Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Jasmine@ είπε:

Εγώ λέω να ψηφίσουμε! Εγώ κ το τζενακι ψηφίζουμε κορίτσι.... κ εγώ πιπί ξέρω των κοριτσιών! Μας μπέρδεψε η ηλιόλουστη!

Καλέ κ η ηλιόλουστη κορίτσι εννοεί, η μαντάμ Renez κάνει προπαγάνδα!!

@marianna1986 @elenioz μπράβο βρε κορίτσια πείτε τα κ εσεις!!

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, EugenJen είπε:

Μαρή τρελή, χροοοοονια τώρα πιπι λέμε των κοριτσιών!!! Τώρα άμα θες να μας τα αλλάξεις κ αυτο τι να πω, από εσένα όλα να τα περιμένουμε

Μα εμένα κουτάκι το λέει η μαμά μουυυυ:oops:

Δε ξέρετε εσείς!!:twisted:

Just now, Eva137 είπε:

Εγώ βρε παιδιά, πιπί ξέρω των αγοριών... των κοριτσιών το λέμε πουτί ή κάτι παρόμοιο. :unsure: Αχ αυτές οι διαφορές από περιοχή σε περιοχή! Αρετή μου, μη τους δίνεις σημασία, εμείς οι αγορομάνες ξέρουμε καλύτερα!:P

Ορίστε σωστός άνθρωπος κ μορφωμένος με ειδικότητα στη πουλολογια σαν του λόγου μου:tongue:

Just now, elenioz είπε:

Πιπι για τα αγόρια ;; :huh: Δεν το έχω ξανά ακούσει αυτό... Βρε τι παθαίνουμε με τα ελληνικά και τις εκατοντάδες λέξεις :tongue:

Και εμείς πάντως πιπι στα κορίτσια λέμε και στα αγόρια Λιλι, τσουτσου, τσουτσουνάκι κτλπ ^_^ 

Λιλι χαχαχαχα το είπα στον άντρα μου να γελάσουμε κ λέει πως έτσι του το έλεγε η μάνα του:P

Τελικά οι μανάδες φταίνε!!

Just now, Suzukaki είπε:

Το φανταζομαι πρεπει να ναι τελειο.τελικα η χοριακη 1808

Πολύ καλή κορίτσι μου,εγώ 5 εβδομάδων είχα 2700 χοριακη κ πήγα κ μια εβδομάδα μετά σκέψου γ υπέρηχο (που θα είχε ανέβει κι άλλο λογικά) κ είδα ένα στρογγυλό πράγματακι με την πιο γλυκιά κ δυνατή καρδούλα βέβαια:x 

Σημασία έχει πως ακόμη κ αν δε το βλέπεις ή δε το νιώθεις είναι εκεί,μέσα σου,κ παίρνει ήδη ζωή κ δύναμη από εσένα :x

Άρχισες φολικό οξύ?

• Χαχα 1

Just now, Renez είπε:

Μα εμένα κουτάκι το λέει η μαμά μουυυυ:oops:

Δε ξέρετε εσείς!!:twisted:

Ορίστε σωστός άνθρωπος κ μορφωμένος με ειδικότητα στη πουλολογια σαν του λόγου μου:tongue:

Λιλι χαχαχαχα το είπα στον άντρα μου να γελάσουμε κ λέει πως έτσι του το έλεγε η μάνα του:P

Τελικά οι μανάδες φταίνε!!

Πολύ καλή κορίτσι μου,εγώ 5 εβδομάδων είχα 2700 χοριακη κ πήγα κ μια εβδομάδα μετά σκέψου γ υπέρηχο (που θα είχε ανέβει κι άλλο λογικά) κ είδα ένα στρογγυλό πράγματακι με την πιο γλυκιά κ δυνατή καρδούλα βέβαια:x 

Σημασία έχει πως ακόμη κ αν δε το βλέπεις ή δε το νιώθεις είναι εκεί,μέσα σου,κ παίρνει ήδη ζωή κ δύναμη από εσένα :x

Άρχισες φολικό οξύ?

Ευχαριστω πολυ.κ εγω κοντευω τις 5 εβδ σε 3 μερες αλλα μεθαυριο μ πε να ξανακανω χοριακη.κ εγω καλη νομιζω ειναι.πινω σιδηρο που εχει μεσα πολυυυ πριν μεινω εγκυος κ με το που εμαθα οτι ειμαι ξεκινησα κ κατι βιταμινες που μ ειπαν

• Μου αρέσει 1

Just now, Suzukaki είπε:

Ευχαριστω πολυ.κ εγω κοντευω τις 5 εβδ σε 3 μερες αλλα μεθαυριο μ πε να ξανακανω χοριακη.κ εγω καλη νομιζω ειναι.πινω σιδηρο που εχει μεσα πολυυυ πριν μεινω εγκυος κ με το που εμαθα οτι ειμαι ξεκινησα κ κατι βιταμινες που μ ειπαν

Τι βιταμίνες κορίτσι? Το έχεις πει κ στο γιατρό σου ε?

Just now, Annou είπε:

Kalispera koritsia!!Hhhahahah klaiw me ta pipia k ta tsoutsounia.Pantws to koutaki den to eixa xanakousei :D.

Pipi koritsia,tsoutsouni agoria!

Alla to pipi to xrisimopoioun k gia agoria kamia fora!

Πως είσαι εσύ αγαπούλα? 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια.. Φιλολογος speaking... Πιπί (η κουτί ή πουτι) για κορίτσια τσουτσου τσουτσουνι λιλι για αγόρια.. Αλλα παω για πιπί μου=παω για τσισα, κατουρημα κλπ.. :mrgreen:

@Suzukaki όλα τα ακούω μια χαρά! Να χεις μια τέλεια εγκυμοσύνη!!! 

• Χαχα 5

Just now, Marti είπε:

Κορίτσια.. Φιλολογος speaking... Πιπί (η κουτί ή πουτι) για κορίτσια τσουτσου τσουτσουνι λιλι για αγόρια.. Αλλα παω για πιπί μου=παω για τσισα, κατουρημα κλπ.. :mrgreen:

Με το καλο σε ολες σας!!!

• Μου αρέσει 1

Χαχαχαχα με τα πιπια κ τα λιλια με τρελανατε...βρε κοπέλα μου πολύ ευφάνταστο κ το κουτάκι της μαμάς σου αλλά εμείς πιπι το ξέρουμε οι απλες χωριατοπουλες  !!! Αχαχαχαχ

@Hliolousti με το καλό κοπέλα μου, γερό μωράκι! Καλέ έλα λύσε μας τν απορία κι εσύ, βασανιζομαστε!!!

Κι εγώ που έχω  επιχειρηση στο όνομα μ δεν είχα πάρει τπτ πάντως,μόνο αυτό που πάει στο μαιευτήριο!

• Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Χαχαχαχα με τα πιπια κ τα λιλια με τρελανατε...βρε κοπέλα μου πολύ ευφάνταστο κ το κουτάκι της μαμάς σου αλλά εμείς πιπι το ξέρουμε οι απλες χωριατοπουλες  !!! Αχαχαχαχ

@Hliolousti με το καλό κοπέλα μου, γερό μωράκι! Καλέ έλα λύσε μας τν απορία κι εσύ, βασανιζομαστε!!!

Κι εγώ που έχω  επιχειρηση στο όνομα μ δεν είχα πάρει τπτ πάντως,μόνο αυτό που πάει στο μαιευτήριο!

Γμτ..κ μετά σου λεει να στηρίξουμε τους επιχειρηματίες κ τις μικρό επιχειρήσεις:twisted:

Κ εγώ παιδί θα κάνω κυριε!! Πφφφφ

Πραγματικά η @Hliolousti μας έκαψε κ έφυγε :P εκτός κ αν τα διαβάζει τόση ώρα κ γελάει μαζί μας!!!!:P

Just now, Marti είπε:

Α καλά!! Ότι μπήκε στη μέση κ η επιστήμη της φιλολογίας για τα κουτια-λιλια-πουλια με ξεπερνάει χαχαχαχα

Το κάψαμε :D

• Χαχα 4

Just now, Renez είπε:

Γμτ..κ μετά σου λεει να στηρίξουμε τους επιχειρηματίες κ τις μικρό επιχειρήσεις:twisted:

Κ εγώ παιδί θα κάνω κυριε!! Πφφφφ

Πραγματικά η @Hliolousti μας έκαψε κ έφυγε :P εκτός κ αν τα διαβάζει τόση ώρα κ γελάει μαζί μας!!!!:P

Α καλά!! Ότι μπήκε στη μέση κ η επιστήμη της φιλολογίας για τα κουτια-λιλια-πουλια με ξεπερνάει χαχαχαχα

Το κάψαμε :D

Να κάνουμε β επιπέδου να μπουν όλα στη θέση τους!!! Κουτιά,πιπια, τσουτσουνια,κουτσουνες κι όλα τα πουλιά!!

Πήγαμε θάλασσα σήμερα με τον λεβέντη μου κ τη μαμά μου κ παιξαμε με τα κουβαδάκια μας μέχρι να πέσει ο ήλιος.. μα τι ωραία ..:x

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Anastasia05 είπε:

Μαζί είχαμε συζητήσει για το επίδομα του ΙΚΑ όχι το επίδομα του ΟΑΕΔ. Για το επίδομα του ΟΑΕΔ δεν γνωρίζω ,δεν είχα πάρει κ τώρα θα κοιτάξω αν δικαιούμαι όταν πάω δουλειά.

Του ΙΚΑ βασίζεται στον μισθό του Δεκεμβρίου του προηγούμενου ετους

Να μιλήσεις με το ικα απευθείας θα σου πρότεινα εγώ ! Νομίζω το δικαιουσαι, εσύ δε θα γίνεις μάνα δηλαδή????

επειδή είχε προχωρήσει ο τοκετός δεν σε έπιανε? 

Όχι καλε. Αφού πέρασαν οι δυο ώρες μέχρι να γεννήσω και δεν είχα αλλαγή. Αλλά και μετά που με έραβε και είχε περάσει κι άλλη ώρα πάλι πόνεσα για τα καλά και αισθανόμουν τα πάντα! Αφού σκεφτομουν εκείνη την ώρα ότι τελικά δεν θα κάνω αλλο παιδί! Αλλά μετά από δυο μέρες τα είχα ξεχασει όλα! 

πρίν από 47 λεπτά , elenioz είπε:

Εμένα θα με ενδιέφερε πολύ μιας και είμαι και Πειραιά! 

@Hliolousti Τι καλαααα :x:x Δεν είναι τέλειο που έχει αρχίσει να φαίνεται και πιο καθαρά το προσωπάκι του;

Και εμένα μου έγραψε ξανά, κάθε μήνα δεν την γλυτώνω :grin:

Γράψε στο γκουγκλ το παρακάτω και θα τα βρεις ολα! Αν χρειαστεις κάτι αλλο πες μου! 

• Δωρεάν μαθήματα ανώδυνου τοκετού στο Κέντρο Υγείας Αγίας Σοφίας 
1 ώρα πρίν, Eva137 είπε:

Πάντως κορίτσια σας διαβάζω που το γράφετε εδώ, αλλά εγώ στον υπέρηχο της 8ης εβδομάδας είδα σχηματισμένο μωράκι. Το κεφάλι του ήταν λίγο περίεργο βέβαια (πολύ φουσκωμένο μέτωπο) και ο λαιμός ήταν πολύ κοντός, αλλά είχε σώμα κανονικού μωρού. Έχω τραβήξει και βιντεάκι που κλωτσάει τα ποδαράκια του... μακάρι να μπορούσα να σας το δείξω!:)

Αυτό και μένα με τρομάζει λίγο. Η φίλη-κουμπάρα μου, όταν πήγε να γεννήσει, το μωρό είχε ήδη πάρει καλή θέση (ήταν και μικρό σε μέγεθος που γενικά βοηθάει), αλλά πρέπει να έκανε κάτι λάθος ο αναισθησιολόγος γιατί αντί να μουδιάσει από την μέση και κάτω μούδιασε πάνω από τη μέση, με αποτέλεσμα και να πονάει κάτω κανονικά και να μη μπορεί να σπρώξει καλά. Τελικά, μετά από πολλή προσπάθεια, της πήρανε το μωρό με πιάστρα/τσιμπίδα/λαβίδα (δε ξέρω αν το λέω σωστά), αλλά λέει ότι ήταν τραυματική εμπειρία και γι'αυτό κυρίως φοβάται και δε θέλει να κάνει άλλα παιδιά τώρα. Εν τω μεταξύ, θα γεννήσω κι εγώ στο ίδιο νοσοκομείο, και τα σκέφτομαι λίγο και αυτά τώρα.:wacko:

Πω πω τι της έλαχε της κοπέλας. Ελπίζω να το ξεπεράσει σύντομα και να κανει όσα παιδάκια θέλει χωρίς αλλα προβλήματα!

• Λυπημένη/-ος 2

Just now, P.L.L. είπε:

Όχι καλε. Αφού πέρασαν οι δυο ώρες μέχρι να γεννήσω και δεν είχα αλλαγή. Αλλά και μετά που με έραβε και είχε περάσει κι άλλη ώρα πάλι πόνεσα για τα καλά και αισθανόμουν τα πάντα! Αφού σκεφτομουν εκείνη την ώρα ότι τελικά δεν θα κάνω αλλο παιδί! Αλλά μετά από δυο μέρες τα είχα ξεχασει όλα! 

Γράψε στο γκουγκλ το παρακάτω και θα τα βρεις ολα! Αν χρειαστεις κάτι αλλο πες μου! 

• Δωρεάν μαθήματα ανώδυνου τοκετού στο Κέντρο Υγείας Αγίας Σοφίας 

Στα ράμματα κατάλαβα κι εγώ αρκετά...

Μακάρι αυτή τη φορά να μη γίνει έτσι κι όλα να κυλήσουν με λιγότερο πόνο:)

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Στα ράμματα κατάλαβα κι εγώ αρκετά...

Μακάρι αυτή τη φορά να μη γίνει έτσι κι όλα να κυλήσουν με λιγότερο πόνο:)

Ας είναι μωρε καλά α παιδάκια μας κι όλα τα αλλα θα τα ξεχάσουμε αμέσως!

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Τι βιταμίνες κορίτσι? Το έχεις πει κ στο γιατρό σου ε?

Πως είσαι εσύ αγαπούλα? 

Agapi mou!!Mia xara!!Simera oli mera douleia k akoma full sto site.!!Eniwsa k ton bebako simera k iremisa!Oli mera i koilia kouniotan!Elaxista men alla kouniotan!:wub:

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...