Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Hliolousti είπε:

Καλημέρα κοριτσοπουλα!!!!!!

Πώς είστε;κοιμηθήκαμε όλες;;;

Εγώ σήμερα δεν μπορώ να πω πως ξύπνησα ξεκούραστη γιατί όλη τη νύχτα πάλευα με ένα κουνούπι!!!!Από νωρίς φέτος στα βάσανα!:(

Μια ταμπλέτα κ ξεμπερδεύεις!!!

Just now, Anastasia05 είπε:

Καλημέρα!Εγώ από τις 6:30 στο πόδι όπως κάθε μέρα!! Έχω το ξυπνητήρι μου κ δε με αφήνει ούτε τα σαββατοκύριακα!!!:mrgreen:

Σήμερα δεν ξύπνησα 4 αλλά 3.30 κ κοιμήθηκα πάλι στις 7 μια ωριτσα... 

λετε αν βάλω καθετήρα να ηρεμήσω;;;;;:D

• Χαχα 2

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Μια ταμπλέτα κ ξεμπερδεύεις!!!

Σήμερα δεν ξύπνησα 4 αλλά 3.30 κ κοιμήθηκα πάλι στις 7 μια ωριτσα... 

λετε αν βάλω καθετήρα να ηρεμήσω;;;;;:D

Κάνει όμως να την εισπνέουμε;;;δεν έχω ρωτήσει ακόμα αν επιτρέπεται η ταμπλέτα ή κάποιο σπρέι σώματος εντομοαπωθητικο πχ παιδικό;

Ttx1p3.png

Just now, Hliolousti είπε:

Κάνει όμως να την εισπνέουμε;;;δεν έχω ρωτήσει ακόμα αν επιτρέπεται η ταμπλέτα ή κάποιο σπρέι σώματος εντομοαπωθητικο πχ παιδικό;

Εγώ τη βάζω με ανοιχτή πόρτα πάντα για να αερίζεται το δωμάτιο! Ίσως αυτά τα παιδικά κάνουν αλλά δεν έχω ρωτήσει ούτε εγώ, γιατί δε μπορώ να ακούω τα κουνούπια εκνευρίζομαι!

SqfGp3.png

Καλημέρα!Εγώ από τις 6:30 στο πόδι όπως κάθε μέρα!! Έχω το ξυπνητήρι μου κ δε με αφήνει ούτε τα σαββατοκύριακα!!!:mrgreen:

Αχ αυτό το ξυπνητήρι!

Όλες μας βλέπω μια χαρά τα πάμε!!!

Να μην μιλήσω που με το πρωινό καθιερωμένο μου τέντωμα παθαίνω κραμπες και με πιάνει απογνωση!

Κάθε φορά λέω να θυμηθώ να μην ξανατεντωθω και κάθε φορά την πατάω!

Just now, Jasmine@ είπε:

Εγώ τη βάζω με ανοιχτή πόρτα πάντα για να αερίζεται το δωμάτιο! Ίσως αυτά τα παιδικά κάνουν αλλά δεν έχω ρωτήσει ούτε εγώ, γιατί δε μπορώ να ακούω τα κουνούπια εκνευρίζομαι!

Χαχαχα είναι όντως από τα πιο σπαστικα πράγματα!Και είπαν πως φέτος θα έχει πιο πολύ κουνούπι από πέρσυ!Ωραία θα ναι!:unsure:

• Χαχα 1

Ttx1p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Εμείς χρησιμοποιούμε τα cer'8 ,δοκίμασε τα!

Q1jtp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Τα έχω ήδη παραγγείλει από το φαρμακειο χθες που σου ελεγα!:rolleyes:

Oντως πήρες απ' όλα δηλαδή!:wink:

Εσύ μου είχες προτείνει το φαρμ24?

Έκανα μια παραγγελία πριν λίγες μέρες από εκεί κι έμεινα πολύ ευχαριστημένη ,έπαιρνα από αλλου τώρα όμως μάλλον θα προτιμώ αυτό!

Q1jtp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Κ εγώ για ύπνο σήμερα. Ξύπνησα κάπου 5 κ τον ξαναπηρα στις 8! Στο πρόγραμμα κ αυτά τι να κάνουμε;

Χτες πήγα γιατρό! Το μωράκι είναι μια χαρά, 100% αγόρι και φαίνεται να είναι πολύ ήσυχο! Έχει φτάσει κ 330 γραμμάρια! Μου έκλεισε και για β' επιπέδου 5/6 και να φάω πριν ένα κρουασάν σοκολάτα μαζί με χυμό πορτοκάλι! Αχ, από τώρα το λιγουρευομαι:rolleyes:

@EugenJen ξέρω πως σου είναι δύσκολο να αντισταθείς σε ένα καινούργιο καρότσι άλλα όπως είπαν κ τα υπόλοιπα κορίτσια καλύτερα να κρατήσεις αυτό που σου δάνεισαν κ να επενδύσεις τα χρήματα κάπου αλλού! Μακάρι όλες να είχαμε τέτοια τύχη κ να γλυτώσουμε κάνα φράγκο!

@Hliolousti εγώ βάζω για τα κουνουπια υγρό στην πρίζα από αυτά τα άοσμα! 

• Μου αρέσει 3

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, marianna1986 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Κ εγώ για ύπνο σήμερα. Ξύπνησα κάπου 5 κ τον ξαναπηρα στις 8! Στο πρόγραμμα κ αυτά τι να κάνουμε;

Χτες πήγα γιατρό! Το μωράκι είναι μια χαρά, 100% αγόρι και φαίνεται να είναι πολύ ήσυχο! Έχει φτάσει κ 330 γραμμάρια! Μου έκλεισε και για β' επιπέδου 5/6 και να φάω ένα κρουασάν σοκολάτα μαζί με χυμό πορτοκάλι! Αχ, από τώρα το λιγουρευομαι:rolleyes:

@EugenJen ξέρω πως σου είναι δύσκολο να αντισταθείς σε ένα καινούργιο καρότσι άλλα όπως είπαν κ τα υπόλοιπα κορίτσια καλύτερα να κρατήσεις αυτό που σου δάνεισαν κ να επενδύσεις τα χρήματα κάπου αλλού! Μακάρι όλες να είχαμε τέτοια τύχη κ να γλυτώσουμε κάνα φράγκο!

Καλημέρα!!!! Είδες τα προσόντα του κ εσυ και χαρηκες:wub:... έχουμε ίδια μέρα β επιπέδου!!!!

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, marianna1986 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Χτες πήγα γιατρό! Το μωράκι είναι μια χαρά, 100% αγόρι και φαίνεται να είναι πολύ ήσυχο! Έχει φτάσει κ 330 γραμμάρια! Μου έκλεισε και για β' επιπέδου 5/6 και να φάω πριν ένα κρουασάν σοκολάτα μαζί με χυμό πορτοκάλι! Αχ, από τώρα το λιγουρευομαι:rolleyes:

Είναι ήσυχος τώρα γιατί μαζεύει δυνάμεις για μετά!! Τι ωραία! Μεγάλωσε κι αυτός!

Εμένα δεν μου έχει πει να φάω κάτι συγκεκριμένο αλλά αφού βλέπω για σοκολάτες κ χυμούς, θα τσακίσω κι εγώ ένα κρουασαν(αυτά τα μεγάλα αλλά ΕΝΑ:P)

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Είναι ήσυχος τώρα γιατί μαζεύει δυνάμεις για μετά!! Τι ωραία! Μεγάλωσε κι αυτός!

Εμένα δεν μου έχει πει να φάω κάτι συγκεκριμένο αλλά αφού βλέπω για σοκολάτες κ χυμούς, θα τσακίσω κι εγώ ένα κρουασαν(αυτά τα μεγάλα αλλά ΕΝΑ:P)

Με ένα φρούτο είμαι από το πρωί....

τι φρούτο;

ενα καρπούζι!!!!:D

SqfGp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Καλημέρα τσουπρες!!

@marianna1986 ΑΑΑα θα παραπονεθω εμένα δεν μου είπαν τπτ για κρουασάν!!μπράβο για το αντράκι σου ,γερό κ δυνατό να είναι πάντα! 

Ούτε εμένα μου είπαν.... στην απέξω άλλη μια φορά εμείς!

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...