Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

Εγώ αγαπούλα μου το έχω αυτό με τα ούλα από τον 2ο μήνα κιόλας..άλλες μέρες πολύ άλλες όχι τόσο..όλα καλά όμως μη σε ανησυχεί!!

Να περάσετε σούπερ κ να μας πεις τα νέα σου μόλις γυρίσεις!!!!!

Ωπ σε έπιασα! Τι κανείς ξύπνια; 

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

4 ώρες πρίν, Annou είπε:

Kalispera koritsia mou.Xronia polla se oses giortazoun k tous kontinous sas.Teleia poy eidate ta mwrakia sas k einai ola kala!!!Etrexa oli mera k twra boresa na sas diavasw.Polu ligo ta pate simera?Bam bam sas diavasa!!!Den pistevw na exei pesei i omada???:D:P

Emeis avrio fevgoume gia Sk.Kai ANUPOMONW!!!Na xefugoume ligo!Pame katw Gialova pou sas exw pei.Elpizw na mas kanei kalo dihmero na kanoume to banaki mas.

Asxeto,re koritsia mou vgainei aima sunexeia ap ta oula mou me to pou paw na plunw ta dontia mou..To xei pathei kamia sas?

Όπως είπανε κ τα κοριτσια είναι κλασικό σύμπτωμα! Εγώ δεν το έχω αλλά δεν σημαίνει κάτι αυτό! Μπορεί να εμφανιστεί μπορεί κ όχι! Καλό θα είναι να πάρεις μια οδοντόκρεμα ή για ευαίσθητα δόντια-ουλα ή αυτή της εγκυμοσύνης, νήμα ,κ κάποιο στοματικό διάλυμα (νομίζω έπαιρνα απιβιτα)

Να περάσετε υπέροχα, να χαλαρώσετε, να ξεκουραστείτε !! 

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

4 ώρες πρίν, Annou είπε:

Thank youuu!!Nai nai tha rwtisw!!Apla pragmatika den upoferetai!!Na perasete k eseis wraia to sk sas o,ti k an kanete!:wub:

Καλημέρα κορίτσι! 

Και γω ειχα λίγο αιμα οταν βουρτσιζα τα δόντια μου. Ο γιατρός μ είπε οτι ειναι φυσιολογικό και μου είπε να πάρω μαλακή οδοντόβουρτσα και μια ειδική οδοντόκρεμα. Τον ρώτησα αν πρέπει να παω οδοντίατρο αλλα μ είπε οχι εκτός και αν συντρέχει λόγος.!

Να περάσετε τέλεια!!! 

• Μου αρέσει 1

10 ώρες πρίν, Eva137 είπε:

Κορίτσια μου, γύρισα από τον εμβρυολόγο! Το αγοράκι μας είναι μια χαρά, υγιέστατος... είδαμε και τα προσόντα του να το σιγουρέψουμε, οπότε ηρέμησε ο μπαμπάς του!:wink: Δεν μπορέσαμε να δούμε πολύ καλά το προσωπάκι του, αλλά όλα τα όργανά του δείχνουν μια χαρά. Μου είπαν ότι ο πλακούντας είναι επίσης καλός και ο τράχηλος κλειστός όπως πρέπει (δεν το είδανε κολπικά, κοιλιακός ήταν μόνο ο υπέρηχος, αλλά κάπως το μετρήσανε). Το μόνο που δε μου άρεσε είναι ότι το μωρό φαίνεται περίπου μια εβδομάδα μεγαλύτερο από την ηλικία του (τώρα είναι περίπου 340 γρ), αλλά μου είπανε ότι είναι μικρή η διαφορά κ δε χρειάζεται να ανησυχώ ή να αλλάξω την διατροφή μου ή κάτι άλλο. Τώρα έχω ραντεβού σε 1 μήνα πάλι!

Α, χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες σήμερα!!

Και μένα τις τελευταίες μέρες με ενοχλεί η μέση μου (κάτι σαν πόνοι περιόδου), παρόλο που δεν κουράζομαι. Νομίζω είναι επειδή μεγάλωσε πολύ το μωρό και τεντώνεται η μήτρα. Το καταλαβαίνω και από την κοιλιά μου... έχει μεγαλώσει απότομα τις τελευταίες 7-10 μέρες!

Τώρα διάβασα το μνμ!!! Μπράβο ρε κορίτσι Είδες κ εσυ τον προσοντουχο σου και ηρεμησες.... τώρα σε ένα μήνα θα κανείς β επιπέδου; Δε θυμάμαι μπορεί να σε έχω ξανά ρωτήσει! 

SqfGp3.png

5 ώρες πρίν, Annou είπε:

Kalispera koritsia mou.Xronia polla se oses giortazoun k tous kontinous sas.Teleia poy eidate ta mwrakia sas k einai ola kala!!!Etrexa oli mera k twra boresa na sas diavasw.Polu ligo ta pate simera?Bam bam sas diavasa!!!Den pistevw na exei pesei i omada???:D:P

Emeis avrio fevgoume gia Sk.Kai ANUPOMONW!!!Na xefugoume ligo!Pame katw Gialova pou sas exw pei.Elpizw na mas kanei kalo dihmero na kanoume to banaki mas.

Asxeto,re koritsia mou vgainei aima sunexeia ap ta oula mou me to pou paw na plunw ta dontia mou..To xei pathei kamia sas?

Κι εγώ Annou μου, απ'τον δεύτερο μήνα, αφού έλεγα "Πότε πρόλαβε??". Μ'έστειλε σούμπιτη η μαία στην οδοντίατρό μου για ουλίτιδα εγκυμοσύνης, επιβεβαιώθηκε η διάγνωση και μου έδωσε μεσοδόντια (αυτά τα βουρτσάκια για ανάμεσα στα δόντια) και μια οδοντόκρεμα εγκυμοσύνης, πήρα αυτή της frezyderm με την ωραία συσκευασία! Έχω δει τεράστια διαφορά, αλλά μου πε να ξαναπάω ούτως ή άλλως τον 7ο-8ο μήνα για να δούμε πάλι πώς είμαι πριν γεννήσω.

Αυτά και να ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑΑΑ!

JeY7p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

@Annou να περάσετε τέλεια!Σήμερα έχει φτιάξει κι ο καιρός εδώ κάτω! Αχ κορίτσια πως μου αρέσει να κάνω βολτιτσες στην αμμο εκεί που σκάει το κύμα κ να χαζεύω κάτω από τν ήλιο !!!!

Οσο για τα ούλα...Ε ναι...άλλο ένα χαριτωμένο της εγκυμοσύνης! Εγώ παίρνω ανεξαρτήτως εγκυμοσύνης την aloedent της Optima, υπάρχει κ στα βιολογικά κ στα φαρμακεία κ μαλακή οδοντόβουρτσα! Από τν 2ο κι εγώ έχω αιματακι ενώ στη 1η εγκυμοσύνη από τν 6ο. Δν πρόλαβα να κάνω καθαρισμό, ίσως γι αυτό! Και τώρα δν θέλω να πάω...

Βρε κορίτσια να σας πω κάτι που με έχει προβληματίσει εμένα αυτές τις μέρες... λοιπόν, μυρίζει ο ιδρώτας μου! Ποτε δν είχα τέτοιο θέμα! Λέω θα είναι το αφρόλουτρο του κορρε μουφα( αν κ τα έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές)κ βάζω bioten που έβαζα κ πριν αλλά τα ίδια! Και φυσικά κάνω μπάνιο κάθε μέρα κ ντους ενδιάμεσα όταν ζεσταθω κ κρέμες μοσχομυριστες κ καθαρά ρούχα κάθε  μερα ! Το έχει καμία σαΣ παρατηρήσει?

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Καλημέρα!

@Annou να περάσετε τέλεια!Σήμερα έχει φτιάξει κι ο καιρός εδώ κάτω! Αχ κορίτσια πως μου αρέσει να κάνω βολτιτσες στην αμμο εκεί που σκάει το κύμα κ να χαζεύω κάτω από τν ήλιο !!!!

Οσο για τα ούλα...Ε ναι...άλλο ένα χαριτωμένο της εγκυμοσύνης! Εγώ παίρνω ανεξαρτήτως εγκυμοσύνης την aloedent της Optima, υπάρχει κ στα βιολογικά κ στα φαρμακεία κ μαλακή οδοντόβουρτσα! Από τν 2ο κι εγώ έχω αιματακι ενώ στη 1η εγκυμοσύνη από τν 6ο. Δν πρόλαβα να κάνω καθαρισμό, ίσως γι αυτό! Και τώρα δν θέλω να πάω...

Βρε κορίτσια να σας πω κάτι που με έχει προβληματίσει εμένα αυτές τις μέρες... λοιπόν, μυρίζει ο ιδρώτας μου! Ποτε δν είχα τέτοιο θέμα! Λέω θα είναι το αφρόλουτρο του κορρε μουφα( αν κ τα έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές)κ βάζω bioten που έβαζα κ πριν αλλά τα ίδια! Και φυσικά κάνω μπάνιο κάθε μέρα κ ντους ενδιάμεσα όταν ζεσταθω κ κρέμες μοσχομυριστες κ καθαρά ρούχα κάθε  μερα ! Το έχει καμία σαΣ παρατηρήσει?

Καλημέρα κορίτσι! Δεν εχω παρατήρησει κάτι τέτοιο ακομα τουλάχιστον.. Είναι φανερό ότι είναι λογω ορμονων.. Δε ξερω αν χρησιμοποιήσεις αφρόλουτρα χωρίς αρώματα με ουδετερα ph και κρεμες όχι τοσο βαριές ως προς τα άρωματα μήπως νιώσεις καλύτερα? 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια!!!

@Annou να περάσετε τέλεια και να το χαρείτε όσο πιο πολύ μπορείτε! 

Αυτό με τον ιδρώτα και τα ούλα δεν το έχω. Έχω άλλα όμως!:unsure:

Σήμερα έχω γιατρό το βράδυ κ άντε τώρα να περάσουν οι ώρες. Ευτυχώς θα αφήσει κ τον άντρα μου μέσα, δεν θέλει να χάσει τα προσόντα λεει:rolleyes: (αν τα δούμε)

• Μου αρέσει 5
  • Χαχα 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Απαλά αρώματα βάζω πάντα γτ δν αντέχω πολύ τις μυρωδιές κ ρούχα βαμβακερα, ειδικά αφού τις περισσότερες μερες είμαι σπιτι με πιτζάμες τη βγάζω. Θα κανω διαφορα πειραματα κ θα δω.

Just now, marianna1986 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

@Annou να περάσετε τέλεια και να το χαρείτε όσο πιο πολύ μπορείτε! 

Αυτό με τον ιδρώτα και τα ούλα δεν το έχω. Έχω άλλα όμως!:unsure:

Σήμερα έχω γιατρό το βράδυ κ άντε τώρα να περάσουν οι ώρες. Ευτυχώς θα αφήσει κ τον άντρα μου μέσα, δεν θέλει να χάσει τα προσόντα λεει:rolleyes: (αν τα δούμε)

Περιμένουμε νεα σου! Με το καλο να δεις το ανθρωπακι σου το μικρούλι!!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!

@Annou καλά να περάσεις κορίτσι μου, το ποοοοοοσο σε ζηλεύω δεν λέγεται!! το αίμα στα ούλα είναι το μόνο σύμπτωμα που δεν έχω , αλλά πολλές κοπέλες το έχουν εμφανίσει ..

@marianna1986 όλα καλά θα πάνε!!να δώσεις χαιρετίσματα στον φίλο της κόρης μου, και να τους πεις να κανονίσουν ρεντεβουδάκι στο ΡΕΑ!!:wub:

Βρε κορίτσια πως χάλασε έτσι ο καιρός και εγώ ετοιμάστηκα για ΣΟΥΚΟΥ στην εξοχή μέχρι και το μοναδικό σορτσακι που μου χωράει κατέβασα!!!

Πήγα το πρωί και 'έκανα εξετάσεις τοξόπλασμα και κυτταρομεγαλοϊου...

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!

@Annou καλά να περάσεις κορίτσι μου, το ποοοοοοσο σε ζηλεύω δεν λέγεται!! το αίμα στα ούλα είναι το μόνο σύμπτωμα που δεν έχω , αλλά πολλές κοπέλες το έχουν εμφανίσει ..

@marianna1986 όλα καλά θα πάνε!!να δώσεις χαιρετίσματα στον φίλο της κόρης μου, και να τους πεις να κανονίσουν ρεντεβουδάκι στο ΡΕΑ!!:wub:

Βρε κορίτσια πως χάλασε έτσι ο καιρός και εγώ ετοιμάστηκα για ΣΟΥΚΟΥ στην εξοχή μέχρι και το μοναδικό σορτσακι που μου χωράει κατέβασα!!!

Πήγα το πρωί και 'έκανα εξετάσεις τοξόπλασμα και κυτταρομεγαλοϊου...

Καλώς τη! Ετοιμαζόσουν για χαλαρό weekend ε; Χαχαχαχχα 

με κανα εξετάσεις κ εγώ τη Δευτέρα ευτυχώς αρνητικές όλα και το ζάχαρο μια χαρά...

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλώς τη! Ετοιμαζόσουν για χαλαρό weekend ε; Χαχαχαχχα 

με κανα εξετάσεις κ εγώ τη Δευτέρα ευτυχώς αρνητικές όλα και το ζάχαρο μια χαρά...

Άστα να πάνε και πήρα και μια χαρά που έστω 1 σορτάκι χωράει την κοιλούμπα μου!!

Δεν πειράζει θα πάω απλα να δω τους γονείς μου και να αράξω βεραντούλα!!!

αυτό έλειπε εσύ με τα fit κορίτσια σου να έχεις και ζάχαρο!!!

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Άστα να πάνε και πήρα και μια χαρά που έστω 1 σορτάκι χωράει την κοιλούμπα μου!!

Δεν πειράζει θα πάω απλα να δω τους γονείς μου και να αράξω βεραντούλα!!!

αυτό έλειπε εσύ με τα fit κορίτσια σου να έχεις και ζάχαρο!!!

Καλε πριν 2 χρόνια που παλινδρόμησε πρόσεχα περισσότερο κ μέχρι τον 3ο είχα κάνει 2 καμπύλες ζαχαρου. Καρφωτός διαβήτης.... 

• Λυπημένη/-ος 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλε πριν 2 χρόνια που παλινδρόμησε πρόσεχα περισσότερο κ μέχρι τον 3ο είχα κάνει 2 καμπύλες ζαχαρου. Καρφωτός διαβήτης.... 

όντως?εν τω μεταξύ εγώ είχα την εντύπωση οτι το ζάχαρο κύησης εμφανίζεται από τον 3ο και έπειτα..

Πωπω αυτή την εξέταση πολύ την σκέφτομαι, πότε την κάνουμε??γίνεται να λαδώσω την γιατρό και να γλυτώσω???:lol:

• Χαχα 3

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...