Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, EugenJen είπε:

Μην μου συγχιζεσαι πουλάκι μου, για την κάθε άσχετη...αχαριστία δυστυχώς θα βρεις παντού!σε αυτούς τους ανθρώπους να φέρεσαι ανάλογα,η να στέλνεις την @Jasmine@ να την περιποιηθεί :D

Ήρεμα είμαστε χαλαρώνουμε, μας περιμένει δύσκολη εβδομάδα , ενημέρωσαν τον μπαμπά μου ότι μπαίνει για το χειρουργείο από βδομάδα, να περάσει κ να μην ξαναγυρίσει αυτό το πράγμα!!!

Όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου! Να έχετε μόνο χαρές στην οικογένεια!!!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, EugenJen είπε:

Μην μου συγχιζεσαι πουλάκι μου, για την κάθε άσχετη...αχαριστία δυστυχώς θα βρεις παντού!σε αυτούς τους ανθρώπους να φέρεσαι ανάλογα,η να στέλνεις την @Jasmine@ να την περιποιηθεί :D

Ήρεμα είμαστε χαλαρώνουμε, μας περιμένει δύσκολη εβδομάδα , ενημέρωσαν τον μπαμπά μου ότι μπαίνει για το χειρουργείο από βδομάδα, να περάσει κ να μην ξαναγυρίσει αυτό το πράγμα!!!

Εύχομαι ο,τι καλύτερο αγαπούλα! Είπαμε,περιμένει την εγγονα τώρα κ έχει πάρει φουλ δυναμη;)

Αχ κοριτσουδια μου,μας ευχομαι να έχουμε μια υπεροχη Κυριακή όλες μας :)

Τέλος αυτή η εβδομάδα λοιπόν,με τα καλά κ τα κακά της!! Αύριο είναι το day off μας να πάρουμε όλες δύναμη κ ενέργεια για τη νέα εβδομαδα ποτέ έρχεται..

Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση σας κοριτσουδια μου, καληνύχτα!!

• Μου αρέσει 4

Just now, EugenJen είπε:

@Mariamaraki σας ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου!! Θετική σκέψη κ θα πάνε όλα καλά..

@Hliolousti ευχαριστω πολύ, και χαίρομαι που ακούω ότι το ξεπεράσατε, μόνο καλά νέα από δω και πέρα!! Σας έτυχε κ εσάς μέσα στον πανικό με τον ιό!

Άστα να πάνε...αλλά δε γινόταν να αναβληθεί το χειρουργείο γτ είχε κάνει χημειοθεραπείες νωρίτερα οπότε μόλις τελείωσαν έπρεπε να μπει!

Καληνυχτουδια κοριτσαρες κι από μένα!!!!Καλή Κυριακή να έχουμε αύριο και μόνο χαρές,κλωτσιες και νοστιμιές :tongue:

• Μου αρέσει 2

Ttx1p3.png

Just now, EugenJen είπε:

Όλα θα πάνε καλά κοπελα μου με τον μπαμπακα σου! Θα περάσουν κ αυτά τα δύσκολα κ μετά σας περιμένουν μεγάλες χαρές! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Χαχχαχα αυτό το τελευταίο πολύ το έψηνα ξανθιά μου φίλη αλλά....έχε χάρη...δε θα αλλάξω εγώ τον χαρακτήρα μου για πάρτη της!!

Θα πάρω τη Δευτέρα το λογιστή μου ,ίσως το είχα παρερμηνεύσει για τις απολύσεις (μακάρι!) .

Αχχχ στο κόκκινο οι ορμόνες!! Αναγκαστικά τώρα να ξεσπάσω σε μια Amstel(free):P

Λες? :-/ μπορεί...

Ναι βασικά ρώτησα τον άντρα μου που το χει με αυτά τα αριθμητικά κ λέει 4,5 :P

Χαχαχχα μου έβαζα ένα μήνα + ακούσια,για να δικαιολογήσω τη κοιλουμπα μάλλον!!

Το κυριότερο συν της που την επιλέξαμε ήταν ότι είναι κ εκείνη από την Κρήτη κ γνώριζε καλά ήδη τα προϊόντα μας κ ήταν πιο εύκολα να τα πουλήσει κ να το μεταδώσει στο πελάτη..

Θα είμαστε πιο προσεκτικοί την επόμενη φορά κ σίγουρα όχι τόσο διαχυτικοι!

Σ' αγαπώ!! Χαχαχαχα

Ναι έχω ήδη αναθεωρήσει πολύ μέσα μου κ θα διορθώσω πρώτα τον εαυτό μου(να γίνω πιο τυπική ώστε να μην αφήνω τόσα περιθώρια να μου μιλάνε έτσι) κ έπειτα φυσικά θα κοιτάξουμε για νέο υπαλληλο δε το συζητάω!! 

@EugenJen μου κατάφεραν να με συγχισουν κ εμένα σήμερα..κ κορόιδευα το Ισμηνακι μας με τα νεύρα του!! Πως πάει το σκ??

Αμ ότι κοροιδευεις το λούζεσαι λένε στο χωριο μου! Εγώ έρχομαι πάντως κ τη βάζω στη θέση της, άλλο που δε θέλω εγώ να ξεσπάσω κάπου!!!!:D

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, EugenJen είπε:

Ευχομαι από καρδιας γρήγορη ανάρρωση!! 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια μου!! Σας ευχαριστώ όλες πολυ πολύ για την θετική σας σκέψη!!

@Hliolousti μια από τα ίδια κ εμείς , δεν γίνεται να το πάμε πιο μετά, κ η γιατρός μου απαγορευσε εννοειται να πάω στο νοσοκομείο κ αυτό με έχει χαλάσει πολύ..

Τέλος πάντων μόνο καλά νέα να έχουμε όλες στις οίκογενειες μας!! 

Πώς τα πάτε σημερα κοριτσάκια μου;εδώ προς το παρόν έχει ήλιο αλλά ψυχρουλα και είναι τα ποδαράκια μου παγάκια!!

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

@Hliolousti μια από τα ίδια κ εμείς , δεν γίνεται να το πάμε πιο μετά, κ η γιατρός μου απαγορευσε εννοειται να πάω στο νοσοκομείο κ αυτό με έχει χαλάσει πολύ..

Πώς τα πάτε σημερα κοριτσάκια μου;εδώ προς το παρόν έχει ήλιο αλλά ψυχρουλα και είναι τα ποδαράκια μου παγάκια!!

Καλημέρα κορίτσι! Κ εγώ κρυώνω σήμερα.... έκλεισες την 20η βλέπω.... πάει το μισό! Δε ξέρω πως περνάει έτσι ο καιρός...

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλημέρα κορίτσι! Κ εγώ κρυώνω σήμερα.... έκλεισες την 20η βλέπω.... πάει το μισό! Δε ξέρω πως περνάει έτσι ο καιρός...

Σε εμένα δε το πρόσεξες δλδ??????

Αλλά βέβαια,το lilium φταίει που δε μπορώ να γράψω με μεγάλα γράμματα ΠΡΟΣΟΝΤΟΥΧΟΣ 20ΕΒΔ Κ 2ΗΜ!!:D

• Χαχα 2

Just now, Jasmine@ είπε:

Έλα ντε!!εντάξει τώρα που έχουμε συνέλθει κάπως όντως περνάει ο καιρός, οι πρώτοι μήνες δεν περνούσαν με τιιιιιιποτα

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Καλημέρα μαναρακι μου!! Εγώ σηκώθηκα με τον άντρα μου στις 5:30 επειδή είχαμε ανοιχτά κ έκανε ψυχρά ,τη βγάλαμε καναπέ παίζοντας με μια εφαρμογή κ ξανά κοιμήθηκε τώρα εκείνος κ θα τον σηκώσω σε καμία ωρίτσα να πάμε στους δικούς μου..

Τουλάχιστον έχει ήλιο..κάτι είναι κ αυτό..κ εδώ έχει ψυχρουλα αλλά ευχάριστη..

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Just now, Renez είπε:

Σε εμένα δε το πρόσεξες δλδ??????

Αλλά βέβαια,το lilium φταίει που δε μπορώ να γράψω με μεγάλα γράμματα ΠΡΟΣΟΝΤΟΥΧΟΣ 20ΕΒΔ Κ 2ΗΜ!!:D

Τι γκρινιάρα Θεέ μου.... ήρωας ο άντρας σου!

Just now, EugenJen είπε:

Έλα ντε!!εντάξει τώρα που έχουμε συνέλθει κάπως όντως περνάει ο καιρός, οι πρώτοι μήνες δεν περνούσαν με τιιιιιιποτα

Τώρα αρχίζει κ περνάει πολύ γρήγορα κ αγχώνομαι όμως.... δε ξερουμε τι θελουμε!

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Τι άγχος Θεέ μου....... ήρωας ο άντρας σου!

Χεχεχεχε:mrgreen:

Κ συνεχίζω λέγοντας πως όντως όσο βλέπω κ εγώ πως περνάει ο καιρός τόσο αρχίζω να λεω ωχ να πάρω κ αυτό κ εκείνο κ ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι εκπτώσεις να πάρω τα βαρυα να μου φύγουν(κουνια-λικνο-μπανακι κτλ)..μες τη βδομάδα θα έρθει μεταφορική να αδειάσει κ το δωμάτιο..κ θέλω κ μπογιατζή..κ κουρτίνες τώρα που το σκέφτομαι

Just now, Jasmine@ είπε:

Όσο κ αν απολαμβάνω που με προσέχουν όλοι , θέλω να ελευθερωθω που λενε!!! :lol:

• Χαχα 1

C1JTp3.png

Just now, Renez είπε:

Τι άγχος Θεέ μου....... ήρωας ο άντρας σου!

Χεχεχεχε:mrgreen:

Κ συνεχίζω λέγοντας πως όντως όσο βλέπω κ εγώ πως περνάει ο καιρός τόσο αρχίζω να λεω ωχ να πάρω κ αυτό κ εκείνο κ ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι εκπτώσεις να πάρω τα βαρυα να μου φύγουν(κουνια-λικνο-μπανακι κτλ)..μες τη βδομάδα θα έρθει μεταφορική να αδειάσει κ το δωμάτιο..κ θέλω κ μπογιατζή..κ κουρτίνες τώρα που το σκέφτομαι

Αραααα εσυ έχεις κ γκρίνια κ άγχος!!! Διπλό κακό ο κακομοίρης! 
λοιπόν εγώ με φαρμακείο τελείωσα, ζιπουνακια τέλος, μερικά φορμάκια θέλω ακόμα! Θα παραγγείλω 3 σετ σεντόνια λέω, τα μικρά για να τα σκεπάζω στο καρότσι θα μου τα φτιάξει η μαμά μου κ τις πάνες αγκαλιάς! Θα πάω άλλη μια βόλτα Πάτρα για κούνιες τον άλλο μήνα να δω κ μια ικεα που εκεί με βλέπω να καταλήγω! 
Μωρε να σου πω κάτι μην αγχώνεσαι με το δωμάτιο, έτσι κ αλλιώς στην αρχή μαζί σας θα το έχεις το παιδί...

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...