Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Suzukaki είπε:

Κοριτσια δεν με ποναει σημερα το στηθος μ καθολου και ανησυχω

Μην ανησυχείς κοπέλα μου ούτε για το στήθος ούτε για κανένα άλλο σύμπτωμα το οποίο πάει κ έρχεται..έτσι είναι όλα..μια πρίζεται το στήθος μία όχι,μια πονάει μία όχι,μια έχουμε πονοκέφαλο μια όχι..

Αν δε νιώθεις έντονο πόνο κ δεν έχεις κάποια αιμορραγία να μην αγχώνεσαι :-)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Μην ανησυχείς κοπέλα μου ούτε για το στήθος ούτε για κανένα άλλο σύμπτωμα το οποίο πάει κ έρχεται..έτσι είναι όλα..μια πρίζεται το στήθος μία όχι,μια πονάει μία όχι,μια έχουμε πονοκέφαλο μια όχι..

Αν δε νιώθεις έντονο πόνο κ δεν έχεις κάποια αιμορραγία να μην αγχώνεσαι :-)

Οχι δ νιωθω τιποτα αλλο εντονο δοξα τον θεο.αχ κοριτσια νομιζω δ θα χαρω την εκυλοσυνη μ καθολου εχω πολυ αγχος δεν το περιμενα ετσι ελεγα αντε να μεινω κ θα ηρεμουσα...ναι καλααα

• Μου αρέσει 1

Just now, Suzukaki είπε:

Οχι δ νιωθω τιποτα αλλο εντονο δοξα τον θεο.αχ κοριτσια νομιζω δ θα χαρω την εκυλοσυνη μ καθολου εχω πολυ αγχος δεν το περιμενα ετσι ελεγα αντε να μεινω κ θα ηρεμουσα...ναι καλααα

Χαχαχα καλό μου όλες έτσι κάπως είμαστε πίστεψε με..το βλέπαμε τόσο ειδιλιακο πριν κ μετά αγχωνόμαστε σιγά σιγά για όλα..πως θα βγουν οι εξετάσεις,πότε θα κλοτσισει? Τώρα που εμείς το νιώθουμε να κλωτσαει αν δεν κλωτσισει λίγο λέμε γιατί δε κλωτσαει κ ούτω καθεξής..

Παρόλα αυτά ηρεμισε όσο μπορείς..όπως είπε κ η φίλη @Christinα έχε εμπιστοσύνη στο σώμα σου κ την φύση κ όλα θα πάνε τέλεια θα το δεις!!

Μα δε θυμάμαι αν σου έχουμε πει ότι μιλάς με την πιο γουρλιδικη ομάδα...το ξες???:D

• Μου αρέσει 2

Just now, Renez είπε:

Χαχαχα καλό μου όλες έτσι κάπως είμαστε πίστεψε με..το βλέπαμε τόσο ειδιλιακο πριν κ μετά αγχωνόμαστε σιγά σιγά για όλα..πως θα βγουν οι εξετάσεις,πότε θα κλοτσισει? Τώρα που εμείς το νιώθουμε να κλωτσαει αν δεν κλωτσισει λίγο λέμε γιατί δε κλωτσαει κ ούτω καθεξής..

Παρόλα αυτά ηρεμισε όσο μπορείς..όπως είπε κ η φίλη @Christinα έχε εμπιστοσύνη στο σώμα σου κ την φύση κ όλα θα πάνε τέλεια θα το δεις!!

Μα δε θυμάμαι αν σου έχουμε πει ότι μιλάς με την πιο γουρλιδικη ομάδα...το ξες???:D

Ναι μ το ειπατε κ μακαρι να μ φερετε κ εμενα γουρι κ να πανε ολα κατ ευχην

• Μου αρέσει 3

Just now, Christinα είπε:

@Blonde από εκεί είχα πάρει πιζαμα θηλασμού με ρομπακι,πολύ τα χάρηκα κ πάλι θα τα βάλω! Μα βρε κορίτσια τα νυχτικα μου φαίνονται κοντουλια και στο prenatal κ στο casualo κ στο moromou. Άλλο ένα κόλλημα που έφαγα θα είναι,θα περάσει! Είδα στο kapetanis ποικιλια.

Εντάξει μανδαμ κοντά είναι για σένα που είσαι διμετρη για εμάς τις χαριτωμένες κονδουλες είναι μια χαρά!! :lol:

• Χαχα 4

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Εντάξει μανδαμ κοντά είναι για σένα που είσαι διμετρη για εμάς τις χαριτωμένες κονδουλες είναι μια χαρά!! :lol:

Αχαχαχα ελααα δν είμαι κάνα ντερεκι 1,73 ειμαι αλλά με αυτή τη κοιλουμπα που βλέπω να εξελησετε επικίνδυνα τα καλοκαιρινά μ νυχτικακια-φορεματάκια που φορούσα στο σπίτι έχουν γίνει πολύ εξαλα! Κι έχω φοβηθεί ότι αν πετάει η κοιλιά μπροστά θα παίρνω  πολυυυ αέρα από κάτω...αχαχαχαχα :oops:

• Χαχα 4

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Suzukaki είπε:

Την τεταρτη εχω ραντεβου.να μην εχεις ενα συμπτωμα απο την αρζη δ πειραζει αλλα να εχεις κ να σταματαει νομιζω δ ειναι καλο.

Κορίτσι μου και σε μενα συνεβη και γω ειχα ανησυχήσει καθε μέρα επιαμα το στήθος μ και μ ειχε γινει τικ αλλα τελικά ολα οκ.. Μη διαβάζεις ολο το google! Ολα καλα θα είναι! Μην αγχωνεσαι!!, 

Just now, Marti είπε:

Κορίτσι μου και σε μενα συνεβη και γω ειχα ανησυχήσει καθε μέρα επιαμα το στήθος μ και μ ειχε γινει τικ αλλα τελικά ολα οκ.. Μη διαβάζεις ολο το google! Ολα καλα θα είναι! Μην αγχωνεσαι!!, 

Αχ παιδια τι ειναι αυτο που περναω......παρασα τοσα που μαλλον μ αφησαν καταλοιπα κ φοβιες.

Αχαχαχα ελααα δν είμαι κάνα ντερεκι 1,73 ειμαι αλλά με αυτή τη κοιλουμπα που βλέπω να εξελησετε επικίνδυνα τα καλοκαιρινά μ νυχτικακια-φορεματάκια που φορούσα στο σπίτι έχουν γίνει πολύ εξαλα! Κι έχω φοβηθεί ότι αν πετάει η κοιλιά μπροστά θα παίρνω  πολυυυ αέρα από κάτω...αχαχαχαχα :oops:

Ναι ναι.. Ντέρεκι όχι!!! Εμεις οι κοντούλες @EugenJen τι να πούμε.. Εμένα το small παει για κοντεμα.. :mrgreen:

Just now, Suzukaki είπε:

Αχ παιδια τι ειναι αυτο που περναω......παρασα τοσα που μαλλον μ αφησαν καταλοιπα κ φοβιες.

Σιγουρα οταν εχεις πάθει διαφορά φυσας και στο γιαούρτι! Αλλα θετικη σκεψη! Θετικά νέα! 

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 2

είμαι ένα τσικι πιο πάνω από εσένα αλλά εμένα Μ αρέσει να έχω έξω μπουτακια να παίρνω αέρα!!:mrgreen:

• Χαχα 2

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Anastasia05 είπε:

Μπερδεύτηκα!! Πάντως οποίος έχει πάρει κούνια,κάθισμα,αλλαξιερα από ικεα τα καλύτερα λέει οπότε κι εγώ αν ξαναεπαιρνα κούνια ή κάτι από τα άλλα από εκεί θα ψωνιζα

Η θεία με το μπουφέ που σας έλεγα κάθε φορά που γεννιέται μωρό στον περίγυρό της, πάει κ παίρνει σεντονάκια κούνιας ΙΚΕΑ γιατί είναι λέει αξεπέραστα και φθηνά... Τί να πω! Θεία speaking!

• Μου αρέσει 1

JeY7p2.png

Καλημερούδια! 

@Christinα @Anastasia05 Καλέ τι σας τάιζαν οι γονείς σας; :tongue: Εγώ πρέπει να είμαι μόνο όσο το πόδι σας!!! Team @EugenJen @Marti

Ακούστηκε και σκηνικό στον παιδικό που μου ήρθε τώρα. Είχε χαλάσει κάτι στις τουαλέτες οποτε είχαμε μαζευτεί αρκετά παιδάκια από διαφορετικές ηλικίες σε μια άλλη αίθουσα. Καθώς τα είχα βάλει εγώ σε κύκλο και κάναμε τα δικά μας, περνάει ο κύριος που είχε έρθει να το φτιάξει και τον βλέπω ότι κοιτάει γύρω γύρω από εμάς περίεργα -- αλλά δεν του δίνω σημασία. Μετά από λίγη ώρα έρχονται μαζί με την διευθύντρια και με φωνάζουν. Ένας θα σας πω νμζ ότι δεν υπήρχε δασκάλα στην τάξη. Μάλιστα μου είπε χαρακτηριστικά "Και σε είδα λίγο πιο αναπτυγμένο από τα άλλα, αλλά λέω με τίποτα παιδάκι είναι κ αυτό" :|

Δηλαδή έχω σπάσει ρεκόρ! Όχι πείτε ποια άλλη την έχουν περάσει για 4χρονο;! :mrgreen:8) 

• Χαχα 10

Κορίτσια μου, τί κάνετε? Σήμερα δεν είχα πολύ χρόνο και δεν διάβασα όλες τις σελίδες (τις υπόλοιπες αύριο), αλλά σταμάτησα για λίγο να σας πω ένα γεια!

Ευγενία μου, όλα να πάνε καλά με τον μπαμπάκα σου, και να επιστρέψει γρήγορα πίσω στο σπίτι του υγιής!

18 hours ago, EugenJen said:

Άστα να πάνε, και εμείς στην ίδια φαση, δεν αγοράζω τίποτα ακόμα να φτιάξω πρώτα τα δωμάτια, εν τω μεταξύ ζητάνε τα κέρατα τους για να βάψουν 2 δωμάτια!!! 

18 hours ago, Renez said:

Για πες τιμές να πάρω μια ιδέα..

Δε ξέρω γμτ γτ είχα βάψει περισυ το υπόλοιπο σπίτι εκτός από εκείνο το δωμάτιο (που να ξέρω τι θέλω τότε?!) Κ επίσης το μαγαζί κ μου τα έβαψε κ τα δυο κ θείος μου που είναι μπογιατζής αλλά κ στα δύο δε πήρε τπτ ρε.. του πέταξε λεφτά ο άντρας Μ στο αμάξι με κείνος στο δρόμο !!!! Κ τώρα νιώθω άσχημα να τον καλέσω πάλι για τσάμπα..οπότε θα πάρω άλλον..

Αφού είναι μόνο για βάψιμο (και ειδικά μόνο για ένα-δυο δωμάτια), δεν προλαβαίνετε να τα βάψετε εσείς? Μόνο λίγες ώρες θα πάρει λογικά και είναι πολύ εύκολο. Εγώ με τον άντρα μου βάψαμε ολόκληρα τα 2 σπίτια που αγοράσαμε, και συγκριτικά με τις υπόλοιπες ανακαινίσεις που κάναμε (αλλαγή/βάψιμο ντουλάπια, στρώσιμο πάτωμα, πλακάκια κτλ.) ήταν η πιο εύκολη δουλειά που κάναμε. Απλά τώρα με την εγκυμοσύνη θα είναι καλή ιδέα να φοράτε μάσκα κατά τη διάρκεια... εξαρτάται και από το πόσο τοξική είναι η μπογιά βέβαια.

17 hours ago, Christinα said:

Αχ τώρα που είπατε για βάψιμο, βρε κορίτσια μου το σπίτι που θα πάω να δω έχει ταπετσαρία στα 2 από τα δωμάτια .Πολύ ξενέρωσα! Έχετε εμπειρία από ταπετσαρία?

Αχ κι αυτά τα σεντονακια των μαμάδων πολύ με συγκινούν!!! Μου είχε φτιάξει κι εμένα η μαμα μου  πάνες αγκαλιάς με πλεκτά δαντελιτσα γύρω γύρω κ η γιαγια μου κουβερτουλες πλεκτες!!! Μου έδωσε κ κάτι σεντονακια με τις μαξιλαροθηκες τις μικρουλες που είχε φτιάξει η γιαγια μ για μένα!!! Τα λατρεύω!

Η ταπετσαρία είναι λίγο μπελαλίδικη αν θες να την βγάλεις, αλλά δεν είναι τόσο δύσκολο. Μπορείς να την ψεκάσεις με ένα μείγμα από νερό+μαλακτικό ρούχων, και μετά από λίγα λεπτά να την ξεφλουδίσεις. Στο πρώτο μας σπίτι είχε πολλήηη ταπετσαρία και στο ένα δωμάτιο θυμάμαι βγήκε πολύ εύκολα σε μεγάλα κομμάτια/λωρίδες, ενώ στο άλλο μου βγήκε η πίστη πόσες ώρες να ξεκολλάω μικρά μικρά κομματάκια. Οπότε εξαρτάται και από το υλικό/πάχος της ταπετσαρίας και πόσο καλά είναι κολλημένη. Επίσης, αν είναι ο τοίχος σε καλή κατάσταση μπορείς απλά να βάψεις την ταπετσαρία από πάνω... κανείς δε θα το καταλάβει!:wink:

• Μου αρέσει 4

vNpVm5.png

Just now, elenioz είπε:

Καλημερούδια! 

@Christinα @Anastasia05 Καλέ τι σας τάιζαν οι γονείς σας; :tongue: Εγώ πρέπει να είμαι μόνο όσο το πόδι σας!!! Team @EugenJen @Marti

Ακούστηκε και σκηνικό στον παιδικό που μου ήρθε τώρα. Είχε χαλάσει κάτι στις τουαλέτες οποτε είχαμε μαζευτεί αρκετά παιδάκια από διαφορετικές ηλικίες σε μια άλλη αίθουσα. Καθώς τα είχα βάλει εγώ σε κύκλο και κάναμε τα δικά μας, περνάει ο κύριος που είχε έρθει να το φτιάξει και τον βλέπω ότι κοιτάει γύρω γύρω από εμάς περίεργα -- αλλά δεν του δίνω σημασία. Μετά από λίγη ώρα έρχονται μαζί με την διευθύντρια και με φωνάζουν. Ένας θα σας πω νμζ ότι δεν υπήρχε δασκάλα στην τάξη. Μάλιστα μου είπε χαρακτηριστικά "Και σε είδα λίγο πιο αναπτυγμένο από τα άλλα, αλλά λέω με τίποτα παιδάκι είναι κ αυτό" :|

Δηλαδή έχω σπάσει ρεκόρ! Όχι πείτε ποια άλλη την έχουν περάσει για 4χρονο;! :mrgreen:8) 

To τερματίσες! Εμενα για 12 χρόνο.. Παω πριν 3 χρονια στο νοσοκομείο με σπαστικη κολίτιδα (αρα και καπως διπλωμένη :mrgreen:) με την μαμά μ.. Και στη διαλογή μας ρωτησαν ειναι το παιδί για παιδιατρο η παθολόγο.. Το παιδί είναι 32 χρόνων.. :shock:

Καλημέρα κορίτσια! 

Εχω και γω πολλή δουλειά με βαψίματα και αλλαγές αλλά θέλω πρώτα να τελειώσουν οι πανελλήνιες και μετα.. Ευτυχως μπαμπας και σύζυγος ξέρουν να κανουν απ ολα! 

Ξεκινάμε δουλειά! Φιλια! 

• Χαχα 7

Just now, Eva137 είπε:

Κορίτσια μου, τί κάνετε? Σήμερα δεν είχα πολύ χρόνο και δεν διάβασα όλες τις σελίδες (τις υπόλοιπες αύριο), αλλά σταμάτησα για λίγο να σας πω ένα γεια!

Ευγενία μου, όλα να πάνε καλά με τον μπαμπάκα σου, και να επιστρέψει γρήγορα πίσω στο σπίτι του υγιής!

Αφού είναι μόνο για βάψιμο (και ειδικά μόνο για ένα-δυο δωμάτια), δεν προλαβαίνετε να τα βάψετε εσείς? Μόνο λίγες ώρες θα πάρει λογικά και είναι πολύ εύκολο. Εγώ με τον άντρα μου βάψαμε ολόκληρα τα 2 σπίτια που αγοράσαμε, και συγκριτικά με τις υπόλοιπες ανακαινίσεις που κάναμε (αλλαγή/βάψιμο ντουλάπια, στρώσιμο πάτωμα, πλακάκια κτλ.) ήταν η πιο εύκολη δουλειά που κάναμε. Απλά τώρα με την εγκυμοσύνη θα είναι καλή ιδέα να φοράτε μάσκα κατά τη διάρκεια... εξαρτάται και από το πόσο τοξική είναι η μπογιά βέβαια.

Η ταπετσαρία είναι λίγο μπελαλίδικη αν θες να την βγάλεις, αλλά δεν είναι τόσο δύσκολο. Μπορείς να την ψεκάσεις με ένα μείγμα από νερό+μαλακτικό ρούχων, και μετά από λίγα λεπτά να την ξεφλουδίσεις. Στο πρώτο μας σπίτι είχε πολλήηη ταπετσαρία και στο ένα δωμάτιο θυμάμαι βγήκε πολύ εύκολα σε μεγάλα κομμάτια/λωρίδες, ενώ στο άλλο μου βγήκε η πίστη πόσες ώρες να ξεκολλάω μικρά μικρά κομματάκια. Οπότε εξαρτάται και από το υλικό/πάχος της ταπετσαρίας και πόσο καλά είναι κολλημένη. Επίσης, αν είναι ο τοίχος σε καλή κατάσταση μπορείς απλά να βάψεις την ταπετσαρία από πάνω... κανείς δε θα το καταλάβει!:wink:

ευχαριστώ πολυ πολυ!!!

Just now, Marti είπε:

To τερματίσες! Εμενα για 12 χρόνο.. Παω πριν 3 χρονια στο νοσοκομείο με σπαστικη κολίτιδα (αρα και καπως διπλωμένη :mrgreen:) με την μαμά μ.. Και στη διαλογή μας ρωτησαν ειναι το παιδί για παιδιατρο η παθολόγο.. Το παιδί είναι 32 χρόνων.. :shock:

Καλημέρα κορίτσια! 

Εχω και γω πολλή δουλειά με βαψίματα και αλλαγές αλλά θέλω πρώτα να τελειώσουν οι πανελλήνιες και μετα.. Ευτυχως μπαμπας και σύζυγος ξέρουν να κανουν απ ολα! 

Ξεκινάμε δουλειά! Φιλια! 

Βρε κορίτσια και εμένα ο σύζυγος το σκέφτεται να τα κάνει μόνος του , αλλά τώρα είναι η περίοδος που θα ξεκινήσει φουλ δουλειά, και φοβάμαι οτι θα πνιγεί, εμένα δεν με αφήνει να βοηθήσω ούτε για αστείο  και ο μπαμπακας μου, που ξέρει και θα μπορούσε να βοηθήσει , τώρα λόγω χειρουργείου δεν θα μπορεί και ας μας το λέει ο γλυκούλης  οτι θα το φτιάξει αυτός της εγγονής του!

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια!!καλή εβδομάδα να έχουμε!

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...