Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, EugenJen είπε:

όντως?εν τω μεταξύ εγώ είχα την εντύπωση οτι το ζάχαρο κύησης εμφανίζεται από τον 3ο και έπειτα..

Πωπω αυτή την εξέταση πολύ την σκέφτομαι, πότε την κάνουμε??γίνεται να λαδώσω την γιατρό και να γλυτώσω???:lol:

Σκέψου τότε την που έμεινα έγκυος ήμουν κάθε μέρα σε γυμναστήριο είχα προγραμμα διατροφής κ πρόσεχα σου λέω τα πάντα! Μου έβγαινε το ζάχαρο 98 νηστική.... 

την πρώτη την είχα κνει σε ένα μικροβιολογικό που είχε μια γλυκόζη με γεύση πορτοκαλί σε μπουκαλάκι ήταν! Πιο χάλια γεύση δεν υπάρχει.... και τη δεύτερη την έκανα σε ένα άλλο που είχε γλυκόζη κ στην αραίωναν με νερό σα ζάχαρονερο ήταν, τουλάχιστον δεν είχε γεύση! Και τώρα όταν έρθει η ώρα εκεί θα την κάνω... αλλά κ με τα 2 μου ερχόταν εμετός! άσε που κάθεσαι 2 ώρες στο μικροβιολογικό κ δε σε αφήνουν να φύγεις!

καπου είχα διαβάσει ότι στο εξωτερικό δεν την κάνουν, προλαβαίνεις να μεταναστεύσεις!

• Χαχα 2
  • Λυπημένη/-ος 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Jasmine@ είπε:

Την πρώτη την είχα κνει σε ένα μικροβιολογικό που είχε μια γλυκόζη με γεύση πορτοκαλί σε μπουκαλάκι ήταν! Πιο χάλια γεύση δεν υπάρχει.... και τη δεύτερη την έκανα σε ένα άλλο που είχε γλυκόζη κ στην αραίωναν με νερό σα ζάχαρονερο ήταν, τουλάχιστον δεν είχε γεύση! Και τώρα όταν έρθει η ώρα εκεί θα την κάνω... αλλά κ με τα 2 μου ερχόταν εμετός! άσε που κάθεσαι 2 ώρες στο μικροβιολογικό κ δε σε αφήνουν να φύγεις!

καπου είχα διαβάσει ότι στο εξωτερικό δεν την κάνουν, προλαβαίνεις να μεταναστεύσεις!

Εντωμεταξυ εμένα ο μεγάλος μου φόβος είναι ακριβώς αυτός -- μην κάνω εμετό! Ειδικά το πρωί νηστική κάνω πάντα, εκεί κιόλας που θα πιούμε κ αυτήν την αηδία και θα περιμένουμε κ δύο ώρες δεν παίζει να μην μου έρθει :cry:

Πωπω καλή μας δύναμη και σε αυτό :mrgreen:

• Λυπημένη/-ος 1

Just now, elenioz είπε:

Εντωμεταξυ εμένα ο μεγάλος μου φόβος είναι ακριβώς αυτός -- μην κάνω εμετό! Ειδικά το πρωί νηστική κάνω πάντα, εκεί κιόλας που θα πιούμε κ αυτήν την αηδία και θα περιμένουμε κ δύο ώρες δεν παίζει να μην μου έρθει :cry:

Πωπω καλή μας δύναμη και σε αυτό :mrgreen:

Ναι είναι αναγουλιαστικη τόσο γλυκιά γεύση! 
Να είναι καλή η εξέταση κ θα το πιούμε το γλυκό ποτηρι...:D

SqfGp3.png

Σήμερα την έκανα πάλι την καμπύλη κορίτσια. Εντάξει, την πάλεψα. Είχα κι ένα βιβλίο να διαβάσω. Παντως όσο αηδία και να είναι είναι σημαντική εξέταση και καλό είναι να την κάνουμε όλες. Κακώς δεν την κάνουν στο εξωτερικό. Θα είχαν σωθεί πολλά μωράκια. 

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Σκέψου τότε την που έμεινα έγκυος ήμουν κάθε μέρα σε γυμναστήριο είχα προγραμμα διατροφής κ πρόσεχα σου λέω τα πάντα! Μου έβγαινε το ζάχαρο 98 νηστική.... 

την πρώτη την είχα κνει σε ένα μικροβιολογικό που είχε μια γλυκόζη με γεύση πορτοκαλί σε μπουκαλάκι ήταν! Πιο χάλια γεύση δεν υπάρχει.... και τη δεύτερη την έκανα σε ένα άλλο που είχε γλυκόζη κ στην αραίωναν με νερό σα ζάχαρονερο ήταν, τουλάχιστον δεν είχε γεύση! Και τώρα όταν έρθει η ώρα εκεί θα την κάνω... αλλά κ με τα 2 μου ερχόταν εμετός! άσε που κάθεσαι 2 ώρες στο μικροβιολογικό κ δε σε αφήνουν να φύγεις!

Που να πάω η δόλια??και η αδερφή μου που ζει Ιταλία δεν επιτρέπονται οι πτήσεις!!!:lol:

@elenioz και εγώ αυτό το νηστική σκέφτομαι , με σακούλα με βλέπω να πηγαίνω στο μικροβιολογικό!!

ρε κορίτσια αμα κάνουμε κάθε μήνα αίματος για ζάχαρο δεν έχουν το ίδιο αποτέλεσμα???είναι άλλο πράγμα??

Just now, marianna1986 είπε:

Κορίτσια άσχετο αλλά από Δευτέρα στα λιντλ έχει ρούχα εγκυμοσύνης και βρεφικά κορμάκια κοντομανικα και παντελονακια!

αααααα!μια χαρά και έγω λιντλ δίπλα από δουλειά!!

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Που να πάω η δόλια??και η αδερφή μου που ζει Ιταλία δεν επιτρέπονται οι πτήσεις!!!:lol:

@elenioz και εγώ αυτό το νηστική σκέφτομαι , με σακούλα με βλέπω να πηγαίνω στο μικροβιολογικό!!

ρε κορίτσια αμα κάνουμε κάθε μήνα αίματος για ζάχαρο δεν έχουν το ίδιο αποτέλεσμα???είναι άλλο πράγμα??

αααααα!μια χαρά και έγω λιντλ δίπλα από δουλειά!!

Όχι! Η καμπύλη σακχάρου μετρά την ικανότητα του οργανισμού να χρησιμοποιεί τη γλυκόζη. Γι αυτό μετράνε πριν και μετά τη χορήγηση γλυκόζης

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Όχι! Η καμπύλη σακχάρου μετρά την ικανότητα του οργανισμού να χρησιμοποιεί τη γλυκόζη. Γι αυτό μετράνε πριν και μετά τη χορήγηση γλυκόζης

Δλδ παω στο μικροβιολογικο νηστικη πίνω την αηδια και περιμενω 2 ώρες νηστική?και ξανακανω εξεταση??

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Δλδ παω στο μικροβιολογικο νηστικη πίνω την αηδια και περιμενω 2 ώρες νηστική?και ξανακανω εξεταση??

Αν πας για 2 ωρών ,ναι. Σε μετράνε 3 φορές.

Υπάρχει κ 1 ώρας κ 3 ωρών. 

Εγώ για δύο ώρες είχα κάνει.

Δεν είναι τόσο δύσκολη εξέταση πάντως...μια ανακατωσουρα την είχα κι εγώ αλλά μου πέρασε. Ειχα παρει κ ακουστικά κ άκουγα μουσικη. 

Αν κάποια κοπέλα νιώσει αδιαθεσία την βάζουν να ξαπλώσει σε κάποιο άδειο δωμάτιο. Με τη κατάσταση τώρα δεν έχω ιδέα πως θα το χειριστούν. Εκεί που πάω εγώ έχει αρκετά άδεια δωματιάκια οπότε ελπίζω να τη βγάλω σε κάποιο από αυτά!

• Λυπημένη/-ος 1

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Αν πας για 2 ωρών ,ναι. Σε μετράνε 3 φορές.

Υπάρχει κ 1 ώρας κ 3 ωρών. 

Εγώ για δύο ώρες είχα κάνει.

Δεν είναι τόσο δύσκολη εξέταση πάντως...μια ανακατωσουρα την είχα κι εγώ αλλά μου πέρασε. Ειχα παρει κ ακουστικά κ άκουγα μουσικη. 

Αν κάποια κοπέλα νιώσει αδιαθεσία την βάζουν να ξαπλώσει σε κάποιο άδειο δωμάτιο. Με τη κατάσταση τώρα δεν έχω ιδέα πως θα το χειριστούν. Εκεί που πάω εγώ έχει αρκετά άδεια δωματιάκια οπότε ελπίζω να τη βγάλω σε κάποιο από αυτά!

Είχα την εντύπωση ότι την κάνουμε στο Ρέα  αυτή την εξέταση, έτσι είχε κάνει μια φίλη μου τουλάχιστον,όλες τις άλλες εξετάσεις τις έχω κάνει σε ένα κοντά στο σπίτι μου, άρα μπορώ να φύγω κ να ξαναπάω??τα θέλω όλα δικά μου!!

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Είχα την εντύπωση ότι την κάνουμε στο Ρέα  αυτή την εξέταση, έτσι είχε κάνει μια φίλη μου τουλάχιστον,όλες τις άλλες εξετάσεις τις έχω κάνει σε ένα κοντά στο σπίτι μου, άρα μπορώ να φύγω κ να ξαναπάω??τα θέλω όλα δικά μου!!

Όχι όπου κ να την κανείς δε μπορείς να φύγεις κ να ξαναπάς....!!!! Θα κάτσεις εκεί κυρία μου...

• Χαχα 1

SqfGp3.png

5 ώρες πρίν, OctoberMom είπε:

Κι εγώ Annou μου, απ'τον δεύτερο μήνα, αφού έλεγα "Πότε πρόλαβε??". Μ'έστειλε σούμπιτη η μαία στην οδοντίατρό μου για ουλίτιδα εγκυμοσύνης, επιβεβαιώθηκε η διάγνωση και μου έδωσε μεσοδόντια (αυτά τα βουρτσάκια για ανάμεσα στα δόντια) και μια οδοντόκρεμα εγκυμοσύνης, πήρα αυτή της frezyderm με την ωραία συσκευασία! Έχω δει τεράστια διαφορά, αλλά μου πε να ξαναπάω ούτως ή άλλως τον 7ο-8ο μήνα για να δούμε πάλι πώς είμαι πριν γεννήσω.

Αυτά και να ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑΑΑ!

"Με την ωραία συσκευασία" χαχαχαχα:D πραγματικα είχα σοκαριστεί όταν τις πρώτο είδα!!!

10 ώρες πρίν, Jasmine@ είπε:

Ωπ σε έπιασα! Τι κανείς ξύπνια; 

Ισμηνακι μου σόρρυ μία το κλασ..μο εχθές μα δεν είδα το μνμ σου.. ξύπνησε ο άντρας μου στις 4:30 επειδή ζεσταινοταν κ σηκώθηκε ,ξύπνησα κ εγώ ,πήγα κ τουαλέτα κ μέχρι τις 5:30 πάει ο ύπνος μου...κοιμήθηκα το τελευταίο μισάωρο πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι (στις 6!)..

Εσύ άλλο άυπνη ρε γμτ? Μου θυμίζεις εμένα στον 3ο μήνα..θυμάσαι που σας τα ελεγα..κ σε νιώθω απόλυτα..:| τώρα με τη δουλειά σωθηκα γτ πέφτω dead στις 10-10:30..

• Χαχα 1

5 hours ago, Jasmine@ said:

Τώρα διάβασα το μνμ!!! Μπράβο ρε κορίτσι Είδες κ εσυ τον προσοντουχο σου και ηρεμησες.... τώρα σε ένα μήνα θα κανείς β επιπέδου; Δε θυμάμαι μπορεί να σε έχω ξανά ρωτήσει! 

Ευχαριστώ πολύ πολύ! Νομίζω αυτή που έκανα θεωρείται σαν β επιπέδου (δεν μου έκαναν εξετάσεις αίματος για πρωτείνες κτλ. αλλά ούτε στην α επιπέδου μου είχαν κάνει). Τώρα μου ξαναέκλεισαν να πάω σε 1 μήνα, γιατί μου είπαν ότι όταν έχουν κύηση από εξωσωματική θέλουν να τσεκάρουν πιο συχνά την καρδούλα του μωρού. Οπότε σε 1 μήνα θα τον ξαναδώ!:wub: 

4 hours ago, Christinα said:

Καλημέρα!

@Annou να περάσετε τέλεια!Σήμερα έχει φτιάξει κι ο καιρός εδώ κάτω! Αχ κορίτσια πως μου αρέσει να κάνω βολτιτσες στην αμμο εκεί που σκάει το κύμα κ να χαζεύω κάτω από τν ήλιο !!!!

Οσο για τα ούλα...Ε ναι...άλλο ένα χαριτωμένο της εγκυμοσύνης! Εγώ παίρνω ανεξαρτήτως εγκυμοσύνης την aloedent της Optima, υπάρχει κ στα βιολογικά κ στα φαρμακεία κ μαλακή οδοντόβουρτσα! Από τν 2ο κι εγώ έχω αιματακι ενώ στη 1η εγκυμοσύνη από τν 6ο. Δν πρόλαβα να κάνω καθαρισμό, ίσως γι αυτό! Και τώρα δν θέλω να πάω...

Βρε κορίτσια να σας πω κάτι που με έχει προβληματίσει εμένα αυτές τις μέρες... λοιπόν, μυρίζει ο ιδρώτας μου! Ποτε δν είχα τέτοιο θέμα! Λέω θα είναι το αφρόλουτρο του κορρε μουφα( αν κ τα έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές)κ βάζω bioten που έβαζα κ πριν αλλά τα ίδια! Και φυσικά κάνω μπάνιο κάθε μέρα κ ντους ενδιάμεσα όταν ζεσταθω κ κρέμες μοσχομυριστες κ καθαρά ρούχα κάθε  μερα ! Το έχει καμία σαΣ παρατηρήσει?

Κι εγώ είχα παρατηρήσει στην αρχή της εγκυμοσύνης ότι επειδή είχα αρχίσει να ιδρώνω περισσότερο μύριζα και περισσότερο. Μετά άλλαξα αποσμητικό (επιτέλους βρήκα ένα καλό από αυτά που έχουν φυσικά συστατικά, χωρίς αλουμίνιο, παραμπεν και άλλα επιβλαβή) κ ήμουν λίγο καλύτερα, αλλά παρατήρησα ότι τις μέρες που φορούσα ρούχα ή νυχτικιά από πολυεστερ πάλι μύριζα λίγο. Τώρα το έχω βρει το κόλπο... συνδυάζω το καλό αποσμητικό με βαμβακερά ρούχα και όλα καλά. Πάλι ιδρώνω αλλά δε μυρίζω καθόλου!

3 hours ago, marianna1986 said:

Καλημέρα κορίτσια!!!

@Annou να περάσετε τέλεια και να το χαρείτε όσο πιο πολύ μπορείτε! 

Αυτό με τον ιδρώτα και τα ούλα δεν το έχω. Έχω άλλα όμως!:unsure:

Σήμερα έχω γιατρό το βράδυ κ άντε τώρα να περάσουν οι ώρες. Ευτυχώς θα αφήσει κ τον άντρα μου μέσα, δεν θέλει να χάσει τα προσόντα λεει:rolleyes: (αν τα δούμε)

Τί ωραία που θα αφήσει και τον άντρα σου μέσα... λογικό είναι να μη θέλει να χάσει τα προσόντα!:-D Εγώ του δικού μου του τα έδειξα σε φωτογραφία, οπότε πάλι χάρηκε!!

28 minutes ago, Jasmine@ said:

Χαχα, δε ξέρω πού μπορεί να πάει κάποιος για να την γλιτώσει την καμπύλη σακχάρου, πάντως εδώ σε εμάς την κάνουνε... γύρω στην 25η εβδομάδα μου είπανε!

• Μου αρέσει 2

vNpVm5.png

4 ώρες πρίν, Christinα είπε:

Καλημέρα!

@Annou να περάσετε τέλεια!Σήμερα έχει φτιάξει κι ο καιρός εδώ κάτω! Αχ κορίτσια πως μου αρέσει να κάνω βολτιτσες στην αμμο εκεί που σκάει το κύμα κ να χαζεύω κάτω από τν ήλιο !!!!

Οσο για τα ούλα...Ε ναι...άλλο ένα χαριτωμένο της εγκυμοσύνης! Εγώ παίρνω ανεξαρτήτως εγκυμοσύνης την aloedent της Optima, υπάρχει κ στα βιολογικά κ στα φαρμακεία κ μαλακή οδοντόβουρτσα! Από τν 2ο κι εγώ έχω αιματακι ενώ στη 1η εγκυμοσύνη από τν 6ο. Δν πρόλαβα να κάνω καθαρισμό, ίσως γι αυτό! Και τώρα δν θέλω να πάω...

Βρε κορίτσια να σας πω κάτι που με έχει προβληματίσει εμένα αυτές τις μέρες... λοιπόν, μυρίζει ο ιδρώτας μου! Ποτε δν είχα τέτοιο θέμα! Λέω θα είναι το αφρόλουτρο του κορρε μουφα( αν κ τα έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές)κ βάζω bioten που έβαζα κ πριν αλλά τα ίδια! Και φυσικά κάνω μπάνιο κάθε μέρα κ ντους ενδιάμεσα όταν ζεσταθω κ κρέμες μοσχομυριστες κ καθαρά ρούχα κάθε  μερα ! Το έχει καμία σαΣ παρατηρήσει?

Τώρα που είπες την λέξη κλειδί "μυρίζει" θα πω το εξής...

Καταρχάς για να απαντήσω όχι δε μυρίζει ο ιδρώτας μου γτ δε ξέρω τι παίζει με τους αδένες μου αλλά το μόνο σημείο που ιδρώνω είναι το πρόσωπο (ανέκαθεν) οπότε εκ των πραγμάτων δεν μυρίζει αλλά είναι σπαστικό γτ πάντα γυαλίζω το καλοκαίρι..

Αλλά(!) Παρατήρησα τον τελευταίο μήνα πως μυρίζουν τα τσισα μου..δε ξέρω πως..απλά αρκετά πιο έντονα . Πριν πήγαινα ας πούμε τουαλέτα έκανα πιπινκ δε μου μύριζε τπτ,τώρα μόλις κάνω μου μυρίζουν περίεργα.. :|

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...