Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Christinα είπε:

Βρηκα μια εταιρεία vamp κ είδα κάποια νυχτικα πιο ωραία αλλά τσιμπημενες τιμες...1μερα θα το φορέσω ρε γμτ! Αλλά δν θέλω να είμαι κ σαν τη @Renez αχαχαχαχα τρεληηηηηη! Μήπως σου είναι μεγάλο ακόμα?

Δε του άρεσε η ιδέα μάλλον γενικά της νυχτικιας με ρόμπα..δε ξέρω..

Όταν του έλεγα πήρα νυχτικιας αυτός μάλλον φανταζοταν-φαντασιωνοταν καμία σατέν μεταξωτή ξέρω κ εγώ?!

Τον έχω συνηθίσει μωρέ με σορτς κ τιραντακι το καλοκαίρι κ χειμώνα φοράω από κάτω μόνο πιτζάμα κ πάνω κοντομανικο οπότε λέει τη φάση?!

Just now, EugenJen είπε:

Τι ρομαντικοοοος και εμένα με φωνάζει γκαστρωμενη με μασταρια αγελάδας!:lol: το πάθος δεν θα φύγει ποτέ από τους γάμους μας όπως καταλαβαίνεις!χιχιχ

Η αλήθεια είναι ότι όλα τα εγκυμοσύνης είναι όντως γέροντε, ενώ στο moromou είδα κάποια που τρώγονται αλλά ακόμα δεν ψωνίζω γτ όλα τα παίρνω small κ μου λέει η μάνα μου τίποτα δεν θα σου κάνει μέχρι να γεννήσεις..:-(

Καλά λέει η γυναίκα χαχαχα

Πάρε μαρή ένα μιντιουμ κ εσύ να είσαι πιο σίγουρη..ούτως η άλλως medium με sml δεν έχουν συνήθως τρελή διάφορα..

Άσε που είδες πως πετάξαμε όλες κοιλουμπα μέσα σε ένα μήνα τώρα,σκέψου μετά...

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, EugenJen είπε:

Τι ρομαντικοοοος και εμένα με φωνάζει γκαστρωμενη με μασταρια αγελάδας!:lol: το πάθος δεν θα φύγει ποτέ από τους γάμους μας όπως καταλαβαίνεις!χιχιχ

Η αλήθεια είναι ότι όλα τα εγκυμοσύνης είναι όντως γέροντε, ενώ στο moromou είδα κάποια που τρώγονται αλλά ακόμα δεν ψωνίζω γτ όλα τα παίρνω small κ μου λέει η μάνα μου τίποτα δεν θα σου κάνει μέχρι να γεννήσεις..:-(

Ισχύει φίλη... Όλα είναι ένα άρρωστο σομόν, που κι αναγούλες να μην έχεις, θα στις φέρει... Κάααποια έχουν και πιο ΟΚ σχέδια, είδα κάποιες με κοράλλια πχ... Οκτώβρη μήνα θα μου πεις, αλλά απ την αηδία καλύτερα!

• Χαχα 2

JeY7p2.png

Just now, OctoberMom είπε:

Ισχύει φίλη... Όλα είναι ένα άρρωστο σομόν, που κι αναγούλες να μην έχεις, θα στις φέρει... Κάααποια έχουν και πιο ΟΚ σχέδια, είδα κάποιες με κοράλλια πχ... Οκτώβρη μήνα θα μου πεις, αλλά απ την αηδία καλύτερα!

Μα πραγματικά έχουν κ χρώμα κ σχέδιο χάλια...κάτι σεμεδακια της γιαγιάς έχουν ράψει πάνω :D οκ το ξέρουμε ότι δεν είμαστε στα πιο σέξι μας αλλά πρέπει να το φωνάζουμε κιόλας?????

Just now, Renez είπε:

Δε του άρεσε η ιδέα μάλλον γενικά της νυχτικιας με ρόμπα..δε ξέρω..

Όταν του έλεγα πήρα νυχτικιας αυτός μάλλον φανταζοταν-φαντασιωνοταν καμία σατέν μεταξωτή ξέρω κ εγώ?!

Τον έχω συνηθίσει μωρέ με σορτς κ τιραντακι το καλοκαίρι κ χειμώνα φοράω από κάτω μόνο πιτζάμα κ πάνω κοντομανικο οπότε λέει τη φάση?!

Καλά λέει η γυναίκα χαχαχα

Πάρε μαρή ένα μιντιουμ κ εσύ να είσαι πιο σίγουρη..ούτως η άλλως medium με sml δεν έχουν συνήθως τρελή διάφορα..

Άσε που είδες πως πετάξαμε όλες κοιλουμπα μέσα σε ένα μήνα τώρα,σκέψου μετά...

Μα ότι έχω πάρει σε small μέχρι τώρα έχει χώρο και για άλλη κοιλιά, παίρνω φαρδιές γραμμές ...αλλά νυχτικια δεν θα πάρω ακόμα θα περιμένω κάνα μήνα να δω πόσα κιλά θα πάρω ακόμα, γιατί τώρα που ηρέμησα από εμετούς μην παρει φορά το κοντέρ!!!

• Χαχα 1

C1JTp3.png

Ουφ φάγαμε λιτά κ σήμερα!:P

Γενικά στα εγκυμοσύνης το νούμερο μας παίρνουμε κ είναι υπολογισμενη η κοιλιά! Όσο και πάρουμε,τι στο καλό δν θα μεταλαχτουμε! Στα εκτός εγκυμοσύνης ένα νούμερο μεγαλύτερο κ φαρδουλι χρειάζεται αν κ όχι πάντα! Μν τα παίρνετε τσουβάλια καλέ που λέει κ η μάνα μου! Αλλά το νυχτικο αν είναι κοντό πάνω από το γόνατο και πάρει και η κοιλιά από το ύψος θα γίνει μίνι! Πώς θα κυκλοφορησω ξεκ$λη! Κ είμαι κ ψηλη κ ούτως ή άλλως όλα μου πάνε κοντά εμένα.

Πφφφ βασανίζομαι μεσημεριάτικα κ έχω βαρυστομαχιασει...βαρέθηκα να κοιτάζω νυχτικα που δεν τα συμπαθώ κιολας:???:

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Ουφ φάγαμε λιτά κ σήμερα!:P

Γενικά στα εγκυμοσύνης το νούμερο μας παίρνουμε κ είναι υπολογισμενη η κοιλιά! Όσο και πάρουμε,τι στο καλό δν θα μεταλαχτουμε! Στα εκτός εγκυμοσύνης ένα νούμερο μεγαλύτερο κ φαρδουλι χρειάζεται αν κ όχι πάντα! Μν τα παίρνετε τσουβάλια καλέ που λέει κ η μάνα μου! Αλλά το νυχτικο αν είναι κοντό πάνω από το γόνατο και πάρει και η κοιλιά από το ύψος θα γίνει μίνι! Πώς θα κυκλοφορησω ξεκ$λη! Κ είμαι κ ψηλη κ ούτως ή άλλως όλα μου πάνε κοντά εμένα.

Πφφφ βασανίζομαι μεσημεριάτικα κ έχω βαρυστομαχιασει...βαρέθηκα να κοιτάζω νυχτικα που δεν τα συμπαθώ κιολας:???:

Κάποια μαγαζιά.με μπεμπέ έχουν κ νυχτικά εγκυμοσύνης! Εγώ έτσι πήρα δύο που έχω,πολύ χαριτωμένα κ είναι κ θηλασμού!

Από το πρινεϊναλ! Γενικά έχω ψωνίσει αρκετά από εκεί κ είμαι πολύ ευχαριστημένη. Βάζουν κ προσφορές συχνά!

• Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

1 ώρα πρίν, Christinα είπε:

Για το νυχτικο έχω κι εγώ προβληματιστεί λόγω καιρού! Έχω νυχτικο τύπου χειμερινό που έβαλα στον μικρό μου στη γέννα αλλά ήταν 8 Νοέμβρη! Τώρα ένα μήνα νωρίτερα λέω να πάρω ένα κοντομάνικο λίγο κάτω από το γόνατο να πέφτει γτ τα ποδαράκια λόγω κιλών κ πρηξιματος προβλέπω να είναι σαν μπουκαλάκια! Τα περισσότερα όμως είναι σαν της γιαγιάς μου αφού το θέλω μακρουλο! Ρόμπα είχα πάρει ασορτί με πιζαμα θηλασμού κ τη φόρεσα κ πιο πολυ. Θυμάμαι ότι μετά τη γέννα ζεσταινομουν πολύ,δν ήθελα ζεστά ρούχα! Ορμόνες!

Και του μωρού τα ζιπουνακια λέω να πάρω κοντομάνικα για τν Οκτώβρη  κ μετά μακρυμανικα! Τι λέτε? Καλά αυτό το μαξιλάρι του Λιντλ το ζαχαρωσα κι εγώ, πολύ καλή τιμή, ελπίζω να το προλάβω! κ τα ρουχακια ωραια κ οι σαλιαριτσες!!! Πολύ βολικές αυτές που είναι τριγωνακια για τα σάλια όταν αρχίσουν κ στυλατες!

Για νυχτικα κοίτα στο casualo...έχει όμορφα σχεδιακια νεανικά!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, Anastasia05 είπε:

Η Νίνα! Και αλλαξιερα αν θυμάμαι καλά!!!

Εγώ έχω πάρει κι ένα φωτιστικό φεγγαράκι, λάβετες(μικρά πετσετακια έχει 10 μέσα η συσκευασία), πάνες αγκαλιας(μουσελίνα), έχω δει πως εχει κ σεντονακια με λάστιχο που βολεύουν πααααρα πολύ!! τώρα δεν θυμάμαι κάτι άλλο

Θα πάω κι εγώ μια βόλτα μέσα στον Ιούνιο για κάτι μικροπραγματα που θέλω!

Γεια σας κοριτσια. Οχι δν πηρα ικεα κουνια κ αλλαξιερα.

Απο motherb..y πηρα κουνια κρεββατι ως 10 ετων, οχι πολυμορφικη.

Και αλλαξιερα δν πηραμε ποτε.

Πηρα συρταριερα απο εκει, μια κλασικη, λευκη με μαυρα πομολα, μασιφ ξυλο, και ειναι καταπληκτικη! Αλλαξα απλα τα πομολακια.

Το καθισμα φαγητου πηραμε απ εκει και τελικα ειναι απιστευτα βολικο. Τουλαχιστν εμεις το παιρνουμε Παντου Μαζι μας.

Τωρα καλα ψωνια σε ολες ευχομαι!

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Γεια σας κοριτσια. Οχι δν πηρα ικεα κουνια κ αλλαξιερα.

Απο motherb..y πηρα κουνια κρεββατι ως 10 ετων, οχι πολυμορφικη.

Και αλλαξιερα δν πηραμε ποτε.

Πηρα συρταριερα απο εκει, μια κλασικη, λευκη με μαυρα πομολα, μασιφ ξυλο, και ειναι καταπληκτικη! Αλλαξα απλα τα πομολακια.

Το καθισμα φαγητου πηραμε απ εκει και τελικα ειναι απιστευτα βολικο. Τουλαχιστν εμεις το παιρνουμε Παντου Μαζι μας.

Τωρα καλα ψωνια σε ολες ευχομαι!

Μπερδεύτηκα!! Πάντως οποίος έχει πάρει κούνια,κάθισμα,αλλαξιερα από ικεα τα καλύτερα λέει οπότε κι εγώ αν ξαναεπαιρνα κούνια ή κάτι από τα άλλα από εκεί θα ψωνιζα

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Suzukaki είπε:

Κοριτσια δεν με ποναει σημερα το στηθος μ καθολου και ανησυχω

Κορίτσι μ γλυκό μν ανησυχείς! Τα συμπτώματα πάνε κι έρχονται! Ποτε έχεις ραντεβού με τν γιατρό σ? Μη βγάζεις μόνη σ συμπεράσματα! Εγώ  στην 1η μου δεν πόνεσα στο στήθος παρα μονο από 6-7ο μήνα και μετά! Επίσης 2 φορές συνέχιζα να έχω συμπτώματα αλλά η εγκυμοσύνη είχε σταματήσει! Σε καταλαβαίνω αλλά δεν μπορείς να ξέρεις πότε! Γι αυτό ακόμα τρελαίνομαι κάποιες φορές! Πήγαινε να κάνεις έναν υπέρηχο να ηρεμήσεις κ να σκέφτεσαι θετικά! Έχε εμπιστοσύνη στη φύση κ στο σώμα σου! 

IjnUp3.pngscOTp2.png

Κορίτσι μ γλυκό μν ανησυχείς! Τα συμπτώματα πάνε κι έρχονται! Ποτε έχεις ραντεβού με τν γιατρό σ? Μη βγάζεις μόνη σ συμπεράσματα! Εγώ  στην 1η μου δεν πόνεσα στο στήθος παρα μονο από 6-7ο μήνα και μετά! Επίσης 2 φορές συνέχιζα να έχω συμπτώματα αλλά η εγκυμοσύνη είχε σταματήσει! Σε καταλαβαίνω αλλά δεν μπορείς να ξέρεις πότε! Γι αυτό ακόμα τρελαίνομαι κάποιες φορές! Πήγαινε να κάνεις έναν υπέρηχο να ηρεμήσεις κ να σκέφτεσαι θετικά! Έχε εμπιστοσύνη στη φύση κ στο σώμα σου! 

Την τεταρτη εχω ραντεβου.να μην εχεις ενα συμπτωμα απο την αρζη δ πειραζει αλλα να εχεις κ να σταματαει νομιζω δ ειναι καλο.

Just now, Anastasia05 είπε:

Κάποια μαγαζιά.με μπεμπέ έχουν κ νυχτικά εγκυμοσύνης! Εγώ έτσι πήρα δύο που έχω,πολύ χαριτωμένα κ είναι κ θηλασμού!

Από το πρινεϊναλ! Γενικά έχω ψωνίσει αρκετά από εκεί κ είμαι πολύ ευχαριστημένη. Βάζουν κ προσφορές συχνά!

@Blonde από εκεί είχα πάρει πιζαμα θηλασμού με ρομπακι,πολύ τα χάρηκα κ πάλι θα τα βάλω! Μα βρε κορίτσια τα νυχτικα μου φαίνονται κοντουλια και στο prenatal κ στο casualo κ στο moromou. Άλλο ένα κόλλημα που έφαγα θα είναι,θα περάσει! Είδα στο kapetanis ποικιλια.

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

@Blonde από εκεί είχα πάρει πιζαμα θηλασμού με ρομπακι,πολύ τα χάρηκα κ πάλι θα τα βάλω! Μα βρε κορίτσια τα νυχτικα μου φαίνονται κοντουλια και στο prenatal κ στο casualo κ στο moromou. Άλλο ένα κόλλημα που έφαγα θα είναι,θα περάσει! Είδα στο kapetanis ποικιλια.

Ααα Ναι είναι πάνω από το γόνατο περίπου :roll: αν όμως η ρόμπα που πάρεις είναι λίγο πιο μακριά? 

• Μου αρέσει 1

Just now, Suzukaki είπε:

Την τεταρτη εχω ραντεβου.να μην εχεις ενα συμπτωμα απο την αρζη δ πειραζει αλλα να εχεις κ να σταματαει νομιζω δ ειναι καλο.

Κανε λίγο υπομονή! Η Τετάρτη έφτασε σχεδόν! Αγάπη για καλό γίνεται ότι γίνεται! Μην απελπίζεσαι! Λόγια του αέρα το ξέρω αλλά να σκέφτεσαι πάντα το καλό και θα έρθει! Στείλε μας τη Τετάρτη τα νέα σου!

• Ευχαριστώ 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...