Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Alex@ είπε:

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Τι να πω.. Γιατί να είναι τόσο δυσκολα!! Γνώριζα ότι όταν περάσεις το επιτρεπομενο όριο, μετά για επομενη άδεια περνας απο Β/θμια υγειονομική επιτροπη..

Εμένα τις έγραφε ο γιατρός μου κ μετα με καλουσαν να περασω από Β/θεία υγειονομική επιτροπη.. Προ κοβιντ κάθε μήνα, στην 2η εγκυμοσύνη, μετα κοβιντ, 1φορα..

Ειδικά για τις κυησεις έπρεπε να'ναι σε όλες τις γυναίκες το ίδιο ασχέτως τομέα εργασίας

πρίν από 14 λεπτά , Alex@ είπε:

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Και εγώ  αν είχα τόσους μήνες δε θα έπαιρνα επαπειλουμενη, ναι είναι άσχετη με την αναρρωτικη, θεωρείται σαν ειδική άδεια.

Δεν το έγραψα καλά.. Επαπειλουμενη πήρα ασχέτως που είχα δικαίωμα 15μηνων αναρρωτική

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλημέρα! Σε ζηλεύω που κοιμασαι να ξέρεις.... να σου πω την αλήθεια δεν τους έχω δει πολύ γιατί μόλις ήρθαμε εγώ πηγα κ ξάπλωσα, και δε νομίζω να ξανάρθω κιολας γιατί βασανίστηκα στο δρόμο. 

Πόσες ώρες είναι η απόσταση ??Ναύπλιο δεν έίχες πει οτι είναι???ποοοοοοσο ζηλέυωωωωω!!! Η αλήθεια είναι οτι κ εγώ που πάω στους δικούς μου μια ώρα απόσταση , φτάνω οριακά, έχω δίπλα μου λεμονάκι να μυρίζω, ή καμιά λεμονίτα..Να δω πώς θα πάω και Πήλιο που κανονίζει ο σύζυγος!θα με ναρκώσει στο αμαξι :tongue:

έχω την εντύπωση οτι οι αϋπνίες κόπηκαν από όταν άρχισα δουλειά, λόγω κούρασης  γυρίζω 5 από την δουλειά , λίγο το μαγείρεμα, λίγο το μάζεμα πέφτω καναπέ τέζα!!

Just now, Anastasia05 είπε:

Δεν είναι μονο για γέννα χωρίς επισκληριδιο.. εννοείται θα σου πει κ η μαία κατά τη γεννα για ανάσες, εγώ ήθελα κι από πριν να ξερω. 

Ένα μάθημα είναι για τη περιποίηση του μωρού,άλλο για τον θηλασμό. Νομίζω 6 στο σύνολο,αλλά δεν θυμάμαι καλά.

Γενικά σε προετοιμάζουν κ ψυχολογικά,εμένα μου άρεσαν πάρα πολυ.

Βασικά είναι μαθήματα ψυχοπροφυλακτικης. Απλά τα λένε ανώδυνου γιατι ετσι συνηθίζεται

νομίζω μου είχες πει οτι είναι  πρωινά??γιατί με την δουλειά δεν θα μπορώ να τα παρακολουθώ!!

Just now, Irinoula86 είπε:

΄καλημέρα κορίτσια!!!! κ εγω σημερα δεν κοιμήθηκα καλά!!!περίμενα από τις 5 να χτυπήσει το ξυπνητηρι μου για να αρχίσω να ετοιμαζομαι για την δουλεια! χαχαχαχαχαχ......τεσπα.....σημερα η διάθεσή μου λίγο καλύτερα!!!!αλλά και πάλι χαλιέμαι εδω στην δουλειά όσο περνάει η ώρα!και σίγουρα αυτό περνάει στο μπεμπάκι μου!!!!μόλις του πήρα και το πρώτο του δωράκι(διακοσμητικό για το δωματιάκι του) και νιώθω άπειρη χαρά!!!!!

Γλυκούλι!!!με γεια το πρώτο του δωράκι, ένα διακοσμητικό έχω καταφέρει μόνο να αποκτήσω προς το παρόν κ εγω η κακομοίρα και αυτό το τζούρνεψα από το μαγαζί του άντρα μου, τζαμπε δλδ! :tongue: γιαααα πες τι πηρες???

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Καλημέρα κορίτσια μου,

Τελικά αποκοιμήθηκα κάποια στιγμή δν ξέρω...μάλλον όταν ξυπνήσατε εσείς! Τι τραβάμε!

Δν μένουμε Αθήνα. Μένουμε Πύργο κ ως επαρχιακη πολη εχει λιγες επιλογές αλλα σε καλυτερες τιμές. Αυτο που θα δω ομως ειναι σε πολυκατοικία 30ετιας κ δν ξέρω τι παίζει...κι αυτή που μένω έχει τα θεματάκια της. Εν τω μεταξύ δν βάζουν πετρέλαιο εδώ οι περισσότερες κ εμείς θέλουμε ρε γμτ με 2 παιδιά!Και θέλω να έχω μετακομίσει μέχρι τν Αυγούστο γτ μετά ζέστη, κοιλια κ κούτες...τρίπτυχο φωτιά!!!Θα αρχίσω κ μαθήματα 1η/09 τι θα πρωτοκανω?

Τεσπα να είμαστε καλα κ ότι γίνει! Δν θέλω να αγχώνομαι πια ,προσπαθώ να το Ρίχνω στο τρελό!

• Μου αρέσει 3

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Πόσες ώρες είναι η απόσταση ??Ναύπλιο δεν έίχες πει οτι είναι???ποοοοοοσο ζηλέυωωωωω!!! Η αλήθεια είναι οτι κ εγώ που πάω στους δικούς μου μια ώρα απόσταση , φτάνω οριακά, έχω δίπλα μου λεμονάκι να μυρίζω, ή καμιά λεμονίτα..Να δω πώς θα πάω και Πήλιο που κανονίζει ο σύζυγος!θα με ναρκώσει στο αμαξι :tongue:

έχω την εντύπωση οτι οι αϋπνίες κόπηκαν από όταν άρχισα δουλειά, λόγω κούρασης  γυρίζω 5 από την δουλειά , λίγο το μαγείρεμα, λίγο το μάζεμα πέφτω καναπέ τέζα!!

νομίζω μου είχες πει οτι είναι  πρωινά??γιατί με την δουλειά δεν θα μπορώ να τα παρακολουθώ!!

Γλυκούλι!!!με γεια το πρώτο του δωράκι, ένα διακοσμητικό έχω καταφέρει μόνο να αποκτήσω προς το παρόν κ εγω η κακομοίρα και αυτό το τζούρνεψα από το μαγαζί του άντρα μου, τζαμπε δλδ! :tongue: γιαααα πες τι πηρες???

Εγώ πρωί έκανα,αν κάνουν κ απόγευμα δεν ξέρω. Επίσης εγώ τα έκανα 8 μήνα ,είχα σταματήσει δουλειά τότε ήμουν σε άδεια τοκετού

Αν σε ενδιαφέρει πάρε ένα τηλέφωνο να σου πουν λεπτομέρειες, εγώ είχα πάει πριν 2 χρόνια περίπου δεν ξέρω τι ισχύει τωρα

Just now, Christinα είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου,

Τελικά αποκοιμήθηκα κάποια στιγμή δν ξέρω...μάλλον όταν ξυπνήσατε εσείς! Τι τραβάμε!

Δν μένουμε Αθήνα. Μένουμε Πύργο κ ως επαρχιακη πολη εχει λιγες επιλογές αλλα σε καλυτερες τιμές. Αυτο που θα δω ομως ειναι σε πολυκατοικία 30ετιας κ δν ξέρω τι παίζει...κι αυτή που μένω έχει τα θεματάκια της. Εν τω μεταξύ δν βάζουν πετρέλαιο εδώ οι περισσότερες κ εμείς θέλουμε ρε γμτ με 2 παιδιά!Και θέλω να έχω μετακομίσει μέχρι τν Αυγούστο γτ μετά ζέστη, κοιλια κ κούτες...τρίπτυχο φωτιά!!!Θα αρχίσω κ μαθήματα 1η/09 τι θα πρωτοκανω?

Τεσπα να είμαστε καλα κ ότι γίνει! Δν θέλω να αγχώνομαι πια ,προσπαθώ να το Ρίχνω στο τρελό!

Από γνωστούς είναι πιο εύκολα πιστεύω,ειδικά στην επαρχία.. μακάρι να βρείτε σύντομα να μετακομίσετε με το καλό!!

Καλέ πείτε μας τι έχετε πάρει! Εγώ δεν έχω πάρει τίποτα ακομα στο κουτσουνι μου!!! Μετά τη β επιπέδου !:x

• Ευχαριστώ 2

Q1jtp2.png

Εγώ πρωί έκανα,αν κάνουν κ απόγευμα δεν ξέρω. Επίσης εγώ τα έκανα 8 μήνα ,είχα σταματήσει δουλειά τότε ήμουν σε άδεια τοκετού

Αν σε ενδιαφέρει πάρε ένα τηλέφωνο να σου πουν λεπτομέρειες, εγώ είχα πάει πριν 2 χρόνια περίπου δεν ξέρω τι ισχύει τωρα

Από γνωστούς είναι πιο εύκολα πιστεύω,ειδικά στην επαρχία.. μακάρι να βρείτε σύντομα να μετακομίσετε με το καλό!!

Καλέ πείτε μας τι έχετε πάρει! Εγώ δεν έχω πάρει τίποτα ακομα στο κουτσουνι μου!!! Μετά τη β επιπέδου !:x

Θα πάρω να δω τι παίζει, αλλά και 8ο μήνα θα είμαι διακοπές!!τα θέλω όλα δικά μου κ εγώ καταλαβες???

Ρε κορίτσια προσπαθώ να μιλήσω με το ΙΚΑ για το πότε καταθέτουμε τα χαρτιά της άδειας και δεν βγάζω άκρη θυμάστε εσείς ποτε τα είχατε καταθέσει??

Λοιπόν εγω τζούρνεψα ένα τελειο μεγαααλο  λουτρινο ουράνιο τόξο μαξιλαρακι σε παστελ αποχρώσεις, το σκεφτόμουν για την κούνια της , αλλά η αδερφή μου μου το χάλασε οτι πρέπει να τσεκάρω εαν αναπνέει το μωρό κάτι τέτοια...δεν πειράζει θα της το έχω απλά σαν διακοσμητικο.

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Θα πάρω να δω τι παίζει, αλλά και 8ο μήνα θα είμαι διακοπές!!τα θέλω όλα δικά μου κ εγώ καταλαβες???

Ρε κορίτσια προσπαθώ να μιλήσω με το ΙΚΑ για το πότε καταθέτουμε τα χαρτιά της άδειας και δεν βγάζω άκρη θυμάστε εσείς ποτε τα είχατε καταθέσει??

Λοιπόν εγω τζούρνεψα ένα τελειο μεγαααλο  λουτρινο ουράνιο τόξο μαξιλαρακι σε παστελ αποχρώσεις, το σκεφτόμουν για την κούνια της , αλλά η αδερφή μου μου το χάλασε οτι πρέπει να τσεκάρω εαν αναπνέει το μωρό κάτι τέτοια...δεν πειράζει θα της το έχω απλά σαν διακοσμητικο.

Μιλάς για τις 56 μέρες πριν? 56 μέρες πριν πας! Κ 55 κ 50 πριν να πας,δεν έγινε τίποτα. Όχι όμως νωρίτερα.

Με χαρτί από γιατρό δημοσίου είχα πάει (από το κέντρο υγείας ) που εγραφε ημέρα Πητ.

Κανένα μαξιλάρι μέσα στη κούνια! Μπορείς να το κρεμασεις,να το βάλεις στην αλλαξιερα να παίζει όσο το αλλάζεις, σε κάποιο ράφι!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

@Renez @Jasmine@ καλά κοιτάω τις ώρες που γράφετε κ απλά χασμουριεσμαι!! Ευτυχώς ο υπνακος μου έχει επανέλθει κανονικά με μια μόνη διακοπή για τσισακια...

@Anastasia05καλα που το πες κ όλο ήθελα να σε ρωτήσω, ρώτησα την γιατρό μου για τον ανώδυνο τοκετό κ μου λέει γιατί έχεις σκοπό να γεννήσεις χωρίς επισκληριδιο;;; Εννοείται τις είπα όχι κ μου λέει ότι δεν χρειάζεται κ οτιδήποτε θέλω για ανάσες θα μου τα πει η μαία ..

@Jasmine@ εεεελα καλέ πες μας αντιδράσεις γονιών!! Τι είπε ο παππούς για τις δυο εγγονές;;;

Χαχαχχα, καλε ναι, καμία σχέση με το πώς θα γεννήσεις! Σου μαθαίνουν γα τη διαδικασία του τοκετού γενικότερα, τις συσπάσεις, τα στάδια κλπ, και φυσικά πώς να φροντίζεις το μωρό! Το κάνεις και μ'άλλες μαμάδες μαζί, απαντάνε στις ερωτήσεις σου κ για μένα μην τη χάσεις αυτήν την εμπειρία, τουλάχιστον για το πρώτο!

Το να έχεις παραπάνω γνώσεις για την κατάσταση και να ξέρεις απο πριν για ανάσες κλπ μετριάζει και το φόβο και κατά συνέπεια τον πόνο, που μπορείς να τον διαχειριστείς καλύτερα. Ένας συνάδελφος Αλγολόγος μου έλεγε ότι ο πόνος σκέτος ακούγεται σαν κιθάρα χωρίς ενισχυτή και με φόβο σαν κιθάρα με ενισχυτή, μου άρεσε πολύ το παράδειγμα!

• Μου αρέσει 4

JeY7p2.png

Just now, OctoberMom είπε:

Χαχαχχα, καλε ναι, καμία σχέση με το πώς θα γεννήσεις! Σου μαθαίνουν γα τη διαδικασία του τοκετού γενικότερα, τις συσπάσεις, τα στάδια κλπ, και φυσικά πώς να φροντίζεις το μωρό! Το κάνεις και μ'άλλες μαμάδες μαζί, απαντάνε στις ερωτήσεις σου κ για μένα μην τη χάσεις αυτήν την εμπειρία, τουλάχιστον για το πρώτο!

Το να έχεις παραπάνω γνώσεις για την κατάσταση και να ξέρεις απο πριν για ανάσες κλπ μετριάζει και το φόβο και κατά συνέπεια τον πόνο, που μπορείς να τον διαχειριστείς καλύτερα. Ένας συνάδελφος Αλγολόγος μου έλεγε ότι ο πόνος σκέτος ακούγεται σαν κιθάρα χωρίς ενισχυτή και με φόβο σαν κιθάρα με ενισχυτή, μου άρεσε πολύ το παράδειγμα!

Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με αυτά που λες!

Αν δεν το ζήσεις δεν το καταλαβαίνεις!

Προσωπικά δεν φοβήθηκα στιγμή στον τοκετό κι έπαιξε κι αυτό μεγάλο ρόλο! :)

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Μιλάς για τις 56 μέρες πριν? 56 μέρες πριν πας! Κ 55 κ 50 πριν να πας,δεν έγινε τίποτα. Όχι όμως νωρίτερα.

Με χαρτί από γιατρό δημοσίου είχα πάει (από το κέντρο υγείας ) που εγραφε ημέρα Πητ.

Κανένα μαξιλάρι μέσα στη κούνια! Μπορείς να το κρεμασεις,να το βάλεις στην αλλαξιερα να παίζει όσο το αλλάζεις, σε κάποιο ράφι!

πάαααρα πολύ ωραία, εγώ στις 50 ημέρες θα έχω φύγει...υποθέτω οτι και αργότερα να πάω απλά θα μου καθυστερήσουν το επιδομα.

Καλέ είναι μεγααααααλο ουράνιο τόξο είχα σκοπό να το βάλω στο πλάι στα καγκελα, δεν πειράζει θα το έχω απλά σαν διακοσμητικό και θα το βγάζω όταν βάζω την μικρή μέσα

C1JTp3.png

Εγώ ενώ έχω πολύ γνωστή που κάνει τα μαθήματα δε ξέρω αν θα τα κάνω... δε θα μου φανούν χρήσιμες οι ανάσες κ εκτός αυτού αν τα κάνουν 8ο πιθανόν να έχω γεννήσει, κ σιγά μην πηγαίνω με την κοιλιά φούσκα μες τη ζέστη να κάνω ανώδυνο τοκετό

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, EugenJen είπε:

πήρα ενα κρεμαστο διακοσμητικο....φεγγαρι ειναι το πάνω πανω(λευκό σαν μαξιλαρακι) και απο κάτω κρεμονται αστερια γαλαζια ασπρα και γκρι..... σκέφτομαι το δωματιο να το κάνω γκρι  με ασπρο και τα διακοσμητικά και όλα τα λοιπα να εχουν θεμα αστερια, συννεφα, φεγγαρι....γι αυτο και ξεκινησα ετσι..... και αυτό γιατι από τη στιγμή που έμεινα έγκυος λέω ΄'οτι έχω ενα "αστεράκι" στην κοιλίτσα μ....... έτσι λέω και τον άντρα μ που κ που και εκεινος με λέει φεγγαρακι.......οπότε έρχεται και ο "συνδυασμός" μας!!!!!!!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Just now, Irinoula86 είπε:

πήρα ενα κρεμαστο διακοσμητικο....φεγγαρι ειναι το πάνω πανω(λευκό σαν μαξιλαρακι) και απο κάτω κρεμονται αστερια γαλαζια ασπρα και γκρι..... σκέφτομαι το δωματιο να το κάνω γκρι  με ασπρο και τα διακοσμητικά και όλα τα λοιπα να εχουν θεμα αστερια, συννεφα, φεγγαρι....γι αυτο και ξεκινησα ετσι..... και αυτό γιατι από τη στιγμή που έμεινα έγκυος λέω ΄'οτι έχω ενα "αστεράκι" στην κοιλίτσα μ....... έτσι λέω και τον άντρα μ που κ που και εκεινος με λέει φεγγαρακι.......οπότε έρχεται και ο "συνδυασμός" μας!!!!!!!!

Τι γλυκό!!

Μομπιλε? Τα αγαπώ!!

Ωραίο θα είναι κ κρεμασμένο πάνω στη κούνια να το βλέπει όταν ξυπνάει!

Τι ωραία τα πρωτα ψώνια!:x

Αστεράκια τα λέω κι εγώ τα νινακια μου!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

πρίν από 20 λεπτά , EugenJen είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

@Renez @Jasmine@ καλά κοιτάω τις ώρες που γράφετε κ απλά χασμουριεσμαι!! Ευτυχώς ο υπνακος μου έχει επανέλθει κανονικά με μια μόνη διακοπή για τσισακια...

@Anastasia05καλα που το πες κ όλο ήθελα να σε ρωτήσω, ρώτησα την γιατρό μου για τον ανώδυνο τοκετό κ μου λέει γιατί έχεις σκοπό να γεννήσεις χωρίς επισκληριδιο;;; Εννοείται τις είπα όχι κ μου λέει ότι δεν χρειάζεται κ οτιδήποτε θέλω για ανάσες θα μου τα πει η μαία ..

@Jasmine@ εεεελα καλέ πες μας αντιδράσεις γονιών!! Τι είπε ο παππούς για τις δυο εγγονές;;;

Δεν έχω παρακολουθήσει όλα όσα λέτε και δεν ξέρω αν σου απάντησαν αλλά επεσα πάνω στο μήνυμα σου και θέλω να σου πω ότι τα μαθήματα ανώδυνου βοηθανε πααααρα πολύ! Κι όσο για την επισκληρίδειο υπάρχει και η περίπτωση να μη σε πιάσει όπως έγινε σε εμενα. Οποτε με βοήθησαν παρα πολύ οι ανάσες στις οποίες είχα εξασκηθεί. Επιπλέον η επισκληρίδειο μπορεί να γίνει αφού πρώτα έχεις περάσει καποιες ώρες με τις πρώτες ωδίνες και είναι κρίμα να πονάς. Και τέλος καλό θα είναι να μη σου κανει επισκληρίδειο με πολύ φάρμακο και σε αναισθητοποιήσει πολύ γιατί δεν θα μπορείς να σπρώξεις και ίσως πάει πολλες ωρες και χρειαστεις καισαρική. Αυτό συνέβη σε μια φίλη μου. Δεν θέλω να σε φοβισω. Όλα καλά θα πάνε φυσικά! Απλώς καλυτερα μην χάσεις τα μαθήματα γιατί προσφέρουν πολλά! Εμάς μας έμαθαν τις ανάσες, το σωστό σπρώξιμο, το τι ακριβώς να κάνουμε οταν σπάσουν τα νερά κτλ. Επισης μας έκαναν μαθήματα για το πως να κρατάμε το μωρό το μπάνιο του και τον θηλασμο. Έκανα καμία δεκαριά μαθήματα! Και μου άρεσαν και πολύ γιατί ήμουν και με άλλες επιτοκες και λέγαμε τα δικά μας! 

• Μου αρέσει 3
  • Μπερδεμένη/-ος 1

Τι γλυκό!!

Μομπιλε? Τα αγαπώ!!

Ωραίο θα είναι κ κρεμασμένο πάνω στη κούνια να το βλέπει όταν ξυπνάει!

Τι ωραία τα πρωτα ψώνια!:x

Αστεράκια τα λέω κι εγώ τα νινακια μου!!

ναιιιιιιι!!!!!αφου είναι αστερια τα παιδακια μας γτ να το κρύψουμε.....???????:wub:

• Μου αρέσει 2

Just now, P.L.L. είπε:

Δεν έχω παρακολουθήσει όλα όσα λέτε και δεν ξέρω αν σου απάντησαν αλλά επεσα πάνω στο μήνυμα σου και θέλω να σου πω ότι τα μαθήματα ανώδυνου βοηθανε πααααρα πολύ! Κι όσο για την επισκληρίδειο υπάρχει και η περίπτωση να μη σε πιάσει όπως έγινε σε εμενα. Οποτε με βοήθησαν παρα πολύ οι ανάσες στις οποίες είχα εξασκηθεί. Επιπλέον η επισκληρίδειο μπορεί να γίνει αφού πρώτα έχεις περάσει καποιες ώρες με τις πρώτες ωδίνες και είναι κρίμα να πονάς. Και τέλος καλό θα είναι να μη σου κανει επισκληρίδειο με πολύ φάρμακο και σε αναισθητοποιήσει πολύ γιατί δεν θα μπορείς να σπρώξεις και ίσως πάει πολλες ωρες και χρειαστεις καισαρική. Αυτό συνέβη σε μια φίλη μου. Δεν θέλω να σε φοβισω. Όλα καλά θα πάνε φυσικά! Απλώς καλυτερα μην χάσεις τα μαθήματα γιατί προσφέρουν πολλά! Εμάς μας έμαθαν τις ανάσες, το σωστό σπρώξιμο, το τι ακριβώς να κάνουμε οταν σπάσουν τα νερά κτλ. Επισης μας έκαναν μαθήματα για το πως να κρατάμε το μωρό το μπάνιο του και τον θηλασμο. Έκανα καμία δεκαριά μαθήματα! Και μου άρεσαν και πολύ γιατί ήμουν και με άλλες επιτοκες και λέγαμε τα δικά μας! 

Κ μένα όταν με έπιασε πολύ η επισκληριδιος δεν μπορούσα να σπρώξω!!!

Δηλαδή έπρεπε να πονάω αρκετά για να σπρώξω σωστά,οπότε για μένα λειτουργησε η μικρότερη δόση.

Επισης πέρασαν αρκετές ώρες για να φτάσει η διαστολή εκεί που έπρεπε για να γίνει η επισκληριδιος κ οι ανάσες βοήθησαν πολύ!

Κι εγώ έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από τα μαθήματα γι αυτό το πρότεινα κ στις κοπέλες που δεν έχουν κάνει!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

@P.L.L. δεν σε έπιασε η επισκληριδιος; Τι είπες τώρα;;;:shock: 

Εγώ δεν είχα κάνει μαθήματα ανώδυνου γιατι ήμουν επαρχία. Τα νερά μου έσπασαν μέσα στη νύχτα και φύγαμε μέσα στη νύχτα για το Ρέα που ήταν 2 ώρες απόσταση αλλά οκ ήμουν κουλ! Μιλαμε για πολλά νεραααα... Και μυριζουν σαν σπερμα:roll:. Όντως η επισκληριδιος δεν μπαίνει από την αρχή για να μην επιβραδύνει την διαδικασία, αλλά δεν στην κάνουν ούτε σε μεγάλη διαστολή νομίζω πάνω από 6 δεν στην κάνουν.

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...