Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, EugenJen είπε:

Καλημέρα κ καλή εβδομάδα κορίτσια!!

Δυστυχώς σήμερα επέστρεψε ο πρωινός εμετουλης, αλλααααα χαλάλι γιατί χθες το βράδυ η κορη μας τρέλανε!! Επιτέλους νιώσαμε κλωτσιτσες κ όχι μία κ δύο, και τις κατάλαβε κ ο άντρας μου!είχαμε λιώσει στα γέλια:x είχα φτιάξει κ έτρωγα ποπ κορν ελπίζω να ήταν επειδή της άρεσε κ όχι διαμαρτυρία να σταματήσω να τρώω :D

Καλημέρα!!!! Εμένα χθες το μεσημέρι ήρθε ο εμετούλης μόλις έφαγα κ μου έκανε το στομάχι χάλια για όλη την υπόλοιπη μέρα!! Κάθε βράδυ με ποπ κορν σε βλέπω από δω κ πέρα 

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλημέρα!!!! Εμένα χθες το μεσημέρι ήρθε ο εμετούλης μόλις έφαγα κ μου έκανε το στομάχι χάλια για όλη την υπόλοιπη μέρα!! Κάθε βράδυ με ποπ κορν σε βλέπω από δω κ πέρα 

α!πολύ ωραία!!!όπως κατάλαβες έτσι θα πάμε μέχρι την γέννα αγαπητή μου, και εγώ χθες ήπια από την λαιμαργία μου motion και με χάλασε ,αλλά δεν έκανα εμετό,μετά έφαγα το ποπ κορνακι μου και ίσιωσα...Γενικά το ποπ κορν για βράδυ το'χα στανταρ  και όταν έκανα εμετούς μου κάθεται καλά στο στομαχάκι, τώρα που το θέλει και η κόρη ουουουουου καθε μέρα θα το τρώω!Η πεθερά μου , μου λέει θα πάω να σου πάρω ένα τόνο ποπ κορν :D

• Χαχα 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

α!πολύ ωραία!!!όπως κατάλαβες έτσι θα πάμε μέχρι την γέννα αγαπητή μου, και εγώ χθες ήπια από την λαιμαργία μου motion και με χάλασε ,αλλά δεν έκανα εμετό,μετά έφαγα το ποπ κορνακι μου και ίσιωσα...Γενικά το ποπ κορν για βράδυ το'χα στανταρ  και όταν έκανα εμετούς μου κάθεται καλά στο στομαχάκι, τώρα που το θέλει και η κόρη ουουουουου καθε μέρα θα το τρώω!Η πεθερά μου , μου λέει θα πάω να σου πάρω ένα τόνο ποπ κορν :D

Εμένα δε μ αρέσει να σου πω την αλήθεια... όταν δεν είναι καλά το στομάχι μου τρώω bake rolls με αλάτι η καμία φρυγανιά!! Γενικά o motion θεωρώ ότι είναι βαρύς χυμός... χαχαχχα σοβαρά το λέω εμένα κ χωρίς να είμαι έγκυος μου χαλάει το στομάχι! Εγώ κλασικά έφαγα το βράδυ τα φρούτα μου κ κοιμήθηκα...

SqfGp3.png

12 ώρες πρίν, EugenJen είπε:

Γλυκούλα! Τουλάχιστον του έλεγες ότι ήταν δώρο, όχι ότι έπεσε από καρότσα!:D 

Τρομερό συγχρονισμό οι γονείς σου να σας κάνουν την ίδια μέρα!!!

4 μερες διαφορά, ΟΚ! Μόλις που πρόλαβαν να βγουν απ το μαιευτήριο να ναι το "δώρο" έτοιμο λέμε :P

FYI: Κορίτσια, όσες μένετε Αθήνα (δυτικά κατα προτίμηση γτ είναι Αθηνών+ Θηβών), η Ωκυτοκίνη αρχίζει μαθήματα ανώδυνου τον Ιούνη! Μου το πέταξε σαν διαφήμιση...

• Μου αρέσει 2

JeY7p2.png

Διαφημίσεις

Just now, OctoberMom είπε:

4 μερες διαφορά, ΟΚ! Μόλις που πρόλαβαν να βγουν απ το μαιευτήριο να ναι το "δώρο" έτοιμο λέμε :P

FYI: Κορίτσια, όσες μένετε Αθήνα (δυτικά κατα προτίμηση γτ είναι Αθηνών+ Θηβών), η Ωκυτοκίνη αρχίζει μαθήματα ανώδυνου τον Ιούνη! Μου το πέταξε σαν διαφήμιση...

Είχα κάνει μαθήματα ανώδυνου τοκετου στο κέντρο προστασίας μητέρας και παιδιού στο ΙΚΑ Περιστερίου ειμασταν μονο 3 κοπέλες και οι μαίες ήταν εξαιρετικές ! 

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

4 ώρες πρίν, Eva137 είπε:

Κορίτσια μου, εγώ την Πέμπτη έχω τον μεγάλο υπέρηχο... θα τα δούμε όλα μου είπαν!:) Άντε με το καλό όλες μας!!

Καλέ τί συνέχεια... Εγώ μόλις μπήκα στην 20η εβδομάδα και σήμερα επιτέλους ένιωσα τις πρώτες κλωτσιές του μωρού. Πιο πριν είχα νιώσει λίγες φορές, αραιά και που, κάτι σαν μικρό σφίξιμο ή παλμό/σφυγμό που δεν μπορούσα καν να καταλάβω από πού προέρχονταν (ίσως ήταν έντερο ή κάτι άλλο), αλλά σήμερα κορίτσια μου έδωσε 3 καλές κλωτσιές που κουνήθηκε ολόκληρη η κοιλιά μου... τον κατάλαβα για τα καλά!!! :P

Πάντως ο γιος της αδερφής μου είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του... η καημένη η αδερφή μου καμία συμμετοχή!

Εν τω μεταξύ με την αδερφή μου που είμαστε δίδυμες μοιάζουμε πολύ αλλά εγώ έχω πάρει λίγο παραπάνω από τον μπαμπά μας ενώ η αδερφή μου κάποια στοιχεία από την μαμά μας (λεπτομέρειες βέβαια που μόνο εμείς τις προσέχουμε). Ε, όταν λέμε στον κόσμο ότι εγώ πήρα από τον μπαμπά και η αδερφή μου από την μαμά μας όλοι μας δουλεύουνε "Χαχα, δίδυμοι είναι οι γονείς σας?":-D

Me to kalo koritsi mou!!!♥️

• Μου αρέσει 1

Just now, Jasmine@ είπε:

Που είναι η κυρία @Renez να γράψει τα κορίτσια μου με μεγάλα ροζ γράμματα;;;; Μόλις γύρισα από το γιατρό, είναι όλα πολύ καλά! 

Χαχαχα! Τι ωραια!!! Αντε να δεις κ φατσουλες σε λίγο καιρό! 

• Μου αρέσει 1

Καλησπερα κοριτσια.δ ξερω αν ειμαι στο σωστο τοπικ αλλα θα ηθελα τα φωτα σας ειμαι στην 5η εβδομαδα μεθαυριο θα παω να δω αν θα φανει σακος κ θα ηθελα την γνωμη σας ως προς τα συμπτωματα. εχω περασει πολλα για να φτασω εδω κ το αγχος πλεον να πανε ολα καλα επιτελους ειναι μεγαλο.το εμαθα νωριτερα απο την καθυστερηση το στηθος μ τουμπανο κ ποναγα σε κοιλια λες κ αδιαθετω και  μεση κ ειχα κ εντονη κοπωση.παιρνω προγεστερονη μ ειπε θα βοηθησει στο να μειωθουν οι πονοι κ οντως σχεδον δ εχω καθολου η μεση δ με ενοχλει πλεον κ τα μονο συμπτωματα που παραμενουν ειναι στο στηθος αυτη η ενοχληση το πιεζω ολη μερα να δω αν παραμενει και με το που μπηκα στην 5η εβδομαδα ανοιξαν οι βρυσες.υγρααα!!!αυτα τα 2.κ οπως καταλαβαινετε εχω αγχος αν προχωραει η κυηση.θα ηθελα την γνωμη απο τις πιο εμπειρες.

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Που είναι η κυρία @Renez να γράψει τα κορίτσια μου με μεγάλα ροζ γράμματα;;;; Μόλις γύρισα από το γιατρό, είναι όλα πολύ καλά! 

Δυο κοριτσαροι!!!!τι ωραια!!!:x

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Suzukaki είπε:

Καλησπερα κοριτσια.δ ξερω αν ειμαι στο σωστο τοπικ αλλα θα ηθελα τα φωτα σας ειμαι στην 5η εβδομαδα μεθαυριο θα παω να δω αν θα φανει σακος κ θα ηθελα την γνωμη σας ως προς τα συμπτωματα. εχω περασει πολλα για να φτασω εδω κ το αγχος πλεον να πανε ολα καλα επιτελους ειναι μεγαλο.το εμαθα νωριτερα απο την καθυστερηση το στηθος μ τουμπανο κ ποναγα σε κοιλια λες κ αδιαθετω και  μεση κ ειχα κ εντονη κοπωση.παιρνω προγεστερονη μ ειπε θα βοηθησει στο να μειωθουν οι πονοι κ οντως σχεδον δ εχω καθολου η μεση δ με ενοχλει πλεον κ τα μονο συμπτωματα που παραμενουν ειναι στο στηθος αυτη η ενοχληση το πιεζω ολη μερα να δω αν παραμενει και με το που μπηκα στην 5η εβδομαδα ανοιξαν οι βρυσες.υγρααα!!!αυτα τα 2.κ οπως καταλαβαινετε εχω αγχος αν προχωραει η κυηση.θα ηθελα την γνωμη απο τις πιο εμπειρες.

Κορίτσι όσα ανέφερες είναι τελείως φυσιολογικά,και ακόμη κ η προγεστερόνη που σου έδωσε μη σε αγχωνει,ορμόνη που παράγει ο οργανισμός είναι απλά στη δίνει συμπληρωματικά για παν ενδεχόμενο επειδή του είπες ότι πονάς πολύ κ ακόμη δε σε έχει δει..

Εγώ είχα αρκετούς πόνους σαν περιόδου τους δύο πρώτους μήνες όμως δε μου έδωσε προγεστερόνη γτ κατά τ αλλά κυλούσε ομαλά η εγκυμοσύνη κ μου πέρασαν στον 3ο μήνα περίπου.

Υγρά επισης έχω αρκετά είμαι με σερβιετακια κάθε μέρα(απλά αν χρησιμοποιείς κ εσύ άλλαζε συχνά γτ μπορεί να προκαλέσουν φαγούρα ή μύκητες αν τα έχεις ώρα με τα ίδια υγρά..)

Κοινως μη τρελαίνεσαι όλα είναι φυσιολογικα κ να έχεις στο μυαλό σου πως κάθε εγκυμοσυνη σε κάθε γυναίκα είναι διαφορετική οπότε μη περιμένεις να ταυτιστείς απόλυτα με κάποια άλλη γυναίκα 

Συγχαρητήρια κ με ένα πονο:)

Just now, marianna1986 είπε:

Μπράβο @Jasmine@! Τυχερουλα! Πάντα τέτοιες χαρές να έχετε!

@Suzukaki μια χαρά προχωράει η εγκυμοσύνη σου! Τα συμπτώματα που λες είναι φυσιολογικά! Με το καλό!

Αχ να σαι καλα μακαρι να ισχυει.δεν ειχα καλα ωαρια οποτε εμεινα φυσιολογικα τελιως ξαφνικα κ φοβαμαι αν θα τα καταφερει να προχωρησει.

• Μου αρέσει 2

Το νέο,αγαπημένο και εξελιγμένο πινακακι μας λοιποοοον!!

@Eval αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 26/9 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκη) (μπήκε λαθραία στην ομάδα μας..χεχεχε)

@kristalenia αγοράκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Κλινική Τσεπετη, Χανιά - Κριός)

@Mariamaraki κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Μαιευτήριο Έλενα)

@Irinoula86 αγοράκι --} ΠΗΤ: 8/10 (Κλινική Μητέρα)

@EugenJen κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Κλινική Ρέα - Λέων)

@Renez αγοράκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Δίδυμος)

@marianna1986 αγοράκι (?) Η ανατροπή της μέρας!! --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Ρέα - Καρκίνος)

@P.L.L. αγοράκι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Αλεξάνδρα)

@Eva137 αγοράκι --} ΠΗΤ: 11/10 (Μαιευτήριο Αμερικής..)

@Hliolousti κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 12/10 (Μαιευτήριο Θεσσαλονίκης - Καρκίνος)

@Anastasia05 αγορακι --} ΠΗΤ: 13/10 (κλινική Λητώ - Σκορπιός)

@Jasmine@ 2(!) ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!! --} ΠΗΤ: 14/10 (Μαιευτήριο Πάτρας - Ιχθύς)

@AuroraS ?? --} ΠΗΤ: 15/10 (Μαιευτήριο Αρεταίειο)

@Vaso.D. αγορακι (?) --} 15/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρα - Ζυγός)

@DemiMom ?? ΠΗΤ: 17/10 (Κλινική Ρέα)

@Christinα κοριτσάκι(?) --} ΠΗΤ: 18/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρας)

@elenioz αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 19/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Καρκίνος)

@Tsampika98 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 

@Annou αγοράκι --} ΠΗΤ: 21/10 (Κλινική Γαία - Υδροχόος)

@Hope89 (2!) Κοριτσάκια (?) --} ΠΗΤ: 23/10 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης)

@Marti αγορακι --} ΠΗΤ: 23/10 (Μαιευτήριο Διαβαλκανικό)

@OctoberMomκοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 23/10 (κλινική Λητώ)

@Thalia30κοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 26/10 (κλινική Λητώ)

@Ninamc κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 30/10 (Κλινική Ρέα)

@demifilolκοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 4/11 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης) **μας ήρθε λίγο λαθραία αλλά τη θέλουμε :-)

Απολογισμός:

Μανουλες 25!!

Αγοράκια 12!!

Κοριτσάκια 13!!

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...