Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Και κάπου στη 4η μου επίσκεψη στη τουαλέτα ξαγρυπνησα κ εγώ...από τις 4 περίπου παλεύω να ξανά κοιμηθώ αλλά δεννν...κ έχω κ μια πείνααα!!! 

@Eva137 υπομονή με το σπίτι,είναι (πάλι!) δύσκολες οικονομικά εποχές για όλους μας παγκοσμίως οπότε πιστεύω πως για να διαθέσει ο άλλος χρήματα ψαχνει το τέλειο για αυτόν..μην τρελαίνεσαι όμως,να δεις που την κατάλληλη στιγμή θα βρεθεί η οικογένεια που θα ερωτευθεί το σπίτι σας κ θα το κάνει δικό της,κ εσείς θα μπορέσετε να πάτε στο καινούργιο σας :-) εσείς έχετε βρει το επόμενο σπίτι? Έχει κάποιο deadline από τη δουλειά που πρέπει να μετακομίσετε ο άντρας σου?

@Christinα μου εσύ που κοιτάς για σπίτι? Αθήνα?

@Jasmine@ γιατί δε κοιμάσαι??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Και κάπου στη 4η μου επίσκεψη στη τουαλέτα ξαγρυπνησα κ εγώ...από τις 4 περίπου παλεύω να ξανά κοιμηθώ αλλά δεννν...κ έχω κ μια πείνααα!!! 

@Eva137 υπομονή με το σπίτι,είναι (πάλι!) δύσκολες οικονομικά εποχές για όλους μας παγκοσμίως οπότε πιστεύω πως για να διαθέσει ο άλλος χρήματα ψαχνει το τέλειο για αυτόν..μην τρελαίνεσαι όμως,να δεις που την κατάλληλη στιγμή θα βρεθεί η οικογένεια που θα ερωτευθεί το σπίτι σας κ θα το κάνει δικό της,κ εσείς θα μπορέσετε να πάτε στο καινούργιο σας :-) εσείς έχετε βρει το επόμενο σπίτι? Έχει κάποιο deadline από τη δουλειά που πρέπει να μετακομίσετε ο άντρας σου?

Όπως τα περισσότερα βραδιά μετά από επισκέψεις στην τουαλέτα ξαγρυπνάω! 
εκανα κ ταξίδι σήμερα να έρθω στο πατρικό μου κ ταλαιπωρήθηκα παρα πολύ...

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

εκανα κ ταξίδι σήμερα να έρθω στο πατρικό μου κ ταλαιπωρήθηκα παρα πολύ.... 

Αααα πηγές στους δικούς σου ε?

Καλύτερα μωρέ.. τουλάχιστον με τη μανούλα σου εκεί θα ξεκουραστείς!!

Πφφφ κ εγώ κ όσο σκέφτομαι ότι σε λίγο θα χτυπήσει το ξυπνητήρι....:evil:

Δε φτάνει το ξενύχτι μας μετά τη γέννα έχουμε κ τα πρωεορτια!!

Just now, Renez είπε:

Αααα πηγές στους δικούς σου ε?

Καλύτερα μωρέ.. τουλάχιστον με τη μανούλα σου εκεί θα ξεκουραστείς!!

Πφφφ κ εγώ κ όσο σκέφτομαι ότι σε λίγο θα χτυπήσει το ξυπνητήρι....:evil:

Δε φτάνει το ξενύχτι μας μετά τη γέννα έχουμε κ τα πρωεορτια!!

Έφαγες τιποτα;;; Εγώ δεν έφαγα ούτε το ξινομηλο το βράδυ κ τώρα γουργουρίζει η κοιλιτσα μου! Μένεις μακριά από το μαγαζί;

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Έφαγες τιποτα;;; Εγώ δεν έφαγα ούτε το ξινομηλο το βράδυ κ τώρα γουργουρίζει η κοιλιτσα μου! Μένεις μακριά από το μαγαζί;

Όχι φίλη είναι στα 10 λεπτά με τα πόδια 5' με αμάξι ευτυχώς!!

Με κόβω να σηκώνομαι για τοστακι...χεχεχε το βράδυ δε τρώω..τρώω μέχρι τις 7 το πολύ το τελευταίο μου γεύμα γτ βλέπω πως παίρνω πολύ εύκολα βάρος στην εγκυμοσύνη γμτ μου..

Πως είσαι από αναγουλες?

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Όχι φίλη είναι στα 10 λεπτά με τα πόδια 5' με αμάξι ευτυχώς!!

Με κόβω να σηκώνομαι για τοστακι...χεχεχε το βράδυ δε τρώω..τρώω μέχρι τις 7 το πολύ το τελευταίο μου γεύμα γτ βλέπω πως παίρνω πολύ εύκολα βάρος στην εγκυμοσύνη γμτ μου..

Πως είσαι από αναγουλες?

Α εντάξει ευτυχώς είσαι κοντά!!! 
Αναγουλες δεν έχω, κανα εμετουλη ανάλογα το φαγητό ίσως κάνω! Κ φυσικά αν δε φάω ξινομηλο έχω καούρες... τώρα έχω να φάω από χθες το μεσημέρι κ έχω χάλια στομαχι! Έχει αρχίσει κ ο άντρας μου να με πιέζει να τρώω γιατί μου έπεσε ο αιματοκρίτης στο 34, ενώ είχα ξεκινήσει πολύ καλά... κ έχουμε γκρίνιες!

SqfGp3.png

Just now, Renez said:

Αχ μακάρι! Έχουμε ρίξει μια ματιά στα σπίτια που πωλούνται στην πόλη που θα μείνουμε, αλλά αν δεν πωληθεί το τωρινό μας σπίτι δεν μπορούμε να πάρουμε δάνειο για να αγοράσουμε το επόμενο, οπότε δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Τον Ιούλιο πρέπει να μετακομίσουμε, γιατί ξεκινάμε δουλειά εκεί 1 Αυγούστου (άσε που εγώ θα είμαι και στον 7ο μήνα περίπου τότε), οπότε μας βλέπω να μένουμε σε φιλικά σπίτια στην αρχή. Με τρομάζει λίγο που θα είμαι με την κοιλιά τούρλα και χωρίς σπίτι, αλλά έχω πίστη ότι θα τα καταφέρουμε όλα όπως πάντα, έστω και την τελευταία στιγμή!

Just now, Jasmine@ said:

εκανα κ ταξίδι σήμερα να έρθω στο πατρικό μου κ ταλαιπωρήθηκα παρα πολύ...

Σε καταλαβαίνω... κι εγώ τα βράδυα που ξυπνάω είτε για τουαλέτα είτε για να φυσήξω την μύτη μου, ζορίζομαι να ξανακοιμηθώ. Αφού συνήθως προσπαθώ να κρατηθώ κ να ξεχαστώ, γιατί αν σηκωθώ και πάω τουαλέτα, πάει, τον έχασα τον ύπνο! Τουλάχιστον ελπίζω τώρα που είσαι στο πατρικό σου να ξεκουραστείς λίγο!

• Μου αρέσει 1

vNpVm5.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Α εντάξει ευτυχώς είσαι κοντά!!! 
Αναγουλες δεν έχω, κανα εμετουλη ανάλογα το φαγητό ίσως κάνω! Κ φυσικά αν δε φάω ξινομηλο έχω καούρες... τώρα έχω να φάω από χθες το μεσημέρι κ έχω χάλια στομαχι! Έχει αρχίσει κ ο άντρας μου να με πιέζει να τρώω γιατί μου έπεσε ο αιματοκρίτης στο 34, ενώ είχα ξεκινήσει πολύ καλά... κ έχουμε γκρίνιες!

Φίλη κάτι ξέρει κ ο πατέρας!!

Προσπάθησε να τρως φρούτα αν δε σου φέρνουν ξινιλες που τώρα το καλοκαίρι έχουμε μεγάλη ποικιλία..κάνα βερίκοκο,ροδάκινο ,καρπουζακι κτλ..δροσερά,υγιεινά κ με λίγες θερμίδες ;)

Κ σιγά σιγά ότι άλλο νιώθεις πως δε σε βαραίνει πολύ..

Έκανα το τοστακι κ θα ετοιμαστώ σιγά σιγά..καλή ξεκούραση Γιασμηνακι μου!!

Just now, Eva137 είπε:

Αχ μακάρι! Έχουμε ρίξει μια ματιά στα σπίτια που πωλούνται στην πόλη που θα μείνουμε, αλλά αν δεν πωληθεί το τωρινό μας σπίτι δεν μπορούμε να πάρουμε δάνειο για να αγοράσουμε το επόμενο, οπότε δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Τον Ιούλιο πρέπει να μετακομίσουμε, γιατί ξεκινάμε δουλειά εκεί 1 Αυγούστου (άσε που εγώ θα είμαι και στον 7ο μήνα περίπου τότε), οπότε μας βλέπω να μένουμε σε φιλικά σπίτια στην αρχή. Με τρομάζει λίγο που θα είμαι με την κοιλιά τούρλα και χωρίς σπίτι, αλλά έχω πίστη ότι θα τα καταφέρουμε όλα όπως πάντα, έστω και την τελευταία στιγμή!

Σε καταλαβαίνω... κι εγώ τα βράδυα που ξυπνάω είτε για τουαλέτα είτε για να φυσήξω την μύτη μου, ζορίζομαι να ξανακοιμηθώ. Αφού συνήθως προσπαθώ να κρατηθώ κ να ξεχαστώ, γιατί αν σηκωθώ και πάω τουαλέτα, πάει, τον έχασα τον ύπνο! Τουλάχιστον ελπίζω τώρα που είσαι στο πατρικό σου να ξεκουραστείς λίγο!

Κ μόνο που μόνη σου είσαι τόσο θετική κ αισιόδοξη δείχνει πως όλα θα σας πάνε κατά ευχήν ::)

Καλημέρα κορίτσι μου ή...καλησπέρα για εσένα!! Πάω για δουλίτσα σιγά σιγά.. φιλουθκια!!

Just now, Eva137 είπε:

Αν σου πω ότι προτιμώ να είμαι στο σπίτι μου στην ησυχία μου με τις βολές μου; Θα με πεις περίεργη;:rolleyes:

δεν υπάρχει χειρότερο από μετακομιση, έχω κάνει 2 τα τελευταία 4 χρόνια!Ποσό μάλλον να είσαι κ έγκυος. Έχεις κάποιον να σε βοηθήσει να πακεταρεις τουλάχιστον;

Just now, Renez είπε:

Προσπάθησε να τρως φρούτα αν δε σου φέρνουν ξινιλες που τώρα το καλοκαίρι έχουμε μεγάλη ποικιλία..κάνα βερίκοκο,ροδάκινο ,καρπουζακι κτλ..δροσερά,υγιεινά κ με λίγες θερμίδες ;)

Ναι μωρε τρώω κάθε βράδυ φρούτα αλλά χθες δεν την πάλευα ήμουν τόσο κουρασμένη! Καλή δουλειά....!!!

SqfGp3.png

Just now, Renez said:

Κ μόνο που μόνη σου είσαι τόσο θετική κ αισιόδοξη δείχνει πως όλα θα σας πάνε κατά ευχήν ::)

Καλημέρα κορίτσι μου ή...καλησπέρα για εσένα!! Πάω για δουλίτσα σιγά σιγά.. φιλουθκια!!

Καλή δουλίτσα, και με το μαλακό, να μην κουραστείς ούτε εσύ ούτε ο φιλαράκος μας!:wink:

Just now, Jasmine@ said:

Αν σου πω ότι προτιμώ να είμαι στο σπίτι μου στην ησυχία μου με τις βολές μου; Θα με πεις περίεργη;:rolleyes:

δεν υπάρχει χειρότερο από μετακομιση, έχω κάνει 2 τα τελευταία 4 χρόνια!Ποσό μάλλον να είσαι κ έγκυος. Έχεις κάποιον να σε βοηθήσει να πακεταρεις τουλάχιστον;

Ναι μωρε τρώω κάθε βράδυ φρούτα αλλά χθες δεν την πάλευα ήμουν τόσο κουρασμένη! Καλή δουλειά....!!!

Είναι πίκρα, πράγματι... κι εγώ έχω κάνει 8 μετακομίσεις τα τελευταία 10 χρόνια, και ειλικρινά έχω κουραστεί. Κάθε φορά λέμε θα είναι η τελευταία, ψωνίζουμε, ανακαινίζουμε, διακοσμούμε, βολευόμαστε κ μετά κάτι γίνεται κ αναγκαζόμαστε να φύγουμε πάλι! Το πακετάρισμα θα το κάνουμε εμείς οι ίδιοι, αλλά εννοείται ότι εγώ αυτή τη φορά δε θα κουβαλήσω τίποτα. Τουλάχιστον το πανεπιστήμιο θα καλύψει τα έξοδα της μετακόμισης... κάτι είναι κι αυτό.

Αυτό που λες με το σπίτι σου, σε καταλαβαίνω (δεν είσαι τρελή:)). Τις γιορτές που ήμουν Ελλάδα και έμεινα στο πατρικό μου, στην αρχή ήμουν πολύ χαρούμενη γιατί μου είχαν λείψει οι δικοί μου, αλλά μετά άρχισε να μου λείπει το σπιτάκι μου, ο άντρας μου, τα γατάκια μου και οι βολές μου που λες κι εσύ! Αν μαζεύονται και πολλά άτομα και παστώνονται όλοι μαζί σε λίγα δωμάτια είναι ακόμα χειρότερα. Δε πειράζει όμως, δες το σαν ένα ευχάριστο διάλειμμα της καθημερινότητας!:wink:

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

Just now, Eva137 είπε:

Καλή δουλίτσα, και με το μαλακό, να μην κουραστείς ούτε εσύ ούτε ο φιλαράκος μας!:wink:

Είναι πίκρα, πράγματι... κι εγώ έχω κάνει 8 μετακομίσεις τα τελευταία 10 χρόνια, και ειλικρινά έχω κουραστεί. Κάθε φορά λέμε θα είναι η τελευταία, ψωνίζουμε, ανακαινίζουμε, διακοσμούμε, βολευόμαστε κ μετά κάτι γίνεται κ αναγκαζόμαστε να φύγουμε πάλι! Το πακετάρισμα θα το κάνουμε εμείς οι ίδιοι, αλλά εννοείται ότι εγώ αυτή τη φορά δε θα κουβαλήσω τίποτα. Τουλάχιστον το πανεπιστήμιο θα καλύψει τα έξοδα της μετακόμισης... κάτι είναι κι αυτό.

Αυτό που λες με το σπίτι σου, σε καταλαβαίνω (δεν είσαι τρελή:)). Τις γιορτές που ήμουν Ελλάδα και έμεινα στο πατρικό μου, στην αρχή ήμουν πολύ χαρούμενη γιατί μου είχαν λείψει οι δικοί μου, αλλά μετά άρχισε να μου λείπει το σπιτάκι μου, ο άντρας μου, τα γατάκια μου και οι βολές μου που λες κι εσύ! Αν μαζεύονται και πολλά άτομα και παστώνονται όλοι μαζί σε λίγα δωμάτια είναι ακόμα χειρότερα. Δε πειράζει όμως, δες το σαν ένα ευχάριστο διάλειμμα της καθημερινότητας!:wink:

Με το καλό να βρεθούν αγοραστές να πάτε κι εσείς στο καινούργιο σας σπίτι! 

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

@Renez @Jasmine@ καλά κοιτάω τις ώρες που γράφετε κ απλά χασμουριεσμαι!! Ευτυχώς ο υπνακος μου έχει επανέλθει κανονικά με μια μόνη διακοπή για τσισακια...

@Anastasia05καλα που το πες κ όλο ήθελα να σε ρωτήσω, ρώτησα την γιατρό μου για τον ανώδυνο τοκετό κ μου λέει γιατί έχεις σκοπό να γεννήσεις χωρίς επισκληριδιο;;; Εννοείται τις είπα όχι κ μου λέει ότι δεν χρειάζεται κ οτιδήποτε θέλω για ανάσες θα μου τα πει η μαία ..

@Jasmine@ εεεελα καλέ πες μας αντιδράσεις γονιών!! Τι είπε ο παππούς για τις δυο εγγονές;;;

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

@Renez @Jasmine@ καλά κοιτάω τις ώρες που γράφετε κ απλά χασμουριεσμαι!! Ευτυχώς ο υπνακος μου έχει επανέλθει κανονικά με μια μόνη διακοπή για τσισακια...

@Anastasia05καλα που το πες κ όλο ήθελα να σε ρωτήσω, ρώτησα την γιατρό μου για τον ανώδυνο τοκετό κ μου λέει γιατί έχεις σκοπό να γεννήσεις χωρίς επισκληριδιο;;; Εννοείται τις είπα όχι κ μου λέει ότι δεν χρειάζεται κ οτιδήποτε θέλω για ανάσες θα μου τα πει η μαία ..

@Jasmine@ εεεελα καλέ πες μας αντιδράσεις γονιών!! Τι είπε ο παππούς για τις δυο εγγονές;;;

Δεν είναι μονο για γέννα χωρίς επισκληριδιο.. εννοείται θα σου πει κ η μαία κατά τη γεννα για ανάσες, εγώ ήθελα κι από πριν να ξερω. 

Ένα μάθημα είναι για τη περιποίηση του μωρού,άλλο για τον θηλασμό. Νομίζω 6 στο σύνολο,αλλά δεν θυμάμαι καλά.

Γενικά σε προετοιμάζουν κ ψυχολογικά,εμένα μου άρεσαν πάρα πολυ.

Βασικά είναι μαθήματα ψυχοπροφυλακτικης. Απλά τα λένε ανώδυνου γιατι ετσι συνηθίζεται

Επεξεργάστηκαν by Anastasia05
  • Μου αρέσει 3

Q1jtp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Καλημέρα! Σε ζηλεύω που κοιμασαι να ξέρεις.... να σου πω την αλήθεια δεν τους έχω δει πολύ γιατί μόλις ήρθαμε εγώ πηγα κ ξάπλωσα, και δε νομίζω να ξανάρθω κιολας γιατί βασανίστηκα στο δρόμο. 

• Λυπημένη/-ος 1

SqfGp3.png

΄καλημέρα κορίτσια!!!! κ εγω σημερα δεν κοιμήθηκα καλά!!!περίμενα από τις 5 να χτυπήσει το ξυπνητηρι μου για να αρχίσω να ετοιμαζομαι για την δουλεια! χαχαχαχαχαχ......τεσπα.....σημερα η διάθεσή μου λίγο καλύτερα!!!!αλλά και πάλι χαλιέμαι εδω στην δουλειά όσο περνάει η ώρα!και σίγουρα αυτό περνάει στο μπεμπάκι μου!!!!μόλις του πήρα και το πρώτο του δωράκι(διακοσμητικό για το δωματιάκι του) και νιώθω άπειρη χαρά!!!!!

• Μου αρέσει 8

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...