Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Κορίτσια μου, γύρισα από τον εμβρυολόγο! Το αγοράκι μας είναι μια χαρά, υγιέστατος... είδαμε και τα προσόντα του να το σιγουρέψουμε, οπότε ηρέμησε ο μπαμπάς του!:wink: Δεν μπορέσαμε να δούμε πολύ καλά το προσωπάκι του, αλλά όλα τα όργανά του δείχνουν μια χαρά. Μου είπαν ότι ο πλακούντας είναι επίσης καλός και ο τράχηλος κλειστός όπως πρέπει (δεν το είδανε κολπικά, κοιλιακός ήταν μόνο ο υπέρηχος, αλλά κάπως το μετρήσανε). Το μόνο που δε μου άρεσε είναι ότι το μωρό φαίνεται περίπου μια εβδομάδα μεγαλύτερο από την ηλικία του (τώρα είναι περίπου 340 γρ), αλλά μου είπανε ότι είναι μικρή η διαφορά κ δε χρειάζεται να ανησυχώ ή να αλλάξω την διατροφή μου ή κάτι άλλο. Τώρα έχω ραντεβού σε 1 μήνα πάλι!

Α, χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες σήμερα!!

Just now, Hliolousti said:

Φαινομενικά είμαστε στα μισά της κύησης και αφού περάσαμε το πρώτο αγχωτικό τριμηνο και δεν ειμαστε στα ζόρια του τελευταίου θα πρέπει να μην μας διακατέχει το άγχος αλλα να το απολαμβάνουμε!!!

Η ζωή μας θα αλλάξει όπως όλων των γυναικών που εκαναν παιδάκι(ή παιδάκια σε πολύδυμες κυήσεις)!

Ας είναι γερά τα μωράκια και όλα θα γίνουν αυτόματα!Είμαι σίγουρη!

Μέχρι τότε ας ζήσουμε το θαύμα γιατί θα έρθει ο καιρός που θα μας λείπουν οι κοιλιτσες μας και θα λέμε τί χαζή που ήμουν τότε και αγχωνομουν!:wub:

Εγώ τώρα πιο πολύ τη β επιπέδου σκέφτομαι να τελειώνει κι αυτή η διαδικασία σωστά και ωραία και τα άλλα τα αφήνω να με αγχωσουν αργότερα!

Πάντως εμένα σήμερα με έχει πεθάνει η μέση!Λες και ανοίγει!και δεν κουράστηκα σήμερα να πεις...νιώθω πως πονάω γτ κάτι γίνεται...κάποια διεργασία του οργανισμού

Και μένα τις τελευταίες μέρες με ενοχλεί η μέση μου (κάτι σαν πόνοι περιόδου), παρόλο που δεν κουράζομαι. Νομίζω είναι επειδή μεγάλωσε πολύ το μωρό και τεντώνεται η μήτρα. Το καταλαβαίνω και από την κοιλιά μου... έχει μεγαλώσει απότομα τις τελευταίες 7-10 μέρες!

• Μου αρέσει 9

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Eva137 είπε:

Κορίτσια μου, γύρισα από τον εμβρυολόγο! Το αγοράκι μας είναι μια χαρά, υγιέστατος... είδαμε και τα προσόντα του να το σιγουρέψουμε, οπότε ηρέμησε ο μπαμπάς του!:wink: Δεν μπορέσαμε να δούμε πολύ καλά το προσωπάκι του, αλλά όλα τα όργανά του δείχνουν μια χαρά. Μου είπαν ότι ο πλακούντας είναι επίσης καλός και ο τράχηλος κλειστός όπως πρέπει (δεν το είδανε κολπικά, κοιλιακός ήταν μόνο ο υπέρηχος, αλλά κάπως το μετρήσανε). Το μόνο που δε μου άρεσε είναι ότι το μωρό φαίνεται περίπου μια εβδομάδα μεγαλύτερο από την ηλικία του (τώρα είναι περίπου 340 γρ), αλλά μου είπανε ότι είναι μικρή η διαφορά κ δε χρειάζεται να ανησυχώ ή να αλλάξω την διατροφή μου ή κάτι άλλο. Τώρα έχω ραντεβού σε 1 μήνα πάλι!

Και μένα τις τελευταίες μέρες με ενοχλεί η μέση μου (κάτι σαν πόνοι περιόδου), παρόλο που δεν κουράζομαι. Νομίζω είναι επειδή μεγάλωσε πολύ το μωρό και τεντώνεται η μήτρα. Το καταλαβαίνω και από την κοιλιά μου... έχει μεγαλώσει απότομα τις τελευταίες 7-10 μέρες!

Συγχαρητήρια, τέλειος ο μπεμπακος σας, καλέ γιατί να σε αγχωνει;;κ εμένα η μπουμπού μου μια εβδομάδα μεγαλύτερη είναι ,είχα αγχωθει για το ζάχαρο αλλά τελικά έκανα εξετάσεις ήταν όλα κομπλέ!!

Just now, Jasmine@ είπε:

Χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν! 
πως είστε σήμερα; Εγώ έχω ένα άγχος από το πρωί, γενικως για τη γεννα πως θα είμαι που περνάει ο καιρός που θ αλλάξει η ζωή μας !

Μην μου αγχώνεσαι από τώρα, καλέ γι'αυτό έχουμε τοοοσα να αγχωθουμε, σημασία έχει να γεννηθούν γερά κ δυνατά τα μπεμπακια μας, κ όλα θα τα ξεπεράσουμε...με νεύρα ,με τσακωμούς με τους άντρες μας αλλά στο τέλος σημασία θα έχει να είμαστε μια οικογένεια αγαπημένη!!

• Μου αρέσει 2

C1JTp3.png

Just now, Eva137 είπε:

Κι εμένα είχε διάφορα και τις δύο φορές,μην ανησυχείς!

Μπράβο για το αντρακι σου! Όλα καλά να συνεχιστούν κ στο άλλο μισό της εγκυμοσύνης!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν! 
πως είστε σήμερα; Εγώ έχω ένα άγχος από το πρωί, γενικως για τη γεννα πως θα είμαι που περνάει ο καιρός που θ αλλάξει η ζωή μας !

Χρόνια Πολλά... Καλά και ευτυχισμένα σε όποιες μανούλες γιορτάζουν και στους αγαπημένους σας! @Jasmine@ Τις ίδιες ανησυχίες έχουμε.. Λίγο οι ορμόνες λίγο πιο άγνωστο αλλά όπως λέει και η @Hliolousti (όνομα και πράμα από θετική ενέργεια) θα την ψάχνουμε αυτή την εποχή! 

Just now, Hliolousti είπε:

Φαινομενικά είμαστε στα μισά της κύησης και αφού περάσαμε το πρώτο αγχωτικό τριμηνο και δεν ειμαστε στα ζόρια του τελευταίου θα πρέπει να μην μας διακατέχει το άγχος αλλα να το απολαμβάνουμε!!!

Η ζωή μας θα αλλάξει όπως όλων των γυναικών που εκαναν παιδάκι(ή παιδάκια σε πολύδυμες κυήσεις)!

Ας είναι γερά τα μωράκια και όλα θα γίνουν αυτόματα!Είμαι σίγουρη!

Μέχρι τότε ας ζήσουμε το θαύμα γιατί θα έρθει ο καιρός που θα μας λείπουν οι κοιλιτσες μας και θα λέμε τί χαζή που ήμουν τότε και αγχωνομουν!:wub:

Εγώ τώρα πιο πολύ τη β επιπέδου σκέφτομαι να τελειώνει κι αυτή η διαδικασία σωστά και ωραία και τα άλλα τα αφήνω να με αγχωσουν αργότερα!

Πάντως εμένα σήμερα με έχει πεθάνει η μέση!Λες και ανοίγει!και δεν κουράστηκα σήμερα να πεις...νιώθω πως πονάω γτ κάτι γίνεται...κάποια διεργασία του οργανισμού

Σε ευχαριστούμε για τα θετικά σου λόγια!! Χρειαζόμαστε αλληλοστηριξη σε αυτή τη φάση! Κ αυτά που είπες είναι ότι καλύτερο!

Κορίτσια εύχομαι σε όλες να περάσει και αυτό το τρίμηνο με επιτυχία και μόνο καλά να ακούμε για τα μωράκια μας!! 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Just now, Eva137 είπε:

Όλα τέλεια!!!κι εμένα μια βδομάδα μεγαλύτερη μου βγήκε αλλά μου είπε η γιατρός πως δεν είναι ανησυχητικο αυτό!!!

Με το καλό ο παίδαρος!!!!

• Μου αρέσει 1

Ttx1p3.png

8 ώρες πρίν, Suzukaki είπε:

Pregnacare καπως ετσι ω3 και κατι πολυβιταμινες.ειναι ολες σε ενα κουτι.ναι ο γιατρος μ ειπε να τις παρω.

Μπορώ να σου πώ ότι μετά από τη μικρή μου έρευνα, οι Pregnacare είναι οι καλύτερες προγεννητικές βιταμίνες μαζί με τις Prenatal Nutrients της Solgar ;)

JeY7p2.png

Just now, Eva137 είπε:

Ολα ακούγονται μια χαρά! Και μένα στην αυχενική μου είπαν ότι είναι μια βδ. Μεγαλύτερο! Να ησυχάσεις τώρα και να το ευχαριστηθείς! 

• Μου αρέσει 1

Kalispera koritsia mou.Xronia polla se oses giortazoun k tous kontinous sas.Teleia poy eidate ta mwrakia sas k einai ola kala!!!Etrexa oli mera k twra boresa na sas diavasw.Polu ligo ta pate simera?Bam bam sas diavasa!!!Den pistevw na exei pesei i omada???:D:P

Emeis avrio fevgoume gia Sk.Kai ANUPOMONW!!!Na xefugoume ligo!Pame katw Gialova pou sas exw pei.Elpizw na mas kanei kalo dihmero na kanoume to banaki mas.

Asxeto,re koritsia mou vgainei aima sunexeia ap ta oula mou me to pou paw na plunw ta dontia mou..To xei pathei kamia sas?

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

@Annou καλό τριήμερο σας εύχομαι! Να περάσετε ωραία και να ξεκουραστείς!

Αυτό με τα ούλα το έχω και εγώ και εμφανίστηκε τις τελευταίες 2 εβδομάδες. Νομίζω ότι δεν πρέπει να μας ανησυχεί γιατί το χω ακούσει κ από άλλες εγκυουλες. Λογικά είναι από αυτά τα περίεργα που συμβαίνουν στον οργανισμό μας. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Annou said:

Kalispera koritsia mou.Xronia polla se oses giortazoun k tous kontinous sas.Teleia poy eidate ta mwrakia sas k einai ola kala!!!Etrexa oli mera k twra boresa na sas diavasw.Polu ligo ta pate simera?Bam bam sas diavasa!!!Den pistevw na exei pesei i omada???:D:P

Emeis avrio fevgoume gia Sk.Kai ANUPOMONW!!!Na xefugoume ligo!Pame katw Gialova pou sas exw pei.Elpizw na mas kanei kalo dihmero na kanoume to banaki mas.

Asxeto,re koritsia mou vgainei aima sunexeia ap ta oula mou me to pou paw na plunw ta dontia mou..To xei pathei kamia sas?

Καλό σαβ/ακο!!! Να ξεκουραστείτε, να ξεφύγετε από την καθημερινότητα κ να κάνετε τα μπανάκια σας!:cool:

Αυτό που ματώνουν εύκολα τα ούλα είναι κλασικό σύμπτωμα εγκυμοσύνης. Εγώ δεν το έχω πάθει (ακόμα τουλάχιστον) παρόλο που γενικά έχω ευαίσθητα ούλα, αλλά η οδοντίατρος με είχε προειδοποιήσει και μου είχε κάνει καθαρισμό ακριβώς πριν την εξωσωματική καλού κακού. Μου είχε συστήσει να πάρω και ένα στοματικό διάλυμα αν το πάθω, αλλά δε θυμάμαι ποιό ήταν. Ρώτα τον οδοντίατρό σου ή σε κάποιο φαρμακείο αν έχουν να σου προτείνουν κάτι να σε βοηθήσει.

• Μου αρέσει 1

vNpVm5.png

Just now, Eva137 είπε:

Καλό σαβ/ακο!!! Να ξεκουραστείτε, να ξεφύγετε από την καθημερινότητα κ να κάνετε τα μπανάκια σας!:cool:

Αυτό που ματώνουν εύκολα τα ούλα είναι κλασικό σύμπτωμα εγκυμοσύνης. Εγώ δεν το έχω πάθει (ακόμα τουλάχιστον) παρόλο που γενικά έχω ευαίσθητα ούλα, αλλά η οδοντίατρος με είχε προειδοποιήσει και μου είχε κάνει καθαρισμό ακριβώς πριν την εξωσωματική καλού κακού. Μου είχε συστήσει να πάρω και ένα στοματικό διάλυμα αν το πάθω, αλλά δε θυμάμαι ποιό ήταν. Ρώτα τον οδοντίατρό σου ή σε κάποιο φαρμακείο αν έχουν να σου προτείνουν κάτι να σε βοηθήσει.

Thank youuu!!Nai nai tha rwtisw!!Apla pragmatika den upoferetai!!Na perasete k eseis wraia to sk sas o,ti k an kanete!:wub:

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Annou είπε:

Thank youuu!!Nai nai tha rwtisw!!Apla pragmatika den upoferetai!!Na perasete k eseis wraia to sk sas o,ti k an kanete!:wub:

Εγώ αγαπούλα μου το έχω αυτό με τα ούλα από τον 2ο μήνα κιόλας..άλλες μέρες πολύ άλλες όχι τόσο..όλα καλά όμως μη σε ανησυχεί!!

Να περάσετε σούπερ κ να μας πεις τα νέα σου μόλις γυρίσεις!!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...