Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Εμείς κάναμε και υπέρηχο στην 2η μέρα του κύκλου και ορμονολογικές εξετάσεις και συνεχίσαμε έτσι μέχρι το τέλος με υπέρηχο και ορμονολογικές και τα φάρμακα δηλαδή. 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

Καλησπέρα αγαπούλες!!

Σειρά μου λοιπόν!!(είναι η μέρα τους μάλλον?θα αρχίσω υπενθυμίζοντας σας πως είμαι στα 28 αλλά καλώς ή κακώς μικροδειχνω αρκετά ιδίως αβαφτη..

πελατης- γύρω στα 60- όσο ετοίμαζα την παραγγελία του με κοιτάγε καλά καλά στη κοιλιά(επεξεργαζόταν αν είμαι έγκυος ή χοντρή μάλλον) ώσπου δεν άντεξε κ με ρωτάει

-"είσαι σε ενδιαφέρουσα?" 

-"ναι" λέω εγώ χαμογελαστή

Με ξανά επεξεργάζεται με βλέμμα λύπης -απαξιωσης(!!!) Και μου λέει "και πόσο χρονών είσαι που το ΕΠΑΘΕΣ αυτό?" 

Νταξξξ ο καφές κ οι πίτες του πρέπει να τράβηξαν τέτοια αρνητική ενέργεια από τα χέρια μου που παίζει να μπαγιατεψαν επιτόπου.

"28 είμαι,αν μου επιτρέπετε βέβαια!!" Ε δεν άντεξα το είπα ξεκαθα ειρωνικά κ με ύφος αλλαααα χάρηκα τη νροπη στη μούρη του!!

ΧΑ! Λες κ σου ναι δύσκολα τα νεύρα εσένα !!:D

Άσε μωρέ με τον κάθε μλκ να πούμε!!

Κ πραγματικά απορώ,δε ντρέπονται να γίνονται τόσο αδιάκριτοι? Είχε ιδέα αυτός που στο είπε πως είναι η κοιλιά με δίδυμα γτ ότι έχω δει εγώ στο ίντερνετ με ξεπερνάει!! Εδώ για απλή εγκυμοσυνη μου πετάει φωτό κάθε μήνα μια εφαρμογή που έχω κ εκεί που λέω έχω κοιλουμπα βλέπω αυτές κ λέω οκκκ καλά είμαι!!

Mnms ε?? Παίζει να έχω να φάω από το δημοτικό φίλη αλήθεια..τι είπες τώρα?!

Εγώ εχθές έκανα άλλο γλυκό της βδομάδας, cheese cake (του Άκη βεβαίως) οπότε αν σας κλαφτω στη καμπύλη ζαχάρου έχετε κάθε δικαίωμα να με βρίσετε!!:D

Το χει η μερα σημερα! Χαχαχα @OctoberMomκαι @Jasmine@

παω αλφα_βουτα , το γραφω συνθηματικα. Παω σουπερ τεσπα, και εκει που ειμαι στο ταμειο με ρωταει μια γνωστη ,σε εισαγωγικα ,ταμειας..

-τι κανει ο μπεμπης? Τν παντρεψατε να φαμε κανα κουφετο?

-καλα ειναι ευχαριστω! Οχι οχι κουφετα αν θελετε στη γεννα που ρχεται.

-γιατι ποιος ειναι εγκυος?

-εγω! 4 μηνων

-ασε μας κουκλιτσα μ! Αν εσυ εισαι εγκυος εγω γενναω τωρα. (Το πε 4 με 5 φορες με υφος η μαλακο,οτι και καλα λεω ψεματα για να παρω σειρα προτεραιοτητας)

Και της απαντω!

Καλα οταν θα το δειτε, μη με ρωτατε παλι αν ειναι υιοθετημενο!

Δλδ ελεος! Πρεπει να χεις κοιλια τεραστια για να σαι πιστευτη?

Δλδ ελεος

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 3
  • Μπερδεμένη/-ος 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Θέα!!

Άσε ρε φίλη είμαστε 2020 κ ακόμα το ίδιο τροπαρι που ξανά λέγαμε,άνω των 30 είσαι άτεκνη γεροντοκόρη καργεριστρια!! Κάτω των 30 είσαι πολύ μικρή κ δεν έχεις τις κατάλληλες εμπειρίες!!

Δες μας @#€&@-@+#+@#

Κάτσε ντε έχει και συνέχεια, πότε θα κάνεις δεύτερο, το οποίο θα σε ρωτάνε ακόμα δεν έχεις βγει από το μαιευτήριο :tongue: 

• Χαχα 4

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Κάτσε ντε έχει και συνέχεια, πότε θα κάνεις δεύτερο, το οποίο θα σε ρωτάνε ακόμα δεν έχεις βγει από το μαιευτήριο :tongue: 

Θεϊκό κ αυτό!! Ε ναι γτ είναι η δικαιολογία να τα κάνεις μαζί να τα ξεπεταξεις! Μα πουθενά να μη τους πιάνεις..

Κ άντε μια κοπέλα σαν εμάς που μπορεί να κάνει παιδάκι απλά ακόμη δεν έχει έρθει η ώρα να τα ακούει αυτά μπαινακης βγαινακης,αμ έλα που θα τα λένε κ σε κοπέλες που θα  θέλουν κ δε θα μπορούν!! Τι να πουν κ αυτές?! Για αυτό λέμε ο κόσμος μιλάει χωρίς να σκέφτεται!! 

Just now, EugenJen είπε:

Παντως εμενα δν με πιστευει κανεισ οτι ειμαι ηδη 4 μηνων εγκυος. Μου λενε ολοι

Πως θα τα καταφερεις? Γιατι τοσο κοντα? 

Ειναι τραγικοι ολοι τους!

Λες κ τρωμε τα χρηματα τους χαχαχα  η θα τς ζητησουμε βοηθεια. 

Τους βλεπω ορισμενους οτι ξινιζουν.

Just now, Renez είπε:

Θεϊκό κ αυτό!! Ε ναι γτ είναι η δικαιολογία να τα κάνεις μαζί να τα ξεπεταξεις! Μα πουθενά να μη τους πιάνεις..

Κ άντε μια κοπέλα σαν εμάς που μπορεί να κάνει παιδάκι απλά ακόμη δεν έχει έρθει η ώρα να τα ακούει αυτά μπαινακης βγαινακης,αμ έλα που θα τα λένε κ σε κοπέλες που θα  θέλουν κ δε θα μπορούν!! Τι να πουν κ αυτές?! Για αυτό λέμε ο κόσμος μιλάει χωρίς να σκέφτεται!! 

Παιδι μ μη πας μακρια. Δικος μ ανθρωπος, ειχε φαγωθει να μεινω εγκυος. Κ δν ηξερε οτι προσπαθουσα και δεννν..

Και μου λεγε

-τι τα θες τα Κινεζικα και τα Ιταλικα? Να κανεις παιδι αν εχεις τοσο ελευθερο χρονο! Τι περιμενεις?

27 ετων τοτε. Και με ειχε ριξει πλ ψυχολογθκα η πιεση που ασκουσαν.

Τωρα που ειπα για το 2ο, ξινισαν μουτρα και καλα πως θα τα καταφερετε? Επειδη βοηθεια δν εχουμε απο πουθενα!

Και της απαντω, δν θα σε καλεσουμε να τα κρατησεις παντως χαχαχα

Φιλη μας. Πλ καλη φιλη ε? Σωστα?

• Χαχα 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Παιδι μ μη πας μακρια. Δικος μ ανθρωπος, ειχε φαγωθει να μεινω εγκυος. Κ δν ηξερε οτι προσπαθουσα και δεννν..

Και μου λεγε

-τι τα θες τα Κινεζικα και τα Ιταλικα? Να κανεις παιδι αν εχεις τοσο ελευθερο χρονο! Τι περιμενεις?

Τωρα που ειπα για το 2ο, ξινισαν μουτρα και καλα πως θα τα καταφερετε? Επειδη βοηθεια δν εχουμε απο πουθενα!

Όσα δε φτάνει η αλεπού.....

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Και μου λεγε

ααααα τρομερή φίλη!!να την προτιμάς γενικα!!:lol:

Just now, Renez είπε:

είναι γενικά πολύ άσχημο, αλλά δυστυχώς ο κόσμος δε το σκέφτεται καθόλου, και πολλές φορές επηρεάζεσαι χωρίς να το καταλάβεις...Εγώ ποτέ δεν λέω και στα δικά σας είτε σε γάμο είτε για παιδί, πάντα λέω όποτε και αν το θελήσετε!!!

• Μου αρέσει 3

C1JTp3.png

Just now, Renez είπε:

Καλησπέρα αγαπούλες!!

Σειρά μου λοιπόν!!(είναι η μέρα τους μάλλον?θα αρχίσω υπενθυμίζοντας σας πως είμαι στα 28 αλλά καλώς ή κακώς μικροδειχνω αρκετά ιδίως αβαφτη..

πελατης- γύρω στα 60- όσο ετοίμαζα την παραγγελία του με κοιτάγε καλά καλά στη κοιλιά(επεξεργαζόταν αν είμαι έγκυος ή χοντρή μάλλον) ώσπου δεν άντεξε κ με ρωτάει

-"είσαι σε ενδιαφέρουσα?" 

-"ναι" λέω εγώ χαμογελαστή

Με ξανά επεξεργάζεται με βλέμμα λύπης -απαξιωσης(!!!) Και μου λέει "και πόσο χρονών είσαι που το ΕΠΑΘΕΣ αυτό?" 

Νταξξξ ο καφές κ οι πίτες του πρέπει να τράβηξαν τέτοια αρνητική ενέργεια από τα χέρια μου που παίζει να μπαγιατεψαν επιτόπου.

"28 είμαι,αν μου επιτρέπετε βέβαια!!" Ε δεν άντεξα το είπα ξεκαθα ειρωνικά κ με ύφος αλλαααα χάρηκα τη νροπη στη μούρη του!!

ΧΑ! Λες κ σου ναι δύσκολα τα νεύρα εσένα !!:D

Άσε μωρέ με τον κάθε μλκ να πούμε!!

Κ πραγματικά απορώ,δε ντρέπονται να γίνονται τόσο αδιάκριτοι? Είχε ιδέα αυτός που στο είπε πως είναι η κοιλιά με δίδυμα γτ ότι έχω δει εγώ στο ίντερνετ με ξεπερνάει!! Εδώ για απλή εγκυμοσυνη μου πετάει φωτό κάθε μήνα μια εφαρμογή που έχω κ εκεί που λέω έχω κοιλουμπα βλέπω αυτές κ λέω οκκκ καλά είμαι!!

Mnms ε?? Παίζει να έχω να φάω από το δημοτικό φίλη αλήθεια..τι είπες τώρα?!

Εγώ εχθές έκανα άλλο γλυκό της βδομάδας, cheese cake (του Άκη βεβαίως) οπότε αν σας κλαφτω στη καμπύλη ζαχάρου έχετε κάθε δικαίωμα να με βρίσετε!!:D

Και πολύ καλά του ειπες! Αμαπχια!

Just now, Ninamc είπε:

Το χει η μερα σημερα! Χαχαχα @OctoberMomκαι @Jasmine@

παω αλφα_βουτα , το γραφω συνθηματικα. Παω σουπερ τεσπα, και εκει που ειμαι στο ταμειο με ρωταει μια γνωστη ,σε εισαγωγικα ,ταμειας..

-τι κανει ο μπεμπης? Τν παντρεψατε να φαμε κανα κουφετο?

-καλα ειναι ευχαριστω! Οχι οχι κουφετα αν θελετε στη γεννα που ρχεται.

-γιατι ποιος ειναι εγκυος?

-εγω! 4 μηνων

-ασε μας κουκλιτσα μ! Αν εσυ εισαι εγκυος εγω γενναω τωρα. (Το πε 4 με 5 φορες με υφος η μαλακο,οτι και καλα λεω ψεματα για να παρω σειρα προτεραιοτητας)

Και της απαντω!

Καλα οταν θα το δειτε, μη με ρωτατε παλι αν ειναι υιοθετημενο!

Δλδ ελεος! Πρεπει να χεις κοιλια τεραστια για να σαι πιστευτη?

Δλδ ελεος

Που πας κυρία μου μονδελο τεσσάρων μηνών με μια σταλιά κοιλίτσα? Θα έπρεπε να ντραπει κ μόνο που το σκέφτηκε! 

Υπέρηχο στα μούτρα της

Just now, Ninamc είπε:

Και μου λεγε

Καλά απάντησες.. κι εγώ απαντάω! Πάντα!!!!

Πήραμε τα κροκς τα πεδιλακια! Ενθουσιάστηκε ο λεβεντακος μου!

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Α οκ..γτ κάποιες ειπανε πως τους έκανε κ λέω λες τελικά εμένα μόνο να με παραμέλησε :confused:

Αλλά μάλλον έχει να κάνει με τον κάθε γιατρό..στη β επιπέδου είχατε κάνει εσείς που είστε ήδη μανουλες κ ξερετε??

Just now, Renez είπε:

Α οκ..γτ κάποιες ειπανε πως τους έκανε κ λέω λες τελικά εμένα μόνο να με παραμέλησε :confused:

Αλλά μάλλον έχει να κάνει με τον κάθε γιατρό..στη β επιπέδου είχατε κάνει εσείς που είστε ήδη μανουλες κ ξερετε??

Νομίζω είχα κάνει,αλλά δεν είμαι κ σίγουρη. Θα μιλήσω με τον γιατρό να μου το διευκρινίσει.

• Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Βρε κορίτσια σε όσες δεν σας εκαναν κολπικό, τον τράχηλο σας πως το τσεκαρει;

Τι να σου πω? Με είδε έτσι όμορφη σου λέει καλος θα είναι κ αυτός χαχαχα

Δεν έχω ιδέα..πάντως την αιμάτωση τραχήλου κ την αιμάτωση προς το μωρό τα είδε από τον υπέρηχο γτ μου τα εξηγούσε..τώρα κατά τ αλλά δε ξέρω..θα ρωτήσω τον γιατρό μου όταν τον ξανά δω..:|

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...