Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Καλημερααα! 

@EugenJen Όλα καλά να πάνε κορίτσι μου με τον μπαμπακα σου ! Σου στέλνουμε εμείς την θετική μας δύναμη. 

Και εγώ πάντως δεν έχω πάρει απόλυτος τίποτα ακόμα. Ρουχαλάκια θα μου στείλουν η αδερφή μου κ ο αδερφός μου από τα δικά τους όποτε εκεί είμαι λίγο πιο ξέγνοιαστη. Τώρα μέσα στον Ιούνιο λέω να πάω να δω για κούνια (και εγώ προς ΙΚΕΑ κλείνω). Αφηστε που επίσης θέλουμε να πάρουμε και καινούργιο καναπέ ή ένα μονό κρεβάτι γτ αν έρθει η μανούλα μου να με βοηθήσει δεν έχουμε που να την βάλουμε την δόλια :grin: Ενώ έχει δύο υπνοδωμάτια το σπίτι μας το ένα δεν το έχουμε φτιάξει καθόλου όποτε θα ετοιμαστεί τώρα για το μωρό. 

Καρότσι/Αυγό κτλπ θα τα αφήσω για Αυγουστο όπως και τα φαρμακείου. 

@OctoberMom Και εγώ το σκέφτομαι αυτό! Ο Οκτώβριος είναι απρόβλεπτος σαν φθινοπωρινος μήνας όπως και να το κάνουμε θα κοντεύει Νοέμβριος. Εγώ πιστεύω με νυχτικια μάλλον θα κρυώνω. Εκτός κ αν τυχουμε σε ωραίες ζεστές μέρες. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, elenioz είπε:

Καλημερααα! 

@EugenJen Όλα καλά να πάνε κορίτσι μου με τον μπαμπακα σου ! Σου στέλνουμε εμείς την θετική μας δύναμη. 

Και εγώ πάντως δεν έχω πάρει απόλυτος τίποτα ακόμα. Ρουχαλάκια θα μου στείλουν η αδερφή μου κ ο αδερφός μου από τα δικά τους όποτε εκεί είμαι λίγο πιο ξέγνοιαστη. Τώρα μέσα στον Ιούνιο λέω να πάω να δω για κούνια (και εγώ προς ΙΚΕΑ κλείνω). Αφηστε που επίσης θέλουμε να πάρουμε και καινούργιο καναπέ ή ένα μονό κρεβάτι γτ αν έρθει η μανούλα μου να με βοηθήσει δεν έχουμε που να την βάλουμε την δόλια :grin: Ενώ έχει δύο υπνοδωμάτια το σπίτι μας το ένα δεν το έχουμε φτιάξει καθόλου όποτε θα ετοιμαστεί τώρα για το μωρό. 

@OctoberMom Και εγώ το σκέφτομαι αυτό! Ο Οκτώβριος είναι απρόβλεπτος σαν φθινοπωρινος μήνας όπως και να το κάνουμε θα κοντεύει Νοέμβριος. Εγώ πιστεύω με νυχτικια μάλλον θα κρυώνω. Εκτός κ αν τυχουμε σε ωραίες ζεστές μέρες. 

Εκτός αν πάρετε νυχτικά με μια ρόμπα πιο ζεστή να μπορείτε να τη βάζετε κ να τη βγάζετε..εγω έχω κ μια ελαφριά βαμβακερή ρόμπα κ μια Φλις χειμωνιάτικη.. ειναι τέλειο χουχουλιασμα κ θα χωράει κ το νινι αγκαλιά αν θηλάζετε ;)

• Μου αρέσει 2

Just now, Renez είπε:

Για πες τιμές να πάρω μια ιδέα..

Δε ξέρω γμτ γτ είχα βάψει περισυ το υπόλοιπο σπίτι εκτός από εκείνο το δωμάτιο (που να ξέρω τι θέλω τότε?!) Κ επίσης το μαγαζί κ μου τα έβαψε κ τα δυο κ θείος μου που είναι μπογιατζής αλλά κ στα δύο δε πήρε τπτ ρε.. του πέταξε λεφτά ο άντρας Μ στο αμάξι με κείνος στο δρόμο !!!! Κ τώρα νιώθω άσχημα να τον καλέσω πάλι για τσάμπα..οπότε θα πάρω άλλον..

Έτσι κ εγώ ,είχαμε βάψει το υπόλοιπο σπίτι κ αφήσαμε αυτά τα δύο..350 μας ζητάνε για δύο δωμάτια , αν είναι δυνατόν!!κ εννοειται τα υλικά εκτός!

• Μπερδεμένη/-ος 3

C1JTp3.png

Just now, elenioz είπε:

Καλημερααα! 

Άμα πιασει κρυο νωρίς, θα πάρω ένα κολάν εγκυμοσύνης πλύνε βάλε για να βγαίνω έξω (απο πάνω δεν ξέρω, μη με ρωτήσεις! κανα πουλόβερ κάποιου παχουλοκομψού φίλου? γιατί ο σύζυγος medium φοράει, δε βολεύει!) κ για το βράδυ δεν έχω σκεφτεί.... Μαλλον θα πάρω κ νυχτικια κ πιτζαμα λεπτή με μανικάκι και ζακέτες μάλλινες κρουαζέ μπροστά... Ή μια τεράστια τύπου φούτερ με φερμουάρ που χω για μες το σπίτι?? :/

JeY7p2.png

Καλημέρα κορίτσια! 

@EugenJen καλή τύχη στον μπαμπά σου! Όλα καλά να πάνε!

Κ εγώ κορίτσια τα έχω όλα από το πρώτο παιδί κ είμαι έτοιμη. Μόνο ρούχα δεν έχω λόγω άλλου φύλου αλλά έσκασε μύτη προχτές η νυφη με τα διδυμα με τρεις τσάντες αγοριστικα για νεογέννητο. Αλλά επειδή είχε γεννήσει καταχείμωνο θα πάω να πάρω κανα ζιπουνακι καλοκαιρινό λογικά από τα λιντλ που θα βάλει την Πέμπτη. 

Σεντονακια κ κουβέρτες είχα φτιάξει κ η μαμά μου και μάλιστα η μια κουβερτουλα έγινε κ το νανι της μικρης κ μεχρι σήμερα δεν μπορεί να κοιμηθεί χωρίς αυτο:???:

• Μου αρέσει 4

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Έτσι κ εγώ ,είχαμε βάψει το υπόλοιπο σπίτι κ αφήσαμε αυτά τα δύο..350 μας ζητάνε για δύο δωμάτια , αν είναι δυνατόν!!κ εννοειται τα υλικά εκτός!

Έλεος δλδ κάνα 450€ με υλικά!! Πωωω άρα να υπολογιζω κ εγώ κάνα 200????

Μίλησες κ με κάποιον άλλο για μια ακόμη προσφορά??

Για το νυχτικο έχω κι εγώ προβληματιστεί λόγω καιρού! Έχω νυχτικο τύπου χειμερινό που έβαλα στον μικρό μου στη γέννα αλλά ήταν 8 Νοέμβρη! Τώρα ένα μήνα νωρίτερα λέω να πάρω ένα κοντομάνικο λίγο κάτω από το γόνατο να πέφτει γτ τα ποδαράκια λόγω κιλών κ πρηξιματος προβλέπω να είναι σαν μπουκαλάκια! Τα περισσότερα όμως είναι σαν της γιαγιάς μου αφού το θέλω μακρουλο! Ρόμπα είχα πάρει ασορτί με πιζαμα θηλασμού κ τη φόρεσα κ πιο πολυ. Θυμάμαι ότι μετά τη γέννα ζεσταινομουν πολύ,δν ήθελα ζεστά ρούχα! Ορμόνες!

Και του μωρού τα ζιπουνακια λέω να πάρω κοντομάνικα για τν Οκτώβρη  κ μετά μακρυμανικα! Τι λέτε? Καλά αυτό το μαξιλάρι του Λιντλ το ζαχαρωσα κι εγώ, πολύ καλή τιμή, ελπίζω να το προλάβω! κ τα ρουχακια ωραια κ οι σαλιαριτσες!!! Πολύ βολικές αυτές που είναι τριγωνακια για τα σάλια όταν αρχίσουν κ στυλατες!

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Renez είπε:

Έλεος δλδ κάνα 450€ με υλικά!! Πωωω άρα να υπολογιζω κ εγώ κάνα 200????

Μίλησες κ με κάποιον άλλο για μια ακόμη προσφορά??

Έχω μιλήσει με δύο ο ένας είπε 350 τα 2 δωμάτια κ ο άλλος 120 το δωμάτιο χωρίς υλικά πάλι...κ σκέφτομασταν να κάναμε κ ένα φρεσκαρισμα στο δικό μας δλδ 3 δωμάτια μιας κ εκεί θα είναι το μωρό στις αρχές.τωρα θα δούμε...

Κορίτσια εγώ για κούνια έχω καταλήξει σε beboulino η motherbaby τις πολυμορφικες που γίνονται μετά κρεβάτι κομοδίνο, γύρω στα 400-450 πάνε αυτές αλλά θα έχει κρεβατάκι μέχρι 10-12 χρόνων...καλά είναι πιστεύω!

Just now, Christinα είπε:

Για το νυχτικο έχω κι εγώ προβληματιστεί λόγω καιρού! Έχω νυχτικο τύπου χειμερινό που έβαλα στον μικρό μου στη γέννα αλλά ήταν 8 Νοέμβρη! Τώρα ένα μήνα νωρίτερα λέω να πάρω ένα κοντομάνικο λίγο κάτω από το γόνατο να πέφτει γτ τα ποδαράκια λόγω κιλών κ πρηξιματος προβλέπω να είναι σαν μπουκαλάκια! Τα περισσότερα όμως είναι σαν της γιαγιάς μου αφού το θέλω μακρουλο! Ρόμπα είχα πάρει ασορτί με πιζαμα θηλασμού κ τη φόρεσα κ πιο πολυ. Θυμάμαι ότι μετά τη γέννα ζεσταινομουν πολύ,δν ήθελα ζεστά ρούχα! Ορμόνες!

Νυχτικά μου πέταξε στο fb συμπαθητικά σχέδια κ φθηνά στο moromou.gr αλλά δεν έχω προλάβει να δω λεπτομερώς!!

• Μου αρέσει 2

C1JTp3.png

Just now, Christinα είπε:

Και του μωρού τα ζιπουνακια λέω να πάρω κοντομάνικα για τν Οκτώβρη  κ μετά μακρυμανικα! Τι λέτε? Καλά αυτό το μαξιλάρι του Λιντλ το ζαχαρωσα κι εγώ, πολύ καλή τιμή, ελπίζω να το προλάβω! κ τα ρουχακια ωραια κ οι σαλιαριτσες!!! Πολύ βολικές αυτές που είναι τριγωνακια για τα σάλια όταν αρχίσουν κ στυλατες!

Πάντως καλή λύση για τη νυχτικιά άμα κρυώνεις είναι οι γκέτες! έχω πάρει κάτι ωραίες με μαλακό μαλλί, μ'έχουν σώσει λέμε... γιατί το κυκλοφορικό μου δεν τα πολυγουστάρει τα πόδια μου προφανώς...

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

JeY7p2.png

Just now, EugenJen είπε:

Έχω μιλήσει με δύο ο ένας είπε 350 τα 2 δωμάτια κ ο άλλος 120 το δωμάτιο χωρίς υλικά πάλι...κ σκέφτομασταν να κάναμε κ ένα φρεσκαρισμα στο δικό μας δλδ 3 δωμάτια μιας κ εκεί θα είναι το μωρό στις αρχές.τωρα θα δούμε...

Κορίτσια εγώ για κούνια έχω καταλήξει σε beboulino η motherbaby τις πολυμορφικες που γίνονται μετά κρεβάτι κομοδίνο, γύρω στα 400-450 πάνε αυτές αλλά θα έχει κρεβατάκι μέχρι 10-12 χρόνων...καλά είναι πιστεύω!

Νυχτικά μου πέταξε στο fb συμπαθητικά σχέδια κ φθηνά στο moromou.gr αλλά δεν έχω προλάβει να δω λεπτομερώς!!

Από το μωρό μου.gr παρηγγειλα ένα νυχτικό πριν κανα μήνα, έχει έρθει αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. Καλό φαίνεται!

• Μου αρέσει 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Κ εγώ αυτές έχω σταμπαρει από κούνια φίλη!! Μάλλον motherbaby μια γκρι γτ θέλω κ το δωμάτιο γκρι που σου έλεγα....

Εγώ πάντως μόλις έκανα στο λάθος κ δοκίμασα το νυχτικακι με τη ρόμπα από το σελεστινο με είδε ο άντρας μου κ είπε ότι είμαι σαν αγαμ..τη γεροντοκόρη ...

Ο γλυκός μου...

• Χαχα 10

Βρηκα μια εταιρεία vamp κ είδα κάποια νυχτικα πιο ωραία αλλά τσιμπημενες τιμες...1μερα θα το φορέσω ρε γμτ! Αλλά δν θέλω να είμαι κ σαν τη @Renez αχαχαχαχα τρεληηηηηη! Μήπως σου είναι μεγάλο ακόμα?

• Χαχα 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, marianna1986 είπε:

Από το μωρό μου.gr παρηγγειλα ένα νυχτικό πριν κανα μήνα, έχει έρθει αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. Καλό φαίνεται!

Α κ εγώ έχω μπανισει εκεί 2-3... τι νούμερο πηρες;;;

SqfGp3.png

Just now, Renez είπε:

Κ εγώ αυτές έχω σταμπαρει από κούνια φίλη!! Μάλλον motherbaby μια γκρι γτ θέλω κ το δωμάτιο γκρι που σου έλεγα....

Εγώ πάντως μόλις έκανα στο λάθος κ δοκίμασα το νυχτικακι με τη ρόμπα από το σελεστινο με είδε ο άντρας μου κ είπε ότι είμαι σαν αγαμ..τη γεροντοκόρη ...

Ο γλυκός μου...

Τι ρομαντικοοοος και εμένα με φωνάζει γκαστρωμενη με μασταρια αγελάδας!:lol: το πάθος δεν θα φύγει ποτέ από τους γάμους μας όπως καταλαβαίνεις!χιχιχ

Η αλήθεια είναι ότι όλα τα εγκυμοσύνης είναι όντως γέροντε, ενώ στο moromou είδα κάποια που τρώγονται αλλά ακόμα δεν ψωνίζω γτ όλα τα παίρνω small κ μου λέει η μάνα μου τίποτα δεν θα σου κάνει μέχρι να γεννήσεις..:-(

• Χαχα 2

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...