Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

• Ευχή 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Anastasia05 είπε:

Του πήρα Σαμπό κροκς για το σπίτι,φοράει Μόνο το ένα κ κάνει ταρζανιες :P

Αχ! Εγω λεω να παρω τωρα τα κροκς κ τα hm. Και βλεπουμε. Ολα τα λεφτα στο παιδι πανε. Ας εχει επιλογες ο γαμπρος χαχαχαχα

Λεω να ακουσω και την @Christinακαι τν γλυκο μ , που μ εχει πρηξει.

Μα κ τν ορεξη μ για hm χαχαχαχαχα

Ευχαριστω κοριτσια!

• Χαχα 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Christinα είπε:

Αν περπατουν καλα τα παιδακια μην ανησυχείτε για τα δαχτυλακια ειναι μελετημένο κ σχετικα μαζεμένο μπροστά. Πέρσυ που ήταν 1,5 τα ευχαριστήθηκε κ φέτος πήρα τα ίδια.

Μονο καλα? Πεταμε σ λεω χαχαχα

Απο 10 μηνων περπαταμε. Χαχαχα θα τα παρω! 

Θα παω την Τεταρτη σ ενα πολυκαταστημα συγκεκριμενο των ενοπλων γενικα, και τα εχει σε τελειες τιμες!

Πηρα μινερβακια εσωρουχακια 12_18 

Τα 4 10 ευρω. Ειναι φοβερες οι τιμες τους κ αφου μπορω κ παω (με καρτα) θα το εκμεταλλευθω

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Αν περπατουν καλα τα παιδακια μην ανησυχείτε για τα δαχτυλακια ειναι μελετημένο κ σχετικα μαζεμένο μπροστά. Πέρσυ που ήταν 1,5 τα ευχαριστήθηκε κ φέτος πήρα τα ίδια.

Ναι φαίνεται ότι μπαίνουν καλά μέσα τα δαχτυλακια!

Εγώ φοράω στη δουλειά χροοονια Σαμπό κροκς κ μου φαίνεται τοοοοσο παράξενο που δε τα πολυ θελει! 

Νομίζω ότι τα θέλει πάνω στο πόδι του (όπως τα πέδιλα που λες!)

Q1jtp2.png

Εγώ φοράω στη δουλειά χροοονια Σαμπό κροκς κ μου φαίνεται τοοοοσο παράξενο που δε τα πολυ θελει! 

Στανταρ τα θελει να κρατανε το ποδι. Γενικα τα σαμπο ειναι για πιο μεγαλα παιδια. Ετσι λεει ο ειδικος

Ο Αντρας μ χαχαχαχαχαχαχ

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, Jasmine@ είπε:

Που είναι η κυρία @Renez να γράψει τα κορίτσια μου με μεγάλα ροζ γράμματα;;;; Μόλις γύρισα από το γιατρό, είναι όλα πολύ καλά! 

Bravoooo!!!Super!!Twra eisai isuxi♥️

6 ώρες πρίν, Suzukaki είπε:

Αχ να σαι καλα μακαρι να ισχυει.δεν ειχα καλα ωαρια οποτε εμεινα φυσιολογικα τελιως ξαφνικα κ φοβαμαι αν θα τα καταφερει να προχωρησει.

Ola mia xara tha pane koritsi mou!Na eisai thetiki!!!

Just now, elenioz είπε:

Καλησπέρα κορίτσιαα μου 

Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω πολύ σήμερα. Θα κάτσω τώρα. 

Μόλις γύρισα από την γιατρό και ένα θα σας πω δεν υπήρχε ξαφνικά πουθενά τσουτσουνάκι :blink: Δεν έχω ιδέα πως γίνεται μια να υπάρχει κ μια όχι! Αλλά να που γίνεται μάλλον. Η αλήθεια είναι πως καθόταν με λυγισμένα πόδια και δυσκολευτικαμε να δούμε έστω κ λίγο αλλά όσο μπορέσαμε δεν υπήρχε κάτι. Αλλά θα περιμένουμε την Β επιπέδου για σίγουρα πφφφ... 

Όλα πολύ καλά με το μωράκι! Οι μετρήσεις μας ήταν εξαιρετικές. Το προσωπάκι έχει δημιουργηθεί ματάκια, μυτούλα :x 

Κιλά έχετε βάλει εσείς; Εμένα επειδή δεν με κάνουν τα ρούχα πλέον ήμουν σίγουρη ότι θα εχω πάρει μερικά άλλα είμαι στην κυριολεξία στα ίδια. Με μάλωσε κ λίγο γτ λέει πρέπει οπωσδήποτε στους επόμενους μήνες να βάλω λίγα. 

San k emena.Emena oute o emvruologos otan kaname tin auxeniki alla oute k o gunaikologos mou,mou eipan 100%.O enas 95% k o allos 90% mou eipan agori!!Elpizw na min allaxei!!!:P 

Pantws gia tin auxeniki poy to suzitagate pio panw egw koritsia epesa se enan pseira giatro (fantastiko) ekana 50’.

Kaname prwta apo tin koilia opou ta eide ola sto mwro,meta mou pire aima k meta kaname k kolpiko.

Fantazomai oti k i B epipedou kapou toso tha parei.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, Annou είπε:

Bravoooo!!!Super!!Twra eisai isuxi♥️

Ola mia xara tha pane koritsi mou!Na eisai thetiki!!!

San k emena.Emena oute o emvruologos otan kaname tin auxeniki alla oute k o gunaikologos mou,mou eipan 100%.O enas 95% k o allos 90% mou eipan agori!!Elpizw na min allaxei!!!:P 

Pantws gia tin auxeniki poy to suzitagate pio panw egw koritsia epesa se enan pseira giatro (fantastiko) ekana 50’.

Kaname prwta apo tin koilia opou ta eide ola sto mwro,meta mou pire aima k meta kaname k kolpiko.

Fantazomai oti k i B epipedou kapou toso tha parei.

Να παρει να παρει! Χαχαχα ετσι ειναι οι σωστοι γιατροι.Ψειρες.

Αλλιως μετα χτυπας το κεφαλι σ. Ασε ασε εχουμε ακουσει πολλα.

Εφαγες καμια κλωτσια απ τν προσοντουχο?

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Ίσως θέλει κάτι πιο σταθερό πίσω να νιώσει  πιο ασφαλής,του βάζεις κ το λουράκι λογικά πισω. Ο δικός φόρεσε κ τα σαμπο,πιστεύω θα τα συνηθίσει κι ο δικός σ.

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Ninamc είπε:

Στανταρ τα θελει να κρατανε το ποδι. Γενικα τα σαμπο ειναι για πιο μεγαλα παιδια. Ετσι λεει ο ειδικος

Ο Αντρας μ χαχαχαχαχαχαχ

Χαχαχαχαχαχα 

Αυτά που με βολεψαν στα πρώτα βήματα για το σπίτι ήταν τα αττιπας. Τότε δεν ανεχόταν ούτε κάλτσα στα πόδια του κι αυτά τα αγάπησε. Κ μετά με άφησε να του βάλω κ παπούτσια!

Μ αρεσε σαν λύση αυτά τα πεδιλακια κροκς, οσα παιδάκια ξέρω έχουν τα Σαμπό οπότε δεν το είχα σαν επιλογή στο μυαλό μου.

Ίσως θέλει κάτι πιο σταθερό πίσω να νιώσει  πιο ασφαλής,του βάζεις κ το λουράκι λογικά πισω. Ο δικός φόρεσε κ τα σαμπο,πιστεύω θα τα συνηθίσει κι ο δικός σ.

Κι εγώ έτσι πιστεύω!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Χαχαχαχαχαχα 

Αυτά που με βολεψαν στα πρώτα βήματα για το σπίτι ήταν τα αττιπας. Τότε δεν ανεχόταν ούτε κάλτσα στα πόδια του κι αυτά τα αγάπησε. Κ μετά με άφησε να του βάλω κ παπούτσια!

Μ αρεσε σαν λύση αυτά τα πεδιλακια κροκς, οσα παιδάκια ξέρω έχουν τα Σαμπό οπότε δεν το είχα σαν επιλογή στο μυαλό μου.

Κι εγώ έτσι πιστεύω!!

Αντε να τα παρουμε κ αυτα να ησυχασουμε χαχαχα

Παω να ονειρευτω ροζ κροκς χαχαχα για την υποτιθεμενη Μπεμπα

Καληνυχτα κ ευχαριστω παρα πλ για τς συμβουλες! @Christinα ευχαριστω!

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

@elenioz τι εκπληξουλα ήταν αυτή; Δλδ στο προηγούμενο ραντεβού είχε τσουτσου κ τώρα εξαφανίστηκε;Μου δίνεις ελπίδες!(γερό να είναι όμως και δεν με νοιάζει)

Τα πεδιλακια κρόκς είναι υπέροχα και πολύ άνετα! Φοριούνται παντου στο σπιτι, στη βόλτα, στη θάλασσα... Είναι το τρίτο καλοκαίρι που τα πήρα στη δικιά μου σε φούξια με πορτοκάλι λουράκι.

• Μου αρέσει 2

l4uHp3.pnghqpcp3.png

καλημέρα κορίτσια!!!!!!!μόλις διάβασα και για άλλες ανατροπές στο πινακάκι!!!!!!!!και το κορίτσι μας καλοδεχούμενο στην παρεούλα μας!!!!!!!:)

εγώ αυτές τις μέρες το νιώθω αρκετά έντονα το άντρακι μου!!και είμαι πολύ χαρούμενη!!!διάβασα ένα site χθες που είναι κάτι σαν ημερολόγιο εγκυμοσύνης..... σου λέει κάθε εβδομάδα σε τι στάδιο βρίσκεσαι και σου δίνει και συμβοθυλές για το τι πρπ να κάνεις....λοιπόν αυτή την εβδομάδα λέει να μιλάω στο παιδί......χθες ξεκίνησα........δεν σταμάτησα σας λέω.......χαχαχαχαχαχα

μιλούσε και ο μπαμπας λιγάκι αλλά του είπα ότι πιο πολύ θα μιλάω εγώ.....για να ξέρει το παιδί απο τώρα......

όσο για τη βάφτιση......κ εμεις δεν έχουμε συζητήσει το θέμα του νονού ακόμη.......δεν το έχω σκεφτεί... ούτε κ ακόμα δεν μας έχει προτείνει κπ.

έχουμε καιρό για αυτό νομίζω......θα δούμε!!!!

το σκ πήγα λητώ επίσης για μια πρώτη έρευνα!!!!!ωραία ηταν αλλά αγχώθηκα νομίζω...... ένω έχω φτιάξει τη λίστα μου δεν ξέρω κ πάλι από που να αρχίσω......

• Μου αρέσει 1

Just now, Irinoula86 είπε:

καλημέρα κορίτσια!!!!!!!μόλις διάβασα και για άλλες ανατροπές στο πινακάκι!!!!!!!!και το κορίτσι μας καλοδεχούμενο στην παρεούλα μας!!!!!!!:)

εγώ αυτές τις μέρες το νιώθω αρκετά έντονα το άντρακι μου!!και είμαι πολύ χαρούμενη!!!διάβασα ένα site χθες που είναι κάτι σαν ημερολόγιο εγκυμοσύνης..... σου λέει κάθε εβδομάδα σε τι στάδιο βρίσκεσαι και σου δίνει και συμβοθυλές για το τι πρπ να κάνεις....λοιπόν αυτή την εβδομάδα λέει να μιλάω στο παιδί......χθες ξεκίνησα........δεν σταμάτησα σας λέω.......χαχαχαχαχαχα

μιλούσε και ο μπαμπας λιγάκι αλλά του είπα ότι πιο πολύ θα μιλάω εγώ.....για να ξέρει το παιδί απο τώρα......

όσο για τη βάφτιση......κ εμεις δεν έχουμε συζητήσει το θέμα του νονού ακόμη.......δεν το έχω σκεφτεί... ούτε κ ακόμα δεν μας έχει προτείνει κπ.

έχουμε καιρό για αυτό νομίζω......θα δούμε!!!!

το σκ πήγα λητώ επίσης για μια πρώτη έρευνα!!!!!ωραία ηταν αλλά αγχώθηκα νομίζω...... ένω έχω φτιάξει τη λίστα μου δεν ξέρω κ πάλι από που να αρχίσω......

Μη στεναχωριέσαι γι αυτά!! Λίγα λίγα πραγματακια θα πάρεις κ σιγά σιγά θα τα μαζέψεις ολα! Θα πας και σε άλλα καταστήματα να έχεις καλύτερη εικόνα. 

Κάνε μια λίστα που να είναι πολύ συγκεκριμένη

πχ 5 ζιπουνακια 0-3

10 ζιπουνακια 3-6

κ ξεκινά σιγά σιγά με αυτά! 

Εγώ έγραφα κ τιμές δίπλα που πίστευα ότι είναι εντάξει για 5 ζιπουνακια ,κ όταν τα έπαιρνα έγραφα κ τη τιμή που τα πήρα!

Αν θες να ρωτήσεις κάτι ,εδώ είμαστε εμείς!

Και να του μιλάς και να του τραγουδάς!:x

• Μου αρέσει 3

Q1jtp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλημέρα σε όλες! Εγώ έχω ξυπνήσει με νεύρα πολλά σήμερα, πηγα κ στο μικροβιολογικό για εξετάσεις κ μου είπε μια ότι για 5 μηνών έχω μεγάλη κοιλιά, με αποτελείωσε!

και γιατι νευρίασες........ ???? αχ κορίτσι μου δεν νευριάζουν για τετοια πραγματακιααα... απλά απαντας με ανάλογο τρόπο......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...