Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Eva137 είπε:

Μην χαλιέσαι κοριτσάκι μου. Έχεις δίκιο που εκνευρίστηκες εκείνη την ώρα, αλλά προσπάθησε να μην το αφήνεις να σε επηρεάζει τόσο. Εσείς σαν αφεντικά καλά κάνετε και είστε ευγενικοί, δίκαιοι και φιλικοί με το προσωπικό... οι περισσότεροι το εκτιμούν πολύ αυτό και έτσι υπάρχει και καλό κλίμα στη δουλειά, απλά τώρα τύχατε στην περίπτωση. Θα το επανεξετάσετε και αν θέλετε θα την αντικαταστήσετε. Εσύ θα συνεχίζεις την δουλειά σου, θα κοιτάς την κοιλίτσα σου, θα σκέφτεσαι τον μπεμπάκο σου και θα χαμογελάς!:)

Επίσης, άσχετο, αλλά 5,5 μηνών έγκυοι θεωρείται ότι είμαστε? Εγώ νόμιζα 4,5...:unsure:

Καλώς ήρθες στο κλαμπ των μπαμπάτσικων!:P Χαχα, λες να μας τα λένε αυτά για να μας κρατάνε κορμάρες? Πάντως εμένα ο γιατρός μου είπε να συνεχίσω ό,τι κάνω... θα το ξανακοιτάξουμε στον επόμενο υπέρηχο και όταν κάνουμε την καμπύλη ζαχάρου, και θα μου πει τότε αν χρειαστεί να αλλάξω τη διατροφή μου.

Άντε να δούμε τί θα δούμε!

Μακάρι να είναι όλα καλά κ να μην έχουμε περικοπές καλοκαιριατικα γτ χωρίς παγωτά δεν λέει!!!!!:P

Κορίτσια μόλις πήρα κι εγώ λεύκωμα για το μωρό μου και βρήκα και αυτό που είχε κάνει η μαμά μου σε εμένα και είναι τόσο πολύ συγκινητικό!!!!!

• Μου αρέσει 3

Ttx1p3.png

Just now, Jasmine@ said:

Έχουμε κλείσει τον 4ο κ διανύουμε τον 5ο! 4,5 μηνών είμαστε....

Ναι, έτσι νομίζω... εγώ σήμερα κλείνω την 20 εβδομάδα, άρα πρέπει να είμαι ακριβώς στη μέση της εγκυμοσύνης! :)

vNpVm5.png

@Renez μου λυπάμαι που το λέω αλλά καλώς ή κακώς τα αφεντικά ή ακόμα και οι προϊστάμενοι σε οποιαδήποτε δουλειά θα πρέπει πάντα με τρόπο τυπικό και όμορφο να υπενθυμίζουν ποιος είναι ποιος και ποια είναι η θέση του καθένα!!!

Άλλο να είσαι ευγενικός και άλλο να αφηνεσαι και να σε καβαλάνε!

Στο λέει αυτό κάποια που στο παρελθόν διηύθυνε 2 καταστήματα μεγάλης πολυεθνικής και πάλεψε πολύ να πετάξει από πάνω της την γλυκαναλατωσυνη της και να θυμάται ΠΑΝΤΑ πως η δουλειά είναι δουλειά και για να ηγηθεις χρειάζεται πάντα η υπενθύμιση των ορίων του εκάστοτε υπαλλήλου!

Όπως κι εγώ ως υπάλληλος γουσταρα πολύ αφεντικά που ήταν πάντα to the point,ξεκάθαρα, τυπικά,δίκαια και με τον κατάλληλο υπάλληλο και ανθρώπινα!!

Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο και ο καθένας θέλει ιδιαίτερη μεταχείριση!

Η συγκεκριμένη κοπέλα θέλει ένα μπ...λο μετά συγχωρήσεως από εδώ ως απέναντι!!!

Δεν έχει καταλάβει τί της παρεχεται και σε ποια μιλάει έτσι!Και δεί σε μια ΕΓΚΥΟ !Δηλαδή ημαρτον!

Εσύ να μη χαλιεσαι και να θυμάσαι πάντα πως έχεις και το μαχαιρι και το καρπούζι!

Συγχυστικα!!!Πάω να φάω καρπούζι!:mrgreen:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Ttx1p3.png

Just now, Eva137 είπε:

Ναι, έτσι νομίζω... εγώ σήμερα κλείνω την 20 εβδομάδα, άρα πρέπει να είμαι ακριβώς στη μέση της εγκυμοσύνης! :)

Ακριβώς!

Ειδες πως πέρασε το πρώτο μισό??? Νεράκι!!! Έτσι θα περάσει κ το υπόλοιπο:)

Κ σε λίγους μήνες,αγκαλιά με τα νινακια μας!

Just now, Hliolousti είπε:

@Renez μου λυπάμαι που το λέω αλλά καλώς ή κακώς τα αφεντικά ή ακόμα και οι προϊστάμενοι σε οποιαδήποτε δουλειά θα πρέπει πάντα με τρόπο τυπικό και όμορφο να υπενθυμίζουν ποιος είναι ποιος και ποια είναι η θέση του καθένα!!!

Στο λέει αυτό κάποια που στο παρελθόν διηύθυνε 2 καταστήματα μεγάλης πολυεθνικής και πάλεψε πολύ να πετάξει από πάνω της την γλυκαναλατωσυνη της και να θυμάται ΠΑΝΤΑ πως η δουλειά είναι δουλειά και για να ηγηθεις χρειάζεται πάντα η υπενθύμιση των ορίων του εκάστοτε υπαλλήλου!

Όπως κι εγώ ως υπάλληλος γουσταρα πολύ αφεντικά που ήταν πάντα to the point,ξεκάθαρα, τυπικά,δίκαια και με τον κατάλληλο υπάλληλο και ανθρώπινα!!

Δεν έχει καταλάβει τί της παρεχεται και σε ποια μιλάει έτσι!Και δεί σε μια ΕΓΚΥΟ !Δηλαδή ημαρτον!

Εσύ να μη χαλιεσαι και να θυμάσαι πάντα πως έχεις και το μαχαιρι και το καρπούζι!

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Κι εγώ αυτής ακριβώς της άποψης είμαι.

• Μου αρέσει 4

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Όχι το άφησα εκεί. Θα την υπομείνω προς το παρόν κ όταν αρθούν τα μέτρα(γτ δεν αφήνουν να απολυσουμε τώρα λόγω του ιού) θα κοιτάξω για άλλο άτομο.. 

Απλά ρε κορίτσια εκτός των νεύρων μου,είναι η απογοήτευσης μου του να δίνω τόσα (γτ κ εγώ ήμουν όσο σπούδαζα σε καφετέριες υπάλληλος) κ θέλω να δίνω όσο το δυνατόν περισσότερα ώστε να αποδίδει κ ο υπάλληλος αυτή είναι η λογική μου αλλά όχι μετά να εισπράττω αυτό..κ να της έχουμε δώσει κ φρούτα που μου έστειλαν από Κρήτη,και κατεψυγμένα που είναι λίγο σπασμένα της τα δίνω κ τι παίρνω?! Μλκιες..

Παντου υπαρχουν καλοί και κακοί.. Αρκεί να τους αναγνωρίζουμε.. Είναι σκληρό αλλα δε παίρνουμε πάντα ότι δίνουμε! Όμως μαθαίνουμε και προχωράμε! 

• Μου αρέσει 1

Κοριτσάκια μου γυρίσαμε από την βόλτα στην παραλία, 

Τι γίνεται Καλεεεεε?? @Renez γιατί κουκλίτσα μου δεν έκανες το 50αρικο χίλια κομματάκια κ να της το πετάξεις στην μουριτσα;;;;

Και τέλος τους μήνα που θα περιμένει τα υπόλοιπα να της πεις sorry αλλά δεν...θα περιμένεις λιγάκι...να δει λίγο τι εστί βερίκοκο!!

• Χαχα 1

C1JTp3.png

Μν σπαταλάς κορίτσι μου τν ενέργεια σου! Εσύ το καλό Πηγές να κάνεις κ μπράβο σου κ έχεις καθαρή συνείδηση! Πάλι καλά σου έδειξε νωρίς ότι δεν είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης και φροντησε να μιλήσεις με τν λογιστή σ να σου πει όταν θα είσαι καλυμμένη να κάνεις κ τν απόλυση! Τώρα θα νομίζει ότι τν έχεις ανάγκη κ θα κάνει νούμερα. Κοίτα μν σε κρεμάσει όταν καίγεσαι Σεπτέμβρη- Οκτώβρη κ ψάχνεις για άνθρωπο να αφήσεις στο μαγαζί!

Δυστυχώς δν μπορούμε να είμαστε όλοι τυπικοι με τους υπαλλήλους-συνεργάτες μας! Κι εγώ νομίζω ότι αν τν προσέξεις τν άλλο, θα αγαπήσει κ θα προσέξει τη δουλειά σ, αλλά δν είναι όλοι έτσι κ τη πατάμε!

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Blonde είπε:

Μπράβο σου που είσαι ετσι και δεν ξεχνάς ότι και εσύ κάποτε ήσουν υπάλληλος πράγματικα μπράβο!!! Με νευρίασε και εμένα η μα....σμενη ημαρτον ρε φίλε πως τολμάς να μιλάς ετσι και που? Αυτή το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα πάει μπροστά ποτέ στη ζωή της!!! Για ρωτά το λογιστή για απόλυση γιατι νομίζω μπορείς κανονικά να απολύσεις αν υπάρχει θέμα με τον υπάλληλο εξάλλου θα τον αντικαταστήσεις άμεσα δεν είναι ότι η επιχείρηση θα μείνει χωρίς !! Πάντως σίγουρα γινονται απολύσεις γιατί έχω δικά μου άτομα που απολύθηκαν κανονικά στα νησιά που ήταν να δουλέψουν! Δεν αξίζει να γίνεσαι χαλια πάντως για ένα τσουτσεκι καντης τη ζωή δύσκολη να φύγει μόνη της κλάψ κλάψ :mrgreen:

Χαχχαχα αυτό το τελευταίο πολύ το έψηνα ξανθιά μου φίλη αλλά....έχε χάρη...δε θα αλλάξω εγώ τον χαρακτήρα μου για πάρτη της!!

Θα πάρω τη Δευτέρα το λογιστή μου ,ίσως το είχα παρερμηνεύσει για τις απολύσεις (μακάρι!) .

Αχχχ στο κόκκινο οι ορμόνες!! Αναγκαστικά τώρα να ξεσπάσω σε μια Amstel(free):P

Just now, Eva137 είπε:

Μην χαλιέσαι κοριτσάκι μου. Έχεις δίκιο που εκνευρίστηκες εκείνη την ώρα, αλλά προσπάθησε να μην το αφήνεις να σε επηρεάζει τόσο. Εσείς σαν αφεντικά καλά κάνετε και είστε ευγενικοί, δίκαιοι και φιλικοί με το προσωπικό... οι περισσότεροι το εκτιμούν πολύ αυτό και έτσι υπάρχει και καλό κλίμα στη δουλειά, απλά τώρα τύχατε στην περίπτωση. Θα το επανεξετάσετε και αν θέλετε θα την αντικαταστήσετε. Εσύ θα συνεχίζεις την δουλειά σου, θα κοιτάς την κοιλίτσα σου, θα σκέφτεσαι τον μπεμπάκο σου και θα χαμογελάς!:)

Επίσης, άσχετο, αλλά 5,5 μηνών έγκυοι θεωρείται ότι είμαστε? Εγώ νόμιζα 4,5...:unsure:

Καλώς ήρθες στο κλαμπ των μπαμπάτσικων!:P Χαχα, λες να μας τα λένε αυτά για να μας κρατάνε κορμάρες? Πάντως εμένα ο γιατρός μου είπε να συνεχίσω ό,τι κάνω... θα το ξανακοιτάξουμε στον επόμενο υπέρηχο και όταν κάνουμε την καμπύλη ζαχάρου, και θα μου πει τότε αν χρειαστεί να αλλάξω τη διατροφή μου.

Λες? :-/ μπορεί...

Ναι βασικά ρώτησα τον άντρα μου που το χει με αυτά τα αριθμητικά κ λέει 4,5 :P

Χαχαχχα μου έβαζα ένα μήνα + ακούσια,για να δικαιολογήσω τη κοιλουμπα μάλλον!!

Just now, marianna1986 είπε:

Αχχααχ @Renez σήκωσαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι... Πολύ θράσος η κοπέλα! Πάντως έχω καταλάβει πως τέτοια άτομα πάνε μπροστα όχι πάντα με καλό τρόπο αλλά πάνε! Αλλωστε κ εσεις κάτι είδατε όταν τη διαλέξατε ανάμεσα σε τόσα άτομα! Άσχετα που το πάρε πάνω της κ τώρα το παίζει καμπόσα... Καλά θα κάνετε να τη διωξετε, υπάρχουν κ άνθρωποι που ξέρουν να εκτιμούν κάνοντας κ τη δουλειά τους όπως πρέπει. Μακάρι να είστε πιο τυχεροί την επόμενη φορά...

Το κυριότερο συν της που την επιλέξαμε ήταν ότι είναι κ εκείνη από την Κρήτη κ γνώριζε καλά ήδη τα προϊόντα μας κ ήταν πιο εύκολα να τα πουλήσει κ να το μεταδώσει στο πελάτη..

Θα είμαστε πιο προσεκτικοί την επόμενη φορά κ σίγουρα όχι τόσο διαχυτικοι!

Σ' αγαπώ!! Χαχαχαχα

Just now, Christinα είπε:

Μν σπαταλάς κορίτσι μου τν ενέργεια σου! Εσύ το καλό Πηγές να κάνεις κ μπράβο σου κ έχεις καθαρή συνείδηση! Πάλι καλά σου έδειξε νωρίς ότι δεν είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης και φροντησε να μιλήσεις με τν λογιστή σ να σου πει όταν θα είσαι καλυμμένη να κάνεις κ τν απόλυση! Τώρα θα νομίζει ότι τν έχεις ανάγκη κ θα κάνει νούμερα. Κοίτα μν σε κρεμάσει όταν καίγεσαι Σεπτέμβρη- Οκτώβρη κ ψάχνεις για άνθρωπο να αφήσεις στο μαγαζί!

Δυστυχώς δν μπορούμε να είμαστε όλοι τυπικοι με τους υπαλλήλους-συνεργάτες μας! Κι εγώ νομίζω ότι αν τν προσέξεις τν άλλο, θα αγαπήσει κ θα προσέξει τη δουλειά σ, αλλά δν είναι όλοι έτσι κ τη πατάμε!

Ναι έχω ήδη αναθεωρήσει πολύ μέσα μου κ θα διορθώσω πρώτα τον εαυτό μου(να γίνω πιο τυπική ώστε να μην αφήνω τόσα περιθώρια να μου μιλάνε έτσι) κ έπειτα φυσικά θα κοιτάξουμε για νέο υπαλληλο δε το συζητάω!! 

@EugenJen μου κατάφεραν να με συγχισουν κ εμένα σήμερα..κ κορόιδευα το Ισμηνακι μας με τα νεύρα του!! Πως πάει το σκ??

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Just now, Renez είπε:

Χαχχαχα αυτό το τελευταίο πολύ το έψηνα ξανθιά μου φίλη αλλά....έχε χάρη...δε θα αλλάξω εγώ τον χαρακτήρα μου για πάρτη της!!

Θα πάρω τη Δευτέρα το λογιστή μου ,ίσως το είχα παρερμηνεύσει για τις απολύσεις (μακάρι!) .

Λες? :-/ μπορεί...

Ναι βασικά ρώτησα τον άντρα μου που το χει με αυτά τα αριθμητικά κ λέει 4,5 :P

Χαχαχχα μου έβαζα ένα μήνα + ακούσια,για να δικαιολογήσω τη κοιλουμπα μάλλον!!

Το κυριότερο συν της που την επιλέξαμε ήταν ότι είναι κ εκείνη από την Κρήτη κ γνώριζε καλά ήδη τα προϊόντα μας κ ήταν πιο εύκολα να τα πουλήσει κ να το μεταδώσει στο πελάτη..

Θα είμαστε πιο προσεκτικοί την επόμενη φορά κ σίγουρα όχι τόσο διαχυτικοι!

Σ' αγαπώ!! Χαχαχαχα

Ναι έχω ήδη αναθεωρήσει πολύ μέσα μου κ θα διορθώσω πρώτα τον εαυτό μου(να γίνω πιο τυπική ώστε να μην αφήνω τόσα περιθώρια να μου μιλάνε έτσι) κ έπειτα φυσικά θα κοιτάξουμε για νέο υπαλληλο δε το συζητάω!! 

@EugenJen μου κατάφεραν να με συγχισουν κ εμένα σήμερα..κ κορόιδευα το Ισμηνακι μας με τα νεύρα του!! Πως πάει το σκ??

Μην μου συγχιζεσαι πουλάκι μου, για την κάθε άσχετη...αχαριστία δυστυχώς θα βρεις παντού!σε αυτούς τους ανθρώπους να φέρεσαι ανάλογα,η να στέλνεις την @Jasmine@ να την περιποιηθεί :D

Ήρεμα είμαστε χαλαρώνουμε, μας περιμένει δύσκολη εβδομάδα , ενημέρωσαν τον μπαμπά μου ότι μπαίνει για το χειρουργείο από βδομάδα, να περάσει κ να μην ξαναγυρίσει αυτό το πράγμα!!!

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

@Renez καλέ με τέτοιο μισθό και ωράριο έρχομαι εγώ!!χαχαχα  

Καλέ τι αχαριστία είναι αυτή στον κόσμο!! Αντί να λένε ευχαριστώ βγάζουν και γλώσσα! 

Μην νευριάζεις κορίτσι μου σκέψου ότι στο χέρι σου είναι να κάνεις ότι θες .. και σίγουρα θα θέλουν πολύ αυτήν την θέση!  

@EugenJen εισαι πολυυυ τυχερή!!! και εγώ συμφωνώ με το καροτσάκι ..να το πάρεις αφού είναι και καλό ..να τα κάνετε κάτι άλλο τα χρήματα σίγουρα θα χρειαστούν !! 

Just now, EugenJen είπε:

Μην μου συγχιζεσαι πουλάκι μου, για την κάθε άσχετη...αχαριστία δυστυχώς θα βρεις παντού!σε αυτούς τους ανθρώπους να φέρεσαι ανάλογα,η να στέλνεις την @Jasmine@ να την περιποιηθεί :D

Ήρεμα είμαστε χαλαρώνουμε, μας περιμένει δύσκολη εβδομάδα , ενημέρωσαν τον μπαμπά μου ότι μπαίνει για το χειρουργείο από βδομάδα, να περάσει κ να μην ξαναγυρίσει αυτό το πράγμα!!!

Αχ όλα να πάνε καλά κορίτσι μου!! Περαστικά θα είναι όλα!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

@Renezμου πολύ λογικό να σε έφερε στα όρια σού! Η συμπεριφορά της ήταν απαράδεκτη.. προσπάθησε να μην το κρατήσεις μέσα σου κ χαλάς τη ζαχαρένια σου, ειδικά τώρα που έχεις κ το μπεμπακια σου στην κοιλίτσα! Δυστυχώς υπάρχουν κ αυτοί οι άνθρωποι, οι αχάριστοι.. Εσυ στάθηκες στο ύψος σου κ μπράβο σου! Λιγη υπομονή κ δρόμο μετά!

@EugenJenευχομαι ολόψυχα όλα να πάνε κατ'ευχην με τον πατερουλη σου και να πάει και να μην ξανάρθει η παλιοαρρωστια!

Το περναμε κι εμείς αυτό στην οικογένεια και σε καταλαβαίνω...

Το χειρουργειο έγινε εδώ και ένα μήνα περίπου και όλα πάνε καλά!

Θα δεις απλά θα είναι μια κακή ανάμνηση!

• Μου αρέσει 1

Ttx1p3.png

Just now, Renez είπε:

Μα είναι μερικοι που τους χρειάζεται ρε παιδάκι μου!! Να πάρεις να πάρεις και να πεις έχεις σοβαρό πρόβλημα! Με την λογική να το πάρουμε δηλαδή αν έκλεβε το μαγαζί τι θα ήσουν αναγκασμένη να την έχεις εκεί? Εεε δεν το δεχόμαστε!! Άντε πιες να ξεχάσεις :mrgreen:

@EugenJenευχομαι ολόψυχα όλα να πάνε κατ'ευχην με τον πατερουλη σου και να πάει και να μην ξανάρθει η παλιοαρρωστια!

Το περναμε κι εμείς αυτό στην οικογένεια και σε καταλαβαίνω...

Το χειρουργειο έγινε εδώ και ένα μήνα περίπου και όλα πάνε καλά!

Θα δεις απλά θα είναι μια κακή ανάμνηση!

@Mariamaraki σας ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου!! Θετική σκέψη κ θα πάνε όλα καλά..

@Hliolousti ευχαριστω πολύ, και χαίρομαι που ακούω ότι το ξεπεράσατε, μόνο καλά νέα από δω και πέρα!! Σας έτυχε κ εσάς μέσα στον πανικό με τον ιό!

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...