Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

• Ευχή 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, EugenJen είπε:

Κ εμείς ακόμα τίποτα, δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε με τον σύζυγο, βλέπω το παιδί να το βαφτίζει ο παππάς χωρίς νονο!:D

@Ninamc εγώ είπα αφού δεν βγάζουμε άκρη να βάλουμε δύο, αλλά δεν θέλει ο άντρας μου γιατί λεει είναι σαν τους λες οτι δεν μας έκανε ο ένας μόνος του οπότε βάλαμε και τους δύο :D

Χαχαχαχα σωστα τα λεει!

Μα στην περιπτωση μ ειναι κολλητοι κ συγγενεις 1ου βαθμου μεταξυ τους και τσακωνονταν ποιος θα βλει το λαδι. Το παμε κ στς 2 κ ησυχασαμε.

Ασε γτ ειναι Μανιατες οι νονοι.δν παιζεις με κατι τετοια χαχαχαχα

• Χαχα 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Anastasia05 είπε:

Έχετε ακόμη καιρό! Θα δεις κ με ποιον φίλο σας θα έχει καλύτερη σχέση το νινι!

εγώ θα ήθελα ο νονός να ανακοινωθεί πριν γεννηθεί το παιδί...αλλά ο άντρας μου κοιτάει άτομα με τα οποία έχουμε σχέση καλή σαν ζευγάρι , ενώ εγώ κοιτάω ποιος θα είναι τυπικός και σωστός με το παιδί και ας μην τον βλέπουμε συνέχεια, οπότε απλά δεν βγάζουμε άκρη...

• Μου αρέσει 2

C1JTp3.png

Just now, marianna1986 είπε:

Εμένα για νονά μου πρότεινε μια φίλη κ συμφοιτήτρια μου τη μέρα που της είπα ότι είμαι έγκυος και είπα το ναι! Το μόνο μου θέμα είναι η απόσταση γιατί μένει σε νησί των Δωδεκανήσων... Απ' την άλλη μου πρότεινε κ ο αδερφός μου με τη νύφη μου και μου αρέσει καλύτερα σαν ιδέα που σχεδόν συμφώνησα... Τι να κάνω τώρα που είπα το ναι και στην άλλη; Ο αδερφός μου δεν θέλει να υπάρχει δεύτερος νονος ώστε να τους έβαζα μαζί...

Να πεις στην φιλη σ οτι δν γινεται γιατι το ζητησε ο αδερφος σ, και το θελει πλ κτλ κτλ. Θα καταλαβει.

Αχ γιατι κ εσυ το πες αμεσως καλε? Χαχαχα

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Εμένα για νονά μου πρότεινε μια φίλη κ συμφοιτήτρια μου τη μέρα που της είπα ότι είμαι έγκυος και είπα το ναι! Το μόνο μου θέμα είναι η απόσταση γιατί μένει σε νησί των Δωδεκανήσων... Απ' την άλλη μου πρότεινε κ ο αδερφός μου με τη νύφη μου και μου αρέσει καλύτερα σαν ιδέα που σχεδόν συμφώνησα... Τι να κάνω τώρα που είπα το ναι και στην άλλη; Ο αδερφός μου δεν θέλει να υπάρχει δεύτερος νονος ώστε να τους έβαζα μαζί...

εσύ βιάστηκες πιο πολύ και από εμένα :D

C1JTp3.png

Ο αδερφός σου θα έχει πάντα το ρόλο του θείου για το παιδάκι σου κ πάντα θα το αγαπάει κ θα του παίρνει δωρα! Εμένα δε μ αρέσει που κάνουν νονούς τα αδέρφια...

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

εγώ θα ήθελα ο νονός να ανακοινωθεί πριν γεννηθεί το παιδί...αλλά ο άντρας μου κοιτάει άτομα με τα οποία έχουμε σχέση καλή σαν ζευγάρι , ενώ εγώ κοιτάω ποιος θα είναι τυπικός και σωστός με το παιδί και ας μην τον βλέπουμε συνέχεια, οπότε απλά δεν βγάζουμε άκρη...

Να τα κοιταξετε και τα δυο γτ καλοι νονοι ειναι σπανιο να υπαρχουν. Η νονα μ εφερνε δωρα κ στα αδερφια μ, και ακομα και σημερα μου τα φερνει. Κ ολα τα αδερφια την λεμε 

Νονα.

Ενω ειναι δικη μ. Χαχα

Ειναι η καλυτερη νονα που θα μπορουσα να εχω.και υπεροχος ανθρωπος

Just now, Jasmine@ είπε:

Ο αδερφός σου θα έχει πάντα το ρόλο του θείου για το παιδάκι σου κ πάντα θα το αγαπάει κ θα του παίρνει δωρα! Εμένα δε μ αρέσει που κάνουν νονούς τα αδέρφια...

Θα διαφωνησω. Εγω ειμαι υπερ της οικογενειας κ των συγγενων. Χαχα

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Όσοι φίλοι μου έχουν κανει τα αδέρφια τους νονους, το έκαναν περισσότερο επειδή δεν είχαν άλλες εναλλακτικές..

Εμένα θα μου άρεσε να βαφτίσει το δεύτερο παιδί μου ο αδερφός μου, αν θέλει! 

Κ ξαδέρφια δε με πειράζει!

Εμένα με νοιάζει μόνο η σχέση με το παιδί, να έχουν επαφή, να βλέπονται! 

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Όσοι φίλοι μου έχουν κανει τα αδέρφια τους νονους το έκαναν περισσότερο επειδή δεν είχαν άλλες εναλλακτικές.

Κι εμένα θα μου άρεσε να βαφτίσει το δεύτερο παιδί μου ο αδερφός μου, αν θέλει! 

Κ ξαδέρφια δε με πειράζει!

Εμένα με νοιάζει μόνο η σχέση με το παιδί, να έχουν επαφή, να βλέπονται! 

Ακριβως οπως τα λες κορωνα μ! Χαχαχα

Ετσι σκεφτομαι κ εγω.

Just now, EugenJen είπε:

εσύ βιάστηκες πιο πολύ και από εμένα :D

Παντως μη παρετε βιαστικες αποφασεις. Σκεφτειτε το καλα, γτ ο νονος ειναι κατι παραπανω απο κουμπαρος.. θελει να πληρει πολλες προδιαγραφες. Τοσα ακουμε γυρω μας. Οπως πρεπει να τσεκαρουμε καθε ανθρωπο που εισερχεται στην ζωη μας,τωρα πρεπει να χουμε τα ματια μας 14 στο παιδι κ στους ανθρωπους που ερχονται σε επαφη μαζι του. Γι αυτο σκεφτειτε τα ολα.

1 hour ago, Jasmine@ είπε:

Που είναι η κυρία @Renez να γράψει τα κορίτσια μου με μεγάλα ροζ γράμματα;;;; Μόλις γύρισα από το γιατρό, είναι όλα πολύ καλά! 

Κοριτσια τελικα?τωρα το ειδα!

Τελειο! Με το καλο!

Ροζ και να καιει!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Ναι θα της εξηγήσω της φίλης μου πως έχω θεμα με την απόσταση και ελπίζω να καταλάβει και να μην μου θυμώσει. Είναι αυτή που σας έλεγα πως αγόρασε τζιπ ενώ έχει κ άλλο αμάξι και μου είπε πρέπει πως μετά από τέτοια αγορά πρέπει να μαζέψει λεφτά για τη βάφτιση. 

• Χαχα 3

l4uHp3.pnghqpcp3.png

πρίν από 13 λεπτά , Renez είπε:

Το νέο,αγαπημένο και εξελιγμένο πινακακι μας λοιποοοον!!

@Eval αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 26/9 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκη) (μπήκε λαθραία στην ομάδα μας..χεχεχε)

@kristalenia αγοράκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Κλινική Τσεπετη, Χανιά - Κριός)

@Mariamaraki κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Μαιευτήριο Έλενα)

@Irinoula86 αγοράκι --} ΠΗΤ: 8/10 (Κλινική Μητέρα)

@EugenJen κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Κλινική Ρέα - Λέων)

@Renez αγοράκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Δίδυμος)

@marianna1986 αγοράκι (?) Η ανατροπή της μέρας!! --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Ρέα - Καρκίνος)

@P.L.L. αγοράκι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Αλεξάνδρα)

@Eva137 αγοράκι --} ΠΗΤ: 11/10 (Μαιευτήριο Αμερικής..)

@Hliolousti κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 12/10 (Μαιευτήριο Θεσσαλονίκης - Καρκίνος)

@Anastasia05 αγορακι --} ΠΗΤ: 13/10 (κλινική Λητώ - Σκορπιός)

@Jasmine@ 2(!) ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!! --} ΠΗΤ: 14/10 (Μαιευτήριο Πάτρας - Ιχθύς)

@AuroraS ?? --} ΠΗΤ: 15/10 (Μαιευτήριο Αρεταίειο)

@Vaso.D. αγορακι (?) --} 15/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρα - Ζυγός)

@DemiMom ?? ΠΗΤ: 17/10 (Κλινική Ρέα)

@Christinα κοριτσάκι(?) --} ΠΗΤ: 18/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρας)

@elenioz αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 19/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Καρκίνος)

@Tsampika98 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 

@Annou αγοράκι --} ΠΗΤ: 21/10 (Κλινική Γαία - Υδροχόος)

@Hope89 (2!) Κοριτσάκια (?) --} ΠΗΤ: 23/10 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης)

@Marti αγορακι --} ΠΗΤ: 23/10 (Μαιευτήριο Διαβαλκανικό)

@OctoberMomκοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 23/10 (κλινική Λητώ)

@Thalia30κοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 26/10 (κλινική Λητώ)

@Ninamc κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 30/10 (Κλινική Ρέα)

@demifilolκοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 4/11 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης) **μας ήρθε λίγο λαθραία αλλά τη θέλουμε :-)

Απολογισμός:

Μανουλες 25!!

Αγοράκια 12!!

Κοριτσάκια 13!!

Εχουμε το πιο ωραιο πινακακι παντως! Πλ χρωματιστο.

Παντα ροζ κοριτσια χαχαχαχαχαχα

Μουχαχαχαχαχαχα

Ναι θα της εξηγήσω της φίλης μου πως έχω θεμα με την απόσταση και ελπίζω να καταλάβει και να μην μου θυμώσει. Είναι αυτή που σας έλεγα πως αγόρασε τζιπ ενώ έχει κ άλλο αμάξι και μου είπε πρέπει πως μετά από τέτοια αγορά πρέπει να μαζέψει λεφτά για τη βάφτιση. 

Αμαν εγκεφαλικο θα της ερθει. Χαχαχα

Θα καταλαβει πιστευω. Μην αγχεσαι για τετοια.

Παντως μια κυρια φιλη της μαμας μ , ηθελε να το βαπτισει εκεινη με τν γιο της. 70 η μανα, 45 ο γιος , ανυπαντρος και με θεματα. Επειδη ειπα οχι παρεξηγηθηκε κ δν μας μιλα.

Ξυδακι. Τι να κανω?

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2
  • Λυπημένη/-ος 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Εχουμε το πιο ωραιο πινακακι παντως! Πλ χρωματιστο.

Παντα ροζ κοριτσια χαχαχαχαχαχα

Μουχαχαχαχαχαχα

Αμαν εγκεφαλικο θα της ερθει. Χαχαχα

Θα καταλαβει πιστευω. Μην αγχεσαι για τετοια.

Παντως μια κυρια φιλη της μαμας μ , ηθελε να το βαπτισει εκεινη με τν γιο της. 70 η μανα, 45 ο γιος , ανυπαντρος και με θεματα. Επειδη ειπα οχι παρεξηγηθηκε κ δν μας μιλα.

Ξυδακι. Τι να κανω?

Αχ να αυτά δεν τα μπορώ, γι'αυτό δεν θέλω να μου προτείνει κάνεις, αλλά να αποφασίσω εγώ!

@Jasmine@ γιατί κυρία μου να μην βαφτίζουν οι συγγενείς;;εμένα ο βαφτιστηρας μου είναι της αδερφής μου παιδί ,πιο δεμένη σχέση δεν γίνεται να υπάρξει τον έχω σαν παιδί μου,μενει σε έμενα οπότε έρχεται Ελλάδα γτ ζουν εξωτερικό, διακοπές τον έχουμε πάρει με τον άντρα μου, αυτά δεν τα κάνεις εύκολα με κάποιον ξένο, όσο φίλοι και να είστε....

Εγώ παιδιά επειδή είμαι παθουσα μια συμβουλή θα δώσω, μην κάνετε κουμπάριες με ελεύθερους , γιατί θα έρθει κ το άλλο άτομο κ αν δεν ταιριάζετε κλαψτα Χαράλαμπε, έτσι την πάτησα κ εγώ κ τώρα έμεινα χωρίς νόνο!!

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Καλό να είναι γενικά να το υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι νονοί ώστε να διαλέγουμε εμείς την καλύτερη περίπτωση! Γιατί ξέρω κ ελάχιστες περιπτωσεις που έψαχναν και δεν έβρισκαν και έμεναν τα παιδια αβάπτιστα.

Όσον αφορά το πινακακι έχει χαθεί η @Hope89 και δεν έχουμε καιρό νέα της... Ελπίζω να μπει κ να μας πει αν ισχύουν τα 2 κορίτσια ή θα γίνει ανατροπή. Επίσης @Renez η demyfilol είχε ζητήσει να βγει από το πινακακι γιατί αποχώρησε από το θέμα μας οπότε είμαστε 12-12

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Αχ να αυτά δεν τα μπορώ, γι'αυτό δεν θέλω να μου προτείνει κάνεις, αλλά να αποφασίσω εγώ!

@Jasmine@ γιατί κυρία μου να μην βαφτίζουν οι συγγενείς;;εμένα ο βαφτιστηρας μου είναι της αδερφής μου παιδί ,πιο δεμένη σχέση δεν γίνεται να υπάρξει τον έχω σαν παιδί μου,μενει σε έμενα οπότε έρχεται Ελλάδα γτ ζουν εξωτερικό, διακοπές τον έχουμε πάρει με τον άντρα μου, αυτά δεν τα κάνεις εύκολα με κάποιον ξένο, όσο φίλοι και να είστε....

Εγώ παιδιά επειδή είμαι παθουσα μια συμβουλή θα δώσω, μην κάνετε κουμπάριες με ελεύθερους , γιατί θα έρθει κ το άλλο άτομο κ αν δεν ταιριάζετε κλαψτα Χαράλαμπε, έτσι την πάτησα κ εγώ κ τώρα έμεινα χωρίς νόνο!!

Δλδ κυρία μου αν δεν το ειχες βαφτίσει δε θα το αγαπούσες το ίδιο; Κ δε θα έκανες τα ίδια πράγματα;;;; 

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Δλδ κυρία μου αν δεν το ειχες βαφτίσει δε θα το αγαπούσες το ίδιο; Κ δε θα έκανες τα ίδια πράγματα;;;; 

Εννοειται θα τα έκανα  από την δική μου πλευρά δεν αλλάζει κάτι αλλά αυτός δεν θα είχε να λέει ότι η νονα του είναι η καλύτερη στον κόσμο!! :D  θα είχε μια νονά σαν ολες  τις αλλες που θα τον θυμόταν κάθε Πάσχα κ Χριστούγεννα!

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Εννοειται θα τα έκανα  από την δική μου πλευρά δεν αλλάζει κάτι αλλά αυτός δεν θα είχε να λέει ότι η νονα του είναι η καλύτερη στον κόσμο!! :D  θα είχε μια νονά σαν ολες  τις αλλες που θα τον θυμόταν κάθε Πάσχα κ Χριστούγεννα!

Α το έχεις τερματίσει! Εγώ βάφτισα το κοριτσάκι της φίλης μου από το δημοτικό, καταλαβαίνεις δέσιμο κ εμπειριες που έχουμε μαζί. Τη μικρή την έχω σα δικό μου παιδι εννοείται... είναι από τις πιο όμορφες κ δυνατές στιγμες να βαφτίσεις παιδάκι!

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...