Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Εμείς κάναμε και υπέρηχο στην 2η μέρα του κύκλου και ορμονολογικές εξετάσεις και συνεχίσαμε έτσι μέχρι το τέλος με υπέρηχο και ορμονολογικές και τα φάρμακα δηλαδή. 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλημέρα σε όλες! Εγώ έχω ξυπνήσει με νεύρα πολλά σήμερα, πηγα κ στο μικροβιολογικό για εξετάσεις κ μου είπε μια ότι για 5 μηνών έχω μεγάλη κοιλιά, με αποτελείωσε!

Ποιος τους ρώτησε τη γνώμη τους για τη κοιλιά σου!?!! Εγώ αυτό θα έλεγα..

Που θα χωρεσουν δυο κοριτσαροι??! Ζηλεύουν τη κοιλίτσα σου, μην ακούς κανέναν!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

4 ώρες πρίν, marianna1986 είπε:

@elenioz τι εκπληξουλα ήταν αυτή; Δλδ στο προηγούμενο ραντεβού είχε τσουτσου κ τώρα εξαφανίστηκε;Μου δίνεις ελπίδες!(γερό να είναι όμως και δεν με νοιάζει)

Τα πεδιλακια κρόκς είναι υπέροχα και πολύ άνετα! Φοριούνται παντου στο σπιτι, στη βόλτα, στη θάλασσα... Είναι το τρίτο καλοκαίρι που τα πήρα στη δικιά μου σε φούξια με πορτοκάλι λουράκι.

Καλημεραα!

Καλέ ναι! Στην αυχενική δεν μου είχαν αναφερθει γτ είπαν είναι νωρίς και δεν παίρνουν ευθύνη στο να λένε έτσι στο περίπου. Αλλά με την γιατρό είχαμε δει να προεξέχει πραγματάκι και λέει άντε άντε γιος είναι σίγουρα. Πάμε τώρα ξανά κ εκτός το ότι δεν άνοιγε να το δούμε έκανε ντροπές βλέπεις, όταν πήρε τελικά την απόφαση δεν υπήρχε τίποτα.... Κοιτούσαμε σαν βλάκες και οι τρεις μας μέσα στην αίθουσα :lol: Όποτε έχεις σίγουρα ελπίδα να αλλάξει ακόμα κ η τσουτσούνα :P

Για την βάπτιση τώρα τα διάβασα κορίτσια! Τι ωραίο θέμα... Στολισμός, γλυκάκια! Εγώ τις προτιμώ από τους γάμους, τελειώνουν πιο γρήγορα, βλέπεις και χαριτωμένες φατσούλες.

@Renez Αν το κάνετε Κρήτη θα είναι πολύ όμορφα!!! Από ποια περιοχή είναι ο δικός σου; Πάντως νομίζω το κλάμα δεν έχει σημασία με τι ηλικία είναι. Όσο με το παιδάκι. Κάποια πάνε σε όλους και δεν έχουν θέμα αλλά αν δουν τοσους ξένους τρακαρουν. Πολλά φοβούνται και τον Παππά. Εμείς μόνο νονά έχουμε βρει θα είναι η κολλητή μου που την γνωρίζω από το γυμνάσιο, δεν θα την άλλαζα με κανέναν! 

@Jasmine@ Άντε καλέ μην δίνεις σημασία! Είναι χαρά η κοιλίτσα η όμορφη! Άσε που μπορείς και να το εκμεταλλευτείς, για να σου δίνουν σειρές και θέσεις :-D Εμάς που δεν φαίνεται τιποτα ποιος θα μας πιστέψει. 

8 ώρες πρίν, Ninamc είπε:

Να παρει να παρει! Χαχαχα ετσι ειναι οι σωστοι γιατροι.Ψειρες.

Αλλιως μετα χτυπας το κεφαλι σ. Ασε ασε εχουμε ακουσει πολλα.

Εφαγες καμια κλωτσια απ τν προσοντουχο?

Kalimeraaaaa!!!Prin 1 evdomada nomizw to eniwtha pio entona..Twra apo proxtes polu liga pragmata..Den eimai sigouri an einai auto...

Axx ante na rthei o kairos pou tha ta niwthoume kanonika!!!!Olo mes to agxos eimai..

Just now, Jasmine@ είπε:

Μα χθες που φορούσα αλλά ρούχα ούτε που φαινόταν ότι είμαι έγκυος, σήμερα με ένα παλιό φόρεμα!!!!:evil:

Τελικά το ράσο κάνει τον παπά, χαχα! Άστους να ζηλεύουν την κοιλίτσα σου!!

Σειρά μου... Σήμερα πουρνό πουρνό στην Εφορία, τύπος με φάτσα Βλαμμένου που πιστεύει ότι είναι σημαντικός. Περιμένω να μου φέρουν ένα χαρτί, προσπαθεί ο υπάλληλος να με εξυπηρετήσει, πετάγεται για το θέμα του ο Βλαμμένος από πίσω, ο υπάλληλος εξηγεί ευγενικά ότι θ ασχοληθεί μαζί του μόλις μ'εξυπηρετήσει και λέει "μπορεί η κυρία να μην έχει δουλειές, εγώ καίγομαι!".

Και ναι, φαινόταν ότι είμαι έγκυος... Τώρα για αργόσχολη, δεν παίρνω κι όρκο!! 

Επόμενη για group therapy?? Πείτε τα να ξεσκάσετε!!

• Λυπημένη/-ος 2

JeY7p2.png

Διαφημίσεις

Just now, OctoberMom είπε:

Σειρά μου... Σήμερα πουρνό πουρνό στην Εφορία, τύπος με φάτσα Βλαμμένου που πιστεύει ότι είναι σημαντικός. Περιμένω να μου φέρουν ένα χαρτί, προσπαθεί ο υπάλληλος να με εξυπηρετήσει, πετάγεται για το θέμα του ο Βλαμμένος από πίσω, ο υπάλληλος εξηγεί ευγενικά ότι θ ασχοληθεί μαζί του μόλις μ'εξυπηρετήσει και λέει "μπορεί η κυρία να μην έχει δουλειές, εγώ καίγομαι!".

Entaxei tragikos!!Den tou tin eipes?Tou vlaka????

Just now, OctoberMom είπε:

Κλασικός μαλακας Έλληνας που νομίζει ότι μόνο τα δικά του θέματα είναι σοβαρά!

• Μου αρέσει 2

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλημέρα σε όλες! Εγώ έχω ξυπνήσει με νεύρα πολλά σήμερα, πηγα κ στο μικροβιολογικό για εξετάσεις κ μου είπε μια ότι για 5 μηνών έχω μεγάλη κοιλιά, με αποτελείωσε!

καλέ γιατί μου τσιτώνεις με σαχλαμάρες??έγκυος είσαι καλά κάνεις και έχεις κοιλίτσα, τιμή σου και καμάρι σου!Κ εγώ οπόυ πάω φούρνο, μικροβιολογικό κλπ μου δίνουν την θέση τους και ντρέπομαι να σου πω την αλήθεια να τους πάρω την θέση ....

@OctoberMom θεωρητικά είσαι έγκυος άρα στο μυαλό του δεν έχεις και τίποτα άλλο στην ζωή σου να κάνεις ρε παιδί μου!!και απλά τον καθυστερείς τον άνθρωπο!!αμαν και εσύ!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

C1JTp3.png

Just now, Annou είπε:

Entaxei tragikos!!Den tou tin eipes?Tou vlaka????

Ακόμα καλύτερα! Έχω το συγκεκριμένο βλέμμα που το φυλάω για κάτι τέτοιους <3 Οι γνωστοί μου το αποκαλούν ειρωνικά "Βλέμμα Λατρείας". Δεν αξίζει να ανοίγεις διάλογο με τέτοιους...

Ο καλύτερος ήταν ο υπάλληλος που τα πήρε κ είπε σιγανά να τ'ακούσω εγω "Θα περιμέεεεεεενεις....". Χαχαχα!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

JeY7p2.png

1 ώρα πρίν, Jasmine@ είπε:

Μα χθες που φορούσα αλλά ρούχα ούτε που φαινόταν ότι είμαι έγκυος, σήμερα με ένα παλιό φόρεμα!!!!:evil:

Άντε να χαθούν!!

Όλοι μιλάνε και δεν ξέρουν πως θα νιώσει ο άλλος!!

Μην ασχολείσαι!

Διαφημίσεις

Hiiii..μόλις ξύπνησα απο ενα γρήγορο ύπνο στον καναπέ  αυτούς τους ωραίους και ξεκινώ τη δουλειά παλι.. Πφφ.. 

Μη δίνετε σημασία στον κάθε ήλιθιο/α που σχόλιαζει η "καιγεται".. Η αλήθεια είναι ότι κάνεις μας δε ξέρει τι τραβάει ο άλλος.. Είτε εγκυος, ειτε κακεντρεχης ειτε  απλά ηλιθιος! 

Παω να φάω m&ms.. ;-)

• Χαχα 1

Καλησπέρα αγαπούλες!!

Σειρά μου λοιπόν!!(είναι η μέρα τους μάλλον?θα αρχίσω υπενθυμίζοντας σας πως είμαι στα 28 αλλά καλώς ή κακώς μικροδειχνω αρκετά ιδίως αβαφτη..

πελατης- γύρω στα 60- όσο ετοίμαζα την παραγγελία του με κοιτάγε καλά καλά στη κοιλιά(επεξεργαζόταν αν είμαι έγκυος ή χοντρή μάλλον) ώσπου δεν άντεξε κ με ρωτάει

-"είσαι σε ενδιαφέρουσα?" 

-"ναι" λέω εγώ χαμογελαστή

Με ξανά επεξεργάζεται με βλέμμα λύπης -απαξιωσης(!!!) Και μου λέει "και πόσο χρονών είσαι που το ΕΠΑΘΕΣ αυτό?" 

Νταξξξ ο καφές κ οι πίτες του πρέπει να τράβηξαν τέτοια αρνητική ενέργεια από τα χέρια μου που παίζει να μπαγιατεψαν επιτόπου.

"28 είμαι,αν μου επιτρέπετε βέβαια!!" Ε δεν άντεξα το είπα ξεκαθα ειρωνικά κ με ύφος αλλαααα χάρηκα τη νροπη στη μούρη του!!

2 ώρες πρίν, Jasmine@ είπε:

ΧΑ! Λες κ σου ναι δύσκολα τα νεύρα εσένα !!:D

Άσε μωρέ με τον κάθε μλκ να πούμε!!

Κ πραγματικά απορώ,δε ντρέπονται να γίνονται τόσο αδιάκριτοι? Είχε ιδέα αυτός που στο είπε πως είναι η κοιλιά με δίδυμα γτ ότι έχω δει εγώ στο ίντερνετ με ξεπερνάει!! Εδώ για απλή εγκυμοσυνη μου πετάει φωτό κάθε μήνα μια εφαρμογή που έχω κ εκεί που λέω έχω κοιλουμπα βλέπω αυτές κ λέω οκκκ καλά είμαι!!

Just now, Marti είπε:

Hiiii..μόλις ξύπνησα απο ενα γρήγορο ύπνο στον καναπέ  αυτούς τους ωραίους και ξεκινώ τη δουλειά παλι.. Πφφ.. 

Μη δίνετε σημασία στον κάθε ήλιθιο/α που σχόλιαζει η "καιγεται".. Η αλήθεια είναι ότι κάνεις μας δε ξέρει τι τραβάει ο άλλος.. Είτε εγκυος, ειτε κακεντρεχης ειτε  απλά ηλιθιος! 

Παω να φάω m&ms.. ;-)

Mnms ε?? Παίζει να έχω να φάω από το δημοτικό φίλη αλήθεια..τι είπες τώρα?!

Εγώ εχθές έκανα άλλο γλυκό της βδομάδας, cheese cake (του Άκη βεβαίως) οπότε αν σας κλαφτω στη καμπύλη ζαχάρου έχετε κάθε δικαίωμα να με βρίσετε!!:D

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 5

Just now, Renez είπε:

Καλησπέρα αγαπούλες!!

Σειρά μου λοιπόν!!(είναι η μέρα τους μάλλον?θα αρχίσω υπενθυμίζοντας σας πως είμαι στα 28 αλλά καλώς ή κακώς μικροδειχνω αρκετά ιδίως αβαφτη..

πελατης- γύρω στα 60- όσο ετοίμαζα την παραγγελία του με κοιτάγε καλά καλά στη κοιλιά(επεξεργαζόταν αν είμαι έγκυος ή χοντρή μάλλον) ώσπου δεν άντεξε κ με ρωτάει

Με ξανά επεξεργάζεται με βλέμμα λύπης -απαξιωσης(!!!) Και μου λέει "και πόσο χρονών είσαι που το ΕΠΑΘΕΣ αυτό?" 

Νταξξξ ο καφές κ οι πίτες του πρέπει να τράβηξαν τέτοια αρνητική ενέργεια από τα χέρια μου που παίζει να μπαγιατεψαν επιτόπου.

"28 είμαι,αν μου επιτρέπετε βέβαια!!" Ε δεν άντεξα το είπα ξεκαθα ειρωνικά κ με ύφος αλλαααα χάρηκα τη νροπη στη μούρη του!!

Κ πραγματικά απορώ,δε ντρέπονται να γίνονται τόσο αδιάκριτοι? Είχε ιδέα αυτός που στο είπε πως είναι η κοιλιά με δίδυμα γτ ότι έχω δει εγώ στο ίντερνετ με ξεπερνάει!! Εδώ για απλή εγκυμοσυνη μου πετάει φωτό κάθε μήνα μια εφαρμογή που έχω κ εκεί που λέω έχω κοιλουμπα βλέπω αυτές κ λέω οκκκ καλά είμαι!!

Που πας κυρά μου και γκαστρώνεσαι χωρίς να παίρνεις την άδεια των τριγύρω ασχέτων??τς τς τς απαράδεκτη...ρώτα πρώτα, παιδιά μου επιτρέπεται ή οχι???

Παιδιά έχω ακούσει κήρυγμα από πελάτη του γραφείου πριν μείνω έγκυος , γιατί δεν κάνω παιδιά και το καθυστερώ και οτι τα παιδιά είναι ευλογία,κλπ κλπ εν τω μεταξύ ο συγκεκριμένος έχει χωρίσει από την γυναίκα του και με τα παιδιά του δεν μιλάει, οπότε του απάντησα και εγώ ειρωνικότατα οτι κατι θα ξέρετε και εσείς από παιδιά και σχέσεις γονιών!! :twisted:

• Χαχα 6

C1JTp3.png

Just now, Renez είπε:

Καλησπέρα αγαπούλες!!

Mnms ε?? Παίζει να έχω να φάω από το δημοτικό φίλη αλήθεια..τι είπες τώρα?!

Εγώ εχθές έκανα άλλο γλυκό της βδομάδας, cheese cake (του Άκη βεβαίως) οπότε αν σας κλαφτω στη καμπύλη ζαχάρου έχετε κάθε δικαίωμα να με βρίσετε!!:D

Εγω τρωω τετοια ραντεβουδακια, καραμελακια, μαστίχες.. Έτοιμη για μανα! :P

• Χαχα 2

Just now, EugenJen είπε:

Που πας κυρά μου και γκαστρώνεσαι χωρίς να παίρνεις την άδεια των τριγύρω ασχέτων??τς τς τς απαράδεκτη...ρώτα πρώτα, παιδιά μου επιτρέπεται ή οχι???

Παιδιά έχω ακούσει κήρυγμα από πελάτη του γραφείου πριν μείνω έγκυος , γιατί δεν κάνω παιδιά και το καθυστερώ και οτι τα παιδιά είναι ευλογία,κλπ κλπ εν τω μεταξύ ο συγκεκριμένος έχει χωρίσει από την γυναίκα του και με τα παιδιά του δεν μιλάει, οπότε του απάντησα και εγώ ειρωνικότατα οτι κατι θα ξέρετε και εσείς από παιδιά και σχέσεις γονιών!! :twisted:

Θέα!!

Άσε ρε φίλη είμαστε 2020 κ ακόμα το ίδιο τροπαρι που ξανά λέγαμε,άνω των 30 είσαι άτεκνη γεροντοκόρη καργεριστρια!! Κάτω των 30 είσαι πολύ μικρή κ δεν έχεις τις κατάλληλες εμπειρίες!!

Δες μας @#€&@-@+#+@#

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...