Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

@marianna1986 ωωω ρε πως μεγάλωσε!!! Νά τον χαρειτε πιο πολυ και στις 5/6!

Καλησπέρα και σε όλες τις υπόλοιπες!!! Εγω σημερα δουλευω απο τις 7στον υπολογιστή συν οτι ήρθε γυναίκα να με βοήθησει στις δουλειές αφου απαγορεύεται να κάνω οτιδήποτε... 

Παιδιά τα κουνούπια εμενα με τσιμπούν εδω και κν μηνα.. Δε ζω χωρίς αντικουνουπικα.. 

Και ποσο σας ζηλεύεω που ξεκίνησατε να αγοράζετε κλπ.. Εγω ακομα δε μπορω να πάω για ψώνια και από το ίντερνετ δεν θελω προς το παρόν.. Θα περιμενω στις15 Ιουνίου μπας και απελευθέρωθω! 

Καλή συνέχεια σε όλες μας!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, EugenJen είπε:

Ναι από χθές έχω έρθει, έχει αέρα βέβαια δεν πήγαμε θάλασσα, θα δούμε το απόγευμα...εσυ ακόμα στους γονείς;;;

Ναι ναι αύριο απόγευμα φεύγουμε.... Καλε τι θάλασσα; Εγώ κρυώνω!

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! 

Επιτέλους Σαββατο, επιτέλους χαλαρώνω στν καναπεδακο μου!!!! Καλο Σαββατοκύριακο κορίτσια και όμορφες βολτουλες! Κι εγω κρυωνω σήμερα! Πιο πολυ κι απο τις μερες που έβρεχε...απαπάαα! Κι ήθελα να με πάνε τα αγόρια μ βόλτα για παγωτό στο λιμάνι αλλά για χουζουρεμα με κόβω...;)

Αχ βρε κορίτσια το γνωστό θέμα, δν καλοακουω το μωρο αυτές τις μέρες...νιώθω κάτι χτυπηματακια πολύ χαμηλά, να πήγε εκεί κάτω το ζιζανιο???:confused:

Εσείς τι κάνετε??? 

IjnUp3.pngscOTp2.png

2 ώρες πρίν, Jasmine@ είπε:

Εγώ τη βάζω με ανοιχτή πόρτα πάντα για να αερίζεται το δωμάτιο! Ίσως αυτά τα παιδικά κάνουν αλλά δεν έχω ρωτήσει ούτε εγώ, γιατί δε μπορώ να ακούω τα κουνούπια εκνευρίζομαι!

Μα κάθε μέρα καταλαβαίνουμε πόσο γλυκός ΓΑΛΗΝΙΟΣ Κ ΗΡΕΜΟΣ άνθρωπος εισαι:mrgreen:

• Χαχα 2

@Christinακ εγώ το ένιωθα αρκετά χαμηλά και νόμιζα πως είναι τα πόδια του αλλά ο γιατρός μου είπε πως έχει γυρίσει με το κεφάλι και έχει κατέβει πολύ χαμηλα:unsure: κ για να μην έχω κάνα παρατράγουδο λέω να χαμηλώσω λίγο τους ρυθμούς μου μέχρι τη β επιπέδου.

• Μου αρέσει 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, marianna1986 είπε:

@Christinακ εγώ το ένιωθα αρκετά χαμηλά και νόμιζα πως είναι τα πόδια του αλλά ο γιατρός μου είπε πως έχει γυρίσει με το κεφάλι και έχει κατέβει πολύ χαμηλα:unsure: κ για να μην έχω κάνα παρατράγουδο λέω να χαμηλώσω λίγο τους ρυθμούς μου μέχρι τη β επιπέδου.

Τωρα διάβασα και για τν αντρακο σού και τα κρουασαν!!! Ετσι ο γλυκας να ταιζει και να προσέχει  τη μανούλα!

Λες Ε? Δν κουράζομαι ιδιαίτερα...Όλη μέρα καθιστή να κάνω μάθημα σε μια καρέκλα... Δν σηκώνομαι για πολύ ώρα ίσως αυτό φταίει κ τώρα που το σκέφτομαι θα κόψω κ τις σκάλες...το παρακανα...

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

2 hours ago, marianna1986 said:

Καλημέρα κορίτσια!

Κ εγώ για ύπνο σήμερα. Ξύπνησα κάπου 5 κ τον ξαναπηρα στις 8! Στο πρόγραμμα κ αυτά τι να κάνουμε;

Χτες πήγα γιατρό! Το μωράκι είναι μια χαρά, 100% αγόρι και φαίνεται να είναι πολύ ήσυχο! Έχει φτάσει κ 330 γραμμάρια! Μου έκλεισε και για β' επιπέδου 5/6 και να φάω πριν ένα κρουασάν σοκολάτα μαζί με χυμό πορτοκάλι! Αχ, από τώρα το λιγουρευομαι:rolleyes:

@EugenJen ξέρω πως σου είναι δύσκολο να αντισταθείς σε ένα καινούργιο καρότσι άλλα όπως είπαν κ τα υπόλοιπα κορίτσια καλύτερα να κρατήσεις αυτό που σου δάνεισαν κ να επενδύσεις τα χρήματα κάπου αλλού! Μακάρι όλες να είχαμε τέτοια τύχη κ να γλυτώσουμε κάνα φράγκο!

@Hliolousti εγώ βάζω για τα κουνουπια υγρό στην πρίζα από αυτά τα άοσμα! 

Μπράβο, τον είδατε κι εσείς τον σπόρο... ποιόν σπόρο δηλαδή, έτσι που μεγαλώνουν έχω πάθει πλάκα!:P Και μένα μου είπαν προχθές 340 γραμμάρια και από ότι βλέπω έχουμε κοντινές πητ., οπότε μάλλον είναι φυσιολογικό και συνηθισμένο για τα αγοράκια να είναι μεγαλούτσικα! Καλά να είναι και όλα τα άλλα είναι λεπτομέριες βέβαια!!

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

Καλέ @Christinα δεν το είπα για να αγχωθεις!!! Μπορεί εσένα να ειναι τα πόδια! Ούτε ο γιατρός μου είπε κάτι να προσεχω κλπ απλά το κάνω για προληπτικούς λόγους να δω τι θα μου πει κ ο άλλος στη β επιπεδου! 

@Eva137 ναι είχε μεγαλώσει πολύ! Στη β επιπέδου φτάνουν το μισό κιλό όσο θυμάμαι απ' την κορη κ ούτε καν βγήκε μεγαλη:-) μάλλον κάπου το έχασε στην πορεία μετά τη β επιπέδου....

• Μου αρέσει 2

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Πως είστε κοπελαρες μου?

Εμένα σήμερα με συγχισε τόσο πολύ η υπάλληλος στη δουλειά που ένιωσα να μου ανεβαίνει η πίεση,μου έπεσε μάλλον το ζάχαρο(γτ ένιωσα φουλ ανάγκη για γλυκό) κ ευτυχώς ήπια μια αμιτα κ έστρωσα..μετά κρατιομουν ένα μισάωρο να είμαι cool κ χαμογελαστή για τους πελάτες εννοείται,μέχρι να έρθει ο άντρας μου όπου βγήκα μαζί του έξω κ ξέσπασα σε κλάματα από τα νεύρα μου κ ευτυχώς έπειτα ηρεμισα..

Ένα από τα πράγματα που συχαινομαι ρε φίλε,η αχαριστία η γαμ..μη αχαριστία!! 

Just now, Jasmine@ είπε:

Α εδώ είσαι εσυ; Και νόμιζα είχες δαγκώσει τη γλώσσα σου:twisted:

Κακό σκυλί.....

Λένε στο χωριό μου!!

• Λυπημένη/-ος 2

Just now, marianna1986 είπε:

Καλέ @Christinα δεν το είπα για να αγχωθεις!!! Μπορεί εσένα να ειναι τα πόδια! Ούτε ο γιατρός μου είπε κάτι να προσεχω κλπ απλά το κάνω για προληπτικούς λόγους να δω τι θα μου πει κ ο άλλος στη β επιπεδου! 

@Eva137 ναι είχε μεγαλώσει πολύ! Στη β επιπέδου φτάνουν το μισό κιλό όσο θυμάμαι απ' την κορη κ ούτε καν βγήκε μεγαλη:-) μάλλον κάπου το έχασε στην πορεία μετά τη β επιπέδου....

Καλέ δν με αγχώνεις εσύ! Το έχω από μόνη μου! Μεσα στη γκρίνια ειμαι αυτες τις μερες! Καλο ειναι να προσεχω πάντως σκαλες ειδικα κ σηκωσα λιγακι τν μικρο μ καθιστή ...15 κ ανθρωπος πια ειναι!

Πριν που λέγατε για τα κουνούπια, αυτό το cer'8 είναι πολύ καλό. Πέρσυ κολλούσα 1 στη μπλούζα τ μικρου  κ στη κουνια και κρεμουλα κριλεν μετα το μπανιο. Δν πλησίαζαν κ ήμασταν παραθαλάσσια που κάνουν πάρτυ τα άτιμα! Εμενα δν με πλησιάζουν...χιχιχιχι,εχω γυρω μ τους κουνουπομαγνητες τν αντρα μ κ τν γιο μου!!!:tongue:

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Renez είπε:

Πως είστε κοπελαρες μου?

Εμένα σήμερα με συγχισε τόσο πολύ η υπάλληλος στη δουλειά που ένιωσα να μου ανεβαίνει η πίεση,μου έπεσε μάλλον το ζάχαρο(γτ ένιωσα φουλ ανάγκη για γλυκό) κ ευτυχώς ήπια μια αμιτα κ έστρωσα..μετά κρατιομουν ένα μισάωρο να είμαι cool κ χαμογελαστή για τους πελάτες εννοείται,μέχρι να έρθει ο άντρας μου όπου βγήκα μαζί του έξω κ ξέσπασα σε κλάματα από τα νεύρα μου κ ευτυχώς έπειτα ηρεμισα..

Ένα από τα πράγματα που συχαινομαι ρε φίλε,η αχαριστία η γαμ..μη αχαριστία!! 

Κακό σκυλί.....

Λένε στο χωριό μου!!

Τι σου έκανε το αθώο κοριτσάκι;;;; Χαχαχαχα έλα σοβαρά τώρα λέγε... πρώτα από όλα ξέρει την κατασταση σου;

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...