Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, EugenJen είπε:

Βρε κορίτσια σε όσες δεν σας εκαναν κολπικό, τον τράχηλο σας πως το τσεκαρει;

Εγώ που είχα θέμα λόγω παλιάς τραχηλίτιδας του το ζήτησα, αν και μου πε ότι θα τό κανε ούτως ή άλλως στο τέλος της εξέτασης ("Μηηηηη βιάζεσαιιιι!").

• Μου αρέσει 1

JeY7p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Τι να σου πω? Με είδε έτσι όμορφη σου λέει καλος θα είναι κ αυτός χαχαχα

Δεν έχω ιδέα..πάντως την αιμάτωση τραχήλου κ την αιμάτωση προς το μωρό τα είδε από τον υπέρηχο γτ μου τα εξηγούσε..τώρα κατά τ αλλά δε ξέρω..θα ρωτήσω τον γιατρό μου όταν τον ξανά δω..:|

Κούκλα σε όλα σου!!!

Just now, OctoberMom είπε:

Εγώ που είχα θέμα λόγω παλιάς τραχηλίτιδας του το ζήτησα, αν και μου πε ότι θα τό κανε ούτως ή άλλως στο τέλος της εξέτασης ("Μηηηηη βιάζεσαιιιι!").

Αρα κ εσένα στον είδε...γιατι οι άλλες κοπέλες λένε δεν το είδε καθόλου, δεν ξέρω κιόλας μήπως το καταλαβαίνουν κ από άλλες μετρήσεις;;;

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Κούκλα σε όλα σου!!!

Αρα κ εσένα στον είδε...γιατι οι άλλες κοπέλες λένε δεν το είδε καθόλου, δεν ξέρω κιόλας μήπως το καταλαβαίνουν κ από άλλες μετρήσεις;;;

Τι να πω.. :-/ 

παντως θα το ζητήσω κ εγώ αν είναι στη β επιπέδου έτσι για το καλό..κ τι κοιτάει στον τράχηλο ? Αν ας πούμε μεγαλώνει για τη γέννα?:shock:

Just now, Renez είπε:

Τι να πω.. :-/ 

παντως θα το ζητήσω κ εγώ αν είναι στη β επιπέδου έτσι για το καλό..κ τι κοιτάει στον τράχηλο ? Αν ας πούμε μεγαλώνει για τη γέννα?:shock:

Αχαχαχαχα

Καλησπέρα!

Κι εμένα δν τν είδε ούτε στην Αυχενική ούτε στην Β. Νομίζω φαίνεται κι από τν κοιλιά! Τν τράχηλο υν μετράνε κολπικα προς το τέλος γιατί αν μικρύνει πολύ μπορεί να γεννήσεις πρόωρα! Θυμάσαι που λέγαμε κ για περιδεση τραχήλου??? Ας μη ξανανοιξουμε τη συζητήσει εκείνη κ τα μετρηματα! Ειναι νωρις ακόμα εξάλλου. 

@Anastasia05 καλοφορετα!!!

• Ευχαριστώ 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Renez είπε:

Τι να σου πω? Με είδε έτσι όμορφη σου λέει καλος θα είναι κ αυτός χαχαχα

Δεν έχω ιδέα..πάντως την αιμάτωση τραχήλου κ την αιμάτωση προς το μωρό τα είδε από τον υπέρηχο γτ μου τα εξηγούσε..τώρα κατά τ αλλά δε ξέρω..θα ρωτήσω τον γιατρό μου όταν τον ξανά δω..:|

Ρε ειρηνακι πες του να κοιτάξει τον τράχηλο όσο όμορφη κ να είσαι!! Γιατί κ θα δει το μήκος αλλά θα δει κ την κυκλοφορία προς τον προσοντούχο!

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Christinα είπε:

Αχαχαχαχα

Καλησπέρα!

Κι εμένα δν τν είδε ούτε στην Αυχενική ούτε στην Β. Νομίζω φαίνεται κι από τν κοιλιά! Τν τράχηλο υν μετράνε κολπικα προς το τέλος γιατί αν μικρύνει πολύ μπορεί να γεννήσεις πρόωρα! Θυμάσαι που λέγαμε κ για περιδεση τραχήλου??? Ας μη ξανανοιξουμε τη συζητήσει εκείνη κ τα μετρηματα! Ειναι νωρις ακόμα εξάλλου. 

@Anastasia05 καλοφορετα!!!

Αααααα άρα δε κοιτάνε αν μεγαλώνει για να βγει πιο εύκολα το μωρό αλλά το αντίθετο..

Καλααα..θα ρωτήσω όπως είπα όταν πάω,θα είμαι κ προετοιμασμένη;)αν χρειαστεί για κολπικό κ το πολύ πολύ να το ζητήσω μόνη μου ,έτσι για να μου φύγει!!

Εγώ κορίτσια καμία φορά όταν μένω αρκετή ώρα όρθια πονάω λίγο κάτω στο κουτί μου..σαν να το νιώθω βαρύ..το ίδιο πάθαινα κ όταν είχα περίοδο τις πρώτες ημέρες..το έχει νιώσει κάποια?

Just now, Jasmine@ είπε:

Ρε ειρηνακι πες του να κοιτάξει τον τράχηλο όσο όμορφη κ να είσαι!! Γιατί κ θα δει το μήκος αλλά θα δει κ την κυκλοφορία προς τον προσοντούχο!

Θα το πω οπωσδήποτε την επόμενη φορά..την κυκλοφορία πάντως την είχε δει κ από τον υπέρηχο όπως είπα γτ μου την εξηγούσε κιόλας κόκκινη κ μπλε ροή κτλ κ είπε ότι γίνεται πολύ καλή αιμάτωση.. τι να πω..

Just now, Renez είπε:

Αααααα άρα δε κοιτάνε αν μεγαλώνει για να βγει πιο εύκολα το μωρό αλλά το αντίθετο..

Καλααα..θα ρωτήσω όπως είπα όταν πάω,θα είμαι κ προετοιμασμένη;)αν χρειαστεί για κολπικό κ το πολύ πολύ να το ζητήσω μόνη μου ,έτσι για να μου φύγει!!

Εγώ κορίτσια καμία φορά όταν μένω αρκετή ώρα όρθια πονάω λίγο κάτω στο κουτί μου..σαν να το νιώθω βαρύ..το ίδιο πάθαινα κ όταν είχα περίοδο τις πρώτες ημέρες..το έχει νιώσει κάποια?

Κι εγώ νιώθω βάρος χαμηλά 2 μέρες τώρα μάλλον γτ ειμαι πολύ κουρασμένη από ορθοστασία ή κ το αντίθετο πολύ καθισιο χωρίς να σηκωθώ από τη καρέκλα... Να ξαπλώνεις 10 λεπτά αν γίνεται η να μν κάθεσαι όρθια για πολύ ώρα συνεχόμενα!

IjnUp3.pngscOTp2.png

Η δική μου εμπειρία είναι η εξής : στην αυχενική δεν έκανα κολπικό υπέρηχο. Ωστόσο κολπικα με έβλεπε ο γιατρός στις πρώτες επισκέψεις. 

Ωστόσο μετά συνεχισε από την κοιλιά. Οταν όμως εβγαλα το καφέ μ εκανε κ κολπικο υπέρηχο και έτσι διαπιστώθηκε ο προς το παρον γιατι ειναι νωρις κ σύνηθες επιχειλιος πλακουντας. Άρα κατάλαβα οτι με ακρίβεια ποσό απέχει ο πλακουντας απο τον τράχηλο δε φαινεται κοιλιακσ καθως ήμουν λίγες μέρες πριν κ ήταν ολα σούπερ. Εγω πάντως στην β επιπεδου αν δε το κανει (νομίζω όμως το κανουν) θα το ζήτησω.. 

πρίν από 14 λεπτά , Renez είπε:

Καλησπέρα αγαπούλες!!

Σειρά μου λοιπόν!!(είναι η μέρα τους μάλλον?θα αρχίσω υπενθυμίζοντας σας πως είμαι στα 28 αλλά καλώς ή κακώς μικροδειχνω αρκετά ιδίως αβαφτη..

πελατης- γύρω στα 60- όσο ετοίμαζα την παραγγελία του με κοιτάγε καλά καλά στη κοιλιά(επεξεργαζόταν αν είμαι έγκυος ή χοντρή μάλλον) ώσπου δεν άντεξε κ με ρωτάει

-"είσαι σε ενδιαφέρουσα?" 

-"ναι" λέω εγώ χαμογελαστή

Με ξανά επεξεργάζεται με βλέμμα λύπης -απαξιωσης(!!!) Και μου λέει "και πόσο χρονών είσαι που το ΕΠΑΘΕΣ αυτό?" 

Νταξξξ ο καφές κ οι πίτες του πρέπει να τράβηξαν τέτοια αρνητική ενέργεια από τα χέρια μου που παίζει να μπαγιατεψαν επιτόπου.

"28 είμαι,αν μου επιτρέπετε βέβαια!!" Ε δεν άντεξα το είπα ξεκαθα ειρωνικά κ με ύφος αλλαααα χάρηκα τη νροπη στη μούρη του!!

ΧΑ! Λες κ σου ναι δύσκολα τα νεύρα εσένα !!:D

Άσε μωρέ με τον κάθε μλκ να πούμε!!

Κ πραγματικά απορώ,δε ντρέπονται να γίνονται τόσο αδιάκριτοι? Είχε ιδέα αυτός που στο είπε πως είναι η κοιλιά με δίδυμα γτ ότι έχω δει εγώ στο ίντερνετ με ξεπερνάει!! Εδώ για απλή εγκυμοσυνη μου πετάει φωτό κάθε μήνα μια εφαρμογή που έχω κ εκεί που λέω έχω κοιλουμπα βλέπω αυτές κ λέω οκκκ καλά είμαι!!

Mnms ε?? Παίζει να έχω να φάω από το δημοτικό φίλη αλήθεια..τι είπες τώρα?!

Εγώ εχθές έκανα άλλο γλυκό της βδομάδας, cheese cake (του Άκη βεβαίως) οπότε αν σας κλαφτω στη καμπύλη ζαχάρου έχετε κάθε δικαίωμα να με βρίσετε!!:D

Εγω τρωω τετοια ραντεβουδακια, καραμελακια, μαστίχες.. Έτοιμη για μανα! :P

• Μου αρέσει 1

Κι εγώ νιώθω βάρος χαμηλά 2 μέρες τώρα μάλλον γτ ειμαι πολύ κουρασμένη από ορθοστασία ή κ το αντίθετο πολύ καθισιο χωρίς να σηκωθώ από τη καρέκλα... Να ξαπλώνεις 10 λεπτά αν γίνεται η να μν κάθεσαι όρθια για πολύ ώρα συνεχόμενα!

Ναι..διάβασα πως πριζεται κ το κουτάκι όσο περνάει ο καιρός λόγω μεγαλύτερης αιμάτωσης κ κάποιες γυναίκες λέει βγάζουν κ κυρσους (!) Εκεί...

Ααααα πάω να πάρω ένα καθρεφτάκι να με ελέγξω!!:mrgreen:

Just now, Marti είπε:

Η δική μου εμπειρία είναι η εξής : στην αυχενική δεν έκανα κολπικό υπέρηχο. Ωστόσο κολπικα με έβλεπε ο γιατρός στις πρώτες επισκέψεις. 

Ωστόσο μετά συνεχισε από την κοιλιά. Οταν όμως εβγαλα το καφέ μ εκανε κ κολπικο υπέρηχο και έτσι διαπιστώθηκε ο προς το παρον γιατι ειναι νωρις κ σύνηθες επιχειλιος πλακουντας. Άρα κατάλαβα οτι με ακρίβεια ποσό απέχει ο πλακουντας απο τον τράχηλο δε φαινεται κοιλιακσ καθως ήμουν λίγες μέρες πριν κ ήταν ολα σούπερ. Εγω πάντως στην β επιπεδου αν δε το κανει (νομίζω όμως το κανουν) θα το ζήτησω.. 

Εγω τρωω τετοια ραντεβουδακια, καραμελακια, μαστίχες.. Έτοιμη για μανα! :P

Οκ λοιπόν..καταλήξαμε πως αν δε μας κάνει μόνος του στη β επιπέδου θα το ζητήσουμε εμείς ;)

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Ναι..διάβασα πως πριζεται κ το κουτάκι όσο περνάει ο καιρός λόγω μεγαλύτερης αιμάτωσης κ κάποιες γυναίκες λέει βγάζουν κ κυρσους (!) Εκεί...

Ααααα πάω να πάρω ένα καθρεφτάκι να με ελέγξω!!:mrgreen:

Οκ λοιπόν..καταλήξαμε πως αν δε μας κάνει μόνος του στη β επιπέδου θα το ζητήσουμε εμείς ;)

Τιιιιιιιι???? Αυτό μας έλειπε!

• Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Τιιιιιιιι???? Αυτό μας έλειπε!

Ναι γμτ μου!! Όχι εγώ τα τσεκαρα όλα καλά προς το παρόν χαχαχαχα:D νέος καημός κ αυτός τώρα!! 

Κ τώρα πάει το...εδώ ο κόσμος καίγεται και..... ΧΑΧΑΧΑΧΑ

• Χαχα 2

Εμένα κορίτσι; και την Β επιπέδου π έκανα την προηγουμενη εβδομάδα με υπέρηχο στην κοιλιά την έκανε. Καθόλου κολπική..... Μόνο στα πρωτς ραντεβου έκανα κολπικα..... Και ανέφερε ότι βουλευτές τράχηλος είναι κλειστός που έτσι πρπ να είναι όπως μ εξήγησε μετά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσυνης...... Όποτε μπορεί και τα βλέπει όλα και χωρίς να κάνει κολπική εξεταση..... 

• Μου αρέσει 1

Πεταγομαι και εγώ κοριτσάκια μου ο τράχηλος είναι απαραίτητος να μετριέται στην Β επιπέδου και μονο κολπικά για ακριβή μέτρηση διότι πρέπει να δει ο γιατρός αν έχει μικρύνει αν είναι εντάξει αυτό γίνεται μονο με κολπική μέτρηση και πρέπει να γίνεται απο τον κάθε γιατρό οποτε αν δεν σας την κανει ο γιατρός την ζητάνε την απαιτητε Φιλακια και με το καλό τα μωρακια σας

• Μου αρέσει 5
  • Ευχαριστώ 3

xfHlp3.png

@RenezΚαλά άμα λέω εγώ ότι είσαι θεομουρληηηηη!! Πώς και δεν είπες στον δόλιο τον άντρα σου ,αγάπη τσεκαρε μια κάτω αν έχω κάνα κιρσο!!!

Αυτό που σου είπαν κ τα κορίτσια τσεκαρει το μήκος του τραχήλου για ,χτυπά ξύλο μακριά μας, πρόωρο τοκετό...

Όπως έχουμε ξαναπεί κάθε γιατρός έχεις την δικιά του πορεία που ακολουθεί, εσύ κάνε την ερώτηση σού κ βλέπεις..

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

@RenezΚαλά άμα λέω εγώ ότι είσαι θεομουρληηηηη!! Πώς και δεν είπες στον δόλιο τον άντρα σου ,αγάπη τσεκαρε μια κάτω αν έχω κάνα κιρσο!!!

Αυτό που σου είπαν κ τα κορίτσια τσεκαρει το μήκος του τραχήλου για ,χτυπά ξύλο μακριά μας, πρόωρο τοκετό...

Όπως έχουμε ξαναπεί κάθε γιατρός έχεις την δικιά του πορεία που ακολουθεί, εσύ κάνε την ερώτηση σού κ βλέπεις..

Να σου πω το σκέφτηκα,αλλά πάνω που ισιωσαμε πάλι ερωτικά λέω κάτσε μη δει κάνα κυρσο κ κάνω κάνα 6μηνο να δω χαρά :D 

Άσε την ώρα που θα έτρωγα μέχρι να εξηγήσω τι είναι ο κυρσος χαχαχα κ που να του έλεγα ότι είναι σαν αυτα που έχει η μάνα του στα πόδια ,εκεί όχι 6μηνο χρόνο και θα τρωγα αποχή χαχαχαχα:D

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...