Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, EugenJen είπε:

@Renez καλέ μην φανταστείς καυτό σορτσάκι κολλητό από αυτά που είναι ψηλόμεσα με τις πιετες τα φαρδουλα γι'αυτό μου κάνει!!

@Jasmine@ θέλω κ εγώωωωω , εμένα μου έκανε λίστα η γυναίκα του αδερφού του άντρα μου (κουνιάδα!??) τι θα μου δώσει αλλά επειδή ακόμα τα δωμάτια είναι χάλια μαύρα, δεν τα παίρνουμε σπίτι..

Τέλος πάντων!! Έχε χάρη που σου χω αδυναμία κατά βάθος κ θέλω να περάσετε super!!

Αχχχ τι ωραία που γεμίζουμε όλες σιγά σιγά πραγματαααα :x

Κ εγώ περιμένω από τη κουνιάδα μου να δω τι έχει να μου δώσει..μου είπε μέσα στον Ιούνιο θα μου τα έχει στείλει..

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Jasmine@ είπε:

Πήρα και 0-1 και 2-3! Όχι πήρα κ λευκά με ροζ σχέδια κ ροζ! 

Εμένα μου έφερε τσάντες με ρούχα για κορίτσι έως 1,5 έτους! Καθησα κ τα ξεχώρισα σε μήνες 0-3 3-6 κλπ για να δω τι λείπει κ τι θα χρειαστώ! Θα τα πάρω σπίτι αλλά θα τα έχω σε σακούλα αφού θα πλυθούν τον Αύγουστο έτσι κ αλλιως! Για τα πιο μεγάλα ευτυχώς έχω κ αποθήκη στο σπίτι κ υπόγειο κ έξτρα άδεια κρεβατοκάμαρα! Μέχρι μπιμπερό μου έφερε σκέψου τα dr browns για να πάρω μόνο τις θηλές! 

Ααααα πουλάκι μου πήρες απολα!! Μια χαρά σε έφτιαξε η κουμπαρουλα να ναι καλά!!

Έχεις χώρους μπόλικους μια χαρά είσαι...εμένα κ η έξτρα κρεβατοκάμαρα πάει για βάψιμο κλπ οπότε δεν!!

@Renez αμοιβαία τα αισθήματα κ ας εισαι αγορομανα!!!:lol:

Λοιπόν θα σας πω τον καημό μου κ το καλό που σας θέλω να πάρετε το μέρος μου...

Ο αδερφός του άντρα μου είπε να μας δώσει κ το καρότσι της μικρής τους..το καρότσι είναι σε πολύ καλή κατάσταση κ είναι από αυτά που τσιμπάνε σε τιμή,αλλά λέω εγώ να μην πάρουμε καινούργιο στο παιδάκι μας;;λέει ο σύζυγος να μην χρησιμοποιήσουμε τα χρήματα για να πάρουμε κάτι άλλο στο παιδί;;; Ακούω γνώμες!!

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Έχεις χώρους μπόλικους μια χαρά είσαι...εμένα κ η έξτρα κρεβατοκάμαρα πάει για βάψιμο κλπ οπότε δεν!!

Ο αδερφός του άντρα μου είπε να μας δώσει κ το καρότσι της μικρής τους..το καρότσι είναι σε πολύ καλή κατάσταση κ είναι από αυτά που τσιμπάνε σε τιμή,αλλά λέω εγώ να μην πάρουμε καινούργιο στο παιδάκι μας;;λέει ο σύζυγος να μην χρησιμοποιήσουμε τα χρήματα για να πάρουμε κάτι άλλο στο παιδί;;; Ακούω γνώμες!!

Να το κρατησετε! Και ναι να παρετε κατι αλλο στο παιδι!

Και το δικο μ τσιμπαει στν τιμη, και επειδη θα ναι σε αριστη κατασταση καθως ειμαι κ πλ προσεκτικη θα το χαρισω μετα , και εχει πλ ζητηση!

Ποιος δινει 900 ευρω για καροτσι τωρα? Επειδη ειπες οτι τσιμπαει. Το δικο μ τοσο εκανε.με τν εκπτωση το πηρα 750 ολο το σετ

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, EugenJen είπε:

Κι εγώ συμφωνώ να το κρατήσετε! Υπάρχουν καρότσια που έχουν χρησιμοποιηθεί ελάχιστα και κάποια που παρόλο που χρησιμοποιήθηκαν, είναι πολύ καλά διατηρημένα!!

Πλύσιμο όλα τα υφάσματα τέρμα θερμοκρασία στο πλυντήριο κι όλο το καρότσι με το λάστιχο και σαπουνισμα στο μπαλκόνι! Καινούργιο θα γίνει!!!

Προκύπτουν πολλά έξοδα με τον ερχομό των παιδιών( που δεν μπορείς να υπολογίσεις) κι απ' όπου μπορείς να κόψεις ειναι καλό!

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Αν είναι σε πολύ καλή κατάσταση κρατά το και πάρε με τα λεφτά κάτι άλλο....  θα το πλύνεις καλά κ τέλος! Θα σε ρωτήσω κάτι βασικό: τι χρωμα είναι;;;;;:P

• Χαχα 2

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Να το κρατησετε! Και ναι να παρετε κατι αλλο στο παιδι!

Και το δικο μ τσιμπαει στν τιμη, και επειδη θα ναι σε αριστη κατασταση καθως ειμαι κ πλ προσεκτικη θα το χαρισω μετα , και εχει πλ ζητηση!

Ποιος δινει 900 ευρω για καροτσι τωρα? Επειδη ειπες οτι τσιμπαει. Το δικο μ τοσο εκανε.με τν εκπτωση το πηρα 750 ολο το σετ

Κι εγώ όλα τα προσέχω για να τα χαρισω μετά! Θα κρατήσω λίγα ρουχακια για ενθύμιο κ όλα τα υπόλοιπα σε άλλο παιδάκι!

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Κι εγώ όλα τα προσέχω για να τα χαρισω μετά! Θα κρατήσω λίγα ρουχακια για ενθύμιο κ όλα τα υπόλοιπα σε άλλο παιδάκι!

Καλα θα κανετε! Εγω θα πουλησω και οσα δν θελουν να παρουν οι επομενοι. Οπως ειπες και εσυ με τα παιδια ξεκινανε και τα εξοδα..οποτε κρατηθειτε κοριτσια!

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Κ μετά από όλες αυτές τις απαντήσεις κενό κ απογοήτευση η @EugenJen μας που από τον 2ο μήνα λιγουρευεται το ροζ-γκρι καροτσάκι της....:P

Αλλά φίλη θα συμφωνήσω κ εγώ δυστυχώς....κρατά το μωρέ κ πάρτε κάτι άλλο..βλέπεις πως πάει με την οικονομία μας πάλι μετά τον ιό..ας μην έχουμε τπτ δεδομένο κ ο,τι μπορούμε να γλυτώσουμε καλό είναι..

Εφόσον είναι καλή μάρκα ,ασφαλές κ άνετο μη το σκέφτεσαι καν!! Πάρε ένα όμορφο ροζ γκρι κουβερτακι για το καρότσι να σου φύγει ο καημός!

• Χαχα 3

@Jasmine@ @Anastasia05 @Ninamc Κακούργες καμία δεν πήρε το μέρος μου!! 

Η αλήθεια είναι ότι το είχαν πάρει γύρω στα 800 αν θυμάμαι καλά, κ είναι καλοδιατηρημένο γιατί τα προσέχουν πολύ τα πράγματα τους...

Και οοοοοχι δεν είναι ροζ αλλά δεν είναι μονόχρωμο είχε σχεδιακα γκρι μπορντω...το εγκρίνω anyway  αλλά να μην πάρουμε καινούργιο ;;:roll:

Just now, Renez είπε:

Κ μετά από όλες αυτές τις απαντήσεις κενό κ απογοήτευση η @EugenJen μας που από τον 2ο μήνα λιγουρευεται το ροζ-γκρι καροτσάκι της....:P

Αλλά φίλη θα συμφωνήσω κ εγώ δυστυχώς....κρατά το μωρέ κ πάρτε κάτι άλλο..βλέπεις πως πάει με την οικονομία μας πάλι μετά τον ιό..ας μην έχουμε τπτ δεδομένο κ ο,τι μπορούμε να γλυτώσουμε καλό είναι..

Εφόσον είναι καλή μάρκα ,ασφαλές κ άνετο μη το σκέφτεσαι καν!! Πάρε ένα όμορφο ροζ γκρι κουβερτακι για το καρότσι να σου φύγει ο καημός!

Ναι ρε γαμωτο η αλήθεια είναι ότι γι'αυτό δεν είμαι τελείως αρνητικη , έχουμε να κάνουμε κ δουλειές στο σπίτι, θέλουμε να ανακαινίσουμε κ το μπάνιο , έπεσε κ ο ιός..πφφφφφφ bye bye ροζ καροτσάκι!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Η αλήθεια είναι ότι το είχαν πάρει γύρω στα 800 αν θυμάμαι καλά, κ είναι καλοδιατηρημένο γιατί τα προσέχουν πολύ τα πράγματα τους...

Και οοοοοχι δεν είναι ροζ αλλά δεν είναι μονόχρωμο είχε σχεδιακα γκρι μπορντω...το εγκρίνω anyway  αλλά να μην πάρουμε καινούργιο ;;:roll:

Ναι ρε γαμωτο η αλήθεια είναι ότι γι'αυτό δεν είμαι τελείως αρνητικη , έχουμε να κάνουμε κ δουλειές στο σπίτι, θέλουμε να ανακαινίσουμε κ το μπάνιο , έπεσε κ ο ιός..πφφφφφφ bye bye ροζ καροτσάκι!!

Bye bye ροζ καροτσακι.

Θα της παρεις ροζ τρικυκλο ποδηλατο με τα Ολα του, οταν θα ναι 11 μηνων. Και θα σου περασει

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Επειδή κ εγώ έκανα τη δυσκολη,Θα σου πω τι μου είπε η κουμπαρα μου: ότι σου δίνουν παρτο να γλυτώσεις λεφτά! Μετά παρουσιάζονται έξοδα που δεν υπολογίζεις... μακάρι να μου έδιναν κ εμένα να γλυτωνα τα 600

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Επειδή κ εγώ έκανα τη δυσκολη,Θα σου πω τι μου είπε η κουμπαρα μου: ότι σου δίνουν παρτο να γλυτώσεις λεφτά! Μετά παρουσιάζονται έξοδα που δεν υπολογίζεις... μακάρι να μου έδιναν κ εμένα να γλυτωνα τα 600

Το ξέρωωωω έχετε δίκιο αλλά έλεγα μπας κ έστω μια σας επαιρνε το μέρος μου προδότρες :lol:

• Χαχα 1

C1JTp3.png

Αχ βρε Ευγενία μου, απογοητεύτηκες το ξέρω, αλλά κι εγώ συμφωνώ με τα κορίτσια... μας περιμένουν τόσα έξοδα που ό,τι μπορούμε να γλιτώσουμε καλό είναι. Εγώ περιμένω κάποια πράγματα από την κουμπάρα μου, αλλά καροτσάκι-3σε1 και κούνια, που θα είναι και τα πιο ακριβά έξοδα, πρέπει να πάρω δικά μου δυστυχώς! Το καλό είναι ότι η αδερφή μου θα μου δώσει ένα σωρό ρουχαλάκια, αποστειρωτή, φωλίτσα, κουβερτάκια, μπιμπερό.. γενικά όλη την προίκα του, οπότε θα γλιτώσω αρκετά χρηματα από εκεί! :wink: 

Και μια και μιλάμε για αγορές, σήμερα ήρθε μια τέλεια τσάντα-σακίδιο που είχα παραγγείλει (από αυτές που βάζεις μέσα πάνες, ρουχαλάκια, μπιμπερό και πράγματα του μωρού) και μόλις παρήγγειλα το πρώτο του λεύκωμα που συζητούσαμε τις προάλλες!!! Ανυπομονώ να αρχίσω να το συμπληρώνω!

• Μου αρέσει 3

vNpVm5.png

Just now, Eva137 είπε:

Αχ βρε Ευγενία μου, απογοητεύτηκες το ξέρω, αλλά κι εγώ συμφωνώ με τα κορίτσια... μας περιμένουν τόσα έξοδα που ό,τι μπορούμε να γλιτώσουμε καλό είναι. Εγώ περιμένω κάποια πράγματα από την κουμπάρα μου, αλλά καροτσάκι-3σε1 και κούνια, που θα είναι και τα πιο ακριβά έξοδα, πρέπει να πάρω δικά μου δυστυχώς! Το καλό είναι ότι η αδερφή μου θα μου δώσει ένα σωρό ρουχαλάκια, αποστειρωτή, φωλίτσα, κουβερτάκια, μπιμπερό.. γενικά όλη την προίκα του, οπότε θα γλιτώσω αρκετά χρηματα από εκεί! :wink: 

Και μια και μιλάμε για αγορές, σήμερα ήρθε μια τέλεια τσάντα-σακίδιο που είχα παραγγείλει (από αυτές που βάζεις μέσα πάνες, ρουχαλάκια, μπιμπερό και πράγματα του μωρού) και μόλις παρήγγειλα το πρώτο του λεύκωμα που συζητούσαμε τις προάλλες!!! Ανυπομονώ να αρχίσω να το συμπληρώνω!

Πόσο τρελαινομαι που λέμε για τα ψώνια τους!! Ότι θα με τρελαιναν τα ζιπουνακια κ τα φορμακια αντί να λέω Μάη μεινα για πλατφόρμες κ φορέματα τι να πω?! Που κ να γεννηθούν!! :wub:

Αυτό το λεύκωμα κάτι μου λέει πως θα το αποκτήσουμε όλες :P ποιο πήρες εσύ?

Just now, EugenJen είπε:

Το ξέρωωωω έχετε δίκιο αλλά έλεγα μπας κ έστω μια σας επαιρνε το μέρος μου προδότρες :lol:

Το μέρος σου παίρνουμε.... σκέψου ποσά ροζ πράγματα θα πάρεις με τα λεφτά που θα σου μεινουν κ τι ωραίο δωμάτιο θα της φτιάξεις!:wub:

• Μου αρέσει 2

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...