Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Alex@ είπε:

Είμαι δημόσιος υπάλληλος κ λειτουργεί διαφορετικα δυστυχώς, δεν δέχονται από ιδιώτη γιατρό 

Ε τότε μπορείς από οποίο νοσοκομείο θες . Μπορείς να πηγαίνεις στο νοσοκομείο που θα γεννήσεις Κ να στα γράφουν. Δεν χρειάζετε να είναι το ίδιο που πήγες αρκεί να είναι ένα νοσοκομείο ιδιωτικό ή δημόσιο από όσο ξέρω.  

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, EugenJen είπε:

ααααααααααα μπράβο ,και λέω πως μου είχε κολλήσει το 2019? το επίδομα του ΟΑΕΔ συμπληρώνει την διαφορά του ΙΚΑ από τον μισθό σου..Για να πάρεις από ΟΑΕΔ πρέπει να έχεις 200  μέρες εργασίας στα 2 τελευταία έτη μου είπε και να έχεις και ενεργή σχέση εργασίας κατα την άδεια ...

@Renez σίγουρα δικαιούσαι κ εσύ κάποια επιδόματα, αυτό που ξέρω 1000% είναι οτι θα πληρώνεις μειωμένες εισφορές  ΕΦΚΑ για ένα έτος από την γέννα, αλλά και κάποια επιδόματα σίγουρα θα τα πάρεις...για εμένα καλύτερα να μιλήσεις κατευθειάν με το ΕΦΚΑ γιατί αν η λογίστρια δεν έχει ασχοληθεί πρόσφατα με το θέμα δεν θα ξέρει και εκείνη να σου πει ακριβώς!!

Τα ίδια δηλαδή που ισχύουν για τα επιδοματα κυοφορίας-λοχειας του ΙΚΑ! Εντάξει ,δεν το δικαιούμαι, μου λύθηκε η απορία!!:P

Just now, Renez είπε:

Ναι σωστό αυτό..εντάξει λοιπόν!! Θα το βάλω κ αυτό στο πρόγραμμα..πφφφ κ την άλλη εβδομάδα εχω κ να πάρουν τα χαλιά κ να πάρει μεταφορική τα πράγματα που είχα στο δωματίου του παιδιού να τα πάω στην αποθήκη στη μαμά μου..

Από τη μια βαριέμαι από την άλλη θέλω να φύγουν από τη μέση γιατί πάει ο καιρός..σε 1.5 εβδομάδα περίπου έχουμε Β επιπέδου..

Να ξεκινήσεις να το φτιάχνεις! Να βάλεις μέσα τα πράγματα του νινιου!;)

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Anastasia05 είπε:

Τα ίδια δηλαδή που ισχύουν για τα επιδοματα κυοφορίας-λοχειας του ΙΚΑ! Εντάξει ,δεν το δικαιούμαι, μου λύθηκε η απορία!!:P

Να ξεκινήσεις να το φτιάχνεις! Να βάλεις μέσα τα πράγματα του νινιου!;)

Αχχχχ αυτό θέλω σιγά σιγά!! Να το αδειάσω,έπειτα το βάψω κ να βάλω κουρτίνες κ σιγά σιγά από Ιούλη με τις εκπτώσεις που είπαμε να πάρω κούνια κτλ..αχχχ..:wub:

Καλέ ποιος θα μου έλεγε πριν ενα χρόνο ότι αντί να με νοιάζει ποιο μπικίνι θα πάρω φέτος με ασορτι καυτανι κ σε πόσα κοκτέιλ θα φάω τα λεφτακια μου,ζαχαρωνω βρεφικά έπιπλα κ ρουχαλακια κ θέλω με όλη μου τη καρδιά να χαλάσω όλα μου τα λεφτά εκεί!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Just now, Renez said:

Μαναρακι μου 30ετιας πλέον καλά είναι..δλδ θα είναι του 90' η πολυκατοικία οκ..σκέψου πως στην Αθήνα υπάρχουν άπειρες του 60'-70' αλλά με τη κατάλληλη βέβαια ανακαίνιση στα διαμερίσματα είναι σούπερ :-) εμας είναι του 84' η πολυκατοικία κ το διαμέρισμα το έχει ανακαινίσει τόσο που είναι σαν σημερινό..

Οπότε κάτι θα βρεις που να σας ταιριάζει :-)

τωρα για το πετρέλαιο έχεις δίκιο..κ στην Αθήνα λίγοι το ανάβουν..εγώ θα φανώ γκρινιάρα αλλά έχουμε το άλλο άκρο!! Είναι μια γυναίκα άρρωστη στη πολυκατοικία +3-4 διαμερίσματα με ηλικιωμένους (ευκατάστατους βέβαια) κ έχουν το αέρια ανοιχτό 11ωρες την ημέρα!!! Ναι ναι καλά διαβάσατε!! Κ εμείς με 12 ώρες δουλειάς σιγά που το χαιρομασταν κ δίναμε κ 150αρια σε κοινόχρηστα.. τουλάχιστον τώρα με τον μπέμπη κάτι θα πιάσει τόπο..

Ναι ναι όσο πάρεις εσύ για τα ανώδυνα θα πάρω κ εγώ!! Αφού είσαι φίλη μου εσύ πλέον σε ξέρω εγώ...:tongue:

Μαρή εσύ δεν είσαι σε λογιστηριο? Εγώ πόνταρα ότι εσύ θα μας ενημερώνεις με άδειες κ τι δικαιούμαστε:blink:

Άμα σ αρέσει το λούτρινο που λες πάρτο χωρίς δεύτερη σκέψη!! Είτε θα το έχεις στη κούνια διακοσμητικό όταν δεν κοιμάται η μπέμπα είτε κάπου στο δωμάτιο σε κάποιο ράφι πχ η πάνω στο κουρτινόξυλο(αν έχεις αυτό που εξέχει..)

Μμμμ θες κ διακοπές εσύ με τη κοιλουμπα στο στόμα!! Σπίτι μαζί μου!! :mrgreen:

Ναι βρε είσαι πολυυυ νωρίς ακόμη..εγώ σκεψου για πρώτο υπέρηχο πήγα 6εβ κ κάτι ημερών για να ακούσουμε κ καρδούλα..

Όλα καλά είναι :-) χορισκη όμως γιατί σου είπε να κάνεις ? :-/

Επίσης καλό μου χωρίς να το λέω για να σε απογοητεύσω μέχρι να κάνεις κ την αυχενική (12 εβδομάδων δλδ περίπου σε 2 μήνες από τώρα..) θα βλέπεις ακόμη μια μαύρη τελίτσα..άντε σαν μικροί γυρινο..

Παιδάκι σχηματισμένο θα δεις ξαφνικά στην αυχενική κ εκεί θα είναι που θα τρελαθείς :x

Πάντως κορίτσια σας διαβάζω που το γράφετε εδώ, αλλά εγώ στον υπέρηχο της 8ης εβδομάδας είδα σχηματισμένο μωράκι. Το κεφάλι του ήταν λίγο περίεργο βέβαια (πολύ φουσκωμένο μέτωπο) και ο λαιμός ήταν πολύ κοντός, αλλά είχε σώμα κανονικού μωρού. Έχω τραβήξει και βιντεάκι που κλωτσάει τα ποδαράκια του... μακάρι να μπορούσα να σας το δείξω!:)

Just now, P.L.L. said:

Δε με έπιασε όχι. Και δεν το ήξερα κιολας ότι μπορεί να συμβεί αυτό. Αλλά εκείνη την ώρα δεν είχα καιρό για κουβέντες! 

Αυτό και μένα με τρομάζει λίγο. Η φίλη-κουμπάρα μου, όταν πήγε να γεννήσει, το μωρό είχε ήδη πάρει καλή θέση (ήταν και μικρό σε μέγεθος που γενικά βοηθάει), αλλά πρέπει να έκανε κάτι λάθος ο αναισθησιολόγος γιατί αντί να μουδιάσει από την μέση και κάτω μούδιασε πάνω από τη μέση, με αποτέλεσμα και να πονάει κάτω κανονικά και να μη μπορεί να σπρώξει καλά. Τελικά, μετά από πολλή προσπάθεια, της πήρανε το μωρό με πιάστρα/τσιμπίδα/λαβίδα (δε ξέρω αν το λέω σωστά), αλλά λέει ότι ήταν τραυματική εμπειρία και γι'αυτό κυρίως φοβάται και δε θέλει να κάνει άλλα παιδιά τώρα. Εν τω μεταξύ, θα γεννήσω κι εγώ στο ίδιο νοσοκομείο, και τα σκέφτομαι λίγο και αυτά τώρα.:wacko:

vNpVm5.png

Γεια σας κορίτσια!!!!

Μόλις γυρίσαμε από τον υπέρηχο!

Και ναι λοιπόν έχουμε πιπι!:tongue:

Επιτέλους μας το έδειξε ολοφάνερα!!!όλα καλά μας είπε η γιατρός και σε 3 βδομάδες έχουμε τη β επιπέδου!!!

Επίσης μου έγραψε και εξετάσεις για τρίτη φορά παρακαλώ!έτσι προληπτικά είπε για να είμαστε καλυμμένοι....

Έγινε ένα ολοκληρωμένο νινι με τα όλα του σας λέω!Είμαι τρελαμενη!!!!

• Μου αρέσει 10

Ttx1p3.png

Just now, Hliolousti είπε:

Γεια σας κορίτσια!!!!

Επιτέλους μας το έδειξε ολοφάνερα!!!όλα καλά μας είπε η γιατρός και σε 3 βδομάδες έχουμε τη β επιπέδου!!!

Επίσης μου έγραψε και εξετάσεις για τρίτη φορά παρακαλώ!έτσι προληπτικά είπε για να είμαστε καλυμμένοι....

Μπράβο κοριτσάρα μου με το τσουτσουνακι σας!!! Πάω να σας καθαρογραψω!!!

Πόσα εκατοστά είναι? Εμένα η εφαρμογή (που πάντα συνεπεφτε με το ύψος που μου έλεγε ο γιατρός μου..)λέει πως τώρα θα είναι γύρω στα 25!!!!! Ολόκληρο ανθρωπάκι απίστευτο!!

Συγγνώμη,τώρα το σκέφτηκα...πιπι εννοείς κουτάκι?????

Μη γελάς εσύ κακιασμενη φίλη @Jasmine@ και εξήγησε μου τι είναι το πιπι????

• Χαχα 6

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Μαναρακι μου 30ετιας πλέον καλά είναι..δλδ θα είναι του 90' η πολυκατοικία οκ..σκέψου πως στην Αθήνα υπάρχουν άπειρες του 60'-70' αλλά με τη κατάλληλη βέβαια ανακαίνιση στα διαμερίσματα είναι σούπερ :-) εμας είναι του 84' η πολυκατοικία κ το διαμέρισμα το έχει ανακαινίσει τόσο που είναι σαν σημερινό..

τωρα για το πετρέλαιο έχεις δίκιο..κ στην Αθήνα λίγοι το ανάβουν..εγώ θα φανώ γκρινιάρα αλλά έχουμε το άλλο άκρο!! Είναι μια γυναίκα άρρωστη στη πολυκατοικία +3-4 διαμερίσματα με ηλικιωμένους (ευκατάστατους βέβαια) κ έχουν το αέρια ανοιχτό 11ωρες την ημέρα!!! Ναι ναι καλά διαβάσατε!! Κ εμείς με 12 ώρες δουλειάς σιγά που το χαιρομασταν κ δίναμε κ 150αρια σε κοινόχρηστα.. τουλάχιστον τώρα με τον μπέμπη κάτι θα πιάσει τόπο..

Ναι ναι όσο πάρεις εσύ για τα ανώδυνα θα πάρω κ εγώ!! Αφού είσαι φίλη μου εσύ πλέον σε ξέρω εγώ...:tongue:

Μαρή εσύ δεν είσαι σε λογιστηριο? Εγώ πόνταρα ότι εσύ θα μας ενημερώνεις με άδειες κ τι δικαιούμαστε:blink:

Άμα σ αρέσει το λούτρινο που λες πάρτο χωρίς δεύτερη σκέψη!! Είτε θα το έχεις στη κούνια διακοσμητικό όταν δεν κοιμάται η μπέμπα είτε κάπου στο δωμάτιο σε κάποιο ράφι πχ η πάνω στο κουρτινόξυλο(αν έχεις αυτό που εξέχει..)

Ναι βρε είσαι πολυυυ νωρίς ακόμη..εγώ σκεψου για πρώτο υπέρηχο πήγα 6εβ κ κάτι ημερών για να ακούσουμε κ καρδούλα..

Επίσης καλό μου χωρίς να το λέω για να σε απογοητεύσω μέχρι να κάνεις κ την αυχενική (12 εβδομάδων δλδ περίπου σε 2 μήνες από τώρα..) θα βλέπεις ακόμη μια μαύρη τελίτσα..άντε σαν μικροί γυρινο..

Παιδάκι σχηματισμένο θα δεις ξαφνικά στην αυχενική κ εκεί θα είναι που θα τρελαθείς :x

Εστω να ναι γεματος ο σακος.1808 η χοριακη.

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Πόσα εκατοστά είναι? Εμένα η εφαρμογή (που πάντα συνεπεφτε με το ύψος που μου έλεγε ο γιατρός μου..)λέει πως τώρα θα είναι γύρω στα 25!!!!! Ολόκληρο ανθρωπάκι απίστευτο!!

Μαρή τρελή, χροοοοονια τώρα πιπι λέμε των κοριτσιών!!! Τώρα άμα θες να μας τα αλλάξεις κ αυτο τι να πω, από εσένα όλα να τα περιμένουμε

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 4

C1JTp3.png

Just now, P.L.L. είπε:

Μετά με ρωτούσαν αν είχα πάρει μαθήματα γιατί λέει φαινόταν. Αν δε σε έχουν μάθει να κανεις εξωθησεις σπας αγγεία στο πρόσωπο σφίγγεσαι και γενικά χαλάς την ενέργεια σου αλλου! Εγώ τα έκανα σε μια μαια στον Πειραιά. Δωρεάν. Αν θέλετε να σας πω. 

Εμένα θα με ενδιέφερε πολύ μιας και είμαι και Πειραιά! 

@Hliolousti Τι καλαααα :x:x Δεν είναι τέλειο που έχει αρχίσει να φαίνεται και πιο καθαρά το προσωπάκι του;

Και εμένα μου έγραψε ξανά, κάθε μήνα δεν την γλυτώνω :grin:

• Μου αρέσει 1

Just now, Hliolousti είπε:

Γεια σας κορίτσια!!!!

Μπράβο κορίτσι μου!!! Έτσι να δυναμώνουν τα κορίτσια, γιατί μερικές μερικές εδώ γκουχου γκουχου θέλουν να μας αλλάξουν τα δεδομένα!!! @Renez

• Χαχα 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen said:

Μαρή τρελή, χροοοοονια τώρα πιπι λέμε των κοριτσιών!!! Τώρα άμα θες να μας τα αλλάξεις κ αυτο τι να πω, από εσένα όλα να τα περιμένουμε

Εγώ βρε παιδιά, πιπί ξέρω των αγοριών... των κοριτσιών το λέμε πουτί ή κάτι παρόμοιο. :unsure: Αχ αυτές οι διαφορές από περιοχή σε περιοχή! Αρετή μου, μη τους δίνεις σημασία, εμείς οι αγορομάνες ξέρουμε καλύτερα!:P

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

Just now, Eva137 είπε:

Εγώ βρε παιδιά, πιπί ξέρω των αγοριών... των κοριτσιών το λέμε πουτί ή κάτι παρόμοιο. :unsure: Αχ αυτές οι διαφορές από περιοχή σε περιοχή! Αρετή μου, μη τους δίνεις σημασία, εμείς οι αγορομάνες ξέρουμε καλύτερα!:P

Ορίστε κ η άλλη κιουρια...αγορομανες παιδί μου τι να πεις;;λοιπόν να τα βάλουμε σε μια σειρά, πιπι κοριτσιών , τσουτσου αγοριών ,:P

C1JTp3.png

Just now, Renez είπε:

Just now, EugenJen είπε:

Εγώ λέω να ψηφίσουμε! Εγώ κ το τζενακι ψηφίζουμε κορίτσι.... κ εγώ πιπί ξέρω των κοριτσιών! Μας μπέρδεψε η ηλιόλουστη!

SqfGp3.png

πρίν από 28 λεπτά , Renez είπε:

Το φανταζομαι πρεπει να ναι τελειο.τελικα η χοριακη 1808

Πιπι για τα αγόρια ;; :huh: Δεν το έχω ξανά ακούσει αυτό... Βρε τι παθαίνουμε με τα ελληνικά και τις εκατοντάδες λέξεις :tongue:

Και εμείς πάντως πιπι στα κορίτσια λέμε και στα αγόρια Λιλι, τσουτσου, τσουτσουνάκι κτλπ ^_^ 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...