Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Annou είπε:

Kalimera koritsia mou.Molis twra boresa k sas diavasa.Xtes itan i xara tou paidiou gia mas.Oli mera banio,fagito,biriba kai suzitisi.Eixame paei stous filous mas.

Hthela na pw pws oson afora ton ft k kt oti k egw eimai full uper tou fusiologikou k makari na boresw na gennisw opws thelw,opws k na thilasw thelw para para polu.Omws sevomai pragmatika tin apopsi twn gunaikwn pou pane kaisariki k prepei oles mas na stirizoume i mia tin alli stis epiloges mas.:P

Teleio auto me to leukwma.!!Tha paw na parw k egwww!!

Oson afora ta kila kai ta subtwmata,sto agoraki panta pou exoume emeis oloi mou lene poso exw glukanei kai omorfunei:oops:.Kila exw parei 4 k exw kanei mono koilia kai ligo stithos.
Kai kati allo poy ithela na moirastw.Avrio bainw stin 18i evdomada dld 5o mina.To mwraki den to niwthw panta.Dld prin mia evdomada to eniwtha sxedon kathe mera.Twra oxi toso suxna...H kolliti mou mou leei oti k auti to eniwthe polu suxna meta tin 24i evdomada omws ithela na akousw k apo sas k tin gnwmi sas mias k eimaste oles konta poso suxna to niwthete to sporaki sas.

Εγώ αγαπούλα μου άρχισα να το νιώθω τέλος της 15ης εβδομάδας κ μέχρι την 17η το ένιωθα πολυυυ ανεπαίσθητα όταν ξάπλωνα κυρίως κ ήμουν ήρεμη κ ακουνιτη.. τωρα από την 18η ως την 19η που έχω μπει το νιώθω αρκετά πιο συχνά κ μέσα σε όλη τη μέρα όχι μόνο όταν ξαπλωνω κάτι που με χαροποιει τρέλα αλλά από την άλλη όσο με "κακομαθαινει" στο να το νιώθω το περιμένω συνεχώς πλέον κ "στεναγχωριεται" αν δεν..

Είναι σαν ένα γλυκο τρέμουλο μέσα μου η αίσθηση..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Εμένα ο πρώτος μου γιος όταν γεννηθηκε(και από τη β επιπέδου) έλεγα ίδιος ο άντρας μου! Όσο μεγαλώνει όμως βλεπω ότι είναι 50-50! Χρώματα έχουμε παρόμοια με τον άντρα μου εκτός από τα μάτια που έχω κάστανα κ ο άντρας μου γκροζογαλαζοπράσινα:P.

Ο γιος έχει hazel που λέμε κ στο χωριό,που δεν ξέρεις αν είναι μέλι,πράσινο,καμιά φορά είναι κ σκούρο μπλε.

Εγώ μοιάζω και στους δύο μου γονείς αλλά πιο πολύ στον μπαμπά! 

Να δω που θα μοιάζει κ ο δεύτερος γιος μου!!!:x

Τα λακακια κ μένα Μ αρέσουν! Κ σε άντρες κ σε γυναίκες!!!

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Just now, Annou είπε:

Axxx wraia ta lakakiaaaa!Poso maresoun!Emas den exei kanenas!!Wraio thema k auto koritsia!!Pou na moiazoun ta paidia?!!Den to xw xanakousei auto pou eipes gia ta koritsia oti pairnoun ap ton baba k ta agoria ap tin mama..Alla twra pou to les ontws mou erxontai polles periptwseis..

Emena pantws o aderfos mou idios o babas mou k egw idia i mama mou.

Egw pou exw gio an parei apo mena den xerw pws tha vgei giati eimai glukia k exw baby face.Enw o antras mou (pou einai kouklos) me tis gwnies tou k ta xrwmata tou tha itan teleia na epairne apo auton to paidi..:P

Alla an ekana kori tha ithela na parei apo mena..

Ναι συνήθως κ εγώ ξέρω πως ισχυει να μοιάζουν το καθένα στο αντίθετο φύλλο γονιού αν κ τα κορίτσια μεγαλώνοντας έχω παρατηρήσει ότι μοιάζουμε με τις μαμάδες κυρίως σε συμπεριφορές κ κινήσεις (κ σώματος κ προσώπου)..

Μακάρι να μου κάνει καλή μίξη το αντράκι μου..λευκό θα είναι σίγουρα..τώρα εγώ είμαι λευκή με κάστανομαύρα μαλλιά κ μάτια κ ο άντρας μου καστανοξανθος με γαλαζοπράσινα μάτια..οπότε θέλουμε μάτι μπαμπά σίγουρα Α(!) Και μύτη δική μου επίσης σίγουρα χαχαχαχα

• Χαχα 2

Just now, Renez είπε:

Ναι συνήθως κ εγώ ξέρω πως ισχυει να μοιάζουν το καθένα στο αντίθετο φύλλο γονιού αν κ τα κορίτσια μεγαλώνοντας έχω παρατηρήσει ότι μοιάζουμε με τις μαμάδες κυρίως σε συμπεριφορές κ κινήσεις (κ σώματος κ προσώπου)..

Μακάρι να μου κάνει καλή μίξη το αντράκι μου..λευκό θα είναι σίγουρα..τώρα εγώ είμαι λευκή με κάστανομαύρα μαλλιά κ μάτια κ ο άντρας μου καστανοξανθος με γαλαζοπράσινα μάτια..οπότε θέλουμε μάτι μπαμπά σίγουρα Α(!) Και μύτη δική μου επίσης σίγουρα χαχαχαχα

Ισχύει αυτό για τις μαμάδες! Η φωνή μου κ της μαμάς μου είναι ίδια! Όπως κ οι εκφράσεις κ ο τρόπος που μιλάμε! Χαρακτηριστικά, σωματότυπος του μπαμπά μου!!

Όταν βγαίνουν τα νινια εχουν μια φατσούλα...μετά από κάνα μήνα αλλάζουν!! Μετά από 3-4 μήνες παλι άλλη μούρη! Οπότε κι εμείς διαφωνούμε για το που μοιάζει περισσότερο το παιδάκι μας

Q1jtp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Εμείς είμαστε δυο αδερφές, και έχουμε μοιραστεί, η αδερφή μου στον μπαμπά μου εγώ από την μαμά μου σωματότυπο, γιατί στα χαρακτηριστικά για εμένα οι απόψεις διίστανται, έχω φτάσει 34 κ ακόμα δεν ξέρω που μοιάζω!!:mrgreen:

Ναι κ εγώ έχω τρέλα με τα λακακια είναι πολύ όμορφο χαρακτηριστικο , αλλά να μην πάρει τα μπουτακια του άντρα μου γιατί είναι μπαμπατσικα, να πάρει από εμένα που έχω λεπτά ποδαράκια !τα υπόλοιπα δεν με πειράζουν!

Καλέ σιγά,και οι Καρντάσιαν ολόκληρη καριέρα έχουν κανει με τα μπουτακια τους κ τρέχουν όλες να βάλουν μπούτια κ κωλαρακι πλεον;)

• Χαχα 5

Διαφημίσεις

Εμένα η κόρη είναι ολόιδια ο μπαμπάς της κ στο χαρακτήρα κ εξωτερικά μόνο το χρώμα των μαλλιών μου έχει πάρει κ είναι ξανθούλα. Αν έχω αγόρι θέλω πάλι να μοιάζει στον άντρα μου κ να πάρει κ το σκούρο μαλλί του γιατί μου αρέσουν τα μελαχρινά αγοράκια. Λακακια κανείς δεν έχει, και μου αρέσουν πολύ. Εγώ έχω αδερφό και δεν μοιάζουμε πουθενά αφού λέμε ότι μας έχουν υιοθετήσει:roll:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, Christinα είπε:

Κι εμείς 2 αδερφουλες είμαστε! Εγώ η 1η μοιάζω συν μπαμπά κ η μικρή στη μαμά!

Σε εμάς πήρε το ξανθό μαλλί αν κι εγώ ξανθό μωρό ήμουν κ μετά καστανό έγινα. Ατυχησαμε στο μάτι αλλά κ το δικό μ καστανοπρασινο το λες μια χαρά άντε τώρα!!! Αχαχαχα ο άντρας μ ειναι σαν τουρίστας χιχιχι κ θελω να του μοιάζουν τα μωρά μας!

Έτσι κ εμείς η μεγάλη στον μπαμπά κ εγώ η μικρή ας πούμε στην μαμά...

@Renez αααααα παρά πολύ ωραίο πρότυπο για την κόρη μου η Καρντάσιαν!!! :D που να το ακούσει κ ο πατέρας της!

• Χαχα 2

C1JTp3.png

@Anastasia05 χαχαχα ψυχή μου! Καλά κάνεις κ τα αφήνεις γτ μπορεί να κάνει μετά κανένα κουλό ο καιρός και να ψάχνουμε τα χαλια :P

Ούτε εγώ το νιώθω συνέχεια @Annou και είμαστε ακριβώς στην ίδια εβδομάδα(αύριο μπαίνω στην 18η). Έχω παρατηρήσει ότι το καταλαβαίνω συγκεκριμένες ώρες πάντα. Τώρα τελευταία είναι κ πιο έντονες οι κλωτσιές του, αλλά όχι καθημερινές. 

Εμάς νομίζω θα είναι δύσκολο να καταλάβουμε σε ποιον θα μοιάζει γιατί έχουμε στην κυριολεξία ίδια χρώματα (Ξανθά όταν ήμασταν μικρά τώρα καστανοξανθοι) πράσινα μάτια και οι δύο. Πολλές φορές μας περνάνε κ για αδέρφια αφήστε.... 

Πάντως εμείς που είμαστε τέσσερα αδέρφια όλοι μοιάζουμε κ αλλού η αδελφή μου είναι ίδια η γιαγιά της άρα κ προς τον μπαμπάς μ που της φέρνει, ο αδερφός μου ο δεύτερος μοιάζει στον παππού από την άλλη πλευρά αλλά οι κινήσεις και η ομιλία είναι σαν να βλέπεις τον μπαμπά μου, εμένα μικρή με λέγανε ότι είμαι ίδια με τον μπαμπά, τώρα με την μαμά (Και η αλήθεια είναι πως αν δεις φωτογραφίες της όταν ήταν στην ηλικία μου άνετα μας μπερδεύεις) και τέλος ο μικρός μας που είναι ο κλώνος του μπαμπά μου. Γενικά νμζ συγχέονται τα εξωτερικά χαρακτηριστικά με τις κινησεις-την ομιλία όποτε όσο να ναι μπορείς να δεις κ από τις δύο πλευρές πράγματα :)

• Μου αρέσει 3

Just now, marianna1986 είπε:

Εμένα η κόρη είναι ολόιδια ο μπαμπάς της κ στο χαρακτήρα κ εξωτερικά μόνο το χρώμα των μαλλιών μου έχει πάρει κ είναι ξανθούλα. Αν έχω αγόρι θέλω πάλι να μοιάζει στον άντρα μου κ να πάρει κ το σκούρο μαλλί του γιατί μου αρέσουν τα μελαχρινά αγοράκια. Λακακια κανείς δεν έχει, και μου αρέσουν πολύ. Εγώ έχω αδερφό και δεν μοιάζουμε πουθενά αφού λέμε ότι μας έχουν υιοθετήσει:roll:

Χαχαχαχα έτσι μου λέει η αδερφή μου ότι τσουλισα από μια καροτσα με καρπούζια γύφτων κ με μάζεψαν :D αν μας δεις καταλαβαίνεις ότι είμαστε αδερφές απλά έχουμε τελείως άλλο σωματότυπο, η αδερφή μου είναι πιο τσουπωτη

• Χαχα 2

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Χαχαχαχα έτσι μου λέει η αδερφή μου ότι τσουλισα από μια καροτσα με καρπούζια γύφτων κ με μάζεψαν :D αν μας δεις καταλαβαίνεις ότι είμαστε αδερφές απλά έχουμε τελείως άλλο σωματότυπο, η αδερφή μου είναι πιο τσουπωτη

Αχαχαχα το είχαμε πει στην αδερφή μ κ το είχε πιστέψει κ έκλαιγε...νταξ δν είναι αστείο κι ας γελάω τώρα! Εγώ είμαι τέρμα ασπρουλιαρικο  κ μαυριζω ελαχιστα ενω η αδερφή μ μαυριζει πολυ!

• Χαχα 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Το κουλο το έχει ο αδερφός μου που έχει δίδυμα αγόρι-κοριτσι. Το αγόρι μοιάζει στη μαμά καστανό κάστανα μάτια και το κορίτσι είναι καταξανθο με γαλάζια μάτια που κανείς δεν έχει στο σόι! Γενικά απ ο,τι φαίνεται στο σόι μας γενικά έχουμε τσουλισει πολλοί από καροτσες γύφτων με καρπουζια.

• Χαχα 5

l4uHp3.pnghqpcp3.png

@EugenJen Αχ το πέρασα κ εγώ αυτό το παιδικό τραύμα -_- Μου έλεγε ο αδελφός μου ότι με έκλεψαν από τους αθίγγανους  και εγώ σαν χαζό έκλαιγα και το πίστευα (Εντωμεταξυ αυτός είναι ο μαυροτσούκαλος της οικογένειας). 

@Christinα Αααα ήσουν δηλαδή από αυτά τα γλυκά αδερφάκια :D:P 

• Χαχα 2

Just now, elenioz είπε:

@EugenJen Αχ το πέρασα κ εγώ αυτό το παιδικό τραύμα -_- Μου έλεγε ο αδελφός μου ότι με έκλεψαν από τους αθίγγανους  και εγώ σαν χαζό έκλαιγα και το πίστευα (Εντωμεταξυ αυτός είναι ο μαυροτσούκαλος της οικογένειας). 

Αυτά τραβάμε τα μικρά της οικογενειας, τι να πεις;;;

@marianna1986 επειδή κ ο άντρας μου είναι σκούρος κ γενικά μαυρίζουμε πολύ τα καλοκαίρια, λέμε κοίτα να μας βγει το παιδί ξανθό να ψαχνομαστε! :D

• Χαχα 2

C1JTp3.png

Just now, elenioz είπε:

Και να φανταστείς ότι εγώ ήμουν το γλυκό κ αθώο κ το μικρό ήταν ταραξίας!!χιχιχι κάπως έπρεπε να πάρω τν εκδίκηση μ!:tongue: Δεν την αλλάζω με κανέναν τν αδερφή, ενα χρονο διαφορα εχουμε κ ημασταν παντα φίλες. Πραγματικα ελπίζω να νιώσουν έτσι και τα παιδιά μ!!! Η μαμα μ εχει παντα εναν μαγικο τροπο να κραταει τις ισορροπίες στα παντα κ παντου χωρις κόπο ή κολπο μακαρι να της το εχω παρει αυτο το χάρισμα!

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, marianna1986 είπε:

Το κουλο το έχει ο αδερφός μου που έχει δίδυμα αγόρι-κοριτσι. Το αγόρι μοιάζει στη μαμά καστανό κάστανα μάτια και το κορίτσι είναι καταξανθο με γαλάζια μάτια που κανείς δεν έχει στο σόι! Γενικά απ ο,τι φαίνεται στο σόι μας γενικά έχουμε τσουλισει πολλοί από καροτσες γύφτων με καρπουζια.

Ο παππούς μου ήταν ξανθός με γαλάζια μάτια κ η αδερφή του μελαχρινή με μαύρα μάτια κ γινόταν κατάμαυρη. Όπως καταλαβαίνετε σε αυτό το σόι οι μισοί είμαστε ασπρουλιαρηδες κ οι άλλοι μισοί μαύροι. Οπότε κ μεις μια απ' τα ίδια με τις καροτσες...

Έτσι όπως λες που κανείς δεν έχει στο σόι. Στο σόι του άντρα μου μια στο τόσο πεταγεται ένας κοκκινομάλλης από το πουθενά κ ψαχνονται! Είχε ένας θείος κάποτε κόκκινα μαλλιά κ έχει περάσει αυτό κ βλέπεις μια στο τόσο να πετάγεται!!! Απίστευτο τι συμβαίνει με τα γονίδια.

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...