Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Biscottinomum είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!!!! Είχα γραφτεί στη σελίδα όταν ήμουν έγκυος στην κόρη μου στο γκρουπακι Ιανουάριος 2018 και τώρα ήρθα και εδώ!!! Έχω ΠΗΤ 28/10 (αγοράκι) και μένω στα Χανιά! Δεν είμαστε κανείς από εδώ αλλά μένουμε 6 χρόνια ήδη με τον άντρα μου εδώ!  

Είστε ωραία παρέα και χαίρομαι που σας βρήκα! 

Κορίτσια καλησπέρα!!!! Είχα γραφτεί στη σελίδα όταν ήμουν έγκυος στην κόρη μου στο γκρουπακι Ιανουάριος 2018 και τώρα ήρθα και εδώ!!! Έχω ΠΗΤ 28/10 (αγοράκι) και μένω στα Χανιά! Δεν είμαστε κανείς από εδώ αλλά μένουμε 6 χρόνια ήδη με τον άντρα μου εδώ!  

Καλωσήρθατε με το αγορινι σου στη παρέα μας! Καλή και τελιωμηνη εγκυμοσύνη!!! Είναι κοντά στην ηλικία και τα παιδάκια μας,το αγοράκι μου είναι Νοέμβριο του 2018!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, OctoberMom είπε:

Κορίτσια να δείτε βιντεάκι youtube "Επίσκεψη στο μαιευτήριο savoir vivre" το χει κάνει μια μαμά που γενικά λατρεύω να τη βλέπω! Και σωστά τα λέει!

Καλεεεε τη λατρεμένη Αθανασία λες??? Αν ναι πεθαιιιινω με τον λόγο της!! Βέβαια Μ άρεσαν τα πρώτα της βιντεάκια γτ μετά τον Αστέρη άρχισε τα τζαμπο χολ κ βλακειουλες μάλλον γτ δεν είχε χρόνο..

Αλλά τα έχω δει πριν καν μείνω έγκυος σκέψου χαχχαα

Καλά η αλήθεια είναι ότι είμαστε η καλύτερη παρέα αλλά ας μη περιαυτολογουμε.. 

Κ μόνο που έχεις αντράκλα σε δεχόμαστε με ανοιχτές αγκαλες,εδώ όλες αγόρια θέλουμε..!!!:ph34r:

Just now, Jasmine@ είπε:

Άρα να μην πάρω από εκεί κατάλαβα.... στην υπάλληλο το είπατε;;;

Γουατ δε φακ? Στην υπάλληλο του σελεστινο να πούμε ότι είμαι σαν γεροντοκόρη ή εννοεις τη δική μας που με τρέλανε προχθές?

Το νέο,αγαπημένο και εξελιγμένο πινακακι μας λοιποοοον!!

@Eval αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 26/9 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκη) (μπήκε λαθραία στην ομάδα μας..χεχεχε)

@kristalenia αγοράκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Κλινική Τσεπετη, Χανιά - Κριός)

@Mariamaraki κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Μαιευτήριο Έλενα)

@Irinoula86 αγοράκι --} ΠΗΤ: 8/10 (Κλινική Μητέρα)

@EugenJen κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Κλινική Ρέα - Λέων)

@Renez αγοράκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Δίδυμος)

@marianna1986 αγοράκι Η ανατροπή της μέρας!! --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Ρέα - Καρκίνος)

@P.L.L. αγοράκι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Αλεξάνδρα)

@Eva137 αγοράκι --} ΠΗΤ: 11/10 (Μαιευτήριο Αμερικής..)

@Hliolousti κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 12/10 (Μαιευτήριο Θεσσαλονίκης - Καρκίνος)

@Anastasia05 αγορακι --} ΠΗΤ: 13/10 (κλινική Λητώ - Σκορπιός)

@Jasmine@ 2(!) ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!! --} ΠΗΤ: 14/10 (Μαιευτήριο Πάτρας - Ιχθύς)

@AuroraS ?? --} ΠΗΤ: 15/10 (Μαιευτήριο Αρεταίειο)

@Vaso.D. αγορακι (?) --} 15/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρα - Ζυγός)

@DemiMom ?? ΠΗΤ: 17/10 (Κλινική Ρέα)

@Christinα κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 18/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρας)

@elenioz αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 19/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Καρκίνος)

@Tsampika98 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 

@Annou αγοράκι --} ΠΗΤ: 21/10 (Κλινική Γαία - Υδροχόος)

@Hope89 (2!) Κοριτσάκια (?) --} ΠΗΤ: 23/10 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης)

@Marti αγορακι --} ΠΗΤ: 23/10 (Μαιευτήριο Διαβαλκανικό)

@OctoberMomκοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 23/10 (κλινική Λητώ)

@Thalia30κοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 26/10 (κλινική Λητώ)

@Biscottinomum αγορακι --} ΠΗΤ: 28/10 ( )

@Ninamc κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 30/10 (Κλινική Ρέα)

@demifilolκοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 4/11 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης) **μας ήρθε λίγο λαθραία αλλά τη θέλουμε :-)

Απολογισμός:

Μανουλες 26!!

Αγοράκια 13!!

Κοριτσάκια 13!!

Κ έχουμε επίσημη ισοπαλία κυρίες κ κύριοι!!!!!

• Μου αρέσει 5
  • Χαχα 4

Καλώς ήρθες στην παρέα μας κορίτσι μου!! Έχουμε μια τρελή εδώ ( @Renez ) που νομίζει ότι όλες αγόρι θέλουμε αλλά της λέμε ναι σε όλα να μην την στεναχωρουμε, οι υπόλοιπες είμαστε φυσιολογικές!!!:lol:

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 4

C1JTp3.png

Just now, Renez είπε:

Καλεεεε τη λατρεμένη Αθανασία λες??? Αν ναι πεθαιιιινω με τον λόγο της!! Βέβαια Μ άρεσαν τα πρώτα της βιντεάκια γτ μετά τον Αστέρη άρχισε τα τζαμπο χολ κ βλακειουλες μάλλον γτ δεν είχε χρόνο..

Αλλά τα έχω δει πριν καν μείνω έγκυος σκέψου χαχχαα

Καλά η αλήθεια είναι ότι είμαστε η καλύτερη παρέα αλλά ας μη περιαυτολογουμε.. 

Κ μόνο που έχεις αντράκλα σε δεχόμαστε με ανοιχτές αγκαλες,εδώ όλες αγόρια θέλουμε..!!!:ph34r:

Γουατ δε φακ? Στην υπάλληλο του σελεστινο να πούμε ότι είμαι σαν γεροντοκόρη ή εννοεις τη δική μας που με τρέλανε προχθές?

Χαχαχαχαχχα Κλαίω.... προφανώς κ στις 2!!!!χαχαχχαχα

• Χαχα 2

SqfGp3.png

Koritsia mou!!!!!Kalispera!!Kale mou leipsate!!Exw xasei para para para polla!!!Den borw twra na ta diavasw oooola osa exete pei!!Simera to apogevmataki gurisa.Katw itan magika alla polu ligoooo....Kaname k to banaki mas,pira k to xrwmataki mou k eimai super!!Ananewmeni kai xekourasti full!!Ante k eseis suntoma opoia borei!Kalws irthan oi kainourgies!!:wub:

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

Καλώς ήρθες!!!! Με το καλό το νινί σας!!!

• Μου αρέσει 2

Αν κ έχεις αγόρι θα σε κρατήσουμε για να χαρει η Renez και να μην ασχολείται με εμάς κ τα κορίτσια μας!!!! Με το καλό κοπέλα μου να σου πάνε όλα κατ´ευχην κ να υποδεχθείς το νέο μέλος:wub:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

SqfGp3.png

Καλησπέρα σε όλες σας! 

Σας διαβάζω πολύ συχνά αλλά είμαι λιγομίλητη και δε συμμετέχω πολύ :) 

Όσες εχετε ημερομηνία για β' επιπέδου, τί οδηγίες σας έδωσαν; Μου είπαν όχι ζαχαρη για μία εβδομάδα πριν :( δε με πειράζει για γλυκά αφού δεν τρώω, αλλά ούτε καφέ;; 

• Μου αρέσει 1

Σε καλωσορίζω κι εγώ κορίτσι μου!!!!Με το καλό το μπεμπακι σας!!!Όλα να σου πάνε κατ'ευχην!

Κοριτσομανα to be εγώ αλλά open-minded,γιατί σίγουρα τα κοριτσάκια μας θα χρειαστούν κάποτε γαμπρούς!!!!και τότε ουέ και αλίμονο σε μερικές ( @Renez ) μερικεεεςςςς λεγωωω :lol:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Ttx1p3.png

Just now, Aurora S είπε:

Καλησπέρα σε όλες σας! 

Όσες εχετε ημερομηνία για β' επιπέδου, τί οδηγίες σας έδωσαν; Μου είπαν όχι ζαχαρη για μία εβδομάδα πριν :( δε με πειράζει για γλυκά αφού δεν τρώω, αλλά ούτε καφέ;; 

Για ποιο λόγο όχι ζάχαρη για μια εβδομάδα???

Εμένα δε μου έχει πει κάτι συγκεκριμένο αλλά διαβασα από άλλες κοπέλες που θα φάνε ένα κρουασάν κ σαν γνωστή λιχουδω ,θα τσακίσω κι εγώ ένα πριν πάω!

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Aurora S είπε:

Καλησπέρα σε όλες σας! 

Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα δεν μου είπαν ούτε να φάω ούτε να μην φάω, σε κάποια κοπέλα εδώ αν θυμάμαι καλά στην marianna της είπαν να φάει κρουασάν...ο κάθε γιατρός τα δικά του!!

C1JTp3.png

Just now, Aurora S είπε:

Καλησπέρα σε όλες σας! 

Εγώ που ρώτησα τη γιατρό μου μου είπε απλά να μην πάω νηστική γιατί θέλουμε ενεργό το μωρό στην εξέταση κι εμένα να μην πάθω καμία υπογλυκαιμία!

Μάλιστα σε κάποια κορίτσια εδώ είπαν οι γιατροί τους να φάνε κρουασάν και χυμό νωρίτερα για να κινείται το μωρό....

Δε ξέρω όμως ας σου πουν και οι υπόλοιπες καλυτερα!

Εγώ πάντως έχω το ελεύθερο από γιατρό ..

Άσχετο αλλά τώρα μου ήρθε,σας είπαν κορίτσια αν στη β επιπέδου θα δώσουμε πάλι αίμα όπως και στην αυχενικη;;;

Ttx1p3.png

Just now, Hliolousti είπε:

Εγώ που ρώτησα τη γιατρό μου μου είπε απλά να μην πάω νηστική γιατί θέλουμε ενεργό το μωρό στην εξέταση κι εμένα να μην πάθω καμία υπογλυκαιμία!

Μάλιστα σε κάποια κορίτσια εδώ είπαν οι γιατροί τους να φάνε κρουασάν και χυμό νωρίτερα για να κινείται το μωρό....

Δε ξέρω όμως ας σου πουν και οι υπόλοιπες καλυτερα!

Εγώ πάντως έχω το ελεύθερο από γιατρό ..

Άσχετο αλλά τώρα μου ήρθε,σας είπαν κορίτσια αν στη β επιπέδου θα δώσουμε πάλι αίμα όπως και στην αυχενικη;;;

Οχι, εγώ δεν είχα κανει εξέταση αίματος. Μόνο του μήνα στο μικροβιολογικό (κάνω κάθε μήνα)

• Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Οχι, εγώ δεν είχα κανει εξέταση αίματος. Μόνο του μήνα στο μικροβιολογικό (κάνω κάθε μήνα)

Τέλεια γτ τώρα μου ήρθε και λέω τί στο καλό δε θα μου το έλεγε η γιατρός μου;;;

Άρα τρώω κρουασάν,πίνω χυμό,(και ο,τι άλλο κάνει το λάθος κάποια άλλη κοπέλα και αναφέρει πως της πρότεινε ο εκάστοτε γιατρός θα το φάω) και θα πάω κορδωτη κορδωτη να δω την κουκλάρα μου!:lol:

• Χαχα 5

Ttx1p3.png

Just now, Hliolousti είπε:

Τέλεια γτ τώρα μου ήρθε και λέω τί στο καλό δε θα μου το έλεγε η γιατρός μου;;;

Άρα τρώω κρουασάν,πίνω χυμό,(και ο,τι άλλο κάνει το λάθος κάποια άλλη κοπέλα και αναφέρει πως της πρότεινε ο εκάστοτε γιατρός θα το φάω) και θα πάω κορδωτη κορδωτη να δω την κουκλάρα μου!:lol:

Χαχαχαχαχαχα,κι εγώ έτσι θα κάνω ! Το λένε οι γιατροί αφού!:D

Θα κάνει κωλοτουμπες το αντρακι μου από τη χαρά του!! :P

Α! Κάπου εδώ να σας πω πως άμα χοροπηδάνε πολύ στη κοιλιά(ειδικά προς το τέλος τώρα είναι μικρουλια) χοροπηδάνε κ έξω από τη κοιλιά.  Μου το είχε πει η μαία στο καρδιοτοκογραφημα κ σκεφτόμουν ότι μου κάνει πλάκα αλλα οοοχι! Είχε δίκιο!

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...