Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

.... άλλοι γιατροί ήθελα να γράψω... 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Christinα είπε:

Αχαχαχαχα

Καλησπέρα!

Κι εμένα δν τν είδε ούτε στην Αυχενική ούτε στην Β. Νομίζω φαίνεται κι από τν κοιλιά! Τν τράχηλο υν μετράνε κολπικα προς το τέλος γιατί αν μικρύνει πολύ μπορεί να γεννήσεις πρόωρα! Θυμάσαι που λέγαμε κ για περιδεση τραχήλου??? Ας μη ξανανοιξουμε τη συζητήσει εκείνη κ τα μετρηματα! Ειναι νωρις ακόμα εξάλλου. 

@Anastasia05 καλοφορετα!!!

Αυτο θυμαμαι κι εγώ,το μετράει κ κοιλιακα απλά στο τέλος πρέπει να το δει κ κολπικά για σιγουριά.

Οπότε σίγουρα με είχε μετρήσει β επιπέδου κολπικά. Κ ήταν η μοναδική φορά (εκτός από τις αρχές) όλα ήταν καλα δεν χρειάστηκε ξανά.

Εγώ θα τον ρωτήσω για σιγουριά όπως κ να έχει.

Περιμένω πως κ πως να δω το αντρακι μου!!!

Του τα έβαλα με το που γύρισα το μεσημέρι και με φόβο τα βγάλαμε για να μπει για μπάνιο πριν κοιμηθεί, αλλά κύριος! Του είπα ότι αύριο που θα ξυπνήσει θα τα βάλει ξανά. Τα αγάπησε κ τα συνήθισε γρηγορα:x

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Να σου πω το σκέφτηκα,αλλά πάνω που ισιωσαμε πάλι ερωτικά λέω κάτσε μη δει κάνα κυρσο κ κάνω κάνα 6μηνο να δω χαρά :D 

Άσε την ώρα που θα έτρωγα μέχρι να εξηγήσω τι είναι ο κυρσος χαχαχα κ που να του έλεγα ότι είναι σαν αυτα που έχει η μάνα του στα πόδια ,εκεί όχι 6μηνο χρόνο και θα τρωγα αποχή χαχαχαχα:D

Τι ακούνε κ αυτοί οι δόλιοι από εμάς...

Να σε ρωτήσω εσένα ο γιατρός επαφές σου είπε οκ μέχρι τέλους;;η δικιά μου μου είπε στο τελευταίο τρίμηνο κομμένες πάλι..

Κ για τον πόνο που είπες εγώ νιώθω όχι τελείως χαμηλά, σκέψου στην γραμμή του εσώρουχου, αλλά για τον ακριβώς αντίθετο λόγο, επειδή κάθομαι συνέχεια στην δουλειά..

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Τι ακούνε κ αυτοί οι δόλιοι από εμάς...

Να σε ρωτήσω εσένα ο γιατρός επαφές σου είπε οκ μέχρι τέλους;;η δικιά μου μου είπε στο τελευταίο τρίμηνο κομμένες πάλι..

Κ για τον πόνο που είπες εγώ νιώθω όχι τελείως χαμηλά, σκέψου στην γραμμή του εσώρουχου, αλλά για τον ακριβώς αντίθετο λόγο, επειδή κάθομαι συνέχεια στην δουλειά..

Δεν μου έχει πει ως τώρα να σταματήσουμε..μου είπε ότι όσο συνεχίζει ομαλά η κύηση κ με τη προϋποθέση ότι θα είμαστε προσεκτικοί μπορούμε κανονικά..

Δε ξέρω αν αργότερα μου το απαγόρευσει..κάποιες λένε πως στον 9ο τους λένε να κάνουν γιατι βοηθάει να ανοίξει το κουτί :huh:

Άρα μάλλον δε θέλει ούτε καθισιο πολύ ούτε ορθοστασία..εγώ όταν το νιώθω κάθομαι κ ηρεμώ οπότε κ εσύ μάλλον πρέπει να σηκωνεσαι λιγάκι..

Just now, Anastasia05 είπε:

Αυτο θυμαμαι κι εγώ,το μετράει κ κοιλιακα απλά στο τέλος πρέπει να το δει κ κολπικά για σιγουριά.

Οπότε σίγουρα με είχε μετρήσει β επιπέδου κολπικά. Κ ήταν η μοναδική φορά (εκτός από τις αρχές) όλα ήταν καλα δεν χρειάστηκε ξανά.

Εγώ θα τον ρωτήσω για σιγουριά όπως κ να έχει.

Περιμένω πως κ πως να δω το αντρακι μου!!!

Του τα έβαλα με το που γύρισα το μεσημέρι και με φόβο τα βγάλαμε για να μπει για μπάνιο πριν κοιμηθεί, αλλά κύριος! Του είπα ότι αύριο που θα ξυπνήσει θα τα βάλει ξανά. Τα αγάπησε κ τα συνήθισε γρηγορα:x

Ίσως να παίζουν ρόλο κ άλλοι παράγοντες που εμάς μας τσεκαρε κολπικά, η απλά οι γιατροί μας να είναι τίγκα ψείρες, που ο δικός μου είναι στάνταρ, πλέον το χω εμπέδωσει!!:D κ μου το χε πει κ η γυναικολόγος μου , ότι δεν σε αφήνει να φύγεις αν δεν τα δει όλα!!

Καλοφορετα στο ζουζούνακι σου!!!

Just now, Renez είπε:

Δεν μου έχει πει ως τώρα να σταματήσουμε..μου είπε ότι όσο συνεχίζει ομαλά η κύηση κ με τη προϋποθέση ότι θα είμαστε προσεκτικοί μπορούμε κανονικά..

Δε ξέρω αν αργότερα μου το απαγόρευσει..κάποιες λένε πως στον 9ο τους λένε να κάνουν γιατι βοηθάει να ανοίξει το κουτί :huh:

Άρα μάλλον δε θέλει ούτε καθισιο πολύ ούτε ορθοστασία..εγώ όταν το νιώθω κάθομαι κ ηρεμώ οπότε κ εσύ μάλλον πρέπει να σηκωνεσαι λιγάκι..

Ααααα τι θα γίνει με την γιατρό μου;εν τω μεταξύ σήμερα το έλεγα στον άντρα μου ότι ένας μήνας μας έμεινε για επαφές κ μου λέει δεν πειράζει να μην ενοχλούμε κ την μικρή.....του λέω καλά καλά μετά την γέννα θα σου πω εγώ που θα το βλέπεις με το κυαλι!:o

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 2

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Ίσως να παίζουν ρόλο κ άλλοι παράγοντες που εμάς μας τσεκαρε κολπικά, η απλά οι γιατροί μας να είναι τίγκα ψείρες, που ο δικός μου είναι στάνταρ, πλέον το χω εμπέδωσει!!:D κ μου το χε πει κ η γυναικολόγος μου , ότι δεν σε αφήνει να φύγεις αν δεν τα δει όλα!!

Ακριβώς! Κι εμένα αν έβλεπε κάτι πιστεύω θα έκανε. Ο καθένας δουλευει αλλιώς! Είσαι κ ήσυχη ότι σε κοίταξε ,ένα άγχος λιγότερο!!:wink:

Πήρες τις μαίες για τα μαθήματα ανώδυνου??

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Ααααα τι θα γίνει με την γιατρό μου;εν τω μεταξύ σήμερα το έλεγα στον άντρα μου ότι ένας μήνας μας έμεινε για επαφές κ μου λέει δεν πειράζει να μην ενοχλούμε κ την μικρή.....του λέω καλά καλά μετά την γέννα θα σου πω εγώ που θα το βλέπεις με το κυαλι!:o

Μη τον τρομοκράτεις μαρή τον άνθρωπο!! Απαπαπα!! 

Σ αφήνω αγαπημένη, σας αφήνω αγαπενες να υποκύψω στην αγκαλιά του Μορφέα γτ το ξυπνητήρι παλι στις 6 θα βαρά!!

Καληνύχτα:x

• Μου αρέσει 3

@Anastasia05 εμείς κοιμηθήκαμε το 1ο μεσημέρι με αυτα!!! Κι επειδη του ειπα οτι δν βαζουμε τα παπούτσια πανω στο κρεββάτι αποκοιμηθηκε με τα ποδια κρεμασμενα στο πλαι!!!! Χιχιχιχι Οταν κοιμηθηκε καλα κ του τα έβγαλα έκλαιγε :cry:

Ο γιατρός μ μου τον μετραγε κολπικα στο τέλος αλλά εμένα δεν κονταινε ο άτιμος! Ε λοιπόν κάθε γιατρός έχει το σύστημα του! Αν δν βλέπετε τπτ περίεργο εμπιστευτείτε τν γιατρό κ μν ανησυχείτε. 

• Χαχα 3

IjnUp3.pngscOTp2.png

@Anastasia05 εμείς κοιμηθήκαμε το 1ο μεσημέρι με αυτα!!! Κι επειδη του ειπα οτι δν βαζουμε τα παπούτσια πανω στο κρεββάτι αποκοιμηθηκε με τα ποδια κρεμασμενα στο πλαι!!!! Χιχιχιχι Οταν κοιμηθηκε καλα κ του τα έβγαλα έκλαιγε :cry:

Ο γιατρός μ μου τον μετραγε κολπικα στο τέλος αλλά εμένα δεν κονταινε ο άτιμος! Ε λοιπόν κάθε γιατρός έχει το σύστημα του! Αν δν βλέπετε τπτ περίεργο εμπιστευτείτε τν γιατρό κ μν ανησυχείτε. 

Έχουνε πλάκα τα μικρά μας:x

Βγάλαμε κι εμείς τις σαγιονάρες μας για να δει ότι πάμε για ύπνο χωρις παπούτσια. Γλυκουλης

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

On 18/5/2020 at 8:35 ΜΜ, marianna1986 είπε:

Καλό να είναι γενικά να το υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι νονοί ώστε να διαλέγουμε εμείς την καλύτερη περίπτωση! Γιατί ξέρω κ ελάχιστες περιπτωσεις που έψαχναν και δεν έβρισκαν και έμεναν τα παιδια αβάπτιστα.

Όσον αφορά το πινακακι έχει χαθεί η @Hope89 και δεν έχουμε καιρό νέα της... Ελπίζω να μπει κ να μας πει αν ισχύουν τα 2 κορίτσια ή θα γίνει ανατροπή. Επίσης @Renez η demyfilol είχε ζητήσει να βγει από το πινακακι γιατί αποχώρησε από το θέμα μας οπότε είμαστε 12-12

Να μαι κ εγώ!! Δεν σας προλαβαίνω βρε κορίτσια.. μέχρι να διαβάσω κάθε φορά όσα γράφετε δεν ξέρω τι να πρωτογραψω μετά!! Λοιπόν.. ακόμη ξέρουμε μόνο για το ένα μωράκι που είναι κοριτσάκι! Σε μια εβδομάδα έχω ραντεβού κ ελπίζω να αποκαλυφθεί κ το άλλο ζουζουνακι μας!! 

Όσο για τον τράχηλο, εμένα στην αυχενική μου τον μέτρησε με τον κοιλιακό υπέρηχο, απλά με πίεσε αρκετά χαμηλά για να το καταφέρει.  Τώρα στη β επιπέδου δεν θυμάμαι καθόλου τι είχε γίνει στον γιο μου... Επίσης, πίεση χαμηλού νιώθω πολύ συχνά, ειδικά μετά από κούραση κ ορθοστασία, αλλά κ όταν κάθομαι (ειδικά στα καρεκλακια του γιου μου!!!) ... Κ τώρα που το λέτε, σαν να την βλέπω λίγο πιο πρησμένη την περιοχή... Πφφφ.. 

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Renez είπε:

Ρε αγάπες μιας κ λέγαμε για αυχενική κ Β επιπέδου,στην αυχενική σας έκανε σε όλες κολπικο υπέρηχο??

Emena nai.Koilias,kolpiko kai mou pire aima stin ayxeniki. 35mm einai to mikos..

Διαφημίσεις

10 hours ago, Jasmine@ said:

Καλημέρα σε όλες! Εγώ έχω ξυπνήσει με νεύρα πολλά σήμερα, πηγα κ στο μικροβιολογικό για εξετάσεις κ μου είπε μια ότι για 5 μηνών έχω μεγάλη κοιλιά, με αποτελείωσε!

"Και ποιος σε ρώτησε κυρά μου?" έτσι έπρεπε να της πεις. Έλεος, εδώ εμείς με μονή κύηση και φαίνονται πια καλά οι κοιλίτσες μας, πόσο μάλλον εσύ. Εξάλλου από γυναίκα σε γυναίκα διαφέρει πάρα πολύ ο ρυθμός ανάπτυξης της κοιλιάς και το μέγεθος που θα φτάσει... μια ματιά να ρίξεις στο ίντερνετ θα δεις απ'όλα, μην το ψάχνεις!

4 hours ago, Renez said:

Θεϊκό κ αυτό!! Ε ναι γτ είναι η δικαιολογία να τα κάνεις μαζί να τα ξεπεταξεις! Μα πουθενά να μη τους πιάνεις..

Κ άντε μια κοπέλα σαν εμάς που μπορεί να κάνει παιδάκι απλά ακόμη δεν έχει έρθει η ώρα να τα ακούει αυτά μπαινακης βγαινακης,αμ έλα που θα τα λένε κ σε κοπέλες που θα  θέλουν κ δε θα μπορούν!! Τι να πουν κ αυτές?! Για αυτό λέμε ο κόσμος μιλάει χωρίς να σκέφτεται!! 

Έτσι όπως τα λες. Εγώ καλώς ή κακώς σπούδαζα μέχρι τα 30 μου, ε στα 32 παντρευτήκαμε και επίσημα με τον άντρα μου (παρότι είμασταν πολλάαα χρόνια μαζί) και ξεκινήσαμε αμέσως προσπάθειες για παιδάκι. Αφελείς εμείς, νομίζαμε ότι θα πιάναμε αμέσως, όπως όλοι οι φίλοι/συγγενείς μας, αλλά έλα που δε μας καθόταν παρά τις πολλές προσπάθειες, εξετάσεις κτλ. Ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει ότι το ότι είσαι νέος και υγιής δεν σημαίνει ότι μπορείς και να μείνεις άνετα έγκυος... χίλια πράγματα μπορεί να μπαίνουν στη μέση που δεν τα είχες φανταστεί ποτέ πριν. Τώρα τα Χριστούγεννα που είχα έρθει Ελλάδα και ξεκίνησα την διαδικασία εξωσωματικής, ήμουν μια μέρα στο ταξί με έναν ταξιτζή από αυτούς που έχουν πολύυυ όρεξη για πάρλα. Κάτι έλεγε κάποια στιγμή για τα παιδιά του, με ρωτάει: "Έχεις παιδιά?", του λέω "Όχι ακόμα", με ξαναρωτάει "Πόσων χρονών είσαι?", του λέω "35", μου λέει "Καλά, 35 χρονών και ακόμα δεν κάνεις παιδιά, τί περιμένεις?". Ε, τώρα εγώ δηλαδή τί έπρεπε να του πω? Ούτε θυμάμαι τί του είπα, τον αγνόησα και κάπως σταμάτησα ευγενικά τη συζήτηση... αφού ο άνθρωπος ήταν στον κόσμο του. Ακόμα και από κοντινούς μου φίλους (που δεν ξέρουν βέβαια ότι προσπαθούσαμε και ταλαιπωρηθήκαμε χρόνια τώρα για παιδάκι) έχω ακούσει στο άσχετο όταν το έφερνε η συζήτηση σχόλια τύπου "εσείς έχετε αργήσει κιόλας για παιδί, ε... το έχετε αφήσει". Μου κακοφαίνεται εκείνη την ώρα, αλλά δεν τους παρεξηγώ κιόλας... πού να ήξεραν!

2 hours ago, Renez said:

Ρε αγάπες μιας κ λέγαμε για αυχενική κ Β επιπέδου,στην αυχενική σας έκανε σε όλες κολπικο υπέρηχο??

Εμένα όχι, μόνο πάνω από την κοιλιά μου κάνουν υπέρηχο (βέβαια εδώ από ότι έχω καταλάβει είναι πιο χαλαροί, αλλά είμαι περίεργη να δω από εδώ και πέρα αν θα αλλάξει κάτι).

13 minutes ago, Renez said:

Αααααα άρα δε κοιτάνε αν μεγαλώνει για να βγει πιο εύκολα το μωρό αλλά το αντίθετο..

Καλααα..θα ρωτήσω όπως είπα όταν πάω,θα είμαι κ προετοιμασμένη;)αν χρειαστεί για κολπικό κ το πολύ πολύ να το ζητήσω μόνη μου ,έτσι για να μου φύγει!!

Εγώ κορίτσια καμία φορά όταν μένω αρκετή ώρα όρθια πονάω λίγο κάτω στο κουτί μου..σαν να το νιώθω βαρύ..το ίδιο πάθαινα κ όταν είχα περίοδο τις πρώτες ημέρες..το έχει νιώσει κάποια?

Θα το πω οπωσδήποτε την επόμενη φορά..την κυκλοφορία πάντως την είχε δει κ από τον υπέρηχο όπως είπα γτ μου την εξηγούσε κιόλας κόκκινη κ μπλε ροή κτλ κ είπε ότι γίνεται πολύ καλή αιμάτωση.. τι να πω..

Κι εγώ όταν κουράζομαι λιγάκι (αν περπατάω λίγη ώρα, ή αν σκύψω ή κάνω δουλειές του σπιτιού) νιώθω πίεση και βάρος, όχι στο κουτί που λες αλλά πολύ χαμηλά στην κοιλιά, εκεί που ξεκινάει το ηβικό οστό. Όταν ξεκουράζομαι όμως νιώθω καλύτερα!

• Μου αρέσει 5

vNpVm5.png

Just now, Eva137 είπε:

"Και ποιος σε ρώτησε κυρά μου?" έτσι έπρεπε να της πεις. Έλεος, εδώ εμείς με μονή κύηση και φαίνονται πια καλά οι κοιλίτσες μας, πόσο μάλλον εσύ. Εξάλλου από γυναίκα σε γυναίκα διαφέρει πάρα πολύ ο ρυθμός ανάπτυξης της κοιλιάς και το μέγεθος που θα φτάσει... μια ματιά να ρίξεις στο ίντερνετ θα δεις απ'όλα, μην το ψάχνεις!

Έτσι όπως τα λες. Εγώ καλώς ή κακώς σπούδαζα μέχρι τα 30 μου, ε στα 32 παντρευτήκαμε και επίσημα με τον άντρα μου (παρότι είμασταν πολλάαα χρόνια μαζί) και ξεκινήσαμε αμέσως προσπάθειες για παιδάκι. Αφελείς εμείς, νομίζαμε ότι θα πιάναμε αμέσως, όπως όλοι οι φίλοι/συγγενείς μας, αλλά έλα που δε μας καθόταν παρά τις πολλές προσπάθειες, εξετάσεις κτλ. Ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει ότι το ότι είσαι νέος και υγιής δεν σημαίνει ότι μπορείς και να μείνεις άνετα έγκυος... χίλια πράγματα μπορεί να μπαίνουν στη μέση που δεν τα είχες φανταστεί ποτέ πριν. Τώρα τα Χριστούγεννα που είχα έρθει Ελλάδα και ξεκίνησα την διαδικασία εξωσωματικής, ήμουν μια μέρα στο ταξί με έναν ταξιτζή από αυτούς που έχουν πολύυυ όρεξη για πάρλα. Κάτι έλεγε κάποια στιγμή για τα παιδιά του, με ρωτάει: "Έχεις παιδιά?", του λέω "Όχι ακόμα", με ξαναρωτάει "Πόσων χρονών είσαι?", του λέω "35", μου λέει "Καλά, 35 χρονών και ακόμα δεν κάνεις παιδιά, τί περιμένεις?". Ε, τώρα εγώ δηλαδή τί έπρεπε να του πω? Ούτε θυμάμαι τί του είπα, τον αγνόησα και κάπως σταμάτησα ευγενικά τη συζήτηση... αφού ο άνθρωπος ήταν στον κόσμο του. Ακόμα και από κοντινούς μου φίλους (που δεν ξέρουν βέβαια ότι προσπαθούσαμε και ταλαιπωρηθήκαμε χρόνια τώρα για παιδάκι) έχω ακούσει στο άσχετο όταν το έφερνε η συζήτηση σχόλια τύπου "εσείς έχετε αργήσει κιόλας για παιδί, ε... το έχετε αφήσει". Μου κακοφαίνεται εκείνη την ώρα, αλλά δεν τους παρεξηγώ κιόλας... πού να ήξεραν!

Εμένα όχι, μόνο πάνω από την κοιλιά μου κάνουν υπέρηχο (βέβαια εδώ από ότι έχω καταλάβει είναι πιο χαλαροί, αλλά είμαι περίεργη να δω από εδώ και πέρα αν θα αλλάξει κάτι).

Κι εγώ όταν κουράζομαι λιγάκι (αν περπατάω λίγη ώρα, ή αν σκύψω ή κάνω δουλειές του σπιτιού) νιώθω πίεση και βάρος, όχι στο κουτί που λες αλλά πολύ χαμηλά στην κοιλιά, εκεί που ξεκινάει το ηβικό οστό. Όταν ξεκουράζομαι όμως νιώθω καλύτερα!

Επειδή ακριβώς δεν ξέρουν δεν χρειάζεται να σχολιάζουν με αυτό τον τρόπο.. Μπορούν να θίξουν το θέμα πολυ πιο ευγενικά αν θέλουν να το συζητήσουν.. Κ είναι θέμα πολυυυυ προσωπικό κ δεν μπορεί ο καθένας να λέει ότι του κατέβει..

Καλά κάνεις κ δεν τα κρατάς κ δεν παρεξηγείς,ίσως η καλύτερη αντιμετωπιση να είναι αυτή! Ούτε εγώ παρεξηγώ αλλά απαντώ αναλόγως

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Αχ κορίτσια μου πετάχτηκε ο μικρός μάλλον από το ροχαλητό του μπαμπα:shock: κ ξαγρυπνησα τώρα...κρίμα κ κοιμόμουν σχετικά καλά τις τελευταίες μέρες!

Καλά στις μέρες μας είναι απαράδεκτο να ακούς τέτοια πράγματα ειδικά από νέους ανθρώπους, οκ οι θειτσες ζουν στο παρελθόν ,τι να πεις! Πάντως σε γάμους ή γενικά ζευγάρια εγώ ποτέ δε λέω " και καλούς απογονους" . Μπορεί να μν θέλουν στο κάτω κάτω παιδιά, απαγορεύεται??? Όσο για τις δυσκολίες στη σύλληψη κλπ είναι ντροπή να πιςζεις, έστω κ να λες, γτ ποτε δν ξέρεις τα προσωπικά τ άλλου. Ο σο για τα 2α παιδιά, άλλο κι αυτό...τα κάνεις κοντά?? Παρηγορητικα λόγια λες κ αρρώστησες! Αργείς?? Απαπαπα θα ζηλευουν ή θα βαρεθείς κ δν θα κάνεις άλλο. 

Αφήστε ρε άνθρωποι τα συμπεράσματα να κάνει ο καθένας σπίτι τ ότι θέλει!

@Eva137 μου πως πάει με το σπίτι? Εγω περιμένω  τηλ να δω ένα  διαμέρισμα αυτές τις μέρες! Ας είναι το τυχερό μας! Δν βρισκω 4αρι καθόλου, δν υπαρχουν, όλα 3αρια με μικρά υπνοδωμάτια . Γι αυτό θέλω να μετακομίσω! Είναι πολύ μικρό το δωμάτιο για 2 παιδιά!

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα said:

Αχ κορίτσια μου πετάχτηκε ο μικρός μάλλον από το ροχαλητό του μπαμπα:shock: κ ξαγρυπνησα τώρα...κρίμα κ κοιμόμουν σχετικά καλά τις τελευταίες μέρες!

Καλά στις μέρες μας είναι απαράδεκτο να ακούς τέτοια πράγματα ειδικά από νέους ανθρώπους, οκ οι θειτσες ζουν στο παρελθόν ,τι να πεις! Πάντως σε γάμους ή γενικά ζευγάρια εγώ ποτέ δε λέω " και καλούς απογονους" . Μπορεί να μν θέλουν στο κάτω κάτω παιδιά, απαγορεύεται??? Όσο για τις δυσκολίες στη σύλληψη κλπ είναι ντροπή να πιςζεις, έστω κ να λες, γτ ποτε δν ξέρεις τα προσωπικά τ άλλου. Ο σο για τα 2α παιδιά, άλλο κι αυτό...τα κάνεις κοντά?? Παρηγορητικα λόγια λες κ αρρώστησες! Αργείς?? Απαπαπα θα ζηλευουν ή θα βαρεθείς κ δν θα κάνεις άλλο. 

@Eva137 μου πως πάει με το σπίτι? Εγω περιμενο τηλ να δω ένα  διαμέρισμα αυτές τις μέρες! Ας είναι το τυχερό μας! Δν βρισκω 4αρι καθόλου, δν υπαρχουν, όλα 3αρια με μικρά υπνοδωμάτια . Γι αυτό θέλω να μετακομίσω! Είναι πολύ μικρό το δωμάτιο για 2 παιδιά!

Καλή τύχη, ελπίζω να το βρείτε σύντομα το 4αρι που ψάχνετε!:wink: Η αναζήτηση σπιτιών στην Ελλάδα είναι λίγο δύσκολη από ότι μου έχει πει και η αδερφή μου (συνήθως ψάχνεις ρωτώντας γνωστούς κ φίλους), και σπάνια βρίσκεις πάνω από 2 υπνοδωμάτια. Εδώ τουλάχιστον μέσω ίντερνετ βρίσκεις ό,τι υπάρχει στην αγορά, οπότε έχεις περισσότερες επιλογές.

Εμείς δυστυχώς με το σπίτι μας δεν είχαμε καμία εξέλιξη... έχουν έρθει μέχρι στιγμής 8 οικογένειες να το δουν αλλά κανείς δε μας έχει κάνει προσφορά να το αγοράσει. :sad: Ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του... ή το βρίσκουν λίγο μικρό, ή βρίσκουν την αυλή μικρή, ή τα υπνοδωμάτια μικρά (που τίποτα από αυτά δεν ισχύει), ή δεν τους αρέσει που είναι σε γωνιακό οικόπεδο σε μικρό ήσυχο δρόμο (εν τω μεταξύ το προηγούμενο σπίτι μας δυσκολευτήκαμε να το πουλήσουμε επειδή ήταν πάνω σε μεγάλο δρόμο)... ό,τι να ναι! Οπότε κάνουμε υπομονή προς το παρόν κ περιμένουμε...

• Ευχαριστώ 1
  • Λυπημένη/-ος 2

vNpVm5.png

@Eva137 μου πως πάει με το σπίτι? Εγω περιμένω  τηλ να δω ένα  διαμέρισμα αυτές τις μέρες! Ας είναι το τυχερό μας! Δν βρισκω 4αρι καθόλου, δν υπαρχουν, όλα 3αρια με μικρά υπνοδωμάτια . Γι αυτό θέλω να μετακομίσω! Είναι πολύ μικρό το δωμάτιο για 2 παιδιά!

Πριν 4 χρόνια που παντρεύτηκα έρχεται μια γνωστή μου στο ταμείο πιο μικρή από εμένα και μου λέει: τι θα γίνει κανα παιδί δε θα κανετε; Εμείς εν τω μεταξύ ούτε καν είχαμε κάνει προσπάθεια! Της τον έκοψα το βήχα κ δε μου ξανάπε τίποτα! 
προσπαθησε να ξανά κοιμηθείς και σκότωσε το μπαμπά! Χαχαχαχα

• Χαχα 2

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...