Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, P.L.L. είπε:

Δεν έχω παρακολουθήσει όλα όσα λέτε και δεν ξέρω αν σου απάντησαν αλλά επεσα πάνω στο μήνυμα σου και θέλω να σου πω ότι τα μαθήματα ανώδυνου βοηθανε πααααρα πολύ! Κι όσο για την επισκληρίδειο υπάρχει και η περίπτωση να μη σε πιάσει όπως έγινε σε εμενα. Οποτε με βοήθησαν παρα πολύ οι ανάσες στις οποίες είχα εξασκηθεί. Επιπλέον η επισκληρίδειο μπορεί να γίνει αφού πρώτα έχεις περάσει καποιες ώρες με τις πρώτες ωδίνες και είναι κρίμα να πονάς. Και τέλος καλό θα είναι να μη σου κανει επισκληρίδειο με πολύ φάρμακο και σε αναισθητοποιήσει πολύ γιατί δεν θα μπορείς να σπρώξεις και ίσως πάει πολλες ωρες και χρειαστεις καισαρική. Αυτό συνέβη σε μια φίλη μου. Δεν θέλω να σε φοβισω. Όλα καλά θα πάνε φυσικά! Απλώς καλυτερα μην χάσεις τα μαθήματα γιατί προσφέρουν πολλά! Εμάς μας έμαθαν τις ανάσες, το σωστό σπρώξιμο, το τι ακριβώς να κάνουμε οταν σπάσουν τα νερά κτλ. Επισης μας έκαναν μαθήματα για το πως να κρατάμε το μωρό το μπάνιο του και τον θηλασμο. Έκανα καμία δεκαριά μαθήματα! Και μου άρεσαν και πολύ γιατί ήμουν και με άλλες επιτοκες και λέγαμε τα δικά μας! 

Ωχ Παναγίτσα μου! θα το δω τότε έστω και ιδιωτικά αν οχι στο ΙΚΑ γιατί η γιατρός μου το παρουσίασε σαν κάτι περιττό!

@P.L.L.  επεισοδιακή γέννα, εγώ σκέψου τις μέρες που θα είμαι κοντά , λέω στον άντρα μου να μείνουμε στην πεθερά μου που είναι κοντά στο ΡΕΑ!:P οχι οτι εμείς είμαστε μακρυά αλλά εκείνη είναι τύπου 15 λεπτά!

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

@EugenJen σε ποια περιοχή στην Αθήνα μένεις; Το είχα κ εγώ άγχος μήπως δεν προλάβω αλλά ο γιατρός μου είχε πει πως μια φυσιολογική γέννα από τη στιγμή που σπάνε τα νερά κρατάει από 12 ώρες κ πάνω. Μετά σκεφτόμουν πως κ κ κάτι ξαφνικό να γινοταν στο δρομο, θα συναντούσα νοσοκομεία στο πχ Κορινθο, Θριασιο και στην ανάγκη θα πήγαινα εκεί. Θα την έβγαζα κ τζαμπα:D

• Χαχα 2

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Καλησπερα κοριτσια πειτε μ την εμπειρια σας ειδαμε ενα μαυρακι ανυπεστητο παραααα παρα πολυ μικρο μ λεει ειναι πολυ νωρις κ οτι μαλλον ειμαι λεει ουτε 5η εβδ ακομα.κ υπαρχει κ ωχρο σωματιο που αυτο οκ ειναι εγκυμοσυνη μ λεει στανταρτ γραφει στο χαρτι 15 m.m.πως γινεται ρε κοριτσια αδιαθετησα 18 απριλη  τελευτ φορα.μ ειπε να ξαναπαω σε μια εβδ ακριβως κ ως τοτε θα κανω 2 χοριακες σημερα κ παρασκ.

• Μου αρέσει 1

Just now, Suzukaki είπε:

Καλησπερα κοριτσια πειτε μ την εμπειρια σας ειδαμε ενα μαυρακι ανυπεστητο παραααα παρα πολυ μικρο μ λεει ειναι πολυ νωρις κ οτι μαλλον ειμαι λεει ουτε 5η εβδ ακομα.κ υπαρχει κ ωχρο σωματιο που αυτο οκ ειναι εγκυμοσυνη μ λεει στανταρτ γραφει στο χαρτι 15 m.m.πως γινεται ρε κοριτσια αδιαθετησα 18 απριλη  τελευτ φορα.μ ειπε να ξαναπαω σε μια εβδ ακριβως κ ως τοτε θα κανω 2 χοριακες σημερα κ παρασκ.

Καλε 4εβδ κ 4 ημερών είσαι. Μετράς από την τελευταία περίοδο!μην αγχώνεσαι λογικό να μη φαίνεται κάτι ... θα κανείς δυο χοριακες κ θα πρέπει να έχει περίπου διπλασιαστεί την Παρασκευή!

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλε 4εβδ κ 4 ημερών είσαι. Μετράς από την τελευταία περίοδο!μην αγχώνεσαι λογικό να μη φαίνεται κάτι ... θα κανείς δυο χοριακες κ θα πρέπει να έχει περίπου διπλασιαστεί την Παρασκευή!

Ναι απο 18 απριλη κανονικα δ πρεπει να ειναι 5.εβδ κ 4 ημερων;;

Just now, Jasmine@ είπε:

Ναι καλα λες τοσο βγαινει 4 εβδ κ 4 ημερων.πως σκατα το ειχα υπολογισει κ νομιζα οτι ειμαι 5.5.αρα ισως για αυτο ειναι τοσο μικρο

• Μου αρέσει 1

Just now, marianna1986 είπε:

@EugenJen σε ποια περιοχή στην Αθήνα μένεις; Το είχα κ εγώ άγχος μήπως δεν προλάβω αλλά ο γιατρός μου είχε πει πως μια φυσιολογική γέννα από τη στιγμή που σπάνε τα νερά κρατάει από 12 ώρες κ πάνω. Μετά σκεφτόμουν πως κ κ κάτι ξαφνικό να γινοταν στο δρομο, θα συναντούσα νοσοκομεία στο πχ Κορινθο, Θριασιο και στην ανάγκη θα πήγαινα εκεί. Θα την έβγαζα κ τζαμπα:D

Περιστέρι είμαι, είμαστε σίγουροι γιαυτό??έχω ακούσει για κάτι ιστοριες που πήγε η γυναίκα  στο μαιευτηριο με το μωρό μισογεννημένο!!!:o

C1JTp3.png

Αχ τι όμορφα τα δωράκια για τα μωριλινια κορίτσια!!! 

Αυτό το μαξιλάρι ουράνιο τόξο το λιγουρευτικα για τν ύπνο! Τον δικό μου εννοώ!!!! Χιχιχι Δν το δοκιμάζεις για κάτω από τη κοιλιά ή ανάμεσα στα πόδια???? Μου φάνηκε Καλή ιδέα!

@Suzukaki μην αγχώνεσαι βρε κουτό! Άσε τις ημέρες μν μετράς! Μόνο κανε τις χοριακες να αυξάνονται να τρελαίνεσαι από χαρά μέχρι να ακούσεις το πιο γλυκό τικ τακ!

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Περιστέρι είμαι, είμαστε σίγουροι γιαυτό??έχω ακούσει για κάτι ιστοριες που πήγε η γυναίκα  στο μαιευτηριο με το μωρό μισογεννημένο!!!:o

Ναι υπάρχουν κ αυτές οι περιπτώσεις!!! Ρωτά τον γιατρό σου όμως να σου πει τη γνώμη του! Με την εμπειρία που έχει θα σου πει τι παιζει

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Christinα είπε:

Αχ τι όμορφα τα δωράκια για τα μωριλινια κορίτσια!!! 

Αυτό το μαξιλάρι ουράνιο τόξο το λιγουρευτικα για τν ύπνο! Τον δικό μου εννοώ!!!! Χιχιχι Δν το δοκιμάζεις για κάτω από τη κοιλιά ή ανάμεσα στα πόδια???? Μου φάνηκε Καλή ιδέα!

@Suzukaki μην αγχώνεσαι βρε κουτό! Άσε τις ημέρες μν μετράς! Μόνο κανε τις χοριακες να αυξάνονται να τρελαίνεσαι από χαρά μέχρι να ακούσεις το πιο γλυκό τικ τακ!

Δεν περναει ρε κοριτσι ο καιρος περασα μια εβδ μεσα στο αγχος για να παω κ να δω μια τελεια κ να μην ξερει να μ πει αν οντως ειναι σακος.πφφφφ βασανο!!!εντωμεταξυ θα ξερω το απογ την χοριακη  αν ειναι στο 1500 δ θα επρεπε να φαινεται ξεκαθαρα ο σακος;

Μόλις είδα ότι το mothe..aby έχει 40% στα βρεφικά ρούχα! Δν μπήκα στο site να δω τι παίζει. Ρίξτε μια μια ματιά αν έχετε χρόνο.

Just now, Suzukaki είπε:

Δεν περναει ρε κοριτσι ο καιρος περασα μια εβδ μεσα στο αγχος για να παω κ να δω μια τελεια κ να μην ξερει να μ πει αν οντως ειναι σακος.πφφφφ βασανο!!!εντωμεταξυ θα ξερω το απογ την χοριακη  αν ειναι στο 1500 δ θα επρεπε να φαινεται ξεκαθαρα ο σακος;

Αχ τι να σου πω δεν ξέρω! Αυτή η αγωνία δεν ελέγχεται το ξέρω... Κορίτσι μου στη θεωρία όλα καλα, αλλά όλες μέσα μας αγωνιουμαι κάθε μέρα κ σε νιώθουμε! Προσπάθησε να απασχολήσεις το μυαλό σ με κατι άλλο κ μόνο θετικές σκέψεις!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, EugenJen said:

Αχ, τίποτα δεν είναι σίγουρο κορίτσια. Συνήθως οι πρώτες γέννες κρατάνε αρκετές ώρες (μια φίλη μου πριν λίγα χρόνια προσπαθούσε για πάνω από 24 ώρες κ τελικά της το πήρανε με καισαρική), αλλά ποτέ δε ξέρεις. Η κουνιάδα μου όχι επισκληρίδιο, τίποτα δε πρόλαβε να κάνει, ίσα που προλάβανε να την βγάλουνε από το φορείο, και μια άλλη φίλη μου την αφήσαμε χαλαρή στην κλινική στο δωμάτιό της για κάνα μισάωρο για να πάμε να πάρουμε καφέ κ ένα δωράκι (είχανε σπάσει τα νερά της αλλά δεν είχανε αρχίσει ακόμα πόνοι/συσπάσεις) και όταν επιστρέψαμε είχε ήδη γεννήσει!

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

vNpVm5.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!!! 

Μόλις τώρα τελείωσα το διάβασμα από αυτά που γράψατε! 

Τετάρτη έχω την β επιπέδου! Έχω αγχωθεί!!!

Επίσης σήμερα πήγα αγόρασα μερικά φορέματα γιατί δεν μου κάνει τίποτα. Όπως και τα εσώρουχα!!! Φουσκώνουμε κορίτσιαααα

Να ρωτήσω κάτι άσχετο..  είχα πάρει μια αναρρωτική άδεια τον Μάρτιο και πρέπει να καταθέσω κάτι χαρτιά στο ικα. Υπάρχει πιθανότητα να ξέρει καμία ποτέ ανοίγει  για το κοινό?  Γιατί από τα τηλέφωνα δεν βρίσκω κανέναν. 

• Μου αρέσει 2

Just now, Mariamaraki είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!! 

Μόλις τώρα τελείωσα το διάβασμα από αυτά που γράψατε! 

Τετάρτη έχω την β επιπέδου! Έχω αγχωθεί!!!

Επίσης σήμερα πήγα αγόρασα μερικά φορέματα γιατί δεν μου κάνει τίποτα. Όπως και τα εσώρουχα!!! Φουσκώνουμε κορίτσιαααα

Μην αγχώνεσαι!! Να σκέφτεσαι πως θα δεις τη κοριτσάρα σου κ θα είναι ολόκληρο μωράκι! Κ πως σε λίγο καιρό θα παίρνεις τα δικά της φορέματα!!!:x

Άμα δεν φουσκωσουμε τώρα, πότε???

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...