Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, EugenJen είπε:

Το ξέρωωωω έχετε δίκιο αλλά έλεγα μπας κ έστω μια σας επαιρνε το μέρος μου προδότρες :lol:

Πραγματικά σε ένα χρόνο δε θα έχει καμιιια απολυτως σημασία,όσο κ να σε καίει τώρα!!

Αντιθέτως θα χαίρεσαι που δεν το πήρες κ της πήρες αλλα ροζ πράγματα και θα την βλέπεις μέσα στα ροζ κ θα χαίρεσαι κ καθόλου δε θα θυμάσαι αυτό το ροζ καρότσι 

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez said:

Πόσο τρελαινομαι που λέμε για τα ψώνια τους!! Ότι θα με τρελαιναν τα ζιπουνακια κ τα φορμακια αντί να λέω Μάη μεινα για πλατφόρμες κ φορέματα τι να πω?! Που κ να γεννηθούν!! :wub:

Αυτό το λεύκωμα κάτι μου λέει πως θα το αποκτήσουμε όλες :P ποιο πήρες εσύ?

Δυσκολεύτηκα να διαλέξω, στο τέλος ήμουν ανάμεσα σε δυο, και τελικά πήρα αυτό που λέγεται "Το μωράκι μου" και έχει στο εξώφυλλο ένα γούνινο τρισδιάστατο αρκουδάκι!:)

vNpVm5.png

Just now, Eva137 είπε:

Αχ βρε Ευγενία μου, απογοητεύτηκες το ξέρω, αλλά κι εγώ συμφωνώ με τα κορίτσια... μας περιμένουν τόσα έξοδα που ό,τι μπορούμε να γλιτώσουμε καλό είναι. Εγώ περιμένω κάποια πράγματα από την κουμπάρα μου, αλλά καροτσάκι-3σε1 και κούνια, που θα είναι και τα πιο ακριβά έξοδα, πρέπει να πάρω δικά μου δυστυχώς! Το καλό είναι ότι η αδερφή μου θα μου δώσει ένα σωρό ρουχαλάκια, αποστειρωτή, φωλίτσα, κουβερτάκια, μπιμπερό.. γενικά όλη την προίκα του, οπότε θα γλιτώσω αρκετά χρηματα από εκεί! :wink: 

Και μια και μιλάμε για αγορές, σήμερα ήρθε μια τέλεια τσάντα-σακίδιο που είχα παραγγείλει (από αυτές που βάζεις μέσα πάνες, ρουχαλάκια, μπιμπερό και πράγματα του μωρού) και μόλις παρήγγειλα το πρώτο του λεύκωμα που συζητούσαμε τις προάλλες!!! Ανυπομονώ να αρχίσω να το συμπληρώνω!

Αυτά τα σακίδια είναι πολύ χρήσιμα!!!

Τι λεύκωμα πήρες τελικά??? 

Just now, Eva137 είπε:

Δυσκολεύτηκα να διαλέξω, στο τέλος ήμουν ανάμεσα σε δυο, και τελικά πήρα αυτό που λέγεται "Το μωράκι μου" και έχει στο εξώφυλλο ένα γούνινο τρισδιάστατο αρκουδάκι!:)

Αααα τον ίδιο με μένα κ τη Νίνα!!!!!

Q1jtp2.png

Α, επίσης έχω κι άλλα τέλεια νέα σήμερα! Χθες ήρθανε κάποιοι να δουνε το σπίτι μας, το ερωτεύτηκαν αμέσως, μας έκαναν κατευθείαν προσφορά και σήμερα υπογράψαμε τα συμβόλαια!:grin: Έφυγε ένα μεγάλο βάρος από πάνω μου!!!

• Μου αρέσει 8

vNpVm5.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Πραγματικά σε ένα χρόνο δε θα έχει καμιιια απολυτως σημασία,όσο κ να σε καίει τώρα!!

Αντιθέτως θα χαίρεσαι που δεν το πήρες κ της πήρες αλλα ροζ πράγματα και θα την βλέπεις μέσα στα ροζ κ θα χαίρεσαι κ καθόλου δε θα θυμάσαι αυτό το ροζ καρότσι 

Πραγματικά αν διαβάσω κ άλλο για ΡΟΖ ΡΟΖ.ΡΟΖ θα αρχίσω να γίνομαι αλήθεια αγορομανα!!!!!! :blink:

• Χαχα 4

Διαφημίσεις

Just now, Anastasia05 said:

Αυτά τα σακίδια είναι πολύ χρήσιμα!!!

Τι λεύκωμα πήρες τελικά??? 

Αααα τον ίδιο με μένα κ τη Νίνα!!!!!

Είχε πολύ καλά reviews (όσα μπόρεσα να βρω) και μου φάνηκε πολύ γλυκούλι με το αρκουδάκι, οπότε διάλεξα αυτό! Αφού είναι και δοκιμασμένο!!:wink:

• Μου αρέσει 1

vNpVm5.png

Just now, Eva137 είπε:

Α, επίσης έχω κι άλλα τέλεια νέα σήμερα! Χθες ήρθανε κάποιοι να δουνε το σπίτι μας, το ερωτεύτηκαν αμέσως, μας έκαναν κατευθείαν προσφορά και σήμερα υπογράψαμε τα συμβόλαια!:grin: Έφυγε ένα μεγάλο βάρος από πάνω μου!!!

Τι ωραία νέα!!! Μπράβο ρε κορίτσι!!! Σιγά σιγά όλα παίρνουν τον δρόμο τους!!

Just now, Eva137 είπε:

Είχε πολύ καλά reviews (όσα μπόρεσα να βρω) και μου φάνηκε πολύ γλυκούλι με το αρκουδάκι, οπότε διάλεξα αυτό! Αφού είναι και δοκιμασμένο!!:wink:

Όρεξη να έχεις να το συμπληρώνεις!!! Με το καλό να έρθει κ να γεμίσει όμορφες αναμνήσεις!!

Just now, Renez είπε:

Πραγματικά αν διαβάσω κ άλλο για ΡΟΖ ΡΟΖ.ΡΟΖ θα αρχίσω να γίνομαι αλήθεια αγορομανα!!!!!! :blink:

Ε τι να τη κάνουμε που θέλει ροζ!?? Αγανάκτησε το αντρακι μέσα σου!!!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Τι ωραία νέα!!! Μπράβο ρε κορίτσι!!! Σιγά σιγά όλα παίρνουν τον δρόμο τους!!

Όρεξη να έχεις να το συμπληρώνεις!!! Με το καλό να έρθει κ να γεμίσει όμορφες αναμνήσεις!!

Ε τι να τη κάνουμε που θέλει ροζ!?? Αγανάκτησε το αντρακι μέσα σου!!!!

Πραγματικά !! Τουλάχιστον είμαι βέβαιη πλέον πως θα βγει σκληρός Κρητικαροσ!! Με κάθε "ροζ" που διάβαζα μου ανέβαινε λίγο λίγο το αίμα στο κεφαλι :P

Just now, Eva137 είπε:

Συγχαρητήρια κοριτσάρα μου!!!!!! Άντε με το καλό για το νέο σας σπίτι!!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

@Eva137 το ξέρω , έλεγα μια δεν θα βρεθει να πει ότι έχω δίκιο;;απλά να το τριψω στην μουριτσα του άντρα μου!! Χιχι 

Άντε τέλεια , τώρα μένει να βρείτε σπίτι η έχετε ήδη βρει;;;

C1JTp3.png

Just now, Renez είπε:

Πραγματικά !! Τουλάχιστον είμαι βέβαιη πλέον πως θα βγει σκληρός Κρητικαροσ!! Με κάθε "ροζ" που διάβαζα μου ανέβαινε λίγο λίγο το αίμα στο κεφαλι :P

Ποτέ δε μου άρεσε το ροζ(ούτε σαν κοριτσακι) αλλααααα καταλαβαίνω τις κοριτσομανες κ το καημό για τα ροζ!

Ο δικός σου μόνο μαύρα κ οπότε ακούει ροζ θα παθαινει τρέλα χωρίς να ξέρει το λόγο ο άνθρωπος!!:P

• Χαχα 2

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Συγχαρητήρια κοριτσάρα μου!!!!!! Άντε με το καλό για το νέο σας σπίτι!!!!!

Ήντα πες Ω ρε;;;;:lol: εντάξει ας μιλήσουμε για φούξια!!!! Χαχαχα

Πάντως κ εγώ τα φορμακια που έχω μπανισει είναι κάτι πολύχρωμα, κάτι με ζωάκια, κ πολλά κίτρινα διότι ο πατέρας μας είναι τρελός αεκτζης κ πρέπει να βγάλει το άχτι του :D 

• Χαχα 2

C1JTp3.png

Ποτέ δε μου άρεσε το ροζ(ούτε σαν κοριτσακι) αλλααααα καταλαβαίνω τις κοριτσομανες κ το καημό για τα ροζ!

Ο δικός σου μόνο μαύρα κ οπότε ακούει ροζ θα παθαινει τρέλα χωρίς να ξέρει το λόγο ο άνθρωπος!!:P

Ψυχολογικά από τη κοιλιά κιόλας!!:P

Όχι μωρέ μαυρα το αντράκι μου....μπλε μπλε μπλε μπλε μπλε μπλε μπλε μπλε μπλε μπλε μπλε μπλε μπλε μπλε:D:D:D

• Χαχα 1

Just now, EugenJen said:

@Eva137 το ξέρω , έλεγα μια δεν θα βρεθει να πει ότι έχω δίκιο;;απλά να το τριψω στην μουριτσα του άντρα μου!! Χιχι 

Άντε τέλεια , τώρα μένει να βρείτε σπίτι η έχετε ήδη βρει;;;

Όχι, τώρα θα ξαναρχίσουμε να ψάχνουμε σιγά-σιγά. Επειδή τα ωραία σπίτια φεύγουν από την αγορά πολύ γρήγορα δεν είχε νόημα να ψάχναμε από πριν, γιατί ό,τι ωραίο βρίσκαμε θα είχε ήδη φύγει μέχρι να πουλήσουμε και επίσημα το δικό μας. Τώρα μόλις τελειώσουν όλες οι χαρτούρες, έλεγχοι κτλ. και μας φύγει και το δάνειο του σπιτιού θα μπορούμε να ψάξουμε για το καινούργιο!!

• Μου αρέσει 1

vNpVm5.png

Just now, EugenJen είπε:

Ήντα πες Ω ρε;;;;:lol: εντάξει ας μιλήσουμε για φούξια!!!! Χαχαχα

Πάντως κ εγώ τα φορμακια που έχω μπανισει είναι κάτι πολύχρωμα, κάτι με ζωάκια, κ πολλά κίτρινα διότι ο πατέρας μας είναι τρελός αεκτζης κ πρέπει να βγάλει το άχτι του :D 

Κ εγωε ζωάκια του έχω πάρει !! 3 με λιονταράκια,3 με κάτι ελεφαντάκια κτλ είναι πολύ γλυκούλια κ τα φοράει κ κοριτσάκι αν κάνω με το καλό..

Μπλε ακόμη δε με έχει τραβήξει κάτι τόσο..πιο πολύ σε σεντονακια κ κουβερτουλες Μ αρέσει το γαλάζιο..

Να σου πω ως μικρή αλλά ακόμα κ τώρα μ αρέσει παρα πολύ το μωβ, μικρή τα πιο παστέλ τώρα το μωβ το πενθιμο:rolleyes:! Δεν ήμουν ούτε εγώ του ροζ ποτέ! 

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...