Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Anastasia05 είπε:

Μόνο ξεβρακωτες στις μεγάλες ζέστες,δε γίνεται αλλιώς!!!!

Και κλιματιστικό με προσοχή ,εγώ δεν το μπορώ για πλάκα αρπάζω κρυωμα:P

Αυτό με τις παραλίες,δίκιο έχεις..εκτός κι αν πας σε καμία καβατζωμενη.. 

Κι εγώ το πρώτο Σεπτέμβριο ήθελα να το μαγειρέψω στο χανιμουν,αλλά που????? Και τα δύο Γενάρη!!

Κ εγώ κλιματιστικό μόνο το μεσημέρι βάζω κάνα 40 λεπτό κ μόλις δροσίσει το κλείνω..για το δωμάτιο ενώ έχουμε δε το μπορώ με τπτ το βράδυ γτ κρυώνω.. το ανοίγω καμιά φορά λίγο πριν ξαπλώσω πάλι να δροσίσει να ξεγελαστω να κοιμηθώ..

Θα πάρω μες τη βδομάδα ανεμιστήρα ξανά γτ αυτόν που είχα τον πήγα στο μαγαζί..άλλη ζέστη εκεί!! Έχω κ τους φούρνους κ άστο!! Σήμερα έφυγα 13:30 αντί για 2 γτ έσκαγα..

Just now, EugenJen είπε:

εσύ έχεις το κακό οτι δουλέυεις και Σάββατο κακόμοιρο, εμένα ευτυχώς ο σύζυγος το ρυθμίζει και έχουμε ελεύθερα τα Σουκου!μόνο φέτος να δούμε πως θα πάει που πήγαμε πίσω με τον ιο...Αφού σου είπα καλέ, Κυριακή θα ξυπνάς πρωί, θα πάρεις το καφεδάκι σου και θα κατηφορίσεις σε εμένα μεριά, η θάλασσα μας έχει βγεί πεντακάθαρη στις μετρήσεις που κάνουν κάθε χρόνο! εσύ θα βουτάς με τους άντρες και εγώ κάτω από την ομπρελίτσα θα σας καμαρώνω μέχρι να μπεί ο Ιούλης!

σκέψου τώρα χειμώνα εγκυμοσύνη, κοιλούμπα να μην κλείνουν τα μπουφάν, να είμαστε σαν μπογοι και να έχουμε και τις στρώσεις ρούχα από πανω!!εγώ το προτιμώ τώρα!!

Χαχαχα πλάκα πλάκα αν φοράμε κ κασκόλ θα είμαστε σαν χιονάνθρωποι ντυμένοι:D

Θα του το φέρω πλάγια πλάγια για κάποια Κυριακή να έρθουμε όρος τα εκεί απλά δε ξέρω λόγο απόστασης κ της κούρασης του αλλά δε θα μου γλυτώσει..

Αχχχ βρήκα επιτέλους βερίκοκα το Σάββατο κ τα έχω τσακίσει!! 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Λοιπόν..να θέσω ένα θέματακι αν κ όχι πολύ επίκαιρο αλλά οκκκκ κουβέντα να γίνεται..

Πότε σκέφτεστε να κάνετε την βάφτιση..?

Τον πρώτο τον βαφτισα 11 μηνών ,τέλη Σεπτεμβρίου. Μας έπιασε όμως ένας αέρας όταν τελειώσαμε(το εκκλησάκι στις τρεις μεριές γύρω γύρω θάλασσα) αλλά ο μικρός κοιμόταν οπότε μια χαρά.

Το δεύτερο μάλλον για 2022 θα πάμε!

Είχα πει βέβαια κ στους φωτογράφους...2017 γάμος,2019 βάφτιση...τους είχα πει τα λέμε σε δύο χρόνια πάλι! Οπότε θα το σκεφτώ κ για 2021;)

Just now, Renez είπε:

Κ εγώ κλιματιστικό μόνο το μεσημέρι βάζω κάνα 40 λεπτό κ μόλις δροσίσει το κλείνω..για το δωμάτιο ενώ έχουμε δε το μπορώ με τπτ το βράδυ γτ κρυώνω.. το ανοίγω καμιά φορά λίγο πριν ξαπλώσω πάλι να δροσίσει να ξεγελαστω να κοιμηθώ..

Θα πάρω μες τη βδομάδα ανεμιστήρα ξανά γτ αυτόν που είχα τον πήγα στο μαγαζί..άλλη ζέστη εκεί!! Έχω κ τους φούρνους κ άστο!! Σήμερα έφυγα 13:30 αντί για 2 γτ έσκαγα..

Ελαφριά ρούχα , ανοιχτόχρωμα, βαμβακερά, μαζεμένα μαλλιά κ ανεμιστήρας!!!! Και πολυυυυ νερό,ειδικά όταν δουλεύεις. Στο ενδιάμεσο χυμούς, ή αν προλαβαινεις φρούτο κανονικα

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Λοιπόν..να θέσω ένα θέματακι αν κ όχι πολύ επίκαιρο αλλά οκκκκ κουβέντα να γίνεται..

σκεψου τώρα εμένα με τα πεπόνια και την κοιλιά και τα ποδια ξυλαράκια και στρώσεις ρούχα από πάνω!!όπως το πες ακριβώς, σας χιονανθρωπάκι θα είμαι!!!

λοιπόν βάφτιση εμείς θέλουμε όπως κ ο γάμος η βάφτιση να γίνει Οκτώβρη που είμαστε ψιλοχαλαρά από δουλειές, εγώ επίσης θέλω το παιδί να βαφτιστεί λίγο μεγαλούτσικο γιατί τα μικρά (εξαρτάται το παιδί βέβαια) κλαίνε πολύ μωρέ.. Πέρυσι στην βαφτιστήρα μου σκέψου έκλαιγε οοοοολη την ώρα και εμείς δεν την κρατήσαμε αγκαλιά ούτε λεπτό  ήταν πάνω στην μάνα της, φωτογραφία με το μωρό δεν έχω...Σε αντίθεση με τον βαστιστήρα ,μου,  που οκ με είχε μάθει γιατί μένει και σε εμένα τα καλοκαίρια , αυτός δεν ξεκόλλαγε από πάνω μου!! 

C1JTp3.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Τον πρώτο τον βαφτισα 11 μηνών ,τέλη Σεπτεμβρίου. Μας έπιασε όμως ένας αέρας όταν τελειώσαμε(το εκκλησάκι στις τρεις μεριές γύρω γύρω θάλασσα) αλλά ο μικρός κοιμόταν οπότε μια χαρά.

Το δεύτερο μάλλον για 2022 θα πάμε!

Ελαφριά ρούχα , ανοιχτόχρωμα, βαμβακερά, μαζεμένα μαλλιά κ ανεμιστήρας!!!! Και πολυυυυ νερό,ειδικά όταν δουλεύεις. Στο ενδιάμεσο χυμούς, ή αν προλαβαινεις φρούτο κανονικα

Έτσι ακριβώς κάνω φίλη μου,μαλλί πάνω,φορεματακια κ ανεμιστήρας..χυμό πίνω έναν πορτοκάλι φυσικό στις 10 μαζί με τον σίδηρο..

Χμμ..εγώ σκεφτόμουν με το καλό κοντά στο Πάσχα του 21 να είναι δλδ 5 μηνών γτ θέλουμε να κάνουμε τη βάφτιση στη Κρήτη (μιας κ παντρευτηκαμε Αθήνα κ θέλουμε να είμαστε δίκαιοι..) κ βολεύει με τις μέρες που θα κλείσουμε για Πάσχα να κοτσαρω κ μια δυο μέρες έξτρα για τη βάφτιση..

Θα επιτρέπεται λέτε να βαφτίσω την Βδομάδα του Πάσχα?(όχι τη Μεγάλη Εβδομαδα,την επόμενη..)

• Μου αρέσει 2

Just now, Renez είπε:

Γεια κουκλες!

Εγω τν 1ο τν βαφτιζω τωρα σ ενα μηνα. 14 μηνων δλδ. Ηταν να το κανουμε Μαιο μα μπλεξαμε λογω ιου.

Το 2ο θα το κανουμε Μαιο παλι του 2021. Μικρο και να ξεμπερδευουμε χαχαχα

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

σκεψου τώρα εμένα με τα πεπόνια και την κοιλιά και τα ποδια ξυλαράκια και στρώσεις ρούχα από πάνω!!όπως το πες ακριβώς, σας χιονανθρωπάκι θα είμαι!!!

λοιπόν βάφτιση εμείς θέλουμε όπως κ ο γάμος η βάφτιση να γίνει Οκτώβρη που είμαστε ψιλοχαλαρά από δουλειές, εγώ επίσης θέλω το παιδί να βαφτιστεί λίγο μεγαλούτσικο γιατί τα μικρά (εξαρτάται το παιδί βέβαια) κλαίνε πολύ μωρέ.. Πέρυσι στην βαφτιστήρα μου σκέψου έκλαιγε οοοοολη την ώρα και εμείς δεν την κρατήσαμε αγκαλιά ούτε λεπτό  ήταν πάνω στην μάνα της, φωτογραφία με το μωρό δεν έχω...Σε αντίθεση με τον βαστιστήρα ,μου,  που οκ με είχε μάθει γιατί μένει και σε εμένα τα καλοκαίρια , αυτός δεν ξεκόλλαγε από πάνω μου!! 

Πάλι σημαδιακό θα τι πάρω ότι η μοίρα σε καλει για αγόρια χαχαχχα:P

Είναι τέλεια εποχή ο Οκτώβρης όπως κ Σεπτεμβρης..γενικά είμαι πάντα υπέρ Άνοιξης ή φθινοπώρου!! 

Κ τον γάμο τέλη Σεπτέμβρη τον κάναμε..

Just now, Ninamc είπε:

Γεια κουκλες!

Εγω τν 1ο τν βαφτιζω τωρα σ ενα μηνα. 14 μηνων δλδ. Ηταν να το κανουμε Μαιο μα μπλεξαμε λογω ιου.

Άντε με το καλό κορίτσι μου!!

Τα έχεις ετοιμάσει όλα? Έχεις διαλέξει θέμα?

• Χαχα 1

Αχ @Renezμην προγραμματίζεις παιδιά και εποχές γιατί όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει! Κ εγώ έτσι έλεγα στο πρώτο που γέννησα τέλος Ιουνίου κ με είχαν πιάσει για τα καλά οι ζέστες έλεγα πως γεννανε Σεπτεμβριο κ Οκτωβριο; Πως αντέχουν; Πάντως θεωρώ η καλύτερη εποχή για γέννα είναι όντως η άνοιξη τελικα.

Για βάφτιση θέλω κ εγώ Πάσχα του 21 δλδ την Κυριακή του Θωμά μέχρι το πολύ αρχές Ιουνίου! Να είναι μικρό... Την πρώτη την βαφτισα ακριβώς ενός χρ. και πλανταξε στο κλάμα.

• Μου αρέσει 2

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, Ninamc είπε:

Γεια κουκλες!

Τι ωραία που θα είσαι με την κοιλίτσα! Πάρε κι ένα ροζ φιόγκο να κοτσαρεις στην κοιλιά για καμία φωτό:P

• Χαχα 3

Q1jtp2.png

Just now, marianna1986 είπε:

Αχ @Renezμην προγραμματίζεις παιδιά και εποχές γιατί όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει! Κ εγώ έτσι έλεγα στο πρώτο που γέννησα τέλος Ιουνίου κ με είχαν πιάσει για τα καλά οι ζέστες έλεγα πως γεννανε Σεπτεμβριο κ Οκτωβριο; Πως αντέχουν; Πάντως θεωρώ η καλύτερη εποχή για γέννα είναι όντως η άνοιξη τελικα.

Για βάφτιση θέλω κ εγώ Πάσχα του 21 δλδ την Κυριακή του Θωμά μέχρι το πολύ αρχές Ιουνίου! Να είναι μικρό... Την πρώτη την βαφτισα ακριβώς ενός χρ. και πλανταξε στο κλάμα.

Ισχύει είναι η άνοιξη γτ δεν έχει κ το άγχος της γρίπης κ του μην κρυώνει το μωρό..

Άρα γίνονται κ τότε βαφτίσεις ε? Κυριακή του Θωμά?

Ναι ναι γίνονται! Ο αδερφός μου είχε κανονίσει για φέτος Κυριακή του Θωμά για βάφτιση αλλά λόγω κορονοιου το ανέβαλε για Ιούλιο! Του χρόνου Πάσχα πέφτει αρχές μαϊου οπότε ο Θωμάς θα είναι σχεδόν μέσα μαϊου! Μια χαρά θα είναι 7 μηνων!

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Ισχύει είναι η άνοιξη γτ δεν έχει κ το άγχος της γρίπης κ του μην κρυώνει το μωρό..

Άρα γίνονται κ τότε βαφτίσεις ε? Κυριακή του Θωμά?

Είναι απρόβλεπτη η άνοιξη!!! Εγώ προτιμώ φθινόπωρο και πιο συγκεκριμένα Σεπτεμβριο και Οκτώβριο!

Just now, EugenJen είπε:

Εμείς όλες τις φωτογραφίες τις τραβήξαμε πριν! Κ το ευχαριστήθηκαμε γιατί ειμασταν μόνοι μας(όλοι ήρθανε τελευταία στιγμή) κ τραβήξαμε πολλές φωτογραφίες! Μετά τη βάφτιση ,θήλασε κ κοιμήθηκε σαν πουλάκι!

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Είναι τέλεια εποχή ο Οκτώβρης όπως κ Σεπτεμβρης..γενικά είμαι πάντα υπέρ Άνοιξης ή φθινοπώρου!! 

χαχαχαχα εσύ τα λες, αλλά εγώ κρύβομαι τελικά!!!

ε ναι ρε παιδιά όταν ψάχναμε για το κέντρο του γάμου και πηγαίναμε σε άλλους γάμους βλέπαμε  τους δόλιους τους γαμπρούς κατακαλόκαιρο με το κουστούμι να ιδρώνουν ξειδρώνουν και τους λυπόμασταν...εμείς Οκτώβρη ήμασταν τέλεια, σκέψου τώρα βάπτιση που συνήθως γίνεται και πρωί-μεσημεράκι εκεί να δεις ιδρώτα..

@Anastasia05 το θέμα είναι οτι η μικρή δεν είχε προλάβει να μας μάθει καλά και ήταν μόλις ενός έτους, οπότε αγκαλιά δεν ήθελε από κανέναν άλλο παρά μόνο από την μαμα της, και εγώ τώρα να πάρω το παιδί αγκαλιά ενώ πλαντάζει απλά για να βγω φωτογραφία, εννοείται δεν το κάνω..

Just now, marianna1986 είπε:

Μωρέ δεν ειναι πολύ μικρούλια να τα βαφτίσουμε 7 μηνών???εκεί λες δεν θα κλαίνε??

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Just now, Renez είπε:

Έτσι ακριβώς κάνω φίλη μου,μαλλί πάνω,φορεματακια κ ανεμιστήρας..χυμό πίνω έναν πορτοκάλι φυσικό στις 10 μαζί με τον σίδηρο..

Χμμ..εγώ σκεφτόμουν με το καλό κοντά στο Πάσχα του 21 να είναι δλδ 5 μηνών γτ θέλουμε να κάνουμε τη βάφτιση στη Κρήτη (μιας κ παντρευτηκαμε Αθήνα κ θέλουμε να είμαστε δίκαιοι..) κ βολεύει με τις μέρες που θα κλείσουμε για Πάσχα να κοτσαρω κ μια δυο μέρες έξτρα για τη βάφτιση..

Θα επιτρέπεται λέτε να βαφτίσω την Βδομάδα του Πάσχα?(όχι τη Μεγάλη Εβδομαδα,την επόμενη..)

Αν κ δε σου μιλαω γιατί με συγχιζεις:angry: πέρυσι πηγα σε γάμο Δευτέρα του Πάσχα!

Just now, EugenJen είπε:

χαχαχαχα εσύ τα λες, αλλά εγώ κρύβομαι τελικά!!!

ε ναι ρε παιδιά όταν ψάχναμε για το κέντρο του γάμου και πηγαίναμε σε άλλους γάμους βλέπαμε  τους δόλιους τους γαμπρούς κατακαλόκαιρο με το κουστούμι να ιδρώνουν ξειδρώνουν και τους λυπόμασταν...εμείς Οκτώβρη ήμασταν τέλεια, σκέψου τώρα βάπτιση που συνήθως γίνεται και πρωί-μεσημεράκι εκεί να δεις ιδρώτα..

@Anastasia05 το θέμα είναι οτι η μικρή δεν είχε προλάβει να μας μάθει καλά και ήταν μόλις ενός έτους, οπότε αγκαλιά δεν ήθελε από κανέναν άλλο παρά μόνο από την μαμα της, και εγώ τώρα να πάρω το παιδί αγκαλιά ενώ πλαντάζει απλά για να βγω φωτογραφία, εννοείται δεν το κάνω..

Μωρέ δεν ειναι πολύ μικρούλια να τα βαφτίσουμε 7 μηνών???εκεί λες δεν θα κλαίνε??

Εγώ βάφτισα το 2018 Αύγουστο 7,5 μηνών δεν ακούστηκε στην εκκλησία! Αφού όσοι δεν έβλεπαν δεν ήξεραν αν την έχουμε βαφτίσει! Χαχαχαχχα 

εγω έχω παντρευτεί Ιούλιο εντάξει μιλάμε για καύσωνα όχι αστεία! Τώρα δε ξέρω το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θέλω πρωι, και όταν με καλούν σε πρωινή Κυριακάτικη βάφτιση Εκνευρίζομαι!

• Χαχα 2

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Αν κ δε σου μιλαω γιατί με συγχιζεις:angry: πέρυσι πηγα σε γάμο Δευτέρα του Πάσχα!

Εγώ βάφτισα το 2018 Αύγουστο 7,5 μηνών δεν ακούστηκε στην εκκλησία! Αφού όσοι δεν έβλεπαν δεν ήξεραν αν την έχουμε βαφτίσει! Χαχαχαχχα 

εγω έχω παντρευτεί Ιούλιο εντάξει μιλάμε για καύσωνα όχι αστεία! Τώρα δε ξέρω το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θέλω πρωι, και όταν με καλούν σε πρωινή Κυριακάτικη βάφτιση Εκνευρίζομαι!

Άρα κ εσύ ψηφίζεις μικρούλι???δεν έχω πάει σε τόσο μπεμπε βάφτιση, μωρέ λέτε???με βάλατε σε σκέψη τώρα!!!εσύ είσαι της απογευματινής??που να σε είχα καλέσει δλδ στον γάμο μου που ήταν 28η Οκτωβρίου θα έλεγες οτι σου χάλασα την αργια???:D

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

C1JTp3.png

Just now, Renez είπε:

Χαχαχα ευχδριστω πολυ! Ακουστε θεμα Κορωνα χαχαχαχαχα

Μπειτε στο προφιλ μ να δειτε το προσκλητηριο απ την 1 πλευρα.

Ειδικη παραγγελια γιατι θελαμε να ειναι ιδιος ο πριγκιπας με τν γιο μας, ολα το ιδιο θεμα, δλδ με τν ιδιο πριγκιπα.

Και οι μπομπονιερες made by me παλι..οπως κ στν γαμο.

Κορωνα βελουδινο κουτι κοσμηματων, σε σιελ χρωμα, μεσα το μονογραμμα σε επιχρυσο .και εξω δεμενα τα κουφετα με λευκο τουλι και σιελ κορδελα.

Επισης σε καθε καλεσμενο , θα δινουν διπλες και ενα μπουκαλι διαφορων ειδων λικερ σπιτικο, με ετικετα απ εξω.

Ολα τα χαμε ετοιμα απ τα χριστουγεννα. Ειμαι πλ ψυχαναγκαστικη και οργανωτικη. Και τωρα απλα λειπουν καποιες λεπτομερειες.

Το φορεμα μου, το εραψα. Ειναι λευκο μπουστο με χρυση ζωνη και μπλε φουστα.μα ειναι ενα κομματι.

Ειναι σε αρχαιοελληνικο σικατο στυλ, και τα χρωματα ολων μας θα κυμαινονται στο ιδιο στυλ. 

Οποτε καταλαβατε κραξιμο ε?

Κορωνοιος

Μανη κορωνο υιος! Χαχαχα

Η βαπτιση ηταν να γινει Κερκυρα μα λογω του κορωνοιου θα γινει στην Μανη καθως και εκει εχουμε συγγενεις κ σπιτια.

Αρα θα πεσει πλ γελιο. @Anastasia05

@EugenJen @Jasmine@ @marianna1986 χαχαχαχα

Ναι ναι η κοιλιτσα θα ναι τελεια που θα φαινεται μα ο ροζ φιογκος δν θα ταιριαζει χαχαχαχα

Just now, EugenJen είπε:

Άρα κ εσύ ψηφίζεις μικρούλι???δεν έχω πάει σε τόσο μπεμπε βάφτιση, μωρέ λέτε???με βάλατε σε σκέψη τώρα!!!εσύ είσαι της απογευματινής??που να σε είχα καλέσει δλδ στον γάμο μου που ήταν 28η Οκτωβρίου θα έλεγες οτι σου χάλασα την αργια???:D

Βρε μικρα ειναι πολυ ευκολα ολα. 

Τωρα κατσε να ξεντυσεις ενα παιδι 15 μηνων  και κανε ολη την διαδικασια και θα σ πω εγω.

Τα παιδια μετα τς 10 μηνες περπατανε.

Δν θελουν να κατσουν λεπτο στην αγκαλια, θελουν να εξερευνησουν. Ρωτα κ μενα που θα περασω μια βαπτιση κολαση καθως ο γιοκας μ ειναι πλ δραστηριος και θελει να τα πιανει ολα.

Κωλο δν θα βλει κατω.

Ασε που μιλαει.

Θα πει στν παπα..βαφτισε με να ξεμπερδευουμε χαχαχαχαχα

• Χαχα 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...