Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

Για καθαρισμό μόνο δεν έχεις πρόβλημα . Μόνο άμα είναι να γίνει εξαγωγή Κ τέτοια πρέπει να το σταματήσεις . Τώρα ο καθαρισμός είναι σαν γρατσουνια ας πούμε δεν είναι θέμα με τις αντιπικτικες. 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, EugenJen είπε:

χαχαχαχα εσύ τα λες, αλλά εγώ κρύβομαι τελικά!!!

ε ναι ρε παιδιά όταν ψάχναμε για το κέντρο του γάμου και πηγαίναμε σε άλλους γάμους βλέπαμε  τους δόλιους τους γαμπρούς κατακαλόκαιρο με το κουστούμι να ιδρώνουν ξειδρώνουν και τους λυπόμασταν...εμείς Οκτώβρη ήμασταν τέλεια, σκέψου τώρα βάπτιση που συνήθως γίνεται και πρωί-μεσημεράκι εκεί να δεις ιδρώτα..

@Anastasia05 το θέμα είναι οτι η μικρή δεν είχε προλάβει να μας μάθει καλά και ήταν μόλις ενός έτους, οπότε αγκαλιά δεν ήθελε από κανέναν άλλο παρά μόνο από την μαμα της, και εγώ τώρα να πάρω το παιδί αγκαλιά ενώ πλαντάζει απλά για να βγω φωτογραφία, εννοείται δεν το κάνω..

Μωρέ δεν ειναι πολύ μικρούλια να τα βαφτίσουμε 7 μηνών???εκεί λες δεν θα κλαίνε??

Αγαπούλα μου δε ξέρω αν θα κλαίει ή όχι,ευελπιστώ πως όχι..άλλοι λένε πως όταν ειναι μέχρι 8-9 μηνών είναι πιο ήσυχα γτ κουράζονται πιο εύκολα κ κοιμούνται άλλοι λένε όχι..

Απλά επειδή όπως είπα θέλουμε να τη κάνουμε Κρήτη τη βάφτιση θέλω όσο πιο νωρίς ώστε να μου φύγει..εννοώ οι εργασίες κτλ κάπου από απόσταση που θα έχω..

Όπως κ να χει δε το ελέγχεις νομίζω το πώς θα είναι..εγώ ήμουν σχεδόν 2 χρόνων στη βάφτιση μου κ είχα πλανταξεθ στην εκκλησία κ επειδή η μαμά μου ήταν έξω(έτσι λέει κάνανε παλιά μέχρι να σε παραδώσει ο νονός στους γονείς σου...)έβλεπα τη γιαγιά μου που την αναγνώριζα κ σε οοολο το μυστήριο φώναξα με λιγμους γιαγιααάαααα!!

Μετά ησύχασα βέβαια κ βγήκα κ φωτό το μονδελο παρακαλώ..:P

Just now, Jasmine@ είπε:

Αν κ δε σου μιλαω γιατί με συγχιζεις:angry: πέρυσι πηγα σε γάμο Δευτέρα του Πάσχα!

Εγώ βάφτισα το 2018 Αύγουστο 7,5 μηνών δεν ακούστηκε στην εκκλησία! Αφού όσοι δεν έβλεπαν δεν ήξεραν αν την έχουμε βαφτίσει! Χαχαχαχχα 

εγω έχω παντρευτεί Ιούλιο εντάξει μιλάμε για καύσωνα όχι αστεία! Τώρα δε ξέρω το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θέλω πρωι, και όταν με καλούν σε πρωινή Κυριακάτικη βάφτιση Εκνευρίζομαι!

Καλέ εγώ?! Η φίλη σου??? Που σου έγραψα με μεγαααααλα γράμματα ΚΟΡΙΤΣΙΑ???

Just now, marianna1986 είπε:

Εγώ έχω βαφτισει 8 μηνών παιδί και έκλαιγε πολύ. Αλλά έχει τύχει να πάω σε βάφτιση ιδιας ηλικίας και να μην ακούγεται. Κ εμένα με εκνευρίζουν τα μυστήρια όταν με καλούν και είναι καλοκαίρι είτε πρωί είτε βραδυ...Το πρώτο παιδί το βαφτισα κατακαλοκαιρο αλλά στο χωριό του άντρα μου στα Καλάβρυτα οπότε ειχε δροσιά.

Παρτην στο γάμο σου να σου πει κ του χρόνου η κυρία απ' εδώ χαχαχχα:D

Γτ ρεεε?? Εμενα μέχρι τώρα μου τη δίναν οι βαφτίσεις γτ παιδί δεν είχα,ήταν πάντα πρωί κ γεμάτες συμπαθεστατα παιδάκια να τρέχουν κ να τσιριζουν κ δεν...τώρα που θα γίνω μάνα κ θα έχω εγώ ένα από αυτά τα συμπαθεστατα θα τα Κουστώ βεβαίως βεβαίως!!

Αλλά(!) Οι γάμοι με τρελαίνουν!! Χοροί, γέλιο,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ (ειδικά όταν είναι γάμος από το σόι ξαδέρφια κτλ πσσσσ!!!) Κ φυσικά ......μπουφές!!! (Στον δικό μου σερβίρανε οι σερβιτόροι για σπάσιμο χαχχαχα όχι,απλα γτ ξέρω πόσο Λιγουρία πέφτουν στον μπουφέ κ ήθελα να τους έχω υπό ελεγχο ώστε να ξέρω πότε θα πάει το τελευταίο πιάτο κ να υπολογίσω μετά από λίγο το χορό κτλ άλλο control freak κ εγώ!!)

Just now, EugenJen είπε:

και εγώ θα ήθελα να το κάνουμε στο εξοχικό μας , αλλά θα δυσκολευτούν πολλοί καλεσμένοι και κυρίως από την οικογένεια του συζύγου, οπότε δεν το κόβω...

επόμενη συνδυαστική ερώτηση!!Στους νονούς το έχετε ανακοινώσει οτι θα είναι αυτοί οι νονοι?

Χαχαχα τι εννοείς?! 

Αν δε το είχαμε πει ρε συ πως θα ξέραμε ότι θέλουν να είναι νονοί?? Έμενα στην αρχή το είπε ο άντρα μου σε εναν πολύ καλό του φίλο που πάντα θέλανε να κουμοαριασουν αλλά είχε βαφτίσει κορίτσι οπότε με το αγόρι μας δεν..

Μετά μας έκαναν πρόταση κάτι φίλοι μας αλλά στο ενδιάμεσο μετακόμισαν λογω οικονομικών Βέροια κ δε ξέρω γτμ..

Κ όταν έμαθε η μάνα μου ότι πήγαν τα παιδιά Βέροια κ παίζει να μην μου πρότεινε να τον βαφτίσει κ αδερφός μου αν δε βρούμε άλλο νονο..προς το παρόν το έχουμε σε αναμονή το θέμα -_-

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Jasmine@ είπε:

Α το έχεις τερματίσει! Εγώ βάφτισα το κοριτσάκι της φίλης μου από το δημοτικό, καταλαβαίνεις δέσιμο κ εμπειριες που έχουμε μαζί. Τη μικρή την έχω σα δικό μου παιδι εννοείται... είναι από τις πιο όμορφες κ δυνατές στιγμες να βαφτίσεις παιδάκι!

Τώρα ξύνεις πληγή, εγώ θα ήθελα η κολλητή μου να γίνει νονά (είμαστε φίλες από την σχολή) αλλά ρε συ είναι με έναν άνθρωπο ο οποίος δεν μας έχει γνωρίσει κ δεν τον ενδιαφέρει κ να μας γνωρίσει..στον γάμο μας δεν ήρθε, σε γιορτές σπίτι δεν ήρθε, οπότε καταλήγω πάντα να βγαίνω μόνη μου με την φίλη μου χωρίς άντρες, ε πως θα την κάνω νονά χωρίς να έχω γνωρίσει τον σύντροφό της;

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Κ εμείς ακόμα τίποτα, δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε με τον σύζυγο, βλέπω το παιδί να το βαφτίζει ο παππάς χωρίς νονο!:D

@Ninamc εγώ είπα αφού δεν βγάζουμε άκρη να βάλουμε δύο, αλλά δεν θέλει ο άντρας μου γιατί λεει είναι σαν τους λες οτι δεν μας έκανε ο ένας μόνος του οπότε βάλαμε και τους δύο :D

Αν πείτε κ στους δυο ότι θα είναι δύο επειδή το ζήτησαν μαζί κ τους θέλετε κ τους δύο στη ζωή του παιδιού σας σαν νονους δε νομίζω πως θα το πάρουν στραβά..

Ίσα ίσα θα τους βγει κ τσάμπα στον καθένα κ θα παίρνει κ δίπλα δώρα ή μικρη ΧΑ!!:mrgreen:

Εμένα για νονά μου πρότεινε μια φίλη κ συμφοιτήτρια μου τη μέρα που της είπα ότι είμαι έγκυος και είπα το ναι! Το μόνο μου θέμα είναι η απόσταση γιατί μένει σε νησί των Δωδεκανήσων... Απ' την άλλη μου πρότεινε κ ο αδερφός μου με τη νύφη μου και μου αρέσει καλύτερα σαν ιδέα που σχεδόν συμφώνησα... Τι να κάνω τώρα που είπα το ναι και στην άλλη; Ο αδερφός μου δεν θέλει να υπάρχει δεύτερος νονος ώστε να τους έβαζα μαζί...

Ααα πες στο αίμα σου να μη μας κάνει τον δύσκολο παρακαλώ κ να δείξει κατανόηση!!

Just now, Ninamc είπε:

Να τα κοιταξετε και τα δυο γτ καλοι νονοι ειναι σπανιο να υπαρχουν. Η νονα μ εφερνε δωρα κ στα αδερφια μ, και ακομα και σημερα μου τα φερνει. Κ ολα τα αδερφια την λεμε 

Νονα.

Ενω ειναι δικη μ. Χαχα

Ειναι η καλυτερη νονα που θα μπορουσα να εχω.και υπεροχος ανθρωπος

Θα διαφωνησω. Εγω ειμαι υπερ της οικογενειας κ των συγγενων. Χαχα

Εσύ είσαι γαλαζοαιματη με τα πριγκιπόπουλα σου για αυτό υπερ της οικογένειας στους δεσμούς χαχαχα

Καλό να είναι γενικά να το υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι νονοί ώστε να διαλέγουμε εμείς την καλύτερη περίπτωση! Γιατί ξέρω κ ελάχιστες περιπτωσεις που έψαχναν και δεν έβρισκαν και έμεναν τα παιδια αβάπτιστα.

Όσον αφορά το πινακακι έχει χαθεί η @Hope89 και δεν έχουμε καιρό νέα της... Ελπίζω να μπει κ να μας πει αν ισχύουν τα 2 κορίτσια ή θα γίνει ανατροπή. Επίσης @Renez η demyfilol είχε ζητήσει να βγει από το πινακακι γιατί αποχώρησε από το θέμα μας οπότε είμαστε 12-12

Αγάπη είχα μιλήσει με την Ντέμι και είχαμε συμφωνήσει να παραμείνει στο πινακακι όπως ξεκίνησε γτ ακόμη μπαίνει κ μας παρακολουθεί άσχετα ότι δεν συμμετέχει..

Οπότε την άφησα..

Just now, EugenJen είπε:

Τώρα ξύνεις πληγή, εγώ θα ήθελα η κολλητή μου να γίνει νονά (είμαστε φίλες από την σχολή) αλλά ρε συ είναι με έναν άνθρωπο ο οποίος δεν μας έχει γνωρίσει κ δεν τον ενδιαφέρει κ να μας γνωρίσει..στον γάμο μας δεν ήρθε, σε γιορτές σπίτι δεν ήρθε, οπότε καταλήγω πάντα να βγαίνω μόνη μου με την φίλη μου χωρίς άντρες, ε πως θα την κάνω νονά χωρίς να έχω γνωρίσει τον σύντροφό της;

Αυτός γιατί έτσι?? 

Just now, Renez είπε:

Αν πείτε κ στους δυο ότι θα είναι δύο επειδή το ζήτησαν μαζί κ τους θέλετε κ τους δύο στη ζωή του παιδιού σας σαν νονους δε νομίζω πως θα το πάρουν στραβά..

Ίσα ίσα θα τους βγει κ τσάμπα στον καθένα κ θα παίρνει κ δίπλα δώρα ή μικρη ΧΑ!!:mrgreen:

Ααα πες στο αίμα σου να μη μας κάνει τον δύσκολο παρακαλώ κ να δείξει κατανόηση!!

Εσύ είσαι γαλαζοαιματη με τα πριγκιπόπουλα σου για αυτό υπερ της οικογένειας στους δεσμούς χαχαχα

Αγάπη είχα μιλήσει με την Ντέμι και είχαμε συμφωνήσει να παραμείνει στο πινακακι όπως ξεκίνησε γτ ακόμη μπαίνει κ μας παρακολουθεί άσχετα ότι δεν συμμετέχει..

Οπότε την άφησα..

Αυτός γιατί έτσι?? 

Τι να σου πω κ εγώ;;λέει ότι θα νιώθει άβολα επειδή δεν μας ξερει..ετσι είναι με όλες τις φίλες της όχι μόνο μαζί μου...κ είναι μαζί χρόνια, ζουν μαζί, είναι ο άντρας της βρε παιδί μου, ε πως να την κάνω νονά με αυτές τις συνθήκες?ασε που τώρα έμεινε έγκυος κ αυτή κ αυτός θέλει πολιτικό γάμο άρα κ λόγω αυτού ξανά απορρίπτεται..

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Τι να σου πω κ εγώ;;λέει ότι θα νιώθει άβολα επειδή δεν μας ξερει..ετσι είναι με όλες τις φίλες της όχι μόνο μαζί μου...κ είναι μαζί χρόνια, ζουν μαζί, είναι ο άντρας της βρε παιδί μου, ε πως να την κάνω νονά με αυτές τις συνθήκες?ασε που τώρα έμεινε έγκυος κ αυτή κ αυτός θέλει πολιτικό γάμο άρα κ λόγω αυτού ξανά απορρίπτεται..

Καλά αν είναι κ έγκυος αυτή σιγά μην έχει το μυαλό να βαφτίζει τώρα.... αυτούς τους κομπλεξικους ανθρώπους που δε θέλουν τους φίλους του άλλου δεν τους μπορώ! Πως απομακρύνεις κύριε δυο φίλες;

Just now, Renez είπε:

Αγαπούλα μου δε ξέρω αν θα κλαίει ή όχι,ευελπιστώ πως όχι..άλλοι λένε πως όταν ειναι μέχρι 8-9 μηνών είναι πιο ήσυχα γτ κουράζονται πιο εύκολα κ κοιμούνται άλλοι λένε όχι..

Απλά επειδή όπως είπα θέλουμε να τη κάνουμε Κρήτη τη βάφτιση θέλω όσο πιο νωρίς ώστε να μου φύγει..εννοώ οι εργασίες κτλ κάπου από απόσταση που θα έχω..

Όπως κ να χει δε το ελέγχεις νομίζω το πώς θα είναι..εγώ ήμουν σχεδόν 2 χρόνων στη βάφτιση μου κ είχα πλανταξεθ στην εκκλησία κ επειδή η μαμά μου ήταν έξω(έτσι λέει κάνανε παλιά μέχρι να σε παραδώσει ο νονός στους γονείς σου...)έβλεπα τη γιαγιά μου που την αναγνώριζα κ σε οοολο το μυστήριο φώναξα με λιγμους γιαγιααάαααα!!

Μετά ησύχασα βέβαια κ βγήκα κ φωτό το μονδελο παρακαλώ..:P

Καλέ εγώ?! Η φίλη σου??? Που σου έγραψα με μεγαααααλα γράμματα ΚΟΡΙΤΣΙΑ???

Παρτην στο γάμο σου να σου πει κ του χρόνου η κυρία απ' εδώ χαχαχχα:D

Γτ ρεεε?? Εμενα μέχρι τώρα μου τη δίναν οι βαφτίσεις γτ παιδί δεν είχα,ήταν πάντα πρωί κ γεμάτες συμπαθεστατα παιδάκια να τρέχουν κ να τσιριζουν κ δεν...τώρα που θα γίνω μάνα κ θα έχω εγώ ένα από αυτά τα συμπαθεστατα θα τα Κουστώ βεβαίως βεβαίως!!

Αλλά(!) Οι γάμοι με τρελαίνουν!! Χοροί, γέλιο,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ (ειδικά όταν είναι γάμος από το σόι ξαδέρφια κτλ πσσσσ!!!) Κ φυσικά ......μπουφές!!! (Στον δικό μου σερβίρανε οι σερβιτόροι για σπάσιμο χαχχαχα όχι,απλα γτ ξέρω πόσο Λιγουρία πέφτουν στον μπουφέ κ ήθελα να τους έχω υπό ελεγχο ώστε να ξέρω πότε θα πάει το τελευταίο πιάτο κ να υπολογίσω μετά από λίγο το χορό κτλ άλλο control freak κ εγώ!!)

Χαχαχα τι εννοείς?! 

Αν δε το είχαμε πει ρε συ πως θα ξέραμε ότι θέλουν να είναι νονοί?? Έμενα στην αρχή το είπε ο άντρα μου σε εναν πολύ καλό του φίλο που πάντα θέλανε να κουμοαριασουν αλλά είχε βαφτίσει κορίτσι οπότε με το αγόρι μας δεν..

Μετά μας έκαναν πρόταση κάτι φίλοι μας αλλά στο ενδιάμεσο μετακόμισαν λογω οικονομικών Βέροια κ δε ξέρω γτμ..

Κ όταν έμαθε η μάνα μου ότι πήγαν τα παιδιά Βέροια κ παίζει να μην μου πρότεινε να τον βαφτίσει κ αδερφός μου αν δε βρούμε άλλο νονο..προς το παρόν το έχουμε σε αναμονή το θέμα -_-

Εσυ τσουχτριτσα που τα έγραψες με μεγάλα μπλε γράμματα για να το ευχαριστηθείς!!!!

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλά αν είναι κ έγκυος αυτή σιγά μην έχει το μυαλό να βαφτίζει τώρα.... αυτούς τους κομπλεξικους ανθρώπους που δε θέλουν τους φίλους του άλλου δεν τους μπορώ! Πως απομακρύνεις κύριε δυο φίλες;

Εσυ τσουχτριτσα που τα έγραψες με μεγάλα μπλε γράμματα για να το ευχαριστηθείς!!!!

Είμαι σίγουρη ότι θα το θέλει πολύ , αλλά δυστυχώς δεν γίνεται έτσι όπως είναι τα πράγματα....όχι μην παρεξηγηθω δεν θέλει να μας απομακρύνει, αυτός κ διακοπές την παροτρύνει να πάμε οι φίλες, απλά εκείνος δεν θέλει να κάνει παρέα μαζί μας..αυτό.

Ιιιιιιιιι έκανε τέτοιο πράγμα;;;ούτε που το παρατηρήσα!! Τι είν' τούτη ρε παιδιά;;;;:D

• Χαχα 2

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Πφφφ χαζουλα που του το άφησε να του περάσει..γτ έτσι θα χαθεί με εσένα κ κάθε της φίλη..-_-

Ας είναι ευτυχισμένη τουλάχιστον!!

Το νέο,αγαπημένο και εξελιγμένο πινακακι μας λοιποοοον!!

@Eval αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 26/9 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκη) (μπήκε λαθραία στην ομάδα μας..χεχεχε)

@kristalenia αγοράκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Κλινική Τσεπετη, Χανιά - Κριός)

@Mariamaraki κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Μαιευτήριο Έλενα)

@Irinoula86 αγοράκι --} ΠΗΤ: 8/10 (Κλινική Μητέρα)

@EugenJen κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Κλινική Ρέα - Λέων)

@Renez αγοράκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Δίδυμος)

@marianna1986 αγοράκι (?) Η ανατροπή της μέρας!! --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Ρέα - Καρκίνος)

@P.L.L. αγοράκι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Αλεξάνδρα)

@Eva137 αγοράκι --} ΠΗΤ: 11/10 (Μαιευτήριο Αμερικής..)

@Hliolousti κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 12/10 (Μαιευτήριο Θεσσαλονίκης - Καρκίνος)

@Anastasia05 αγορακι --} ΠΗΤ: 13/10 (κλινική Λητώ - Σκορπιός)

@Jasmine@ 2(!) Κοριτσάκια --} ΠΗΤ: 14/10 (Μαιευτήριο Πάτρας - Ιχθύς)

@AuroraS ?? --} ΠΗΤ: 15/10 (Μαιευτήριο Αρεταίειο)

@Vaso.D. αγορακι (?) --} 15/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρα - Ζυγός)

@DemiMom ?? ΠΗΤ: 17/10 (Κλινική Ρέα)

@Christinα κοριτσάκι(?) --} ΠΗΤ: 18/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρας)

@elenioz αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 19/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Καρκίνος)

@Tsampika98 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 

@Annou αγοράκι --} ΠΗΤ: 21/10 (Κλινική Γαία - Υδροχόος)

@Hope89 (2!) Κοριτσάκια (?) --} ΠΗΤ: 23/10 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης)

@Marti αγορακι --} ΠΗΤ: 23/10 (Μαιευτήριο Διαβαλκανικό)

@OctoberMomκοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 23/10 (κλινική Λητώ)

@Thalia30κοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 26/10 (κλινική Λητώ)

@Ninamc κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 30/10 (Κλινική Ρέα)

@demifilolκοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 4/11 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης) **μας ήρθε λίγο λαθραία αλλά τη θέλουμε :-)

Απολογισμός:

Μανουλες 25!!

Αγοράκια 12!!

Κοριτσάκια 13!!

Just now, Renez είπε:

Πφφφ χαζουλα που του το άφησε να του περάσει..γτ έτσι θα χαθεί με εσένα κ κάθε της φίλη..-_-

Ας είναι ευτυχισμένη τουλάχιστον!!

Το νέο,αγαπημένο και εξελιγμένο πινακακι μας λοιποοοον!!

@Eval αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 26/9 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκη) (μπήκε λαθραία στην ομάδα μας..χεχεχε)

@kristalenia αγοράκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Κλινική Τσεπετη, Χανιά - Κριός)

@Mariamaraki κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Μαιευτήριο Έλενα)

@Irinoula86 αγοράκι --} ΠΗΤ: 8/10 (Κλινική Μητέρα)

@EugenJen κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Κλινική Ρέα - Λέων)

@Renez αγοράκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Δίδυμος)

@marianna1986 αγοράκι (?) Η ανατροπή της μέρας!! --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Ρέα - Καρκίνος)

@P.L.L. αγοράκι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Αλεξάνδρα)

@Eva137 αγοράκι --} ΠΗΤ: 11/10 (Μαιευτήριο Αμερικής..)

@Hliolousti κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 12/10 (Μαιευτήριο Θεσσαλονίκης - Καρκίνος)

@Anastasia05 αγορακι --} ΠΗΤ: 13/10 (κλινική Λητώ - Σκορπιός)

@Jasmine@ 2(!) Κοριτσάκια --} ΠΗΤ: 14/10 (Μαιευτήριο Πάτρας - Ιχθύς)

@AuroraS ?? --} ΠΗΤ: 15/10 (Μαιευτήριο Αρεταίειο)

@Vaso.D. αγορακι (?) --} 15/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρα - Ζυγός)

@DemiMom ?? ΠΗΤ: 17/10 (Κλινική Ρέα)

@Christinα κοριτσάκι(?) --} ΠΗΤ: 18/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρας)

@elenioz αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 19/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Καρκίνος)

@Tsampika98 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 

@Annou αγοράκι --} ΠΗΤ: 21/10 (Κλινική Γαία - Υδροχόος)

@Hope89 (2!) Κοριτσάκια (?) --} ΠΗΤ: 23/10 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης)

@Marti αγορακι --} ΠΗΤ: 23/10 (Μαιευτήριο Διαβαλκανικό)

@OctoberMomκοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 23/10 (κλινική Λητώ)

@Thalia30κοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 26/10 (κλινική Λητώ)

@Ninamc κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 30/10 (Κλινική Ρέα)

@demifilolκοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 4/11 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης) **μας ήρθε λίγο λαθραία αλλά τη θέλουμε :-)

Απολογισμός:

Μανουλες 25!!

Αγοράκια 12!!

Κοριτσάκια 13!!

Just now, EugenJen είπε:

Είμαι σίγουρη ότι θα το θέλει πολύ , αλλά δυστυχώς δεν γίνεται έτσι όπως είναι τα πράγματα....όχι μην παρεξηγηθω δεν θέλει να μας απομακρύνει, αυτός κ διακοπές την παροτρύνει να πάμε οι φίλες, απλά εκείνος δεν θέλει να κάνει παρέα μαζί μας..αυτό.

Ιιιιιιιιι έκανε τέτοιο πράγμα;;;ούτε που το παρατηρήσα!! Τι είν' τούτη ρε παιδιά;;;;:D

Να πω κάτι μη με πείτε τρελή.... έκλεισα β επιπέδου κ αγχώθηκα! 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 3

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Να πω κάτι μη με πείτε τρελή.... έκλεισα β επιπέδου κ αγχώθηκα! 

Γιατί καλέ;αφού σε αυτό το γουρλογκρουπ πάνε όλα θεσπέσια!!! Θα δεις τα δύο υπέροχα μωρά σου που θα είναι υγιέστατα!!!!για ποτέ έκλεισες??

• Μου αρέσει 2

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Γιατί καλέ;αφού σε αυτό το γουρλογκρουπ πάνε όλα θεσπέσια!!! Θα δεις τα δύο υπέροχα μωρά σου που θα είναι υγιέστατα!!!!για ποτέ έκλεισες??

5 Ιουνίου!!! Επίσης πόση ώρα σας είπε ότι θα κρατησει; Εμένα μου είπε ότι εκείνο το απόγευμα δε θα βάλει άλλο ραντεβού γιατί να υπολογίσω στη μονή κύηση θέλει 2 ώρες ε μου λέει καταλαβαίνεις τη δίπλή!:blink: και αν δεν έχουν σωστό μέγεθος θα φύγω κ θα κλείσω άλλο ραντεβού!

• Μπερδεμένη/-ος 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

5 Ιουνίου!!! Επίσης πόση ώρα σας είπε ότι θα κρατησει; Εμένα μου είπε ότι εκείνο το απόγευμα δε θα βάλει άλλο ραντεβού γιατί να υπολογίσω στη μονή κύηση θέλει 2 ώρες ε μου λέει καταλαβαίνεις τη δίπλή!:blink: και αν δεν έχουν σωστό μέγεθος θα φύγω κ θα κλείσω άλλο ραντεβού!

2 ώρες????? Εμείς είχαμε κάνει 1 ώρα στο πρώτο παιδί.

Μα δύο ώρες? Θα πιαστείς!!!:P

Θα τα δεις καλά τα νινιακια, θα το ευχαριστηθείς!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Αγαπημένη μου 6/6 πάω εγώ! Δεν μου είπε διάρκεια, όντως κρατάει τόσο;;;καλά σκέψου εμένα 1 ώρα κράτησε κ η αυχενική οπότε δεν μου κάνει εντύπωση! 

Να ρωτήσω σε αυτή την εξέταση δεν είναι που παιρνούμε κ τρισδιάστατη φωτό με τη μουριτσα;;;γιατί μου είπε μια γνωστή ότι εκείνη δεν πήρε!

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Δε ξέρω ρε Ισμηνακι..εγώ έχω κλείσει 3/6 αλλά δεν μου είπε κάτι για την διάρκεια..

Η αυχενική πάντως που έκανα στον ίδιο κράτησε 30'.. τι να πω κ οι 2 ώρες μπόλικες μου φαινονται για ένα εκτός αν είναι τοοοσο ψείρας..

Τουλάχιστον θα χαρεις φωτό κτλ :-)

Just now, Renez είπε:

Δε ξέρω ρε Ισμηνακι..εγώ έχω κλείσει 3/6 αλλά δεν μου είπε κάτι για την διάρκεια..

Η αυχενική πάντως που έκανα στον ίδιο κράτησε 30'.. τι να πω κ οι 2 ώρες μπόλικες μου φαινονται για ένα εκτός αν είναι τοοοσο ψείρας..

Τουλάχιστον θα χαρεις φωτό κτλ :-)

Just now, EugenJen είπε:

Αγαπημένη μου 6/6 πάω εγώ! Δεν μου είπε διάρκεια, όντως κρατάει τόσο;;;καλά σκέψου εμένα 1 ώρα κράτησε κ η αυχενική οπότε δεν μου κάνει εντύπωση! 

Να ρωτήσω σε αυτή την εξέταση δεν είναι που παιρνούμε κ τρισδιάστατη φωτό με τη μουριτσα;;;γιατί μου είπε μια γνωστή ότι εκείνη δεν πήρε!

Just now, Anastasia05 είπε:

2 ώρες????? Εμείς είχαμε κάνει 1 ώρα στο πρώτο παιδί.

Μα δύο ώρες? Θα πιαστείς!!!:P

Θα τα δεις καλά τα νινιακια, θα το ευχαριστηθείς!

Στην αυχενική έιχε κάνει περίπου 2 ώρες για τα 2!!! Θα πιαστώ ανάσκελα 4 ώρες μου φαίνεται...τι ωραία τις έχουμε κοντά τις εξετάσεις!!!

• Μου αρέσει 3

SqfGp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Να ρωτήσω σε αυτή την εξέταση δεν είναι που περνούμε κ τρισδιάστατη φωτό με τη μουριτσα;;;γιατί μου είπε μια γνωστή ότι εκείνη δεν πήρε!

Ρε συ τι έκανε δλδ μια ώρα στην αυχενική?? Εννοώ το κοιτούσε συνεχόμενα γύρω γύρω? Μιλούσατε? Ρωτάω μήπως εμένα με ξεπεταξε τλκ τι να πω..?!

Εγώ πήγα,πήρε το ιστορικό μου,μου πήρε αίμα κ μετά μου έκανε τον υπέρηχο μου εξηγούσε να είναι αρτιμελες χεράκια ποδαράκια κτλ μετά μου έδειξε το οστό της μυτουλας ότι είναι οκ κ το υγρό στον αυχένα,ειδαμε κ το τσουτσουνι (την ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑΡΑ δλδ να μη ξεχνιόμαστε) κ τέλος....

Just now, Jasmine@ είπε:

Στην αυχενική έιχε κάνει περίπου 2 ώρες για τα 2!!! Θα πιαστώ ανάσκελα 4 ώρες μου φαίνεται...τι ωραία τις έχουμε κοντά τις εξετάσεις!!!

Είμαστε κοντά κ σε εβδομαδες εμείς για αυτό :wub:

Αχχχ άντε κοριτσια μου 2 εβδομαδες μείνανε περίπου:D

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...