Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Εν τω μεταξυ σήμερα που ειπαμε για τις κλωτσισες κ ανησυχουσα ... ε ναι με εχει ταραξει!!!! Εφαγα κ τν σκασμό! Αν ειναι να τρωω ετσι καθε μέρα για να κλωτσαει τη πατήσαμε...

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, elenioz είπε:

@Anastasia05 χαχαχα ψυχή μου! Καλά κάνεις κ τα αφήνεις γτ μπορεί να κάνει μετά κανένα κουλό ο καιρός και να ψάχνουμε τα χαλια :P

Ούτε εγώ το νιώθω συνέχεια @Annou και είμαστε ακριβώς στην ίδια εβδομάδα(αύριο μπαίνω στην 18η). Έχω παρατηρήσει ότι το καταλαβαίνω συγκεκριμένες ώρες πάντα. Τώρα τελευταία είναι κ πιο έντονες οι κλωτσιές του, αλλά όχι καθημερινές. 

Εμάς νομίζω θα είναι δύσκολο να καταλάβουμε σε ποιον θα μοιάζει γιατί έχουμε στην κυριολεξία ίδια χρώματα (Ξανθά όταν ήμασταν μικρά τώρα καστανοξανθοι) πράσινα μάτια και οι δύο. Πολλές φορές μας περνάνε κ για αδέρφια αφήστε.... 

Πάντως εμείς που είμαστε τέσσερα αδέρφια όλοι μοιάζουμε κ αλλού η αδελφή μου είναι ίδια η γιαγιά της άρα κ προς τον μπαμπάς μ που της φέρνει, ο αδερφός μου ο δεύτερος μοιάζει στον παππού από την άλλη πλευρά αλλά οι κινήσεις και η ομιλία είναι σαν να βλέπεις τον μπαμπά μου, εμένα μικρή με λέγανε ότι είμαι ίδια με τον μπαμπά, τώρα με την μαμά (Και η αλήθεια είναι πως αν δεις φωτογραφίες της όταν ήταν στην ηλικία μου άνετα μας μπερδεύεις) και τέλος ο μικρός μας που είναι ο κλώνος του μπαμπά μου. Γενικά νμζ συγχέονται τα εξωτερικά χαρακτηριστικά με τις κινησεις-την ομιλία όποτε όσο να ναι μπορείς να δεις κ από τις δύο πλευρές πράγματα :)

Μέσα στην εβδομάδα θα πέσει λίγο η θερμοκρασία ! Θα ξεκινήσω όμως να τα μαζεύω σιγά σιγά!

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

1 hour ago, Anastasia05 είπε:

Το πιο μακρυνό μας ήταν τέσσερις ώρες!!

Είναι μακριά η Μάνη να πάτε αλλά αξίζει!!!;)

Αυτό με τα ταξίδια πιστεύω το μαθαίνουν τα παιδιά,οπως κ όλα. Αν η μαμά είναι κουλ κ δε φοβάται (από ψιλοπραγματα μέχρι οτιδήποτε) κ γίνονται κ οι στάσεις για να ξεπιαστει το παιδί, να φάει, όλα καλά! Κι εμείς δεν είχαμε ποτέ θέμα με τη αλλαγή περιβάλλοντος,μια χαρά κοιμάται! Από 4 μηνών που πήγαμε πρώτο ταξίδι!

Σας χαίρομαι όταν ευχαριστιεστε ύπνο!! Κι εγώ κοιμήθηκα πολύ καλά σήμερα!

Καμιά δουλίτσα,καμία ταινία,κανένα βιβλίο!!! Κανένα γλυκάκι να ετοιμάσεις για τις απογευματινές λιγούρες!!!

Με το καλό να δεις το νινι σου να το χαρείς!!!

Οχι Μανη παμε σπανια για να ανοιγουμε τα σπιτια. ΤΗΝΟ ΚΕΡΚΥΡΑ παμε συνεχεια χαχαχαχα μα φετος δν μας βλεπω να ταξιδευουμε πλ. Φβμαι να μαι μακρια απ την Αθηνα. Αντε για Μανη και Καλαματα με κοβω φετος!

Εμας τσιριζε στην αρχη οπως ολα τα μωρακια. Αλλα το ξεπερασαμε γρηγορα καθως ταξιδευαμε πολυ, ειδικα στην αρχη που θηλαζε και δν επαιρνα τπτ μαζι. Ηταν θαυμασια!

Αλλα κ μετα με τα μπαγαζια του ξενου γαλατος παλι ταξιδευαμε συχνα.

Γενικα λατρευουμε να αλλαζουμε παραστασεις. 

Οσο για τις κλωτσιες @Annou και στα δυο, τα ενιωσα 16η εβδομαδα. Χθες ξεκινησε η υποτιθεμενη μπεμπα χαχαχα

Και με εχει ταραξει. Την νιωθω αρκετες φορες μα οχι και συνεχεια. Ειναι νωρις ακομα.

Θα το χαρεις στο τελος που δν θα χει χωρο και θα ξερεις και με ποιο πλευρο κοιμαται χαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Οχι Μανη παμε σπανια για να ανοιγουμε τα σπιτια. ΤΗΝΟ ΚΕΡΚΥΡΑ παμε συνεχεια χαχαχαχα μα φετος δν μας βλεπω να ταξιδευουμε πλ. Φβμαι να μαι μακρια απ την Αθηνα. Αντε για Μανη και Καλαματα με κοβω φετος!

Εμας τσιριζε στην αρχη οπως ολα τα μωρακια. Αλλα το ξεπερασαμε γρηγορα καθως ταξιδευαμε πολυ, ειδικα στην αρχη που θηλαζε και δν επαιρνα τπτ μαζι. Ηταν θαυμασια!

Αλλα κ μετα με τα μπαγαζια του ξενου γαλατος παλι ταξιδευαμε συχνα.

Γενικα λατρευουμε να αλλαζουμε παραστασεις. 

Οσο για τις κλωτσιες @Annou και στα δυο, τα ενιωσα 16η εβδομαδα. Χθες ξεκινησε η υποτιθεμενη μπεμπα χαχαχα

Και με εχει ταραξει. Την νιωθω αρκετες φορες μα οχι και συνεχεια. Ειναι νωρις ακομα.

Θα το χαρεις στο τελος που δν θα χει χωρο και θα ξερεις και με ποιο πλευρο κοιμαται χαχαχαχα

Κοντά φετος της λόγω της οοοολης κατάστασης κ μετα κ οι 4 μαζί,όπου ζητήσει η καρδούλα σας!

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , elenioz είπε:

@EugenJen Αχ το πέρασα κ εγώ αυτό το παιδικό τραύμα -_- Μου έλεγε ο αδελφός μου ότι με έκλεψαν από τους αθίγγανους  και εγώ σαν χαζό έκλαιγα και το πίστευα (Εντωμεταξυ αυτός είναι ο μαυροτσούκαλος της οικογένειας). 

@Christinα Αααα ήσουν δηλαδή από αυτά τα γλυκά αδερφάκια :D:P 

Αα εγώ ήμουν απ την άλλη μεριά της ιστορίας! Επειδή έχουμε ακριβώς 4 χρόνια διαφορά, κάποια στιγμή τον είχα πείσει οτι οι γονείς μας τον έκαναν ως δώρο γενεθλίων μου!

• Χαχα 7

JeY7p2.png

Just now, OctoberMom είπε:

Αα εγώ ήμουν απ την άλλη μεριά της ιστορίας! Επειδή έχουμε ακριβώς 4 χρόνια διαφορά, κάποια στιγμή τον είχα πείσει οτι οι γονείς μας τον έκαναν ως δώρο γενεθλίων μου!

Χαχαχαχαχα έχω λιώσει! Το πιο ωραίο σκέφτηκες εσυ :mrgreen: 

Από το kinder έκπληξη ο αδελφός! 

@Christinα Εε εντάξει τότε θα σου δώσω ελαφρυντικό :tongue:

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

Just now, OctoberMom είπε:

Γλυκούλα! Τουλάχιστον του έλεγες ότι ήταν δώρο, όχι ότι έπεσε από καρότσα!:D 

Τρομερό συγχρονισμό οι γονείς σου να σας κάνουν την ίδια μέρα!!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

C1JTp3.png

4 ώρες πρίν, Renez είπε:

Εγώ αγαπούλα μου άρχισα να το νιώθω τέλος της 15ης εβδομάδας κ μέχρι την 17η το ένιωθα πολυυυ ανεπαίσθητα όταν ξάπλωνα κυρίως κ ήμουν ήρεμη κ ακουνιτη.. τωρα από την 18η ως την 19η που έχω μπει το νιώθω αρκετά πιο συχνά κ μέσα σε όλη τη μέρα όχι μόνο όταν ξαπλωνω κάτι που με χαροποιει τρέλα αλλά από την άλλη όσο με "κακομαθαινει" στο να το νιώθω το περιμένω συνεχώς πλέον κ "στεναγχωριεται" αν δεν..

Είναι σαν ένα γλυκο τρέμουλο μέσα μου η αίσθηση..

Ax ax ligos kairos emeine k gia mena tote :P

3 ώρες πρίν, elenioz είπε:

@EugenJen Αχ το πέρασα κ εγώ αυτό το παιδικό τραύμα -_- Μου έλεγε ο αδελφός μου ότι με έκλεψαν από τους αθίγγανους  και εγώ σαν χαζό έκλαιγα και το πίστευα (Εντωμεταξυ αυτός είναι ο μαυροτσούκαλος της οικογένειας). 

@Christinα Αααα ήσουν δηλαδή από αυτά τα γλυκά αδερφάκια :D:P 

Poso klassiko auto me tous athigganous hahahah.To xw akousei apo pollous gnwstous!!

Anyway koritsia simera ekana k tin volta mou sto ikea!Aaaax ma ti wraia pragmatakia pou eeeeexei.Piga kuriws gia na kanw mia mikroerevna alla pira k to katitis mou.

Gia ton mikro pira saliares,kati loutrina zwakia,xali gia to dwmatio (an k mexri tote tha dw k alla) koutes gia tin rafiera tou kai ena epidapedio fwtistiko.

Siga siga k egw eipa na xekinisw..♥️

• Μου αρέσει 4

Just now, Annou είπε:

Ax ax ligos kairos emeine k gia mena tote :P

Poso klassiko auto me tous athigganous hahahah.To xw akousei apo pollous gnwstous!!

Anyway koritsia simera ekana k tin volta mou sto ikea!Aaaax ma ti wraia pragmatakia pou eeeeexei.Piga kuriws gia na kanw mia mikroerevna alla pira k to katitis mou.

Gia ton mikro pira saliares,kati loutrina zwakia,xali gia to dwmatio (an k mexri tote tha dw k alla) koutes gia tin rafiera tou kai ena epidapedio fwtistiko.

Siga siga k egw eipa na xekinisw..♥️

Καλα έκανες!!! Κι εγώ θα πάω κάποια στιγμή τον επόμενο μήνα! Έχει πολλά ωραία πράγματα! Ετοιμάζεις σιγά σιγά την φωλιτσα !

Είναι το 'σύνδρομο φωλιάς' που οι μέλλουσες μανουλες έχουν έντονη επιθυμία να  μαζεύουν κ τακτοποιούν το σπίτι για τον ερχομό του μωρου=! Το ίδιο κάνουν κ τα πουλάκια!

• Μου αρέσει 4

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

14 hours ago, Hliolousti said:

Καλημέρα κοριτσοπουλα!Να 'μαι κι εγώ!!!

Βαριά κι ασηκωτη σήμερα καθώς έβαλα λεπτή κουβερτουλα και κοιμήθηκα σαν πουλάκι!Το ευχαριστήθηκα...

Βέβαια είμαι μόνη μου κυριακάτικα γτ είναι μια από τις Κυριακές που ο άντρας μου δουλεύει...και ψιλοπληττω!

Αλλά όλο και κάτι θα βρω από δουλίτσα να κάνω για να περάσει η ώρα!

Για πείτε,πόσες βλέπουμε αυτή τη βδομάδα τα παιδάκια μας;;

Εγώ την Τετάρτη,η jasmine νομίζω αυριο και;;;ποια άλλη;

Κορίτσια μου, εγώ την Πέμπτη έχω τον μεγάλο υπέρηχο... θα τα δούμε όλα μου είπαν!:) Άντε με το καλό όλες μας!!

13 hours ago, Annou said:

@EugenJen eimai sigouri oti eisai mia koukla k oti upervalleis.:P

Ax koritsia anakoufistika pou eipate oti k eseis den to niwthete sunexeia giati i alitheia einai eixa agxwthei ligo!Ouuufff!!!

Καλέ τί συνέχεια... Εγώ μόλις μπήκα στην 20η εβδομάδα και σήμερα επιτέλους ένιωσα τις πρώτες κλωτσιές του μωρού. Πιο πριν είχα νιώσει λίγες φορές, αραιά και που, κάτι σαν μικρό σφίξιμο ή παλμό/σφυγμό που δεν μπορούσα καν να καταλάβω από πού προέρχονταν (ίσως ήταν έντερο ή κάτι άλλο), αλλά σήμερα κορίτσια μου έδωσε 3 καλές κλωτσιές που κουνήθηκε ολόκληρη η κοιλιά μου... τον κατάλαβα για τα καλά!!! :P

13 hours ago, marianna1986 said:

Κ εγώ δε νιώθω το μωρό συχνά. Το πρωί όταν ξυπνάω και το βράδυ κάτι λίγα.

@Christinα τα κορίτσια μοιάζουν στον μπαμπά τους κ τα αγόρια στη μαμά τους!

Πάντως ο γιος της αδερφής μου είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του... η καημένη η αδερφή μου καμία συμμετοχή!

Εν τω μεταξύ με την αδερφή μου που είμαστε δίδυμες μοιάζουμε πολύ αλλά εγώ έχω πάρει λίγο παραπάνω από τον μπαμπά μας ενώ η αδερφή μου κάποια στοιχεία από την μαμά μας (λεπτομέρειες βέβαια που μόνο εμείς τις προσέχουμε). Ε, όταν λέμε στον κόσμο ότι εγώ πήρα από τον μπαμπά και η αδερφή μου από την μαμά μας όλοι μας δουλεύουνε "Χαχα, δίδυμοι είναι οι γονείς σας?":-D

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 2

vNpVm5.png

Just now, Eva137 είπε:

Κορίτσια μου, εγώ την Πέμπτη έχω τον μεγάλο υπέρηχο... θα τα δούμε όλα μου είπαν!:) Άντε με το καλό όλες μας!!

Καλέ τί συνέχεια... Εγώ μόλις μπήκα στην 20η εβδομάδα και σήμερα επιτέλους ένιωσα τις πρώτες κλωτσιές του μωρού. Πιο πριν είχα νιώσει λίγες φορές, αραιά και που, κάτι σαν μικρό σφίξιμο ή παλμό/σφυγμό που δεν μπορούσα καν να καταλάβω από πού προέρχονταν (ίσως ήταν έντερο ή κάτι άλλο), αλλά σήμερα κορίτσια μου έδωσε 3 καλές κλωτσιές που κουνήθηκε ολόκληρη η κοιλιά μου... τον κατάλαβα για τα καλά!!! :P

Πάντως ο γιος της αδερφής μου είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του... η καημένη η αδερφή μου καμία συμμετοχή!

Εν τω μεταξύ με την αδερφή μου που είμαστε δίδυμες μοιάζουμε πολύ αλλά εγώ έχω πάρει λίγο παραπάνω από τον μπαμπά μας ενώ η αδερφή μου κάποια στοιχεία από την μαμά μας (λεπτομέρειες βέβαια που μόνο εμείς τις προσέχουμε). Ε, όταν λέμε στον κόσμο ότι εγώ πήρα από τον μπαμπά και η αδερφή μου από την μαμά μας όλοι μας δουλεύουνε "Χαχα, δίδυμοι είναι οι γονείς σας?":-D

Β επιπέδου ε? Τι ωραία! Θα το δεις να το χορτάσεις!!:) Με το καλό!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Καλημέρα κ καλή εβδομάδα κορίτσια!!

Δυστυχώς σήμερα επέστρεψε ο πρωινός εμετουλης, αλλααααα χαλάλι γιατί χθες το βράδυ η κορη μας τρέλανε!! Επιτέλους νιώσαμε κλωτσιτσες κ όχι μία κ δύο, και τις κατάλαβε κ ο άντρας μου!είχαμε λιώσει στα γέλια:x είχα φτιάξει κ έτρωγα ποπ κορν ελπίζω να ήταν επειδή της άρεσε κ όχι διαμαρτυρία να σταματήσω να τρώω :D

• Μου αρέσει 5
  • Χαχα 2

C1JTp3.png

Just now, Eva137 είπε:

Καλημερουδια με το καλο κοπελα μ!

Καλα αποτελεσματα!

Just now, EugenJen είπε:

Καλημέρα κ καλή εβδομάδα κορίτσια!!

Δυστυχώς σήμερα επέστρεψε ο πρωινός εμετουλης, αλλααααα χαλάλι γιατί χθες το βράδυ η κορη μας τρέλανε!! Επιτέλους νιώσαμε κλωτσιτσες κ όχι μία κ δύο, και τις κατάλαβε κ ο άντρας μου!είχαμε λιώσει στα γέλια:x είχα φτιάξει κ έτρωγα ποπ κορν ελπίζω να ήταν επειδή της άρεσε κ όχι διαμαρτυρία να σταματήσω να τρώω :D

Καλημερουδια! Μαλλν για να φας κ αλλα θα ταν χαχαχαχαχα

Μια χαρα σας βλεπω! Καλη δουλεια να χουμε!

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...