Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Καλε μην αγχώνεστε δεν είναι τόσο εύκολο να το νιώθουμε συνέχεια, είναι μικρούλια ακόμα, κ εγώ για να τα νιώσω πρέπει να είμαι ησυχη καθιστή η ξαπλωμένη μη σας πω κ συγκεντρωμένη.... χαχαχχα

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 2

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Πάντως μάλλον κι εγώ θα το επιβεβαιώσω το κορίτσι οσονουπω το νιώθω...Με αυτά που λέτε ταυτίζομαι!

Όλο και κάποιο σπυρί ξεπροβάλλει,έχω βάλει τα κιλά σε κοιλιά και στήθος αλλά και η λεκάνη με τα μπουτάκια έχουν αλλάξει...το δέρμα θαμπό και τα μαλλιά στα χειρότερά τους... τί να πω...μάλλον αυτό που λένε ότι παίρνουν οι κόρες από την ομορφιά της μάνας ισχύει και ΧΑΛΑΛΙ!:P

Just now, Christinα είπε:

Α λένε ότι ρα κορίτσια αργούν???? Super αυξάνονται οι πιθανότητες μου για κοριτσάκι!!! Στις 25 έχω ραντεβού, πως θα περάσει η εβδομάδα???

Χαχαχαχαχα όλες έχουμε ξεμυαλιστει με την ιδέα της κόρης...

Αν και εγώ εννοούσα πως ,όπως λένε τα κορίτσια εδώ στο φόρουμ θα τα νιώσουμε πιο αργά τα μωράκια μας λόγω του ότι είναι νωρίς ακόμα!

Κι αυτό που λες όμως δεν κακοοοο!!!

Μου άρεσε και το αγοράζω!!!!:lol:

• Μου αρέσει 4

Ttx1p3.png

Just now, Annou είπε:

Kalimera koritsia mou.Molis twra boresa k sas diavasa.Xtes itan i xara tou paidiou gia mas.Oli mera banio,fagito,biriba kai suzitisi.Eixame paei stous filous mas.

Hthela na pw pws oson afora ton ft k kt oti k egw eimai full uper tou fusiologikou k makari na boresw na gennisw opws thelw,opws k na thilasw thelw para para polu.Omws sevomai pragmatika tin apopsi twn gunaikwn pou pane kaisariki k prepei oles mas na stirizoume i mia tin alli stis epiloges mas.:P

Teleio auto me to leukwma.!!Tha paw na parw k egwww!!

Oson afora ta kila kai ta subtwmata,sto agoraki panta pou exoume emeis oloi mou lene poso exw glukanei kai omorfunei:oops:.Kila exw parei 4 k exw kanei mono koilia kai ligo stithos.
Kai kati allo poy ithela na moirastw.Avrio bainw stin 18i evdomada dld 5o mina.To mwraki den to niwthw panta.Dld prin mia evdomada to eniwtha sxedon kathe mera.Twra oxi toso suxna...H kolliti mou mou leei oti k auti to eniwthe polu suxna meta tin 24i evdomada omws ithela na akousw k apo sas k tin gnwmi sas mias k eimaste oles konta poso suxna to niwthete to sporaki sas.

Και στις δύο εγκυμοσύνες 19 εβδομάδα! Κι όχι όλη μέρα! Εμένα κάνει βραδινές εμφανίσεις:x

Q1jtp2.png

Just now, Hliolousti είπε:

Πάντως μάλλον κι εγώ θα το επιβεβαιώσω το κορίτσι οσονουπω το νιώθω...Με αυτά που λέτε ταυτίζομαι!

Όλο και κάποιο σπυρί ξεπροβάλλει,έχω βάλει τα κιλά σε κοιλιά και στήθος αλλά και η λεκάνη με τα μπουτάκια έχουν αλλάξει...το δέρμα θαμπό και τα μαλλιά στα χειρότερά τους... τί να πω...μάλλον αυτό που λένε ότι παίρνουν οι κόρες από την ομορφιά της μάνας ισχύει και ΧΑΛΑΛΙ!:P

Αν και εγώ εννοούσα πως ,όπως λένε τα κορίτσια εδώ στο φόρουμ θα τα νιώσουμε πιο αργά τα μωράκια μας λόγω του ότι είναι νωρίς ακόμα!

Αχαχαχαχ  οκ συνεννοηθήκαμε!

Στο αγοράκι έλαμπα σαν τη γαλάζια νεράιδα κ τώρα είμαι η κακία μάγισσα του παραμυθιού...ας τα παρει ολα η κορη..αν κ θελω να μοιαζει στν μπαμπα της, ψηλη ξανθιά γαλανοματα!

Just now, Anastasia05 είπε:

Και στις δύο εγκυμοσύνες 19 εβδομάδα! Κι όχι όλη μέρα! Εμένα κάνει βραδινές εμφανίσεις:x

Αχ ωραία,  κ εγω μονο βραδυ οτι γινει...

• Χαχα 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Μπορεί εμείς να έχουμε γίνει σαν τα μαύρα μας τα χάλια, αλλααααααα οι κόρες μας θα βγουν κουκλάρες!!:x 

Υπομονή, μόλις γεννησουμε θα επανέλθουμε!!!

@Annou μην μου αγχώνεσαι, όλες με την αμφιβολία είμαστε!! 

Μωρέ την υγεία μας να έχουμε κ την ομορφιά μας θα την ξαναβρούμε, να ναι καλά οι αισθητικοί!!! Είμαι μια κουκλάρα με σπυρουκλες!! :D

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλε μην αγχώνεστε δεν είναι τόσο εύκολο να το νιώθουμε συνέχεια, είναι μικρούλια ακόμα, κ εγώ για να τα νιώσω πρέπει να είμαι ησυχη καθιστή η ξαπλωμένη μη σας πω κ συγκεντρωμένη.... χαχαχχα

Με εσένα θα τα πούμε σε λίγο καιρό που θα τα νιώθεις δίπλα!!!

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Βλέπω γράφετε για τις κινήσεις του μωρού. Κι εγώ εδώ και μια εβδομάδα τον νιώθω τον μπόμπιρα αλλά όχι κάθε μέρα κι όχι δυνατές κλωτσιές. Ρίχνει μερικές στο ίδιο σημείο, κάθε δυο τρία λεπτά, για να βεβαιωθώ ότι είναι αυτος κι όχι το έντερο. Αλλά μετά πάλι εξαφανίζετε και μπορεί να κάνω δυο μερες να τον ξανανιώσω. Κι έλεγα κι εγώ δεύτερη εγκυμοσύνη αμέσως θα τον καταλάβω. Ένιωθα πράγματα βέβαια κι από πιο πριν αλλά δεν ήμουν απολύτως σίγουρη ότι είναι το μωρό και δεν με καθησύχαζαν. Τουλάχιστον τώρα ξέρω ότι είναι καλά αλλά ακριβοθώρητος! 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

Just now, marianna1986 είπε:

Κ εγώ δε νιώθω το μωρό συχνά. Το πρωί όταν ξυπνάω και το βράδυ κάτι λίγα.

@Christinα τα κορίτσια μοιάζουν στον μπαμπά τους κ τα αγόρια στη μαμά τους!

Εγώ με τον άντρα μου είμαστε ίδιοι στα χρώματα , μελανουρια!! Το μόνο που θέλω πολύ να πάρει είναι τα λακακια του στα μάγουλα...

• Μου αρέσει 2

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Εγώ με τον άντρα μου είμαστε ίδιοι στα χρώματα , μελανουρια!! Το μόνο που θέλω πολύ να πάρει είναι τα λακακια του στα μάγουλα...

Axxx wraia ta lakakiaaaa!Poso maresoun!Emas den exei kanenas!!Wraio thema k auto koritsia!!Pou na moiazoun ta paidia?!!Den to xw xanakousei auto pou eipes gia ta koritsia oti pairnoun ap ton baba k ta agoria ap tin mama..Alla twra pou to les ontws mou erxontai polles periptwseis..

Emena pantws o aderfos mou idios o babas mou k egw idia i mama mou.

Egw pou exw gio an parei apo mena den xerw pws tha vgei giati eimai glukia k exw baby face.Enw o antras mou (pou einai kouklos) me tis gwnies tou k ta xrwmata tou tha itan teleia na epairne apo auton to paidi..:P

Alla an ekana kori tha ithela na parei apo mena..

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Hello κορίτσια! Και γω ένιωθα το μωρό πριν 2εβδ. Μετα τίποτα. Σήμερα λίγο αλλα νομίζω καλύτερα μετα την 20εβδ.θα το νιώθουμε.. Εχω και την αίσθηση οτι οσες εχουμε πρόσθιο πλακουντα το καταλαβαίνουμε λίγο πιο μετά (είμαι έτοιμη για διαλεξη με θέμα πλακουντας να ξερετε:tongue:

Λένε οτι τα κοριτσια μοιάζουν το μπαμπά και τα αγορια στην μαμά αλλα και σε μας το αντίθετο συνεβη αν και μεταξυ μας τα αδέρφια μοιαζουμε! 

Από οποίον και να παρει απο μας θα βγει κούκλος:ph34r:

Παράθεση
Παράθεση

• Χαχα 2

Αυτό ελπίζω αλλά κ το αγοράκι μας στον μπαμπά μοιάζει, μόνο το μάτι δεν πήρε!!! Όσο μεγαλώνει φέρνει κ σε μένα αλλά ως πρωτη εικονα λες οτι ειναι κλώνους του! Από τη Β επιπέδου φάνηκε η ομοιότητα!

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Annou είπε:

Axxx wraia ta lakakiaaaa!Poso maresoun!Emas den exei kanenas!!Wraio thema k auto koritsia!!Pou na moiazoun ta paidia?!!Den to xw xanakousei auto pou eipes gia ta koritsia oti pairnoun ap ton baba k ta agoria ap tin mama..Alla twra pou to les ontws mou erxontai polles periptwseis..

Emena pantws o aderfos mou idios o babas mou k egw idia i mama mou.

Egw pou exw gio an parei apo mena den xerw pws tha vgei giati eimai glukia k exw baby face.Enw o antras mou (pou einai kouklos) me tis gwnies tou k ta xrwmata tou tha itan teleia na epairne apo auton to paidi..:P

Alla an ekana kori tha ithela na parei apo mena..

Εμείς είμαστε δυο αδερφές, και έχουμε μοιραστεί, η αδερφή μου στον μπαμπά μου εγώ από την μαμά μου σωματότυπο, γιατί στα χαρακτηριστικά για εμένα οι απόψεις διίστανται, έχω φτάσει 34 κ ακόμα δεν ξέρω που μοιάζω!!:mrgreen:

Ναι κ εγώ έχω τρέλα με τα λακακια είναι πολύ όμορφο χαρακτηριστικο , αλλά να μην πάρει τα μπουτακια του άντρα μου γιατί είναι μπαμπατσικα, να πάρει από εμένα που έχω λεπτά ποδαράκια !τα υπόλοιπα δεν με πειράζουν!

C1JTp3.png

Εγώ πάλι είμαι ανοιχτόχρωμη,ξανθιά,μπλε μάτια και ο άντρας μου είναι ανοιχτόχρωμος αλλά καστανός με καστανά μάτια...

Λένε πως το σκούρο χρώμα υπερισχύει χρωμοσωματικα...Στον μπαμπά της αν μοιάσει κούκλα θα βγει αλλά να μωρέ που θα ήθελα να πάρει το χρώμα των μαλλιών μου έστω επειδή είναι πολύ ωραίο ξανθό με φυσικές ανταύγειες και επειδή θα είναι κοριτσάκι θα τη βολεψει πολύ!!!:tongue:

• Μου αρέσει 2

Ttx1p3.png

Just now, EugenJen είπε:

Εμείς είμαστε δυο αδερφές, και έχουμε μοιραστεί, η αδερφή μου στον μπαμπά μου εγώ από την μαμά μου σωματότυπο, γιατί στα χαρακτηριστικά για εμένα οι απόψεις διίστανται, έχω φτάσει 34 κ ακόμα δεν ξέρω που μοιάζω!!:mrgreen:

Ναι κ εγώ έχω τρέλα με τα λακακια είναι πολύ όμορφο χαρακτηριστικο , αλλά να μην πάρει τα μπουτακια του άντρα μου γιατί είναι μπαμπατσικα, να πάρει από εμένα που έχω λεπτά ποδαράκια !τα υπόλοιπα δεν με πειράζουν!

Κι εμείς 2 αδερφουλες είμαστε! Εγώ η 1η μοιάζω συν μπαμπά κ η μικρή στη μαμά!

Εγώ πάλι είμαι ανοιχτόχρωμη,ξανθιά,μπλε μάτια και ο άντρας μου είναι ανοιχτόχρωμος αλλά καστανός με καστανά μάτια...

Λένε πως το σκούρο χρώμα υπερισχύει χρωμοσωματικα...Στον μπαμπά της αν μοιάσει κούκλα θα βγει αλλά να μωρέ που θα ήθελα να πάρει το χρώμα των μαλλιών μου έστω επειδή είναι πολύ ωραίο ξανθό με φυσικές ανταύγειες και επειδή θα είναι κοριτσάκι θα τη βολεψει πολύ!!!:tongue:

Σε εμάς πήρε το ξανθό μαλλί αν κι εγώ ξανθό μωρό ήμουν κ μετά καστανό έγινα. Ατυχησαμε στο μάτι αλλά κ το δικό μ καστανοπρασινο το λες μια χαρά άντε τώρα!!! Αχαχαχα ο άντρας μ ειναι σαν τουρίστας χιχιχι κ θελω να του μοιάζουν τα μωρά μας!

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...