Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Ninamc είπε:

Κι ας κατουρανε Καθιστα θες να πεις

Χαχαχαχαχαχα

Ήθελα να πω κι ας κατουράει όρθιο με κεφαλαία ,αλλά κρατηθηκα:P

Just now, Ninamc είπε:

Αχ ευχαριστω. μα θα ριξουμε γελιο λογω κορωνοιου χαχαχα!

Α Πλ γλυκο το θεμα σας και πρωτοτυπο! ΑΧ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ Κ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΕΜΑΤΑΡΕΣ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΡΙΕΛ ΧΑΧΑΧΑ .

Εμενα ηταν το παρατσουκλι μ. Χαχα

Εννοείται θα κάνεις Αριέλ,θα είναι κ δίπλα στη θάλασσα , αντερ δε σι ,φούσκας, Σεμπάστιαν και Κοραλία στα μεμέ!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, elenioz είπε:

@Renez χαχαχα! Τι να πω μπορεί μέχρι την β επιπέδου να έχει ξανά φυτρώσει :P

@Anastasia05 Ειναι τόσο μαγικό που κάθε φορά βλέπουμε κ νέα πράγματα! Καλέ δεν ξέρω! Έχει ένα θέμα με τα κιλα. Νμζ τελικά πως θέλει απλά να με παχύνει μόνο κ μόνο γτ είμαι σχετικά αδύνατη. 

@Jasmine@ οποτε εντάξει είναι απλά λίγο υπερβολική η δική μου σε αυτό το θέμα. Καλά κατάλαβα εξαρχής! 

@Christinα Ναι δεν θέλει με τίποτα να φανεί :D 

Για το μόνο που στεναχωρήθηκα είναι πως πάλι δεν θα είμαι σίγουρη όταν θα κοιτάω για ψώνια. Αλλιώς πραγματικά δεν με πειράζει! Ας είναι ότι είναι :x :x 

Γερο και δν πειραζει, ας ειναι και κοριτσι. Παιδια ειναι τα αγορια.

Ετσι λενε στνη Μανη. Χαχαχαχα κλαιω!

Βρε κ γω δν ξερω τι να ψωνισω μετα τ θεμα της @Anastasia05 εχω φοβηθει

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Ήθελα να πω κι ας κατουράει όρθιο με κεφαλαία ,αλλά κρατηθηκα:P

Εννοείται θα κάνεις Αριέλ,θα είναι κ δίπλα στη θάλασσα , αντερ δε σι ,φούσκας, Σεμπάστιαν και Κοραλία στα μεμέ!

Χαχαχαχα με νιωθεις!

Ξερω πως καταλαβαινομαστε! Χαχαχα

Να σ πω ερωτηση!

Τι φορας στν παιδαρο τωρα τ βραδυ? Εγω του βαζω κοντομανικο εσωρουχο και κοντομανικη μπλουζα και σορτσ. Υπερβολη? Βαζουμε και a/c στο σαλονι κ αφηνω ανοιχτη την πορτα του παιδικου.

1 ώρα πρίν, Renez είπε:

Αν πείτε κ στους δυο ότι θα είναι δύο επειδή το ζήτησαν μαζί κ τους θέλετε κ τους δύο στη ζωή του παιδιού σας σαν νονους δε νομίζω πως θα το πάρουν στραβά..

Ίσα ίσα θα τους βγει κ τσάμπα στον καθένα κ θα παίρνει κ δίπλα δώρα ή μικρη ΧΑ!!:mrgreen:

Ααα πες στο αίμα σου να μη μας κάνει τον δύσκολο παρακαλώ κ να δείξει κατανόηση!!

Εσύ είσαι γαλαζοαιματη με τα πριγκιπόπουλα σου για αυτό υπερ της οικογένειας στους δεσμούς χαχαχα

Αγάπη είχα μιλήσει με την Ντέμι και είχαμε συμφωνήσει να παραμείνει στο πινακακι όπως ξεκίνησε γτ ακόμη μπαίνει κ μας παρακολουθεί άσχετα ότι δεν συμμετέχει..

Οπότε την άφησα..

Αυτός γιατί έτσι?? 

Ειμαι μια Ντα..α με τν πριγκιπα Χα.ι τν κοκκινοτριχη χαχαχαχα

Just now, Renez είπε:

ΚΑΚΩΣ:twisted:

Αμεσως εσυ... καλε οταν θα την κανεις τν κορη θα σε δω!

• Χαχα 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Χαχαχαχα με νιωθεις!

Ξερω πως καταλαβαινομαστε! Χαχαχα

Να σ πω ερωτηση!

Τι φορας στν παιδαρο τωρα τ βραδυ? Εγω του βαζω κοντομανικο εσωρουχο και κοντομανικη μπλουζα και σορτσ. Υπερβολη? Βαζουμε και a/c στο σαλονι κ αφηνω ανοιχτη την πορτα του παιδικου.

Σήμερα τον έχω με αμανικο ζιπουνακι κ σεντονακι. Ζεσταίνεται πολύ στον ύπνο του κ ξυπνάει,οπότε τα αφήσαμε έξω τα μπουτακια! Εγώ πάντως κρυωνω μέσα στη νυχτα!

Δεν έχει τόση ζέστη εδώ ούτε ανεμιστήρα έχουμε βάλει, λίγο ανοιχτό παράθυρο κ μπουτακια εξω. Ελπίζω να μην ξυπνήσει πάλι

Σήμερα έβγαινε μόνο με τη πάνα βρακάκι στο μπαλκόνι(τα είχε πετάξει όλα) κ τον μαζευα μη μου τον μάτιασουν οι νυφες:P

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ said:

Αχ ναι εσυ που έχεις δίδυμη ξέρεις το δέσιμο! Αν κ φαντάζομαι μικρά θα μαλλιοτραβιούνται μετά θα καταλάβουν ποσό σημαντικό θα είναι αυτό που έχουν... 

Εσυ πρώτα από όλα κρυψου μη δει η άλλη ότι εξαφανίζονται τσουτσουνια κ δεν κοιμηθεί απόψε!!!! 
εγω σήμερα που ζυγίστηκα είμαι στα -3! Κ μου είπε ότι αφού μεγαλώνουν τα παιδιά κ παίρνουν κανονικά το βάρος να μην αγχώνομαι!

Σου στέλνω πολλά ροζ vibes!!!! Εύχομαι να είναι ότι επιθυμείτε κ πάνω απο όλα γερό!!!

Ναι, σίγουρα όλα τα αδέρφια μαλλιοτραβιούνται που και που, πόσο μάλλον αυτά που είναι όλη μέρα-νύχτα μαζί, στον ύπνο, στο ξύπνημα, στο σχολείο, στο φαγητό, στο φροντιστήριο κτλ. Αλλά εγώ θυμάμαι με την αδερφή μου τσακωνόμασταν (μαλλιοτραβήγματα, δαγκωματιές... ό,τι μπορείς να φανταστείς) και μετά από 5 λεπτά είμασταν "αχ η αδερφούλα μου"!:P Και φυσικά δε το συζητάω αν προσπαθούσε κάποιος ξένος να πειράξει μια από τις δυο μας.. η άλλη γινότανε θηρίο για να την προστατεύσει. 

Just now, Renez said:

Εν μέρη έχεις δίκιο ότι είναι σαν να υποβιβάζει τον θειο-θεια γτ πλέον το να είναι κάποιος νονός γίνεται ελαφρά τη καρδία ή από υποχρέωση με αποτέλεσμα να μην αντιπροσωπεύει τον αληθινό του ρόλο που είναι ο πιο ιερός,να είναι ο πνευματικός γονέας του παιδιού να το οδηγήσει κοντά στον Θεό μας αλλά κ να τον καθοδηγεί σε κάθε βήμα της ζωής του..

Ξέρατε ότι παλιότερα(δεν ξέρω αν ισχύει κ ακόμη) αν πάθαιναν ατύχημα οι γονείς του παιδιού (κ δεν είχαν διαθήκη) τότε από τον νόμο ο πρώτος "υποψήφιος" για τη κηδεμονία ήταν ο νονός..

Οπότε κάποτε ήταν η μεγαλύτερη τιμή να είσαι νονός κ όχι υποβιβασμός ακόμη κ αν ήσουν σόι..

Τα λέω γτ είμαι λίγο ρομαντικουλα κ πατροπαράδοτη σε τέτοια αν κ εχω γνώση της εποχής μας κ ήμουν κ η ίδια από τη κλασσική κατηγορία παιδιών που είχα νονους μέχρι το δημοτικό (βέβαια ως τότε παιχνιδαρες ομολογώ χεχε) μετά εξαφάνιση..χώρισαν κ οι γονείς μου κ χάθηκαν κ σαν ζευγάρια..αφού στον γάμο μου τους είδα μετά από 4-5 χρόνια!!

Πφφφ άρα μετά το κατεβατο μου πιστεύω νονός αν μπορεί να γίνεται οποίος πραγματικά θέλει να είναι δίπλα σε αυτό το παιδί όχι τώρα,αύριο για 10χρονια αλλά όλη του τη ζωή κ ας είναι θείος,ξάδερφος ακόμη κ αδερφός αρκεί να είναι εκεί..

Αυτό ισχύει βέβαια, καλός νονός να είναι και ας είναι συγγενής, φίλος ή ό,τι θέλει!

Κι εγώ το ήξερα ότι υποτίθεται ότι ο νονός είναι ο ουσιαστικός πνευματικός γονιός του παιδιού, το πάει στην εκκλησία να κοινωνήσει, το συμβουλεύει, παίρνει την κηδεμονία του παιδιού αν πάθουν κάτι οι γονείς του και γενικά είναι αυτός στον οποίο μπορεί να στραφεί το παιδί αν συμβεί οτιδήποτε με τους γονείς. Αλλά βλέπω ότι αυτό δεν ισχύει γενικά. Εγώ και η αδερφή μου έχουμε την ίδια νονά που μας βάφτισε μαζί και την βλέπαμε μόνο μια φορά πριν το Πάσχα κάθε χρόνο για να μας δώσει τις λαμπάδες μας. Καμία επικοινωνία ενδιάμεσα, και από τότε που ενηλικιωθήκαμε την έχουμε δει 5-6 φορές συνολικά, και πολλές λέω! Ας πούμε και σε όλες τις περιπτώσεις των φίλων μου που έχουν 5 νονούς στο κάθε παιδί τους (όπως κι εγώ είμαι μια από τις 5 νονές που είχε η βαφτισιμιά μου) πώς μπορεί το παιδί να είναι κοντά και δεμένο με όλους αυτούς? Συνήθως η σχέση είναι τυπική και βλέπονται λίγες φορές τον χρόνο για να πάρουν δώρο (Πάσχα, Χριστούγεννα, γενέθλια, γιορτή ίσως) που εγώ σαν παιδί ούτε αυτά τα είχα από την νονά μου.

Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική βέβαια και υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά εγώ από αυτές τις εμπειρίες που είχα και αυτά που βλέπω από τους τριγύρω μου, θεωρώ ότι συνήθως η οικογενειακή-συγγενική σχέση είναι πολύ πιο σημαντική από την σχέση νονού-βαφτιστήρι.

• Μου αρέσει 2

vNpVm5.png

Σήμερα τον έχω με αμανικο ζιπουνακι κ σεντονακι. Ζεσταίνεται πολύ στον ύπνο του κ ξυπνάει,οπότε τα αφήσαμε έξω τα μπουτακια! Εγώ πάντως κρυωνω μέσα στη νυχτα!

Δεν έχει τόση ζέστη εδώ ούτε ανεμιστήρα έχουμε βάλει, λίγο ανοιχτό παράθυρο κ μπουτακια εξω. Ελπίζω να μην ξυπνήσει πάλι

Σήμερα έβγαινε μόνο με τη πάνα βρακάκι στο μπαλκόνι(τα είχε πετάξει όλα) κ τον μαζευα μη μου τον μάτιασουν οι νυφες:P

Βρε λες να τν εντυσα πλ και να μ ζεσταθει? Θα σκασω. Θα δω πως θα παει τ βραδυ και θα πραξω αναλογως αυριο. Εμεις εχουμε ζεστη. Μα τα a/c δουλευουν στο φουλ,εκτος απο το παιδικο που φβμαι ακομα να το βλω μη παθει καμια ψυξη.

Ασε κ θα δουμε.

Επισης, αλλη ερωτηση

Σανδαλια απο που να παρω?

Λεω να παρω απο hm εχεις παρει ποτε για τν μικρο παπουτσακια η σανδαλια απο κει?

Just now, Eva137 είπε:

Ναι, σίγουρα όλα τα αδέρφια μαλλιοτραβιούνται που και που, πόσο μάλλον αυτά που είναι όλη μέρα-νύχτα μαζί, στον ύπνο, στο ξύπνημα, στο σχολείο, στο φαγητό, στο φροντιστήριο κτλ. Αλλά εγώ θυμάμαι με την αδερφή μου τσακωνόμασταν (μαλλιοτραβήγματα, δαγκωματιές... ό,τι μπορείς να φανταστείς) και μετά από 5 λεπτά είμασταν "αχ η αδερφούλα μου"!:P Και φυσικά δε το συζητάω αν προσπαθούσε κάποιος ξένος να πειράξει μια από τις δυο μας.. η άλλη γινότανε θηρίο για να την προστατεύσει. 

Αυτό ισχύει βέβαια, καλός νονός να είναι και ας είναι συγγενής, φίλος ή ό,τι θέλει!

Κι εγώ το ήξερα ότι υποτίθεται ότι ο νονός είναι ο ουσιαστικός πνευματικός γονιός του παιδιού, το πάει στην εκκλησία να κοινωνήσει, το συμβουλεύει, παίρνει την κηδεμονία του παιδιού αν πάθουν κάτι οι γονείς του και γενικά είναι αυτός στον οποίο μπορεί να στραφεί το παιδί αν συμβεί οτιδήποτε με τους γονείς. Αλλά βλέπω ότι αυτό δεν ισχύει γενικά. Εγώ και η αδερφή μου έχουμε την ίδια νονά που μας βάφτισε μαζί και την βλέπαμε μόνο μια φορά πριν το Πάσχα κάθε χρόνο για να μας δώσει τις λαμπάδες μας. Καμία επικοινωνία ενδιάμεσα, και από τότε που ενηλικιωθήκαμε την έχουμε δει 5-6 φορές συνολικά, και πολλές λέω! Ας πούμε και σε όλες τις περιπτώσεις των φίλων μου που έχουν 5 νονούς στο κάθε παιδί τους (όπως κι εγώ είμαι μια από τις 5 νονές που είχε η βαφτισιμιά μου) πώς μπορεί το παιδί να είναι κοντά και δεμένο με όλους αυτούς? Συνήθως η σχέση είναι τυπική και βλέπονται λίγες φορές τον χρόνο για να πάρουν δώρο (Πάσχα, Χριστούγεννα, γενέθλια, γιορτή ίσως) που εγώ σαν παιδί ούτε αυτά τα είχα από την νονά μου.

Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική βέβαια και υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά εγώ από αυτές τις εμπειρίες που είχα και αυτά που βλέπω από τους τριγύρω μου, θεωρώ ότι συνήθως η οικογενειακή-συγγενική σχέση είναι πολύ πιο σημαντική από την σχέση νονού-βαφτιστήρι.

Συμφωνω με το τελος! Ετσι πιστευω κ γω.

Και αν η οικογενεια ειναι close enough ειναι ακομα καλυτερα!

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Βρε λες να τν εντυσα πλ και να μ ζεσταθει? Θα σκασω. Θα δω πως θα παει τ βραδυ και θα πραξω αναλογως αυριο. Εμεις εχουμε ζεστη. Μα τα a/c δουλευουν στο φουλ,εκτος απο το παιδικο που φβμαι ακομα να το βλω μη παθει καμια ψυξη.

Ασε κ θα δουμε.

Επισης, αλλη ερωτηση

Σανδαλια απο που να παρω?

Λεω να παρω απο hm εχεις παρει ποτε για τν μικρο παπουτσακια η σανδαλια απο κει?

Δεν έχω πάρει αλλά εγώ δει κάτι υπεεεεεροχα μπλε σκούρα σανδαλακια με σκατς κ τα ζαχαρωνω(σήμερα τα βρήκα,με παρακολουθείς??).... Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να πάω από εκεί να τα δω, οπότε θα τα παραγγείλω μαλλον

Δεν έχω βρει έτσι σανδαλακια να μου αρέσουν τόσο αλλού... Ίσως δώσω μια ευκαιρία κ στα σανδαλακια τους! 

Από χειμωνιάτικα ξέρω από σανδαλακια όμως δεν έχω ιδέα!:P

Όσο για τη ζέστη,δες το ,ο δικός μου ζεσταίνεται αρκετά στον ύπνο του. Άμα ξυπνήσει βγάλε κ κάτι!

Q1jtp2.png

Δεν έχω πάρει αλλά εγώ δει κάτι υπεεεεεροχα μπλε σκούρα σανδαλακια με σκατς κ τα ζαχαρωνω(σήμερα τα βρήκα,με παρακολουθείς??).... Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να πάω από εκεί να τα δω, οπότε θα τα παραγγείλω μαλλον

Δεν έχω βρει έτσι σανδαλακια να μου αρέσουν τόσο αλλού... Ίσως δώσω μια ευκαιρία κ στα σανδαλακια τους! 

Μη μου πεις οτι εχουν κ μια χελωνα πανω?

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Όσο για τη ζέστη,δες το ,ο δικός μου ζεσταίνεται αρκετά στον ύπνο του. Άμα ξυπνήσει βγάλε κ κάτι!

Sturdy sandals ?

Οχι όχι! Κατάλαβα όμως ποια λες:P

Μ αρεσαν κάποια που τα έχει κ σε Ταμπα,ροζ,ασημί!

Εγω θελω τα sturdy sandals γτ ακομα ειναι μικρακι , μη χτυπα τα δαχτυλακια του. Χαχα

Σε παρακολουθω παιδι μ! Χαχαχα

Αντε να τα παρουμε λοιπν να πουμε κ την αποψη μας μετα το crash test χαχαχαχα

Αν ξυπνησει ναι ναι θα του αφαιρεσω την μπλουζα. 

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Συγνωμη που πετάγομαι! Κοριτσια μ αν τα παιδάκια σας περπατούν αρκετά κ ιδρώνουν τα ποδαράκια τους να πάρετε ένα πιο αξιόπιστο παππουτσακι.  Εγώ για οοοολη μερα τύπου σαγιονάρα παίρνω τα crocs  τα σανδαλακια Όχι τα σάμπο ,μεσα στο σπιτι κ στη θαλασσα κ αυλη κ πλένονται  κ στεγνονουν μια χαρα. κ για πιο καλό geox να αναπνέει το ποδι του. Φυσικά έχω πάρει κ h&m κ είναι ωραία κ καλά αλλά για ποικιλία για τα συνολακια κ όχι για όλη την ώρα.

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Ninamc είπε:

Sturdy sandals ?

Εγω θελω τα sturdy sandals γτ ακομα ειναι μικρακι , μη χτυπα τα δαχτυλακια του. Χαχα

Σε παρακολουθω παιδι μ! Χαχαχα

Αντε να τα παρουμε λοιπν να πουμε κ την αποψη μας μετα το crash test χαχαχαχα

Αν ξυπνησει ναι ναι θα του αφαιρεσω την μπλουζα. 

Ναι ναι αυτά!

Έτσι πρέπει μέσα δαχτυλακια! Να τρέχουν χωρίς φόβο να τα χτυπήσουν!

Ναι πρέπει να πάρουμε, να έχουμε αποψη:D

Μου έστειλαν σήμερα κ τα άλλα πράγματα,ελπιιιιζω μέσα στην εβδομάδα να φτάσουν!

Q1jtp2.png

Just now, Christinα είπε:

Συγνωμη που πετάγομαι! Κοριτσια μ αν τα παιδάκια σας περπατούν αρκετά κ ιδρώνουν τα ποδαράκια τους να πάρετε ένα πιο αξιόπιστο παππουτσακι.  Εγώ για οοοολη μερα τύπου σαγιονάρα παίρνω τα crocs  τα σανδαλακια Όχι τα σάμπο ,μεσα στο σπιτι κ στη θαλασσα κ αυλη κ πλένονται  κ στεγνονουν μια χαρα. κ για πιο καλό geox να αναπνέει το ποδι του. Φυσικά έχω πάρει κ h&m κ είναι ωραία κ καλά αλλά για ποικιλία για τα συνολακια κ όχι για όλη την ώρα.

Καλα κανεις κοριτσι μ! Ο αντρας μ ειναι φαν της κροκς και με εχει πρηξει να παρουμε σετ. Κ στο αγεννητο χαχαχαχα

Μα δν ξερω. Ακομα το επεξεργαζομαι μα ισως σε ακουσω γτ ο δικος μ δν βαζει κωλο κατω.

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Του πήρα Σαμπό κροκς για το σπίτι,φοράει Μόνο το ένα κ κάνει ταρζανιες :P

Θα δοκιμάσω κ τα πεδιλακια όμως!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...