Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Jasmine@ said:

Αχχχχ καμία δεν είναι ξύπνια απόψε να μου κάνει παρέα;;;

Εγώ είμαι ακόμα ξύπνια αλλά θα την πέσω σε λίγο... το πρωί επιτέλους έχω υπέρηχοοοο!!!:)

Αχ, βρε γιασεμάκι, πάλι αϋπνίες έχεις? Ελπίζω τουλάχιστον να μην έχεις αναγούλες και τα σχετικά...

• Μου αρέσει 3

vNpVm5.png

Just now, Eva137 είπε:

Εγώ είμαι ακόμα ξύπνια αλλά θα την πέσω σε λίγο... το πρωί επιτέλους έχω υπέρηχοοοο!!!:)

Αχ, βρε γιασεμάκι, πάλι αϋπνίες έχεις? Ελπίζω τουλάχιστον να μην έχεις αναγούλες και τα σχετικά...

Περιμένουμε τα νέα σου ! Καλή ξεκούραση!

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλημέρα! Τουαλέτα κ μετά μου βγήκε ο ύπνος σε βολεύομουν, μου έφταιγαν όλα καταλαβαίνεις!

Μαξιλαράκια έχεις δοκιμασει? Είναι σωτήρια! 

Και ίσως λίγο περπάτημα αν μπορείς το απόγευμα ?

Δυστυχώς είναι στο πρόγραμμα κ οι αϋπνίες.. εγώ έχω τον μεγάλο να με βγαζει οφ όλη μέρα,οπότε κοιμάμαι σαν πουλάκι(όσο με αφήνει φυσικά):P

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Μαξιλαράκια έχεις δοκιμασει? Είναι σωτήρια! 

Και ίσως λίγο περπάτημα αν μπορείς το απόγευμα ?

Δυστυχώς είναι στο πρόγραμμα κ οι αϋπνίες.. εγώ έχω τον μεγάλο να με βγαζει οφ όλη μέρα,οπότε κοιμάμαι σαν πουλάκι(όσο με αφήνει φυσικά):P

Ναι ναι έχω κ μαξιλαράκια.... αλλά αν μου βγει ο ύπνος πάει! Ευτυχώς κοιμάμαι κανα 2ωρο το μεσημέρι αλλιώς δε θα την πάλευα! Ρε να σε ρωτήσω εμένα ας πούμε μου είπε ο γιατρός να μη σηκώνω βάρος ως 5 κιλά. Εσυ που έχεις κ τον μικρό τι κανείς;

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Ναι ναι έχω κ μαξιλαράκια.... αλλά αν μου βγει ο ύπνος πάει! Ευτυχώς κοιμάμαι κανα 2ωρο το μεσημέρι αλλιώς δε θα την πάλευα! Ρε να σε ρωτήσω εμένα ας πούμε μου είπε ο γιατρός να μη σηκώνω βάρος ως 5 κιλά. Εσυ που έχεις κ τον μικρό τι κανείς;

Χαχαχαχαχαχα! Δεν τον σηκώνω συχνά αλλά συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια! Δε μπορώ να το αποφύγω τελείως .

Δε μου έχει πει κάτι συγκεκριμένο ο δικός μου ,εγώ όμως πάντα σήκωνα βάρη και λόγω δουλειάς οπότε ειμαι κ λίγο συνηθισμένη.. προσέχω να μη σηκώνω βέβαια και οταν το κάνω να το κάνω σωστά!

Ευτυχώς που κοιμάσαι κ μέσα στη μέρα. Είναι κ στον άνθρωπο αυτό με τον ύπνο!

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, Renez είπε:

Τι βιταμίνες κορίτσι? Το έχεις πει κ στο γιατρό σου ε?

Πως είσαι εσύ αγαπούλα? 

Pregnacare καπως ετσι ω3 και κατι πολυβιταμινες.ειναι ολες σε ενα κουτι.ναι ο γιατρος μ ειπε να τις παρω.

7 ώρες πρίν, Ninamc είπε:

Τελεια κοπελαρα λοιπν!

Πλ χαρηκα! Δν φανταζεσαι ποσο! Γερη καλοτυχη και κουκλαρα ευχομαι! Να πανε ολα τελεια στη ζωη της!

Να σου πω περιμενε κ μας , να μπουμε στο κινημα. Χαχαχα! @Christinα ετοιμασου!

Ροζαλιντες χαχαχαχαχαχαχα

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσι μου!!!!

Κι εσύ με το καλό να επιβεβαιώσεις  την κοριτσαρα σου να είναι γερή και όλα τα καλά να έχει!!!!

Όπα όπα βλέπω το κίνημα να φουντώνει!!!!!:tongue:

• Μου αρέσει 1

Ttx1p3.png

8 ώρες πρίν, Hliolousti είπε:

Ευχαριστώ πολύ!!!!αλλά όντως τσουτσουνακι ούτε κατά διάνοια!!!Κοριτσαρος σωστός γενίτσαρος χαχαχαχα!

Εκατοστά δεν θυμάμαι να μου ανέφερε,γραμμάρια όμως θυμάμαι 340γρ!!!

Ήταν το κάτι άλλο αυτή τη φορά!!!!το απόλαυσα!Ίσως γτ επιβεβαιώθηκε και το φύλο!!!!:tongue:

Ναι ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ συναίσθημα!!!!!Δεν έχω ζήσει στο ζωή μου κάτι που να του μοιάζει!!!Αχχχχ ευλογημένες είμαστε όλες μας κορίτσια!!!χαλάλι και οι εξετάσεις και ολα!!!!:P

Κορίτσια ενωμένα ποτέ νικημένα!!!!!!;)

Μπράβο κορίτσι μου!!!!!! Ποσο χαίρομαι! Με το καλό και στην Β επιπέδου τώρα!!!

• Ευχαριστώ 1

Just now, Anastasia05 είπε:

Χαχαχαχαχαχα! Δεν τον σηκώνω συχνά αλλά συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια! Δε μπορώ να το αποφύγω τελείως .

Δε μου έχει πει κάτι συγκεκριμένο ο δικός μου ,εγώ όμως πάντα σήκωνα βάρη και λόγω δουλειάς οπότε ειμαι κ λίγο συνηθισμένη.. προσέχω να μη σηκώνω βέβαια και οταν το κάνω να το κάνω σωστά!

Ευτυχώς που κοιμάσαι κ μέσα στη μέρα. Είναι κ στον άνθρωπο αυτό με τον ύπνο!

Εμένα λόγω δίδυμων κ από τις αιμορραγίες που είχα μου είπε το πολύ 5 κιλά κ γενικως να προσέχω δίπλά!
καλα κ πριν την εγκυμοσύνη αν μου έβγαινε ο ύπνος τέλος δε μπορούσα να ξανακοιμηθω

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...