Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Suzukaki said:

Δεν περναει ρε κοριτσι ο καιρος περασα μια εβδ μεσα στο αγχος για να παω κ να δω μια τελεια κ να μην ξερει να μ πει αν οντως ειναι σακος.πφφφφ βασανο!!!εντωμεταξυ θα ξερω το απογ την χοριακη  αν ειναι στο 1500 δ θα επρεπε να φαινεται ξεκαθαρα ο σακος;

Είναι λογικό να αγχώνεσαι, δεν φαντάζεσαι πόσο σε καταλαβαίνω, αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς. Εγώ να φανταστείς την 7η εβδομάδα είχα κάνει υπέρηχο και δεν καταφέραμε να δούμε τίποτα (ήταν κοιλιακός, όχι κολπικός βέβαια στην δική μου περίπτωση, γι'αυτό εν μέρει) και απλά ήλπιζα ότι για να ανέβαιναν οι χοριακές κ να μην είχα αιμορραγίες/πόνους μάλλον όλα πηγαίνανε καλά. Ε λοιπόν, την επόμενη εβδομάδα (8η) που ξαναπήγα για υπέρηχο, όχι απλά είδαμε σάκο, αλλά είδαμε ένα ολόκληρο μωράκι να χτυπάει δυνατά η καρδούλα του κ να κλωτσάει τα ποδαράκια του! Δε θα το ξεχάσω αυτό το συναίσθημα. Γι'αυτό σου λέω, κάνε υπομονή, πρώτα τις χοριακές και μετά πάλι υπέρηχο και θα τα δεις όλα σιγά σιγά!

• Μου αρέσει 1

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Christinα είπε:

Μόλις είδα ότι το mothe..aby έχει 40% στα βρεφικά ρούχα! Δν μπήκα στο site να δω τι παίζει. Ρίξτε μια μια ματιά αν έχετε χρόνο.

Αχ τι να σου πω δεν ξέρω! Αυτή η αγωνία δεν ελέγχεται το ξέρω... Κορίτσι μου στη θεωρία όλα καλα, αλλά όλες μέσα μας αγωνιουμαι κάθε μέρα κ σε νιώθουμε! Προσπάθησε να απασχολήσεις το μυαλό σ με κατι άλλο κ μόνο θετικές σκέψεις!

Xθες παρήγγειλα κάτι τέλεια φορμάκια για την μπέμπα μιας φίλης 9μηνών, αλλά για εμάς τα νεογέννητα δεν έχει πολλά σχέδια :-(

Just now, Eva137 είπε:

Αχ, τίποτα δεν είναι σίγουρο κορίτσια. Συνήθως οι πρώτες γέννες κρατάνε αρκετές ώρες (μια φίλη μου πριν λίγα χρόνια προσπαθούσε για πάνω από 24 ώρες κ τελικά της το πήρανε με καισαρική), αλλά ποτέ δε ξέρεις. Η κουνιάδα μου όχι επισκληρίδιο, τίποτα δε πρόλαβε να κάνει, ίσα που προλάβανε να την βγάλουνε από το φορείο, και μια άλλη φίλη μου την αφήσαμε χαλαρή στην κλινική στο δωμάτιό της για κάνα μισάωρο για να πάμε να πάρουμε καφέ κ ένα δωράκι (είχανε σπάσει τα νερά της αλλά δεν είχανε αρχίσει ακόμα πόνοι/συσπάσεις) και όταν επιστρέψαμε είχε ήδη γεννήσει!

Παναγίιιιιτσα μου, καλέ ο κουνιάδος μου μας έλεγε οτι όταν πήγαν με ραντεβού αυτοι , σκάει μύτη μια γυναίκα 6 η ωρα το πρωί και φώναζε οτι έπιανε το κεφαλι του μωρού, ε 15 λεπτά μετά φωνάζουν τον άντρα της οτι ολα οκ το παιδί γεννήθηκε!!!

άσχετο αλλά έχω την περιέργεια τι ώρα είναι τώρα σε εσένα???

@Mariamaraki Σήμερα έβαλα τα καινούργια αερόστατα σουτιεν μου :D πολύ μαλακά και άνετα, από h &m πήρα και δυο φορεματάκια τέλεια όλα , απλά μου ήρθαν 12 μέρες μετά την παραγγελία αργούν πολύ τα άτιμα..

@Suzukaki κορίτσι μου μην σε πιάνει το άγχος, είναι πολύ αρχή ακόμα, και εγώ επειδή έκανα το τεστ πριν την καθυστέρηση , επειδή παρακολουθούσα ωορρηξία περίμενα μέχρι να πάω στην γιατρό και στην αρχή πήγαμε και είδαμε και εμείς κουκιδίτσα , θυμάμαι μου είπε η γιατρός οτι δεν ξέρουμε σίγουρα αλλά εγώ θα σου πω ανεπίσημα  οτι κάτι βλέπω ....υπομονή, θα έρθει ο καιρός που θα έχεις και εσύ φουσκωμένη κοιλίτσα και θα λες πότε πέρασαν οι μήνες???

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Just now, Eva137 είπε:

Είναι λογικό να αγχώνεσαι, δεν φαντάζεσαι πόσο σε καταλαβαίνω, αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς. Εγώ να φανταστείς την 7η εβδομάδα είχα κάνει υπέρηχο και δεν καταφέραμε να δούμε τίποτα (ήταν κοιλιακός, όχι κολπικός βέβαια στην δική μου περίπτωση, γι'αυτό εν μέρει) και απλά ήλπιζα ότι για να ανέβαιναν οι χοριακές κ να μην είχα αιμορραγίες/πόνους μάλλον όλα πηγαίνανε καλά. Ε λοιπόν, την επόμενη εβδομάδα (8η) που ξαναπήγα για υπέρηχο, όχι απλά είδαμε σάκο, αλλά είδαμε ένα ολόκληρο μωράκι να χτυπάει δυνατά η καρδούλα του κ να κλωτσάει τα ποδαράκια του! Δε θα το ξεχάσω αυτό το συναίσθημα. Γι'αυτό σου λέω, κάνε υπομονή, πρώτα τις χοριακές και μετά πάλι υπέρηχο και θα τα δεις όλα σιγά σιγά!

Δικιο εχεις.σημερα συνειδητοποιησα ποσο νωρις ειναι.τλχ φαινοταν κατι μια πολυυυυ μικρη κουκιδιτσα.το εμαθα κ πολυ νωρις( 3 εβδομαδες ) απο την μια καλο γτ προσεχεις πιο νωρις απο την αλλη τρως οοοολη την αναμονη.

Just now, EugenJen είπε:

Xθες παρήγγειλα κάτι τέλεια φορμάκια για την μπέμπα μιας φίλης 9μηνών, αλλά για εμάς τα νεογέννητα δεν έχει πολλά σχέδια :-(

Παναγίιιιιτσα μου, καλέ ο κουνιάδος μου μας έλεγε οτι όταν πήγαν με ραντεβού αυτοι , σκάει μύτη μια γυναίκα 6 η ωρα το πρωί και φώναζε οτι έπιανε το κεφαλι του μωρού, ε 15 λεπτά μετά φωνάζουν τον άντρα της οτι ολα οκ το παιδί γεννήθηκε!!!

@Mariamaraki Σήμερα έβαλα τα καινούργια αερόστατα σουτιεν μου :D πολύ μαλακά και άνετα, από h &m πήρα και δυο φορεματάκια τέλεια όλα , απλά μου ήρθαν 12 μέρες μετά την παραγγελία αργούν πολύ τα άτιμα..

@Suzukaki κορίτσι μου μην σε πιάνει το άγχος, είναι πολύ αρχή ακόμα, και εγώ επειδή έκανα το τεστ πριν την καθυστέρηση , επειδή παρακολουθούσα ωορρηξία περίμενα μέχρι να πάω στην γιατρό και στην αρχή πήγαμε και είδαμε και εμείς κουκιδίτσα , θυμάμαι μου είπε η γιατρός οτι δεν ξέρουμε σίγουρα αλλά εγώ θα σου πω ανεπίσημα  οτι κάτι βλέπω ....υπομονή, θα έρθει ο καιρός που θα έχεις και εσύ φουσκωμένη κοιλίτσα και θα λες πότε πέρασαν οι μήνες???

Αχχ ποσο θελω να ναι αληθεια αυτο που περιγραφεις.κ εγω τον ειδα θετικο κ αισιοδοξο αλλα θελει να ναι κατοχυρωμενος κ αυτος κ σ λεει μην της πω πολλα.γτ ξερει τι εχω περασει.μ λεει οτι βλεπουμε ειναι θετικο στοιχειο.

Just now, Christinα είπε:

Μόλις είδα ότι το mothe..aby έχει 40% στα βρεφικά ρούχα! Δν μπήκα στο site να δω τι παίζει. Ρίξτε μια μια ματιά αν έχετε χρόνο.

Αχ τι να σου πω δεν ξέρω! Αυτή η αγωνία δεν ελέγχεται το ξέρω... Κορίτσι μου στη θεωρία όλα καλα, αλλά όλες μέσα μας αγωνιουμαι κάθε μέρα κ σε νιώθουμε! Προσπάθησε να απασχολήσεις το μυαλό σ με κατι άλλο κ μόνο θετικές σκέψεις!

Εισαι πολυ καλη!ευχαριστω πολυ!

• Μου αρέσει 2

Just now, EugenJen είπε:

Καλοφορετα ομορφιά μου !!!!! Θα κάνω και εγω μια βολτούλα h&m να δω 

• Μου αρέσει 1

Just now, EugenJen said:

Χαχα, τώρα είναι 8 το πρωί εδώ!

• Μου αρέσει 1

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

Just now, Eva137 είπε:

Χαχα, τώρα είναι 8 το πρωί εδώ!

Goodmorning λοιπον!!!!

Just now, Mariamaraki είπε:

Καλοφορετα ομορφιά μου !!!!! Θα κάνω και εγω μια βολτούλα h&m να δω 

Το ειπα και για τα stradivarious θα το πω και για τα h&m μην δεις μονο τα maternity μόνο τα σουτιέν που πήρα είναι θηλασμού, τα φορέματα τα πήρα από την κανονική collection , απλά διάλεξα φαρδιά φόρμα και μου είναι μια χαρά και έχουν χώρο και για παραπάνω κοιλίτσα καλά το ένα ειδικά είναι παααααρα πολύ αερινο!! 

Just now, Suzukaki είπε:

Δικιο εχεις.σημερα συνειδητοποιησα ποσο νωρις ειναι.τλχ φαινοταν κατι μια πολυυυυ μικρη κουκιδιτσα.το εμαθα κ πολυ νωρις( 3 εβδομαδες ) απο την μια καλο γτ προσεχεις πιο νωρις απο την αλλη τρως οοοολη την αναμονη.

Αχχ ποσο θελω να ναι αληθεια αυτο που περιγραφεις.κ εγω τον ειδα θετικο κ αισιοδοξο αλλα θελει να ναι κατοχυρωμενος κ αυτος κ σ λεει μην της πω πολλα.γτ ξερει τι εχω περασει.μ λεει οτι βλεπουμε ειναι θετικο στοιχειο.

Εισαι πολυ καλη!ευχαριστω πολυ!

είδες λοιπόν μια χαρά στα είπε και ο γιατρός, μην αγχώνεσαι βρε από τώρα , έχεις 9 μήνες μπροστά σου να αγχωθείς  :D

• Μου αρέσει 2

C1JTp3.png

3 ώρες πρίν, Christinα είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου,

Τελικά αποκοιμήθηκα κάποια στιγμή δν ξέρω...μάλλον όταν ξυπνήσατε εσείς! Τι τραβάμε!

Δν μένουμε Αθήνα. Μένουμε Πύργο κ ως επαρχιακη πολη εχει λιγες επιλογές αλλα σε καλυτερες τιμές. Αυτο που θα δω ομως ειναι σε πολυκατοικία 30ετιας κ δν ξέρω τι παίζει...κι αυτή που μένω έχει τα θεματάκια της. Εν τω μεταξύ δν βάζουν πετρέλαιο εδώ οι περισσότερες κ εμείς θέλουμε ρε γμτ με 2 παιδιά!Και θέλω να έχω μετακομίσει μέχρι τν Αυγούστο γτ μετά ζέστη, κοιλια κ κούτες...τρίπτυχο φωτιά!!!Θα αρχίσω κ μαθήματα 1η/09 τι θα πρωτοκανω?

Τεσπα να είμαστε καλα κ ότι γίνει! Δν θέλω να αγχώνομαι πια ,προσπαθώ να το Ρίχνω στο τρελό!

Μαναρακι μου 30ετιας πλέον καλά είναι..δλδ θα είναι του 90' η πολυκατοικία οκ..σκέψου πως στην Αθήνα υπάρχουν άπειρες του 60'-70' αλλά με τη κατάλληλη βέβαια ανακαίνιση στα διαμερίσματα είναι σούπερ :-) εμας είναι του 84' η πολυκατοικία κ το διαμέρισμα το έχει ανακαινίσει τόσο που είναι σαν σημερινό..

Οπότε κάτι θα βρεις που να σας ταιριάζει :-)

τωρα για το πετρέλαιο έχεις δίκιο..κ στην Αθήνα λίγοι το ανάβουν..εγώ θα φανώ γκρινιάρα αλλά έχουμε το άλλο άκρο!! Είναι μια γυναίκα άρρωστη στη πολυκατοικία +3-4 διαμερίσματα με ηλικιωμένους (ευκατάστατους βέβαια) κ έχουν το αέρια ανοιχτό 11ωρες την ημέρα!!! Ναι ναι καλά διαβάσατε!! Κ εμείς με 12 ώρες δουλειάς σιγά που το χαιρομασταν κ δίναμε κ 150αρια σε κοινόχρηστα.. τουλάχιστον τώρα με τον μπέμπη κάτι θα πιάσει τόπο..

2 ώρες πρίν, EugenJen είπε:

Θα πάρω να δω τι παίζει, αλλά και 8ο μήνα θα είμαι διακοπές!!τα θέλω όλα δικά μου κ εγώ καταλαβες???

Ρε κορίτσια προσπαθώ να μιλήσω με το ΙΚΑ για το πότε καταθέτουμε τα χαρτιά της άδειας και δεν βγάζω άκρη θυμάστε εσείς ποτε τα είχατε καταθέσει??

Λοιπόν εγω τζούρνεψα ένα τελειο μεγαααλο  λουτρινο ουράνιο τόξο μαξιλαρακι σε παστελ αποχρώσεις, το σκεφτόμουν για την κούνια της , αλλά η αδερφή μου μου το χάλασε οτι πρέπει να τσεκάρω εαν αναπνέει το μωρό κάτι τέτοια...δεν πειράζει θα της το έχω απλά σαν διακοσμητικο.

Ναι ναι όσο πάρεις εσύ για τα ανώδυνα θα πάρω κ εγώ!! Αφού είσαι φίλη μου εσύ πλέον σε ξέρω εγώ...:tongue:

Μαρή εσύ δεν είσαι σε λογιστηριο? Εγώ πόνταρα ότι εσύ θα μας ενημερώνεις με άδειες κ τι δικαιούμαστε:blink:

Άμα σ αρέσει το λούτρινο που λες πάρτο χωρίς δεύτερη σκέψη!! Είτε θα το έχεις στη κούνια διακοσμητικό όταν δεν κοιμάται η μπέμπα είτε κάπου στο δωμάτιο σε κάποιο ράφι πχ η πάνω στο κουρτινόξυλο(αν έχεις αυτό που εξέχει..)

2 ώρες πρίν, EugenJen είπε:

πάαααρα πολύ ωραία, εγώ στις 50 ημέρες θα έχω φύγει...υποθέτω οτι και αργότερα να πάω απλά θα μου καθυστερήσουν το επιδομα.

Καλέ είναι μεγααααααλο ουράνιο τόξο είχα σκοπό να το βάλω στο πλάι στα καγκελα, δεν πειράζει θα το έχω απλά σαν διακοσμητικό και θα το βγάζω όταν βάζω την μικρή μέσα

Μμμμ θες κ διακοπές εσύ με τη κοιλουμπα στο στόμα!! Σπίτι μαζί μου!! :mrgreen:

πρίν από 15 λεπτά , Suzukaki είπε:

Ναι απο 18 απριλη κανονικα δ πρεπει να ειναι 5.εβδ κ 4 ημερων;;

Ναι καλα λες τοσο βγαινει 4 εβδ κ 4 ημερων.πως σκατα το ειχα υπολογισει κ νομιζα οτι ειμαι 5.5.αρα ισως για αυτο ειναι τοσο μικρο

Ναι βρε είσαι πολυυυ νωρίς ακόμη..εγώ σκεψου για πρώτο υπέρηχο πήγα 6εβ κ κάτι ημερών για να ακούσουμε κ καρδούλα..

Όλα καλά είναι :-) χορισκη όμως γιατί σου είπε να κάνεις ? :-/

Just now, Suzukaki είπε:

Δεν περναει ρε κοριτσι ο καιρος περασα μια εβδ μεσα στο αγχος για να παω κ να δω μια τελεια κ να μην ξερει να μ πει αν οντως ειναι σακος.πφφφφ βασανο!!!εντωμεταξυ θα ξερω το απογ την χοριακη  αν ειναι στο 1500 δ θα επρεπε να φαινεται ξεκαθαρα ο σακος;

Επίσης καλό μου χωρίς να το λέω για να σε απογοητεύσω μέχρι να κάνεις κ την αυχενική (12 εβδομάδων δλδ περίπου σε 2 μήνες από τώρα..) θα βλέπεις ακόμη μια μαύρη τελίτσα..άντε σαν μικροί γυρινο..

Παιδάκι σχηματισμένο θα δεις ξαφνικά στην αυχενική κ εκεί θα είναι που θα τρελαθείς :x

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

1 hour ago, EugenJen είπε:

Ωχ Παναγίτσα μου! θα το δω τότε έστω και ιδιωτικά αν οχι στο ΙΚΑ γιατί η γιατρός μου το παρουσίασε σαν κάτι περιττό!

@P.L.L.  επεισοδιακή γέννα, εγώ σκέψου τις μέρες που θα είμαι κοντά , λέω στον άντρα μου να μείνουμε στην πεθερά μου που είναι κοντά στο ΡΕΑ!:P οχι οτι εμείς είμαστε μακρυά αλλά εκείνη είναι τύπου 15 λεπτά!

Καλό είναι να μένεις κοντά αν μπορείς! Εγώ ήμουν ήδη στο Αλεξάνδρα όταν έσπασαν τα νερά γιατί είχα συμπληρώσει τις 40 εβδομαδες και ο γιατρος μου με είχε μέσα και μου είχε βάλει ένα κολπικο υπόθετο για να μαλακώσει ο τράχηλος. Και με το που μου έσπασαν τα νερά είχα πολύ δυνατές συσπασεις κάθε λίγα λεπτά. Μέσα σε δυο ώρες γεννησα. Ευτυχως! Γιατί αφού δε με έπιασε η επισκληρίδειο δεν θα την πάλευα να πάει παρα πάνω. Αλλά βοήθησε το ότι τα ενιωσα όλα στο ν τελειώνω πιο πριν. Μπορούσα κι έσπρωχνα δυνατά και δεν ακούστηκα και καθόλου. Μετά με ρωτούσαν αν είχα πάρει μαθήματα γιατί λέει φαινόταν. Αν δε σε έχουν μάθει να κανεις εξωθησεις σπας αγγεία στο πρόσωπο σφίγγεσαι και γενικά χαλάς την ενέργεια σου αλλου! Εγώ τα έκανα σε μια μαια στον Πειραιά. Δωρεάν. Αν θέλετε να σας πω. 

• Μου αρέσει 3

Just now, Renez είπε:

Μαναρακι μου 30ετιας πλέον καλά είναι..δλδ θα είναι του 90' η πολυκατοικία οκ..σκέψου πως στην Αθήνα υπάρχουν άπειρες του 60'-70' αλλά με τη κατάλληλη βέβαια ανακαίνιση στα διαμερίσματα είναι σούπερ :-) εμας είναι του 84' η πολυκατοικία κ το διαμέρισμα το έχει ανακαινίσει τόσο που είναι σαν σημερινό..

Οπότε κάτι θα βρεις που να σας ταιριάζει :-)

τωρα για το πετρέλαιο έχεις δίκιο..κ στην Αθήνα λίγοι το ανάβουν..εγώ θα φανώ γκρινιάρα αλλά έχουμε το άλλο άκρο!! Είναι μια γυναίκα άρρωστη στη πολυκατοικία +3-4 διαμερίσματα με ηλικιωμένους (ευκατάστατους βέβαια) κ έχουν το αέρια ανοιχτό 11ωρες την ημέρα!!! Ναι ναι καλά διαβάσατε!! Κ εμείς με 12 ώρες δουλειάς σιγά που το χαιρομασταν κ δίναμε κ 150αρια σε κοινόχρηστα.. τουλάχιστον τώρα με τον μπέμπη κάτι θα πιάσει τόπο..

Ναι ναι όσο πάρεις εσύ για τα ανώδυνα θα πάρω κ εγώ!! Αφού είσαι φίλη μου εσύ πλέον σε ξέρω εγώ...:tongue:

Μαρή εσύ δεν είσαι σε λογιστηριο? Εγώ πόνταρα ότι εσύ θα μας ενημερώνεις με άδειες κ τι δικαιούμαστε:blink:

Άμα σ αρέσει το λούτρινο που λες πάρτο χωρίς δεύτερη σκέψη!! Είτε θα το έχεις στη κούνια διακοσμητικό όταν δεν κοιμάται η μπέμπα είτε κάπου στο δωμάτιο σε κάποιο ράφι πχ η πάνω στο κουρτινόξυλο(αν έχεις αυτό που εξέχει..)

Μμμμ θες κ διακοπές εσύ με τη κοιλουμπα στο στόμα!! Σπίτι μαζί μου!! :mrgreen:

Eίμαι σε λογιστικό γραφείο ναι αλλά δεν ασχολούμαι με έγκυες αλλά με επιχειρήσεις!!:lol: 

πάντως  για όσες ενδιαφέρεστε μίλησα με έναν πάρα πολύ καλό κυριούλη στον ΟΑΕΔ , ΙΚΑ δεν κατάφερα να πιάσω γραμμή, για το επίδομα του ΟΑΕΔ έχουμε καιρό τα καταθέτουμε μετά την γέννα και αφού πάρουμε τα επιδόματα του ΙΚΑ και επίσης για τον ΟΑΕΔ πιάνεται η τελευταία μισθοδοσία που είχαμε στον 7ο μήνα και όχι η τελευταία του 2019(με κάποια κοπέλα το έιχαμε συζητήσει)

με έχεις ψυχολογήσει ατιμο πλάσμα!!!:D το λούτρινο το έχω ήδη πάρει , αφού σου λέω με το που το είδα στο μαγαζί του άντρα μου , του λέω μάντεψε έχεις 1 ουράνιο τόξο λιγότερο!!!χιχιχ

Καλέ ο αθεόφοβος έκλεισε ήδη για διακοπές, άστο εμείς είμαστε από άλλο ανέκδοτο, διακοπές κλείνουμε πάντα από νωρίς γιατί πάντα παίρνω άδεια Αύγουστο που γίνεται πανικός, φέτος το καθυστερήσαμε κιόλας!! 

• Μου αρέσει 2

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, marianna1986 είπε:

@P.L.L. δεν σε έπιασε η επισκληριδιος; Τι είπες τώρα;;;:shock: 

Εγώ δεν είχα κάνει μαθήματα ανώδυνου γιατι ήμουν επαρχία. Τα νερά μου έσπασαν μέσα στη νύχτα και φύγαμε μέσα στη νύχτα για το Ρέα που ήταν 2 ώρες απόσταση αλλά οκ ήμουν κουλ! Μιλαμε για πολλά νεραααα... Και μυριζουν σαν σπερμα:roll:. Όντως η επισκληριδιος δεν μπαίνει από την αρχή για να μην επιβραδύνει την διαδικασία, αλλά δεν στην κάνουν ούτε σε μεγάλη διαστολή νομίζω πάνω από 6 δεν στην κάνουν.

Δε με έπιασε όχι. Και δεν το ήξερα κιολας ότι μπορεί να συμβεί αυτό. Αλλά εκείνη την ώρα δεν είχα καιρό για κουβέντες! 

Just now, EugenJen είπε:

Eίμαι σε λογιστικό γραφείο ναι αλλά δεν ασχολούμαι με έγκυες αλλά με επιχειρήσεις!!:lol: 

πάντως  για όσες ενδιαφέρεστε μίλησα με έναν πάρα πολύ καλό κυριούλη στον ΟΑΕΔ , ΙΚΑ δεν κατάφερα να πιάσω γραμμή, για το επίδομα του ΟΑΕΔ έχουμε καιρό τα καταθέτουμε μετά την γέννα και αφού πάρουμε τα επιδόματα του ΙΚΑ και επίσης για τον ΟΑΕΔ πιάνεται η τελευταία μισθοδοσία που είχαμε στον 7ο μήνα και όχι η τελευταία του 2019(με κάποια κοπέλα το έιχαμε συζητήσει)

με έχεις ψυχολογήσει ατιμο πλάσμα!!!:D το λούτρινο το έχω ήδη πάρει , αφού σου λέω με το που το είδα στο μαγαζί του άντρα μου , του λέω μάντεψε έχεις 1 ουράνιο τόξο λιγότερο!!!χιχιχ

Καλέ ο αθεόφοβος έκλεισε ήδη για διακοπές, άστο εμείς είμαστε από άλλο ανέκδοτο, διακοπές κλείνουμε πάντα από νωρίς γιατί πάντα παίρνω άδεια Αύγουστο που γίνεται πανικός, φέτος το καθυστερήσαμε κιόλας!! 

Κ εγώ που έχω επιχειρηση στο όνομα μου δικαιούμαι τα ίδια επιδόματα του ΙΚΑ με τους μισθωτούς? Πφφφ πρέπει να μιλησω σιγά σιγά με τη λογίστρια μου..

Καλά κάνετε ρε αγάπη,εφόσον ξέρετε πότε έχετε άδεια δε το συζητάω!! Εμεις έχουμε το "κακό" ότι λόγω του σπιτιού στη Κρήτη εδώ κ 7 καλοκαίρια που είμαστε μαζί καταλήγαμε πάντα εκεί για 2-3 μήνες για να βοηθάμε κ στο μαγαζί κάτω που ανοίγει η δουλειά το καλοκαίρι..κ διακοπές διακοπές κάναμε κάθε χειμώνα από μια εβδομάδα σε διάφορα μέρη (Καλάβρυτα-ναυπλιο-θεσσαλονικη- Βόλο- ορεινή Κορινθία κτλ..)

Just now, EugenJen είπε:

Μαζί είχαμε συζητήσει για το επίδομα του ΙΚΑ όχι το επίδομα του ΟΑΕΔ. Για το επίδομα του ΟΑΕΔ δεν γνωρίζω ,δεν είχα πάρει κ τώρα θα κοιτάξω αν δικαιούμαι όταν πάω δουλειά.

Του ΙΚΑ βασίζεται στον μισθό του Δεκεμβρίου του προηγούμενου ετους

Just now, Renez είπε:

Κ εγώ που έχω επιχειρηση στο όνομα μου δικαιούμαι τα ίδια επιδόματα του ΙΚΑ με τους μισθωτούς? Πφφφ πρέπει να μιλησω σιγά σιγά με τη λογίστρια μου..

Καλά κάνετε ρε αγάπη,εφόσον ξέρετε πότε έχετε άδεια δε το συζητάω!! Εμεις έχουμε το "κακό" ότι λόγω του σπιτιού στη Κρήτη εδώ κ 7 καλοκαίρια που είμαστε μαζί καταλήγαμε πάντα εκεί για 2-3 μήνες για να βοηθάμε κ στο μαγαζί κάτω που ανοίγει η δουλειά το καλοκαίρι..κ διακοπές διακοπές κάναμε κάθε χειμώνα από μια εβδομάδα σε διάφορα μέρη (Καλάβρυτα-ναυπλιο-θεσσαλονικη- Βόλο- ορεινή Κορινθία κτλ..)

Να μιλήσεις με το ικα απευθείας θα σου πρότεινα εγώ ! Νομίζω το δικαιουσαι, εσύ δε θα γίνεις μάνα δηλαδή????

Just now, P.L.L. είπε:

Δε με έπιασε όχι. Και δεν το ήξερα κιολας ότι μπορεί να συμβεί αυτό. Αλλά εκείνη την ώρα δεν είχα καιρό για κουβέντες! 

επειδή είχε προχωρήσει ο τοκετός δεν σε έπιανε? 

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Μαζί είχαμε συζητήσει για το επίδομα του ΙΚΑ όχι το επίδομα του ΟΑΕΔ. Για το επίδομα του ΟΑΕΔ δεν γνωρίζω ,δεν είχα πάρει κ τώρα θα κοιτάξω αν δικαιούμαι όταν πάω δουλειά.

Του ΙΚΑ βασίζεται στον μισθό του Δεκεμβρίου του προηγούμενου ετους

ααααααααααα μπράβο ,και λέω πως μου είχε κολλήσει το 2019? το επίδομα του ΟΑΕΔ συμπληρώνει την διαφορά του ΙΚΑ από τον μισθό σου..Για να πάρεις από ΟΑΕΔ πρέπει να έχεις 200  μέρες εργασίας στα 2 τελευταία έτη μου είπε και να έχεις και ενεργή σχέση εργασίας κατα την άδεια ...

@Renez σίγουρα δικαιούσαι κ εσύ κάποια επιδόματα, αυτό που ξέρω 1000% είναι οτι θα πληρώνεις μειωμένες εισφορές  ΕΦΚΑ για ένα έτος από την γέννα, αλλά και κάποια επιδόματα σίγουρα θα τα πάρεις...για εμένα καλύτερα να μιλήσεις κατευθειάν με το ΕΦΚΑ γιατί αν η λογίστρια δεν έχει ασχοληθεί πρόσφατα με το θέμα δεν θα ξέρει και εκείνη να σου πει ακριβώς!!

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

ααααααααααα μπράβο ,και λέω πως μου είχε κολλήσει το 2019? το επίδομα του ΟΑΕΔ συμπληρώνει την διαφορά του ΙΚΑ από τον μισθό σου..Για να πάρεις από ΟΑΕΔ πρέπει να έχεις 200  μέρες εργασίας στα 2 τελευταία έτη μου είπε και να έχεις και ενεργή σχέση εργασίας κατα την άδεια ...

@Renez σίγουρα δικαιούσαι κ εσύ κάποια επιδόματα, αυτό που ξέρω 1000% είναι οτι θα πληρώνεις μειωμένες εισφορές  ΕΦΚΑ για ένα έτος από την γέννα, αλλά και κάποια επιδόματα σίγουρα θα τα πάρεις...για εμένα καλύτερα να μιλήσεις κατευθειάν με το ΕΦΚΑ γιατί αν η λογίστρια δεν έχει ασχοληθεί πρόσφατα με το θέμα δεν θα ξέρει και εκείνη να σου πει ακριβώς!!

Ναι σωστό αυτό..εντάξει λοιπόν!! Θα το βάλω κ αυτό στο πρόγραμμα..πφφφ κ την άλλη εβδομάδα εχω κ να πάρουν τα χαλιά κ να πάρει μεταφορική τα πράγματα που είχα στο δωματίου του παιδιού να τα πάω στην αποθήκη στη μαμά μου..

Από τη μια βαριέμαι από την άλλη θέλω να φύγουν από τη μέση γιατί πάει ο καιρός..σε 1.5 εβδομάδα περίπου έχουμε Β επιπέδου..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...