Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

Για καθαρισμό μόνο δεν έχεις πρόβλημα . Μόνο άμα είναι να γίνει εξαγωγή Κ τέτοια πρέπει να το σταματήσεις . Τώρα ο καθαρισμός είναι σαν γρατσουνια ας πούμε δεν είναι θέμα με τις αντιπικτικες. 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

Ρε συ τι έκανε δλδ μια ώρα στην αυχενική?? Εννοώ το κοιτούσε συνεχόμενα γύρω γύρω? Μιλούσατε? Ρωτάω μήπως εμένα με ξεπεταξε τλκ τι να πω..?!

Εγώ πήγα,πήρε το ιστορικό μου,μου πήρε αίμα κ μετά μου έκανε τον υπέρηχο μου εξηγούσε να είναι αρτιμελες χεράκια ποδαράκια κτλ μετά μου έδειξε το οστό της μυτουλας ότι είναι οκ κ το υγρό στον αυχένα,ειδαμε κ το τσουτσουνι (την ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑΡΑ δλδ να μη ξεχνιόμαστε) κ τέλος....

Είμαστε κοντά κ σε εβδομαδες εμείς για αυτό :wub:

Αχχχ άντε κοριτσια μου 2 εβδομαδες μείνανε περίπου:D

Κ σκέψου ότι αίμα μου είχε πάρει την προηγούμενη μέρα.... δε ξέρω πραγματικά! Όχι δε μιλούσαμε γιατί δεν την ήξερα κιολας! Τα μέτραγε όλα πολύ προσεκτικά κ από Ότι έχω καταλάβει στα διδυμα δυσκολεύονται να τα δουν γιατί μπαίνει το ένα μπροστά στο άλλο! 

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Ρε συ τι έκανε δλδ μια ώρα στην αυχενική?? Εννοώ το κοιτούσε συνεχόμενα γύρω γύρω? Μιλούσατε? Ρωτάω μήπως εμένα με ξεπεταξε τλκ τι να πω..?!

Εγώ πήγα,πήρε το ιστορικό μου,μου πήρε αίμα κ μετά μου έκανε τον υπέρηχο μου εξηγούσε να είναι αρτιμελες χεράκια ποδαράκια κτλ μετά μου έδειξε το οστό της μυτουλας ότι είναι οκ κ το υγρό στον αυχένα,ειδαμε κ το τσουτσουνι (την ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑΡΑ δλδ να μη ξεχνιόμαστε) κ τέλος....

Είμαστε κοντά κ σε εβδομαδες εμείς για αυτό :wub:

Αχχχ άντε κοριτσια μου 2 εβδομαδες μείνανε περίπου:D

Εμένα είναι πολύ ψείρας, κοιταγε όσα είπες , μου εξηγούσε ταυτόχρονα, μέχρι κ τα δαχτυλακια στα χεράκια του μωρού μέτρησε!! Μέτρησε χτύπους καρδιάς άπειρες φορές συν ότι μου έκανε κ κολπικό υπέρηχο για να δει τράχηλο..κ τώρα μου είπε ότι θα δούμε πάλι τράχηλο σίγουρα θα το δει και σε εσένα @Jasmine@ που έχεις διδυμακια

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Εμένα είναι πολύ ψείρας, κοιταγε όσα είπες , μου εξηγούσε ταυτόχρονα, μέχρι κ τα δαχτυλακια στα χεράκια του μωρού μέτρησε!! Μέτρησε χτύπους καρδιάς άπειρες φορές συν ότι μου έκανε κ κολπικό υπέρηχο για να δει τράχηλο..κ τώρα μου είπε ότι θα δούμε πάλι τράχηλο σίγουρα θα το δει και σε εσένα @Jasmine@ που έχεις διδυμακια

Ναι ναι μου το είχε δει κ στην αυχενική κ τώρα θα το ξαναδούμε!!! Ξέχασα να τη ρωτήσω κόστος αλλά υπολογίζω όσο κ η αυχενική...

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Γυρω στην ώρα το.ενα μωράκι!

Ο κάθε γιατρός όμως έχει τους χρόνους του! Οπότε μην αγχώνεστε γι αυτό! 

Αν νιώσετε ότι δεν είσαστε καλυμμένες σε κάτι, μπορείτε να τον ρωτήσετε να λυθούν οι απορίες! Γι αυτό τους έχουμε, να μας παρακολουθούν,να μας εξετάζουν κ να μας λύνουν τις απορίες.

Σε αυτή την εξέταση τραβάνε τη φατσούλα φωτό αν βοηθήσει κ το νινι κ έτσι έχουμε μια πρώτη ιδέα πως θα μοιάζει το αστεράκι μας!

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

1 hour ago, Jasmine@ said:

Που είναι η κυρία @Renez να γράψει τα κορίτσια μου με μεγάλα ροζ γράμματα;;;; Μόλις γύρισα από το γιατρό, είναι όλα πολύ καλά! 

Τέλεια!!! Αααχ, κοριτσάκια, θα είναι και δίδυμα και αγαπημένα... είναι πολύ ωραίο να μεγαλώνεις παρέα με την καλύτερη σου φίλη πάντα! :)

1 hour ago, Suzukaki said:

Καλησπερα κοριτσια.δ ξερω αν ειμαι στο σωστο τοπικ αλλα θα ηθελα τα φωτα σας ειμαι στην 5η εβδομαδα μεθαυριο θα παω να δω αν θα φανει σακος κ θα ηθελα την γνωμη σας ως προς τα συμπτωματα. εχω περασει πολλα για να φτασω εδω κ το αγχος πλεον να πανε ολα καλα επιτελους ειναι μεγαλο.το εμαθα νωριτερα απο την καθυστερηση το στηθος μ τουμπανο κ ποναγα σε κοιλια λες κ αδιαθετω και  μεση κ ειχα κ εντονη κοπωση.παιρνω προγεστερονη μ ειπε θα βοηθησει στο να μειωθουν οι πονοι κ οντως σχεδον δ εχω καθολου η μεση δ με ενοχλει πλεον κ τα μονο συμπτωματα που παραμενουν ειναι στο στηθος αυτη η ενοχληση το πιεζω ολη μερα να δω αν παραμενει και με το που μπηκα στην 5η εβδομαδα ανοιξαν οι βρυσες.υγρααα!!!αυτα τα 2.κ οπως καταλαβαινετε εχω αγχος αν προχωραει η κυηση.θα ηθελα την γνωμη απο τις πιο εμπειρες.

Συγχαρητήρια! Τα συμπτώματά σου είναι πράγματι κλασικά συμπτώματα εγκυμοσύνης, αν και θα σου έλεγα κι εγώ να μη το ψάχνεις με τα συμπτώματα γιατί και αυτά παίζουν πολύ από άτομο σε άτομο. Υπομονή λίγο ακόμα να το δεις στον υπέρηχο... μετά θα ηρεμήσεις λίγο, αλλά σίγουρα πάντα θα έχεις ένα άγχος για τα επόμενα βήματα, να ξέρεις! 

Just now, Renez said:

Λοιπόν..να θέσω ένα θέματακι αν κ όχι πολύ επίκαιρο αλλά οκκκκ κουβέντα να γίνεται..

Πότε σκέφτεστε να κάνετε την βάφτιση..?

Εγώ σκέφτομαι το επόμενο καλοκαίρι που θα έρθουμε Ελλάδα έτσι κι αλλιώς για να βαφτίσω το μωρό των φίλων μας! Ο μικρός μας θα είναι περίπου 9 μηνών τότε που νομίζω είναι πολύ καλή ηλικία για βάφτιση!

Just now, Anastasia05 said:

Είναι απρόβλεπτη η άνοιξη!!! Εγώ προτιμώ φθινόπωρο και πιο συγκεκριμένα Σεπτεμβριο και Οκτώβριο!

Εμείς όλες τις φωτογραφίες τις τραβήξαμε πριν! Κ το ευχαριστήθηκαμε γιατί ειμασταν μόνοι μας(όλοι ήρθανε τελευταία στιγμή) κ τραβήξαμε πολλές φωτογραφίες! Μετά τη βάφτιση ,θήλασε κ κοιμήθηκε σαν πουλάκι!

Πολύ καλή ιδέα αυτή... όλα τα μωρά μετά την βάφτιση είναι πάντα εξαντλημένα και κοιμούνται (και οι γονείς θέλουν βέβαια να καθίσουν λίγο να ξεκουραστούν, να φάνε κάτι κτλ.) οπότε θα το έχω κι εγώ υπόψη μου να κανονίσουμε φωτογραφίες πριν την βάφτιση!:wink: 

Just now, EugenJen said:

χαχαχαχα εσύ τα λες, αλλά εγώ κρύβομαι τελικά!!!

ε ναι ρε παιδιά όταν ψάχναμε για το κέντρο του γάμου και πηγαίναμε σε άλλους γάμους βλέπαμε  τους δόλιους τους γαμπρούς κατακαλόκαιρο με το κουστούμι να ιδρώνουν ξειδρώνουν και τους λυπόμασταν...εμείς Οκτώβρη ήμασταν τέλεια, σκέψου τώρα βάπτιση που συνήθως γίνεται και πρωί-μεσημεράκι εκεί να δεις ιδρώτα..

@Anastasia05 το θέμα είναι οτι η μικρή δεν είχε προλάβει να μας μάθει καλά και ήταν μόλις ενός έτους, οπότε αγκαλιά δεν ήθελε από κανέναν άλλο παρά μόνο από την μαμα της, και εγώ τώρα να πάρω το παιδί αγκαλιά ενώ πλαντάζει απλά για να βγω φωτογραφία, εννοείται δεν το κάνω..

Μωρέ δεν ειναι πολύ μικρούλια να τα βαφτίσουμε 7 μηνών???εκεί λες δεν θα κλαίνε??

Εγώ πιστεύω το αντίθετο. Τα πιο μικρά μωράκια συνήθως κάθονται και σε άλλες αγκαλιές και επειδή είναι ακόμα μικρόσωμα μπορείς εύκολα να τα κουμαντάρεις. Εκεί γύρω στον χρόνο περνάνε στο στάδιο που θέλουν μόνο μαμά/μπαμπά και αρχίζουν να τσιρίζουν αν τα πάρει κάποιος άλλος αγκαλιά. Στην εκκλησία με τους νονούς και τον παπά θα είναι λίγο πρόβλημα.

Just now, Ninamc said:

Απο φωτο θα τις λιωσουμε τις μηχανες γτ ειμαστε κ ομορφοσογο χαχαχα

Θα γινει πανικος.

Θα κατεβουμε και παραλια ξυπολυτοι, μα και στο ξενοδοχειο εχει πισινα και θα ναι φανταστικα.

Πετρα και θαλασσα. Τι πιο ωραιο απ την Μανη?

Η κερκυρα στο 2ο. Χαχαχα

Τί ωραία!!! Παραλία, πισίνα... αν έχει και καλό καιρό θα είστε τέλεια!!:wink:

Just now, EugenJen said:

Κ εμείς ακόμα τίποτα, δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε με τον σύζυγο, βλέπω το παιδί να το βαφτίζει ο παππάς χωρίς νονο!:D

@Ninamc εγώ είπα αφού δεν βγάζουμε άκρη να βάλουμε δύο, αλλά δεν θέλει ο άντρας μου γιατί λεει είναι σαν τους λες οτι δεν μας έκανε ο ένας μόνος του οπότε βάλαμε και τους δύο :D

Χαχα, κι εγώ κάπως έτσι το έβλεπα αλλά πολλοί φίλοι μου τα τελευταία χρόνια (ειδικά αυτοί που έχουν καταγωγή από κάποια νησιά) βάζουν πολλούς νονούς, και όταν λέω πολλούς εννοώ 5-6 τουλάχιστον, δεν μπορούν να το δεχτούν να βάλουν λιγότερους! Εγώ όταν βάφτισα το κοριτσάκι των φίλων μας εδώ πριν ένα χρόνο είμασταν 5 νονές, δεν ξέραμε πώς να πάρουμε σειρά ποια θα την κρατάει στην εκκλησία, ποια θα λαδώσει, ποια θα πρωτοβγεί φωτογραφία μαζί της κτλ. Το επόμενο καλοκαίρι που θα βαφτίσω το κοριτσάκι άλλων φίλων μας στην Κρήτη θα είμαστε 2 νονές... θα είναι πιο εύκολα όλα στη συνεννόηση, αλλά σίγουρα θα δυσκολευτούμε γιατί το παιδί θα είναι 2 χρονών τότε και δε θα μας ξέρει (μας έχει δει 2 φορές στην ζωή της η καημένη η μικρή), οπότε σίγουρα θα κλαίει και θα είναι και μεγαλόσωμη τότε, θα παλεύει, με το ζόρι θα χωράει στην κολυμπήθρα... αχ, από τώρα το σκέφτομαι!

Just now, Jasmine@ said:

Ο αδερφός σου θα έχει πάντα το ρόλο του θείου για το παιδάκι σου κ πάντα θα το αγαπάει κ θα του παίρνει δωρα! Εμένα δε μ αρέσει που κάνουν νονούς τα αδέρφια...

Να πω την αλήθεια, και μένα δε μ'αρέσει όταν κάνουν νονούς τα αδέρφια, εκτός βέβαια αν έχουν στερέψει οι γονείς από άλλες καλές επιλογές. Εμένα στο μυαλό μου η σχέση θείου/ας με ανίψι είναι πολύ πιο δυνατή από την σχέση του νονού με το βαφτιστήρι (που πολλές φορές είναι απλά τυπική). Επίσης μου κάνει πολύ εντύπωση όταν βαφτίζουν θείοι τα ανίψια και εκείνα μετά τα φωνάζουν νονέ/ά αντί για θείε/α... μου φαίνεται πολύ περίεργο, εγώ στην θέση της θείας έτσι θα ένιωθα ότι υποβιβάζομαι! :P

• Μου αρέσει 2

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρααααα 

Πω πω κάτι κοριτσαρες @Jasmine@ !!!! Κι έχουμε πει στείλε κοριτσοβαιμπ!!!!

Κορίτσια μ εμείς τν βάφτισαν 9 /09 τν γλυκά μου! Μια χαρά ήταν από ζέστη κ μετά τραπέζι σε παραθαλάσσιο μαγαζί ήταν ωραία! Ο μικρός ήταν 9 μηνών κ εκλαψεεε! Ήταν μεγάλο παιδάκι έτοιμο να περπατήσει όποτε κορίτσια μ καλύτερα μικρούλι! Μετά θα φάει κ θα κοιμηθεί κ μια χαρά!!! Και πρωί βολεύει με τα μωρά η βάφτιση, τι θα το κάνεις μ μετα νυχτιάτικα αν χάσει τη σειρά του κ καίει ???

Εμένα κ τν αδερφή μου μας βάφτισαν 4 μηνών!!!

Όσο για τν μόνο η σχέση είναι που μετράει!!! Ο νονος τ είναι αδερφός τ άντρα μ κ τν 1ο χρόνο έμενε σπίτι με τα πεθερικά μ που τν πρόσεχαν κ έχουν μοναδική σχέση λατρείας !!!

@Ninamc τέλειο το θέμα κ οι ιδέες σ!!! Μ αρέσουν αυτά τα μπεμπινια εμένα! Εγώ είχα καροτσάκια γυάλινα που αγόρασα κ έφτιαξα μόνη μου με τουλια κ κουφετα  τις μπομπονιέρες, καφασακια λευκα με τουλια για τα γλυκα,κ αροτσακι για να ειναι μεσα οι μπομπονιέρες κ ντονατσ για γλυκό κ θέμα καροτσάκια μπαλόνια όλα γαλάζια κ λευκά υφάσματα κ τουλια, το προσκλητήριο πάλι καροτσάκι κα η λαμπάδα είχε αναγλειφα γλειφιτζούρια! Γενικά είχε κόλλημα το παιδί μ με το καρότσι τ εκεί έτρωγε,κοιμόταν όποτε ήταν το πιο αντιπροσωπευτικό!

• Μου αρέσει 5

IjnUp3.pngscOTp2.png

Καλησπέρα κορίτσιαα μου 

Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω πολύ σήμερα. Θα κάτσω τώρα. 

Μόλις γύρισα από την γιατρό και ένα θα σας πω δεν υπήρχε ξαφνικά πουθενά τσουτσουνάκι :blink: Δεν έχω ιδέα πως γίνεται μια να υπάρχει κ μια όχι! Αλλά να που γίνεται μάλλον. Η αλήθεια είναι πως καθόταν με λυγισμένα πόδια και δυσκολευτικαμε να δούμε έστω κ λίγο αλλά όσο μπορέσαμε δεν υπήρχε κάτι. Αλλά θα περιμένουμε την Β επιπέδου για σίγουρα πφφφ... 

Όλα πολύ καλά με το μωράκι! Οι μετρήσεις μας ήταν εξαιρετικές. Το προσωπάκι έχει δημιουργηθεί ματάκια, μυτούλα :x 

Κιλά έχετε βάλει εσείς; Εμένα επειδή δεν με κάνουν τα ρούχα πλέον ήμουν σίγουρη ότι θα εχω πάρει μερικά άλλα είμαι στην κυριολεξία στα ίδια. Με μάλωσε κ λίγο γτ λέει πρέπει οπωσδήποτε στους επόμενους μήνες να βάλω λίγα. 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 5

Just now, elenioz είπε:

Καλησπέρα κορίτσιαα μου 

Μόλις γύρισα από την γιατρό και ένα θα σας πω δεν υπήρχε ξαφνικά πουθενά τσουτσουνάκι :blink: Δεν έχω ιδέα πως γίνεται μια να υπάρχει κ μια όχι! Αλλά να που γίνεται μάλλον. Η αλήθεια είναι πως καθόταν με λυγισμένα πόδια και δυσκολευτικαμε να δούμε έστω κ λίγο αλλά όσο μπορέσαμε δεν υπήρχε κάτι. Αλλά θα περιμένουμε την Β επιπέδου για σίγουρα πφφφ... 

Όλα πολύ καλά με το μωράκι! Οι μετρήσεις μας ήταν εξαιρετικές. Το προσωπάκι έχει δημιουργηθεί ματάκια, μυτούλα :x 

Κιλά έχετε βάλει εσείς; Εμένα επειδή δεν με κάνουν τα ρούχα πλέον ήμουν σίγουρη ότι θα εχω πάρει μερικά άλλα είμαι στην κυριολεξία στα ίδια. Με μάλωσε κ λίγο γτ λέει πρέπει οπωσδήποτε στους επόμενους μήνες να βάλω λίγα. 

Μπράβο αγαπούλα που ήταν όλα τέλεια αλλά παρακαλώ πολύ μη μας τα χαλάει με το τσουτσουνακι του τώρα!! Άντε!!:twisted:

Όσο για κιλά φίλη εγώ έχω βάλει 5.5 κιλά ως τώρα..με του μήνες πάω μάλλον χαχαχα 

Μακάρι να φτάσω 9ο κ να έχω πάρει 9!!:)

Τεσπα επειδή ήμουν κ αδύνατη μέχρι 11-12 θα είμαι οκ να πάρω οπότε πραγματικα δεν αγχώνομαι καθόλου για αυτά..πιστεύω πολύ στο σώμα μου κ δεν έχω σκοπό να στερηθω τπτ τώρα ειδικά..μετά έχουμε να ρίξουμε τρέξιμο κ αϋπνίες!!

• Μου αρέσει 1

Just now, elenioz είπε:

Καλησπέρα κορίτσιαα μου 

Είδες φατσακι!!! Τι ωραία!!

Αφού είναι καλά το μωράκι,γιατί σε μάλωσε???

Θα τα πάρουμε μαζεμένα πιο μετά!!

Όλο σασπένς είμαστε σε αυτή την ομάδα!!! Καλά να είναι τα μωρά μας κι ας αποφασίσουν επιτέλους,.μπας κ ξεκινήσουμε κάνα ψώνιο!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Q1jtp2.png

Just now, Eva137 είπε:

Τέλεια!!! Αααχ, κοριτσάκια, θα είναι και δίδυμα και αγαπημένα... είναι πολύ ωραίο να μεγαλώνεις παρέα με την καλύτερη σου φίλη πάντα! :)

Συγχαρητήρια! Τα συμπτώματά σου είναι πράγματι κλασικά συμπτώματα εγκυμοσύνης, αν και θα σου έλεγα κι εγώ να μη το ψάχνεις με τα συμπτώματα γιατί και αυτά παίζουν πολύ από άτομο σε άτομο. Υπομονή λίγο ακόμα να το δεις στον υπέρηχο... μετά θα ηρεμήσεις λίγο, αλλά σίγουρα πάντα θα έχεις ένα άγχος για τα επόμενα βήματα, να ξέρεις! 

Εγώ σκέφτομαι το επόμενο καλοκαίρι που θα έρθουμε Ελλάδα έτσι κι αλλιώς για να βαφτίσω το μωρό των φίλων μας! Ο μικρός μας θα είναι περίπου 9 μηνών τότε που νομίζω είναι πολύ καλή ηλικία για βάφτιση!

Πολύ καλή ιδέα αυτή... όλα τα μωρά μετά την βάφτιση είναι πάντα εξαντλημένα και κοιμούνται (και οι γονείς θέλουν βέβαια να καθίσουν λίγο να ξεκουραστούν, να φάνε κάτι κτλ.) οπότε θα το έχω κι εγώ υπόψη μου να κανονίσουμε φωτογραφίες πριν την βάφτιση!:wink: 

Εγώ πιστεύω το αντίθετο. Τα πιο μικρά μωράκια συνήθως κάθονται και σε άλλες αγκαλιές και επειδή είναι ακόμα μικρόσωμα μπορείς εύκολα να τα κουμαντάρεις. Εκεί γύρω στον χρόνο περνάνε στο στάδιο που θέλουν μόνο μαμά/μπαμπά και αρχίζουν να τσιρίζουν αν τα πάρει κάποιος άλλος αγκαλιά. Στην εκκλησία με τους νονούς και τον παπά θα είναι λίγο πρόβλημα.

Χαχα, κι εγώ κάπως έτσι το έβλεπα αλλά πολλοί φίλοι μου τα τελευταία χρόνια (ειδικά αυτοί που έχουν καταγωγή από κάποια νησιά) βάζουν πολλούς νονούς, και όταν λέω πολλούς εννοώ 5-6 τουλάχιστον, δεν μπορούν να το δεχτούν να βάλουν λιγότερους! Εγώ όταν βάφτισα το κοριτσάκι των φίλων μας εδώ πριν ένα χρόνο είμασταν 5 νονές, δεν ξέραμε πώς να πάρουμε σειρά ποια θα την κρατάει στην εκκλησία, ποια θα λαδώσει, ποια θα πρωτοβγεί φωτογραφία μαζί της κτλ. Το επόμενο καλοκαίρι που θα βαφτίσω το κοριτσάκι άλλων φίλων μας στην Κρήτη θα είμαστε 2 νονές... θα είναι πιο εύκολα όλα στη συνεννόηση, αλλά σίγουρα θα δυσκολευτούμε γιατί το παιδί θα είναι 2 χρονών τότε και δε θα μας ξέρει (μας έχει δει 2 φορές στην ζωή της η καημένη η μικρή), οπότε σίγουρα θα κλαίει και θα είναι και μεγαλόσωμη τότε, θα παλεύει, με το ζόρι θα χωράει στην κολυμπήθρα... αχ, από τώρα το σκέφτομαι!

Να πω την αλήθεια, και μένα δε μ'αρέσει όταν κάνουν νονούς τα αδέρφια, εκτός βέβαια αν έχουν στερέψει οι γονείς από άλλες καλές επιλογές. Εμένα στο μυαλό μου η σχέση θείου/ας με ανίψι είναι πολύ πιο δυνατή από την σχέση του νονού με το βαφτιστήρι (που πολλές φορές είναι απλά τυπική). Επίσης μου κάνει πολύ εντύπωση όταν βαφτίζουν θείοι τα ανίψια και εκείνα μετά τα φωνάζουν νονέ/ά αντί για θείε/α... μου φαίνεται πολύ περίεργο, εγώ στην θέση της θείας έτσι θα ένιωθα ότι υποβιβάζομαι! :P

Αχ ναι εσυ που έχεις δίδυμη ξέρεις το δέσιμο! Αν κ φαντάζομαι μικρά θα μαλλιοτραβιούνται μετά θα καταλάβουν ποσό σημαντικό θα είναι αυτό που έχουν... 

Just now, elenioz είπε:

Καλησπέρα κορίτσιαα μου 

Εσυ πρώτα από όλα κρυψου μη δει η άλλη ότι εξαφανίζονται τσουτσουνια κ δεν κοιμηθεί απόψε!!!! 
εγω σήμερα που ζυγίστηκα είμαι στα -3! Κ μου είπε ότι αφού μεγαλώνουν τα παιδιά κ παίρνουν κανονικά το βάρος να μην αγχώνομαι!

Just now, Christinα είπε:

Καλησπέρααααα 

Κορίτσια μ εμείς τν βάφτισαν 9 /09 τν γλυκά μου! Μια χαρά ήταν από ζέστη κ μετά τραπέζι σε παραθαλάσσιο μαγαζί ήταν ωραία! Ο μικρός ήταν 9 μηνών κ εκλαψεεε! Ήταν μεγάλο παιδάκι έτοιμο να περπατήσει όποτε κορίτσια μ καλύτερα μικρούλι! Μετά θα φάει κ θα κοιμηθεί κ μια χαρά!!! Και πρωί βολεύει με τα μωρά η βάφτιση, τι θα το κάνεις μ μετα νυχτιάτικα αν χάσει τη σειρά του κ καίει ???

Όσο για τν μόνο η σχέση είναι που μετράει!!! Ο νονος τ είναι αδερφός τ άντρα μ κ τν 1ο χρόνο έμενε σπίτι με τα πεθερικά μ που τν πρόσεχαν κ έχουν μοναδική σχέση λατρείας !!!

@Ninamc τέλειο το θέμα κ οι ιδέες σ!!! Μ αρέσουν αυτά τα μπεμπινια εμένα! Εγώ είχα καροτσάκια γυάλινα που αγόρασα κ έφτιαξα μόνη μου με τουλια κ κουφετα  τις μπομπονιέρες, καφασακια λευκα με τουλια για τα γλυκα,κ αροτσακι για να ειναι μεσα οι μπομπονιέρες κ ντονατσ για γλυκό κ θέμα καροτσάκια μπαλόνια όλα γαλάζια κ λευκά υφάσματα κ τουλια, το προσκλητήριο πάλι καροτσάκι κα η λαμπάδα είχε αναγλειφα γλειφιτζούρια! Γενικά είχε κόλλημα το παιδί μ με το καρότσι τ εκεί έτρωγε,κοιμόταν όποτε ήταν το πιο αντιπροσωπευτικό!

Σου στέλνω πολλά ροζ vibes!!!! Εύχομαι να είναι ότι επιθυμείτε κ πάνω απο όλα γερό!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 2

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Eva137 είπε:

Εν μέρη έχεις δίκιο ότι είναι σαν να υποβιβάζει τον θειο-θεια γτ πλέον το να είναι κάποιος νονός γίνεται ελαφρά τη καρδία ή από υποχρέωση με αποτέλεσμα να μην αντιπροσωπεύει τον αληθινό του ρόλο που είναι ο πιο ιερός,να είναι ο πνευματικός γονέας του παιδιού να το οδηγήσει κοντά στον Θεό μας αλλά κ να τον καθοδηγεί σε κάθε βήμα της ζωής του..

Ξέρατε ότι παλιότερα(δεν ξέρω αν ισχύει κ ακόμη) αν πάθαιναν ατύχημα οι γονείς του παιδιού (κ δεν είχαν διαθήκη) τότε από τον νόμο ο πρώτος "υποψήφιος" για τη κηδεμονία ήταν ο νονός..

Οπότε κάποτε ήταν η μεγαλύτερη τιμή να είσαι νονός κ όχι υποβιβασμός ακόμη κ αν ήσουν σόι..

Τα λέω γτ είμαι λίγο ρομαντικουλα κ πατροπαράδοτη σε τέτοια αν κ εχω γνώση της εποχής μας κ ήμουν κ η ίδια από τη κλασσική κατηγορία παιδιών που είχα νονους μέχρι το δημοτικό (βέβαια ως τότε παιχνιδαρες ομολογώ χεχε) μετά εξαφάνιση..χώρισαν κ οι γονείς μου κ χάθηκαν κ σαν ζευγάρια..αφού στον γάμο μου τους είδα μετά από 4-5 χρόνια!!

Πφφφ άρα μετά το κατεβατο μου πιστεύω νονός αν μπορεί να γίνεται οποίος πραγματικά θέλει να είναι δίπλα σε αυτό το παιδί όχι τώρα,αύριο για 10χρονια αλλά όλη του τη ζωή κ ας είναι θείος,ξάδερφος ακόμη κ αδερφός αρκεί να είναι εκεί..

• Μου αρέσει 4

Just now, elenioz είπε:

Καλησπέρα κορίτσιαα μου 

Αχου το πονηρουτσικο! Ππλυ σασπενς το μωρο σου! Να γερά τα παιδάκια  μας κι ας είναι ότι θέλουν ! κι ας λέμε τώρα έτσι τα γούστα μας!

• Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Αχου το πονηρουτσικο! Ππλυ σασπενς το μωρο σου! Να γερά τα παιδάκια  μας κι ας είναι ότι θέλουν ! κι ας λέμε τώρα έτσι τα γούστα μας!

Κι ας κατουρανε Καθιστα θες να πεις

Χαχαχαχαχαχα

• Χαχα 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

@Renez χαχαχα! Τι να πω μπορεί μέχρι την β επιπέδου να έχει ξανά φυτρώσει :P

@Anastasia05 Ειναι τόσο μαγικό που κάθε φορά βλέπουμε κ νέα πράγματα! Καλέ δεν ξέρω! Έχει ένα θέμα με τα κιλα. Νμζ τελικά πως θέλει απλά να με παχύνει μόνο κ μόνο γτ είμαι σχετικά αδύνατη. 

@Jasmine@ οποτε εντάξει είναι απλά λίγο υπερβολική η δική μου σε αυτό το θέμα. Καλά κατάλαβα εξαρχής! 

@Christinα Ναι δεν θέλει με τίποτα να φανεί :D 

Για το μόνο που στεναχωρήθηκα είναι πως πάλι δεν θα είμαι σίγουρη όταν θα κοιτάω για ψώνια. Αλλιώς πραγματικά δεν με πειράζει! Ας είναι ότι είναι :x :x 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Καλησπέρααααα 

Αχ ευχαριστω. μα θα ριξουμε γελιο λογω κορωνοιου χαχαχα!

Α Πλ γλυκο το θεμα σας και πρωτοτυπο! ΑΧ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ Κ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΕΜΑΤΑΡΕΣ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΡΙΕΛ ΧΑΧΑΧΑ .

Εμενα ηταν το παρατσουκλι μ. Χαχα

• Μου αρέσει 3

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...