Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Kathrin17 είπε:

Δν ειναι κατι φοβερό..πήγαινε η πεθερά μου..εγω δν πήγαινα γτ ο γιατρός έγραφε ότι πρεπει να'μαι κλινηρης.με τον υπέρηχο απ'τον γιατρό..καμις έγκυος απο ίσο ξέρω δεν πάει..Στις κυησεις δν υπάρχει περιπτωση να κόψουν την άδεια.. Κανεις δν παιρνει τέτοιο ρίσκο, γτ αν συμβεί κάτι αρνητικό, την έχουν πατήσει... Τυπικη διαδικασία είναι..βκεπουν με τον υπέρηχο ότι όντως υπάρχει κυηση.. Τίποτα άλλο δν μπορουν να δουν απ'τον υπέρηχο.. 

Καλά που τα αναφέρετε κορίτσια γιατί κι εγώ δεν ήξερα τι θα κάνω. Επειδή πρέπει να πω από τώρα ότι είμαι έγκυος στη δουλειά ότι κι αν συμβεί στη πορεία μου είπε ο γιατρός θα μου γράψει λογικά επαπειλούμενη. Άρα επιτροπή μπορεί να πάει ο άντρας σου ε; Δηλαδή ποια είναι η διαδικασία; 

Κορίτσια μου εγώ πήρα σήμερα την δεύτερη χοριακη και βγήκε 265! Στην αρχή ανησύχησα αλλά μίλησα με τον γιατρό και μου είπε πως ανά 72 ώρες θέλουμε διπλασιασμό και πάμε καλά για την ώρα! Θα ξανά πάω Τρίτη πάλι που είναι κανονικά η μέρα την 1ης μου χοριακης γιατί τις δύο προηγούμενες πήγα από μόνη μου 🤭

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

Κορίτσι όσα ανέφερες είναι τελείως φυσιολογικά,και ακόμη κ η προγεστερόνη που σου έδωσε μη σε αγχωνει,ορμόνη που παράγει ο οργανισμός είναι απλά στη δίνει συμπληρωματικά για παν ενδεχόμενο επειδή του είπες ότι πονάς πολύ κ ακόμη δε σε έχει δει..

Εγώ είχα αρκετούς πόνους σαν περιόδου τους δύο πρώτους μήνες όμως δε μου έδωσε προγεστερόνη γτ κατά τ αλλά κυλούσε ομαλά η εγκυμοσύνη κ μου πέρασαν στον 3ο μήνα περίπου.

Υγρά επισης έχω αρκετά είμαι με σερβιετακια κάθε μέρα(απλά αν χρησιμοποιείς κ εσύ άλλαζε συχνά γτ μπορεί να προκαλέσουν φαγούρα ή μύκητες αν τα έχεις ώρα με τα ίδια υγρά..)

Κοινως μη τρελαίνεσαι όλα είναι φυσιολογικα κ να έχεις στο μυαλό σου πως κάθε εγκυμοσυνη σε κάθε γυναίκα είναι διαφορετική οπότε μη περιμένεις να ταυτιστείς απόλυτα με κάποια άλλη γυναίκα 

Συγχαρητήρια κ με ένα πονο:)

Ευχαριστω παρα πολυ αρχικα μακαρι τεταρτη να δουμε σακο κ να ναι εντος της μητρας.πολυ αγχωτικη ολη αυτη η φαση.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Jasmine@ είπε:

Που είναι η κυρία @Renez να γράψει τα κορίτσια μου με μεγάλα ροζ γράμματα;;;; Μόλις γύρισα από το γιατρό, είναι όλα πολύ καλά! 

E ρε μάνα μου!!!!!θα πάρουν φωτιά τα ροζ!!!!χαμός θα γίνει!!!:wub:

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

C1JTp3.png

@Suzukakiμην αγχώνεσαι! Θα το δεις όλα καλά θα είναι! Κ εδώ που μας έγραψες ειμαστε πολύ γλουρλιδικο τοπικ και όλες απ' την αρχή είμαστε εδώ και έχουμε ήδη φτάσει στη μέση! 

@Renez η Αναστασία νομίζω μας είχε πει πως τελικά περιμένει αγοράκι!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, Suzukaki είπε:

Ευχαριστω παρα πολυ αρχικα μακαρι τεταρτη να δουμε σακο κ να ναι εντος της μητρας.πολυ αγχωτικη ολη αυτη η φαση.

Δυστυχώς αγάπη μου απ' ότι έχω καταλάβει όλη η διάρκεια της εγκυμοσύνης έχει ένα άγχος..περιμένεις συνεχώς τη μια εξεταση μετά την αλλη..

Θα πάνε όμως όλα καλά θα δεις..για να έχει μπει μέσα σου το μωράκι σου δε θα έχει σκοπο να σε εγκαταλείψει έτσι ευκολα;)

Just now, Renez είπε:

Δυστυχώς αγάπη μου απ' ότι έχω καταλάβει όλη η διάρκεια της εγκυμοσύνης έχει ένα άγχος..περιμένεις συνεχώς τη μια εξεταση μετά την αλλη..

Θα πάνε όμως όλα καλά θα δεις..για να έχει μπει μέσα σου το μωράκι σου δε θα έχει σκοπο να σε εγκαταλείψει έτσι ευκολα;)

Απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι!

Just now, marianna1986 είπε:

@Suzukakiμην αγχώνεσαι! Θα το δεις όλα καλά θα είναι! Κ εδώ που μας έγραψες ειμαστε πολύ γλουρλιδικο τοπικ και όλες απ' την αρχή είμαστε εδώ και έχουμε ήδη φτάσει στη μέση! 

@Renez η Αναστασία νομίζω μας είχε πει πως τελικά περιμένει αγοράκι!

Καλως σας βρηκα λοιπον!!!μακαρι να παραμεινω και εγω!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Suzukaki είπε:

Απλα για να ξέρεις επειδή είσαι καινούρια απ' ότι κατάλαβα στο φόρουμ η ομάδα μας είναι όσες θα γεννησουμε τον Οκτώβρη με το καλό,εσύ λογικά θα έχεις ΠΗΤ κάπου τον Γενάρη του 21 που ακόμη δεν υπάρχει τέτοια ομαδουλα στο φόρουμ..

Οπότε αν θες μπορείς να δημιουργήσεις μια ώστε να είστε όλες στην ίδια φάση εγκυμοσυνης επειδή βοηθάει στο να μοιράζεστε τις κοινές εμπειρίες που βιώνετε μέρα με τη μερα.

Εννοείται όμως ότι εξίσου ευπρόσδεκτη είσαι κ στην ομάδα μας καθώς έχουμε την εμπειρία πλέον κ μπορούμε σε όσα ξέρουμε να σε βοηθήσουμε κ να σε συμβουλεψουμε όσο μπορούμε :-)

*** Είμαστε κ η πιο γουρλιδικη ομάδα του φόρουμ να ξες!!;)

• Μου αρέσει 2

Just now, Suzukaki είπε:

Όλα να σου πάνε καλα εύχομαι! Να κάνεις όμορφες σκεψεις, θετικές! :)

• Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Απλα για να ξέρεις επειδή είσαι καινούρια απ' ότι κατάλαβα στο φόρουμ η ομάδα μας είναι όσες θα γεννησουμε τον Οκτώβρη με το καλό,εσύ λογικά θα έχεις ΠΗΤ κάπου τον Γενάρη του 21 που ακόμη δεν υπάρχει τέτοια ομαδουλα στο φόρουμ..

Οπότε αν θες μπορείς να δημιουργήσεις μια ώστε να είστε όλες στην ίδια φάση εγκυμοσυνης επειδή βοηθάει στο να μοιράζεστε τις κοινές εμπειρίες που βιώνετε μέρα με τη μερα.

Εννοείται όμως ότι εξίσου ευπρόσδεκτη είσαι κ στην ομάδα μας καθώς έχουμε την εμπειρία πλέον κ μπορούμε σε όσα ξέρουμε να σε βοηθήσουμε κ να σε συμβουλεψουμε όσο μπορούμε :-)

*** Είμαστε κ η πιο γουρλιδικη ομάδα του φόρουμ να ξες!!;)

Ναι για αυτο ηθελα παλιες για να μ πουν την εμπειρια τους.οι ιδιες μ εμενα κ αυτες θα ψαχνονται.

Just now, Suzukaki είπε:

Ναι για αυτο ηθελα παλιες για να μ πουν την εμπειρια τους.οι ιδιες μ εμενα κ αυτες θα ψαχνονται.

Ισχύει κ αυτό :)

Εδω είμαστε εμείς λοιπόν!! 

Πάντως πλέον κορίτσια ένα ξέρω σίγουρα!!

Το επόμενο με το καλό θα το βάλω μπρος καλοκαίρι μη ζήσω πάλι τελευταίο τρίμηνο έγκυος με ζεστή,κοιλουμπα κ χωρίς θαλασαααα ^_^

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Το επόμενο με το καλό θα το βάλω μπρος καλοκαίρι μη ζήσω πάλι τελευταίο τρίμηνο έγκυος με ζεστή,κοιλουμπα κ χωρίς θαλασαααα ^_^

Γιατί τελευταίο τρίμηνο χωρίς θάλασσα? Δεν το επιτρέπει ο γιατρος?

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

μμμμμμμ ναι κ  πες οτι σου τυχαίνει η επόμενη εγκυμοσύνη σαν την δικιά μου και  ρίχνεις την μια ρουκέτα μετά την άλλη, ποια θάλασσα??!νομίζω οσες γενάννε τώρα κ τον επόμενο μήνα είναι οι καλύτερες του χωριού!!!

Σου είπε γιατρός να μην κάνεις μπάνιο??εγώ από χθες έχω αρχίσει και κοιτάω μαγιώ!! :mrgreen:

C1JTp3.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Γιατί τελευταίο τρίμηνο χωρίς θάλασσα? Δεν το επιτρέπει ο γιατρος?

Ε ρε συ τι επιτρέπει αλλά να μην είναι λέει κρύο το νερό(άρα πάμε για τέλη Ιούνη κ να είναι καθαρή θάλασσα) εγώ με τη δουλειά μόνο Κυριακή μπορώ να πηγαίνω όπου σε όλες τις κοντινές τις Αθήνας γίνεται χαμός από κόσμο τότε κ δε ξέρω κατά πόσο θα είναι καθαρά εκείνη την ώρα..

Αναμένω τον Αύγουστο να το ευχαριστηθω πιο πολύ..επίσης με τη ζέστη ρε φίλη τη φαση? Χθες ήδη ήμουν χωρίς καν σεντόνι με ένα σλιπακι κ τιραντακι κ έσκαγα...

Just now, EugenJen είπε:

μμμμμμμ ναι κ  πες οτι σου τυχαίνει η επόμενη εγκυμοσύνη σαν την δικιά μου και  ρίχνεις την μια ρουκέτα μετά την άλλη, ποια θάλασσα??!νομίζω οσες γενάννε τώρα κ τον επόμενο μήνα είναι οι καλύτερες του χωριού!!!

Σου είπε γιατρός να μην κάνεις μπάνιο??εγώ από χθες έχω αρχίσει και κοιτάω μαγιώ!! :mrgreen:

Ρε συ θα κάνω ναι αλλά είναι αυτό που απάντησα στην Αναστασία..

Για αυτό λέω να με βρει η εγκυμοσύνη όλο το χειμώνα να είμαι σπιτάκι μου χουχουλιασμενη με ταινίες να μη με νοιάζουν ούτε ρουκέτες ούτε οι ρακέτες :D

• Χαχα 2

Just now, Renez είπε:

Ε ρε συ τι επιτρέπει αλλά να μην είναι λέει κρύο το νερό(άρα πάμε για τέλη Ιούνη κ να είναι καθαρή θάλασσα) εγώ με τη δουλειά μόνο Κυριακή μπορώ να πηγαίνω όπου σε όλες τις κοντινές τις Αθήνας γίνεται χαμός από κόσμο τότε κ δε ξέρω κατά πόσο θα είναι καθαρά εκείνη την ώρα..

Αναμένω τον Αύγουστο να το ευχαριστηθω πιο πολύ..επίσης με τη ζέστη ρε φίλη τη φαση? Χθες ήδη ήμουν χωρίς καν σεντόνι με ένα σλιπακι κ τιραντακι κ έσκαγα...

Για αυτό λέω να με βρει η εγκυμοσύνη όλο το χειμώνα να είμαι σπιτάκι μου χουχουλιασμενη με ταινίες να μη με νοιάζουν ούτε ρουκέτες ούτε οι ρακέτες :D

Μόνο ξεβρακωτες στις μεγάλες ζέστες,δε γίνεται αλλιώς!!!!

Και κλιματιστικό με προσοχή ,εγώ δεν το μπορώ για πλάκα αρπάζω κρυωμα:P

Αυτό με τις παραλίες,δίκιο έχεις..εκτός κι αν πας σε καμία καβατζωμενη.. 

Κι εγώ το πρώτο Σεπτέμβριο ήθελα να το μαγειρέψω στο χανιμουν,αλλά που????? Και τα δύο Γενάρη!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

εσύ έχεις το κακό οτι δουλέυεις και Σάββατο κακόμοιρο, εμένα ευτυχώς ο σύζυγος το ρυθμίζει και έχουμε ελεύθερα τα Σουκου!μόνο φέτος να δούμε πως θα πάει που πήγαμε πίσω με τον ιο...Αφού σου είπα καλέ, Κυριακή θα ξυπνάς πρωί, θα πάρεις το καφεδάκι σου και θα κατηφορίσεις σε εμένα μεριά, η θάλασσα μας έχει βγεί πεντακάθαρη στις μετρήσεις που κάνουν κάθε χρόνο! εσύ θα βουτάς με τους άντρες και εγώ κάτω από την ομπρελίτσα θα σας καμαρώνω μέχρι να μπεί ο Ιούλης!

σκέψου τώρα χειμώνα εγκυμοσύνη, κοιλούμπα να μην κλείνουν τα μπουφάν, να είμαστε σαν μπογοι και να έχουμε και τις στρώσεις ρούχα από πανω!!εγώ το προτιμώ τώρα!!

• Χαχα 1

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...