηλά... Αλλά γενικά από δω και πέρα θα αρχίσουμε να βαραινουμε κ να νιώθουμε πιέσεις κ πονακια.

• Μου αρέσει 2

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Άυπνη σήμερα χθες όλο το βράδυ με τάραξε στα κλωτσιδια η μανδαμ, κ ερωτω ανησυχούμε όταν δεν τα ακούμε είναι φυσιολογικό να ανησυχούμε κ όταν τα πολύ ακούμε;;ο μόνος λόγος που δεν πήρα την γιατρό ήταν η ώρα ...

@Vaso D έχω ακριβώς αυτό που περιγράφεις κ πονάκια περιόδου που πάνε κ έρχονται κ πίεση, είχα ρώτησει την γιατρό κ μου έιπε να μην ανησυχώ μεγαλώνει η μήτρα, γενικότερα μου είχε πει ανησυχώ αν δω αιματακι η νιώσω πόνο σαν περιόδου αφόρητο..

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Άυπνη σήμερα χθες όλο το βράδυ με τάραξε στα κλωτσιδια η μανδαμ, κ ερωτω ανησυχούμε όταν δεν τα ακούμε είναι φυσιολογικό να ανησυχούμε κ όταν τα πολύ ακούμε;;ο μόνος λόγος που δεν πήρα την γιατρό ήταν η ώρα ...

@Vaso D έχω ακριβώς αυτό που περιγράφεις κ πονάκια περιόδου που πάνε κ έρχονται κ πίεση, είχα ρώτησει την γιατρό κ μου έιπε να μην ανησυχώ μεγαλώνει η μήτρα, γενικότερα μου είχε πει ανησυχώ αν δω αιματακι η νιώσω πόνο σαν περιόδου αφόρητο..

Μήπως έφαγες κάτι το βράδυ που την πείραξε?? Γενικά να προσέχεις όταν κλωτσαει πολύ μήπως φταει αυτό. 

Πιο συχνά με τη ζάχαρη συμβαίνει αλλά όχι μόνο.

Άλλαξες θέση όσο κλωτσαγε??? Ίσως να μη βολευοταν κ ήθελε αλλαγη!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Καλημέρα!! Μήπως κάποιο φαγητό όπως λέει κ η Αναστασία... ομολόγησε τι εφαγεσ Χθες το βράδυ;;;; Χαχαχαχα

τι να σου πω κ εγώ, δεν ξέρω! 

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Μήπως έφαγες κάτι το βράδυ που την πείραξε?? Γενικά να προσέχεις όταν κλωτσαει πολύ μήπως φταει αυτό. 

Πιο συχνά με τη ζάχαρη συμβαίνει αλλά όχι μόνο.

Άλλαξες θέση όσο κλωτσαγε??? Ίσως να μη βολευοταν κ ήθελε αλλαγη!

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλημέρα!! Μήπως κάποιο φαγητό όπως λέει κ η Αναστασία... ομολόγησε τι εφαγεσ Χθες το βράδυ;;;; Χαχαχαχα

τι να σου πω κ εγώ, δεν ξέρω! 

Η αλήθεια είναι ότι επειδή το πρωί δεν την αισθανομουν το παρακανα λίγο με την ζάχαρη , έφαγα δλδ κέικ σοκολάτα το πρωί κ το απόγευμα πουρακια αλλά κράτησε λέτε τόση ώρα;;μιλάμε για τις 3 -4 τα ξημερώματα!! 

Όχι μόνο άλλαζα θέση καλέ όλο σβούρες έκανα ..

• Χαχα 1

C1JTp3.png

Καλημέρα κορίτσια! 

Εμένα για την β επιπέδου δεν μου είπε να πάρω τιποτα αλλα ξερω και γω απο παλιά οτι τρως ζάχαρη σοκολάτα κλπ για να είναι ζωηρό το μωρο! Αρα θα φάω και γω! 

Πονακια νιώθω ελάχιστα.. Απλά σε μια εβδομάδα πετάχτηκε η κοιλιά μ πολυ, πια φάνηκε και μ εκανε εντύπωση. Νιώθω κάποιες φορές σα να εχω πιει πολυ νερο και ακούω το νερο που παει περα δώθε οταν αλλαζω θεση ξαπλωμένη! Μεση ίσχιο κλπ.. Όλα καλά.. Απλά θα ξεχασω να περπαταω πφφ αλλες 3 εβδομάδες και γω για τη β επιπέδου! 

@Biscottinomum καλώς ήρθες!!! 

• Μου αρέσει 1

Just now, EugenJen είπε:

Η αλήθεια είναι ότι επειδή το πρωί δεν την αισθανομουν το παρακανα λίγο με την ζάχαρη , έφαγα δλδ κέικ σοκολάτα το πρωί κ το απόγευμα πουρακια αλλά κράτησε λέτε τόση ώρα;;μιλάμε για τις 3 -4 τα ξημερώματα!! 

Όχι μόνο άλλαζα θέση καλέ όλο σβούρες έκανα ..

Τα πουράκια το απόγευμα μάλλον!! Αναλόγως κ πόσο έφαγες! Άλλο να φας 2-3(ποτέ , κανείς) κι άλλο να φας τη μισή συσκευασία (γκουχ γκουχ) 

Να το αναφέρεις κ στον γιατρό σου στο επόμενο ραντεβού,να δεις τι θα σου πει!

• Χαχα 2

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Τα πουράκια το απόγευμα μάλλον!! Αναλόγως κ πόσο έφαγες! Άλλο να φας 2-3(ποτέ , κανείς) κι άλλο να φας τη μισή συσκευασία (γκουχ γκουχ) 

Να το αναφέρεις κ στον γιατρό σου στο επόμενο ραντεβού,να δεις τι θα σου πει!

χαχαχα πολύ σωστά το έθεσες, 2-3 δεν ήταν σίγουρα!!

Γενικά όταν το νιώθουμε υπερκινητικό αγχωνόμαστε? διάβασα και κάτι ιστορίες εδώ στο  φόρουμ και καταλαβαίνετε .... αλλά η άτιμη δν μου το έχει ξανακάνει με τόσο μεγάλη διάρκεια και με άγχωσε..

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Γενικά όταν το νιώθουμε υπερκινητικό αγχωνόμαστε? διάβασα και κάτι ιστορίες εδώ στο  φόρουμ και καταλαβαίνετε .... αλλά η άτιμη δν μου το έχει ξανακάνει με τόσο μεγάλη διάρκεια και με άγχωσε..

Κέικ σοκολατασ Και Πουρακια ε;;;; Αχ τι μου κανείς.... 

να μη διαβάζεις ιστορίες στο φόρουμ το έχουμε ξαναπεί!

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Καλημέρα! 

Έλα ομολόγησε το! Έφαγες το κρουασάν δν άντεξες! Εμ λυσσαξαμε βραδιάτικα!

Στις πόσες εβδομάδες είσαι? Μεγαλώνουν κ τα νιώθουμε πιο πολύ!!!

Μην διαβάζεις αυτά τα πράγματα!!! Στο λέω ως παθουσα!

• Χαχα 3

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Καλημέρα! 

Εγώ προσπαθω να προσπερνάω όλες τις κουβέντες σας για γλυκά!γιατι μου μπαίνουν στο μυαλό κ δεν κάνει να τα φάω... έτσι κ αλλιώς στο σπίτι έχω αφήσει μόνο μαύρη σοκολάτα κ μέλι! 

• Μου αρέσει 3

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Εγώ προσπαθω να προσπερνάω όλες τις κουβέντες σας για γλυκά!γιατι μου μπαίνουν στο μυαλό κ δεν κάνει να τα φάω... έτσι κ αλλιώς στο σπίτι έχω αφήσει μόνο μαύρη σοκολάτα κ μέλι! 

Πολύ σωστή και εγκρατης φίλη μου!  Και μπράβο σ και συγχαρητήρια σου! Καλά κάνεις κι εγώ θα το πάρω απόφαση που θα πάει...Δν μεζυγισε χθες κι γιατρός κ νιώθω ότι τη σκαπουλαρα!!!χιχιχιχι Έτσι ήμουν κι εγώ στο πρώτο!!! Τώρα...γκουχ γκουχ...  Να μην καταπιεζεσαι όμως να υποκύπτεις που κ που γτ θα σ βγουν μετα τα απωθημένα!!! Άσε που κ στο θηλασμό τρώμε περιορισμένα πράγματα...στην αρχή τουλάχιστον!

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Να σου γράψω εγώ ιστορίες να διαβάζεις εδώ ,μη διαβάζεις αλλού όμως..

Κ το άγχος το νιώθουν τα νινακια.. έχεις να φας πολλή κλωτσιά μην ανησυχείς!!

Το κορίτσι σου ανακαλυπτει τον κόσμο,μεγαλώνει κ θέλει να κάνει κωλοτουμπες! Μίλα κ με τον γυναικολόγο σου να σε καθησυχασει!

Επόμενος υπέρηχος είναι β επιπέδου??

Just now, Christinα είπε:

Καλημέρα! 

Στις πόσες εβδομάδες είσαι? Μεγαλώνουν κ τα νιώθουμε πιο πολύ!!!

Μην διαβάζεις αυτά τα πράγματα!!! Στο λέω ως παθουσα!

Οκ τα κρουασάν....όταν ξύπνησα ξημέρωμα είδα κάτι για ντόνατς...νταξει πόσο να αντέξουμε γκαστρωμενες γυναίκες????

Just now, Jasmine@ είπε:

Κ πολύ καλά κανεις!!!Μέλι!! Η παρηγοριά μου!

Κι εγώ προσπαθώ να κρατιέμαι,δεν παίρνω τιποτα σοκολατένιο εκτός κι αν δεν μπορώ άλλο!!

Έκοψα κ το βραδυνό φαγητό κ τρώω μόνο φρούτα. Δε θέλω ούτε να ξεφύγω με τα κιλά ούτε να σκέφτομαι το σάκχαρο κάθε φορά!

Το κρουασάν όμως θα το φάω πριν τη β επιπέδου γιατί κλείδωσε στο μυαλό κ δεν φεύγει τώρα!!!

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...